Nerede

Nerede

Son dakika nerede haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nerede gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nerede haber sayfamızda...

Nerede

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41.740 nerede haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek
Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kilyos Tünel Şantiyesinde incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, "İstanbulla ilgili bir deprem riskimiz var, bu hep olmuştur. Buna yönelik ulaştırma yapılarıyla ilgili bütün önlemlerimizi aldık. Eski yapılmış olanları da güçlendirdik. Bakın Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün tabliyesini askıya aldık. Yeniden yaptık diyebilirim" ifadelerini kullandı. Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos arasının, yapılacak bu tünelle 35 dakikadan 5 dakikaya düşeceğini belirtti.
28.03.2024 Gündem
SEÇMEN KAĞIDI OLMADAN OY KULLANILIR MI 2024? 🗳Oy kullanırken seçmen kağıdı gerekli mi? Oy kullanırken gerekli olan belgeler
SEÇMEN KAĞIDI OLMADAN OY KULLANILIR MI 2024? 🗳Oy kullanırken seçmen kağıdı gerekli mi? Oy kullanırken gerekli olan belgeler Seçmen kağıdı sorgulama ekranı, yerel seçimlerde oy kullanacaklar tarafından öne çıkıyor. Seçmen sıra numarası, sandık numarası ve seçim bölgesi gibi ayrıntıların yer aldığı seçmen bilgi kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Nerede oy kullanacağım?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
CHP Genel Başkanı lideri Özel: Sizi hor görenlere, sizi ezdirmeyiz
CHP Genel Başkanı lideri Özel: Sizi hor görenlere, sizi ezdirmeyiz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "1 Nisan'dan sonra da hep birlikte olacağız. Emekli ömrünü karınca gibi çalışmakla geçirdi. Şimdi sıra rahat etmeye geldi ama sizi unutan, görmezden gelen bir iktidar var. Ama çalıştığınız dönem gibi birlikte olun. Karıncalar isterse, taşımayacakları yük yoktur" dedi.
28.03.2024 Gündem
Üniversite öğrencileri nerede, nasıl oy kullanabilecek, okuduğu şehirde oy kullanabilir mi? 🎓 Üniversite öğrencileri 31 Mart seçimleri için okudukları şehirde seçmen kütüğüne nasıl kayıt yaptırabilirler?
Üniversite öğrencileri nerede, nasıl oy kullanabilecek, okuduğu şehirde oy kullanabilir mi? 🎓 Üniversite öğrencileri 31 Mart seçimleri için okudukları şehirde seçmen kütüğüne nasıl kayıt yaptırabilirler? 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili merak edilen sorular gündemden düşmüyor. Seçime 3 gün kala üniversite öğrencileri bazı sorular için araştırmaya geçti. Peki üniversite öğrencileri okuduğu şehirde oy kullanabilecek mi? Üniversite öğrencileri 31 Mart seçimleri için okudukları şehirde seçmen kütüğüne nasıl kayıt yaptırabilirler? YSK açıkladı...
28.03.2024 Bilgi Rehberi
28 MART 2024 BUGÜNKÜ SON DEPREMLER LİSTESİ SON DAKİKA AFAD/Kandilli Rasathanesi: Az önce deprem mi oldu? En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
28 MART 2024 BUGÜNKÜ SON DEPREMLER LİSTESİ SON DAKİKA AFAD/Kandilli Rasathanesi: Az önce deprem mi oldu? En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye'de meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede ve çevre illere deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar AFAD tarafından yayınlanan son depremler listesine bakarak nerede, kaç şiddetinde deprem meydana geldiğini görüntüleyebiliyor. İşte 28 Mart bugünkü son depremler.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz Polonya, Çekya ve diğer Baltık ülkelerinin korkutulduğunu savunan Rusya lideri, savaş alanına sürülecek F-16 jetlerini düşüreceklerini ilan ederek NATO'ya rest çekti.
28.03.2024 Dünya
Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'zoom' toplantılarını hatırlattı: Genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın
Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'zoom' toplantılarını hatırlattı: Genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın Esenyurt'ta sahur programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'Zoom' toplantılarını hatırlatarak, 'Sen, kendi genel başkanını devirmek için Zoom üzerinden gizli gizli toplantılar yaparken; biz İstanbul’da 365 milyar liralık yatırım yapıyorduk' dedi.
28.03.2024 Gündem
Ünlülerin iftarları ‘50 Fifty’de
Ünlülerin iftarları ‘50 Fifty’de Dream Türk’te Yağmur Ayaz’ın sunumuyla ekrana gelen ‘50 Fifty’, bu hafta Özgür Kanat’ı ağırlıyor.
28.03.2024 Cadde
Cevdet Yılmaz: İstanbul'un geleceğine yatırım yapmak zorundayız
Cevdet Yılmaz: İstanbul'un geleceğine yatırım yapmak zorundayız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İstanbul'un bir 5 sene daha yatırımsız geçirmeye tahammülü yok. İstanbul'un geleceğine yatırım yapmak zorundayız" dedi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim
Bakan Özhaseki: Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim, evlerimizi dayanıklı hale getirelim." dedi.
27.03.2024 Haberler
Bakan Özhaseki: Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim
Bakan Özhaseki: Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim, evlerimizi dayanıklı hale getirelim." dedi.
27.03.2024 Gündem
TAŞ KAĞIT MAKAS FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU | Taş Kağıt Makas Hayatın Oyunu dizisi oyuncuları kim, konusu nedir ve nerede çekiliyor? Dizi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
TAŞ KAĞIT MAKAS FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU | Taş Kağıt Makas Hayatın Oyunu dizisi oyuncuları kim, konusu nedir ve nerede çekiliyor? Dizi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D ekranın yeni dizisi Taş Kağıt Makas Hayatın Oyunu dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Başrollerinde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi gibi isimlerin yer aldığı Taş Kağıt Makas Hayatın oyunu dizisi Kore yapımı, Remember: War Of The Son adlı diziden uyarlanmıştır. Peki Taş Kağıt Makas Hayatın Oyunu dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor ve oyuncu kadrosunda hangi isimler var?
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: İradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık
Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: İradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 Mart seçimlerinde 600 bin personeliyle bakanlığının görevde olacağını vurgulayarak “Seçimin yapıldığı bütün yerlerde seçimin güvenliği, huzuru, iradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık. 600 bin mesai arkadaşımız, o büyük İçişleri Bakanlığı ailesiyle beraber, o büyük tecrübeyle beraber sandığa hür iradenin yansımasıyla ilgili elimizden gelen her türlü gayreti yapacağız” dedi.
27.03.2024 Gündem
KÜÇÜK ESNAF OYUNCULARI VE KONUSU:  Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
KÜÇÜK ESNAF OYUNCULARI VE KONUSU: Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Küçük Esnaf filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu akşam televizyon ekranlarında filmseverlerle buluşan Küçük Esnaf filmi araştırılmaya başlandı. Yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği filmin başrol ve senaristleri İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'tır. Peki, Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? İşte filmin detayları...
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Muharrem İnce'den Özgür Özel’e sert tepki! HDP barajı aşınca sevinç çığlıkları attın
Muharrem İnce'den Özgür Özel’e sert tepki! HDP barajı aşınca sevinç çığlıkları attın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenerek, “Bak İzmir’i kaybeden CHP Genel Başkanı olursun, dikkat et” dedi.
27.03.2024 Gündem
Başak Dizer'den oğlu Kurt Efe ile Dubai pozları!
Başak Dizer'den oğlu Kurt Efe ile Dubai pozları! Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'la (40) 2016 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren stil danışmanı Başak Dizer (46), sosyal medyada 11 aylık oğlu Kurt Efe ile yeni fotoğraflarını yayınladı.
27.03.2024 Cadde
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar...
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor.  Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Milliyet’in seçim sonuçları 2024 sayfası secim.milliyet.com.tr/ de...
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok Google haritalarda dahi gözükmeyen Çin'in gizli üssü basına sızdı. Yakın zamanda Pasifik'te çıkması beklenen savaş kapsamında Tayvan başkentini birebir kopyaladı, söz konusu olay dünyada ses getirdi.
27.03.2024 Dünya
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi...
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi... Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Beşiktaş gündemini değerlendiren Üzülmez, Necip Uysal ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
27.03.2024 Pendikspor
Pençe Kilit bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Pençe Kilit bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi  Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiği bildirildi.
27.03.2024 Gündem
Her dediği çıktı, akılalmaz kehanetler! Michio Kaku'dan 2124 kehanetleri: Yapay zeka, ölümsüzlük, nükleer savaş
Her dediği çıktı, akılalmaz kehanetler! Michio Kaku'dan 2124 kehanetleri: Yapay zeka, ölümsüzlük, nükleer savaş ABD’li fizikçi ve yazar Michio Kaku, kuantum çağının geleceğimiz konusunda belirleyici olacağını söylüyor.
27.03.2024 Dünya
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Haberler
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
DEPREM SON DAKİKA AFAD/KANDİLLİ | Son Depremler: 27 Mart Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD son depremler listesi...
DEPREM SON DAKİKA AFAD/KANDİLLİ | Son Depremler: 27 Mart Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD son depremler listesi... Son dakika deprem haberleri. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de yaşanan depremler vatandaşları tedirgin ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem meydana geldiğini görebilirsiniz. İşte 27 Mart son depremler.
27.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Nerede ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.