Nfs

Nfs

Son dakika nfs haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nfs gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nfs haber sayfamızda...

Nfs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 42 nfs haberi bulunmuştur.
Fetal Distres Nedir, Neden Olur? Fetal Distres Belirtileri Nelerdir?
Fetal Distres Nedir, Neden Olur? Fetal Distres Belirtileri Nelerdir? Asidoz belirtileri, oksijen yeterliğine bağlı olarak ortaya çıkar. Aynı zamanda da içindeki fetusun gösterdiği tepkilerin tamamıdır. Asfiksi; solunumun durması sonucunda ortaya çıkan oksijen yokluğudur. Hipoksi; oksijen yetersizliği anlamına gelir. Annedeki tampon maddeler ise, plasentayı kolay kolay geçemez. Bunun sonucunda ise, metabolik asidoz gelişir. Fetal distres nedir, neden olur sizler için derledik.
6.07.2022 Sağlık
‘Yurtdışında mutlaka Türk kahvesi isteyin’
‘Yurtdışında mutlaka Türk kahvesi isteyin’ Türk kahvesinin dünyaya yayılması için çalışan Murat Kolbaşı, ”Türk kahvesinin Türk lokumu kadar talep görmesi en büyük isteğimiz. Yurtdışında hangi restorana, kafeye giderseniz gidin mutlaka bir Türk kahvesi isteyin” diyor.
6.06.2022 Milliyet Executive
Tekirdağ’da motosiklet bariyere çarptı
Tekirdağ’da motosiklet bariyere çarptı Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, kontrolden çıkıp bariyerlere çarpan motosikletteki Esra Yüksel (19) hayatını kaybetti, sürücü Gürkan Polat (20) ise ağır yaralandı.
9.01.2022 Haberler
Acı haber! Geriye bu görüntü kaldı
Acı haber! Geriye bu görüntü kaldı Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, kontrolden çıkıp bariyerlere çarpan motosikletteki Esra Yüksel (19) hayatını kaybetti, sürücü Gürkan Polat (20) ise ağır yaralandı.
9.01.2022 Gündem
Nfs Heat Sistem Gereksinimleri - Gb Olarak Boyutu Ve Özellikleri
Nfs Heat Sistem Gereksinimleri - Gb Olarak Boyutu Ve Özellikleri NFS Heat henüz daha yeni piyasaya sürülen bir oyundur. Hız severler bakımından en çok tercih edilen oyunlardan bir tanesidir. Bu bakımdan herkes tarafından indirilmek istenen NFS Heat bir takım sistem gereksinimlerine tabidir. NFS Heat sistem gereksinimleri nelerdir ve GB olarak boyutu ne kadardır gibi soruları sizler için derledik.
4.01.2021 Oyun
Need for Speed Payback sistem gereksinimleri neler?
Need for Speed Payback sistem gereksinimleri neler? Ghost Games tarafından geliştirilen kült yarış oyunu Need for Speed Payback'e ait yeni bir oynanış videosu yayınlandı ve sistem gereksinimleri de açıklandı. İşte Need for Speed Payback'in minimum ve önerilen sistem gereksinimleri...
7.07.2020 Oyun
Need For Speed Payback'e çevrim içi serbestçe dolaşma modu geliyor
Need For Speed Payback'e çevrim içi serbestçe dolaşma modu geliyor Need For Speed Payback için gelecek yeni güncellemeyle oyuncular, online olarak haritada serbestçe dolaşabilecekler. Oyuncular, Need for Speed Payback'te arkadaşları veya diğer oyuncularla özgürce dolaşıp farklı deneyimler kazanabilecek.
2.01.2018 Oyun
Yamaha Motor Türkiye’ye atama
Yamaha Motor Türkiye’ye atama Yamaha Motor Türkiye Satış & Pazarlama Departman Müdürlüğü’ne Ersin Şeker getirildi.
19.11.2017 Ekonomi
Need for Speed Payback'in yeni videosu nefes kesiyor
Need for Speed Payback'in yeni videosu nefes kesiyor Need for Speed'in yeni oyunu Need for Speed Payback için yeni bir video daha Gamescom 2017 etkinliğinde yayınlandı. İşte Need for Speed Payback'in yeni görüntüleri.
22.08.2017 Oyun
Need for Speed Payback için yepyeni bir video yayınlandı
Need for Speed Payback için yepyeni bir video yayınlandı Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Need for Speed Payback için yeni bir video yayınlandı. Videoda oyunu kişiselleştirme ve modifikasyon sistemi gösteriliyor.
27.07.2017 Oyun
Need for Speed: Payback'in ilk oynanış videosu yayınlandı
Need for Speed: Payback'in ilk oynanış videosu yayınlandı Dünyanın en çok satan oyun serilerinden biri olan Need for Speed serisinin aksiyon dolu yeni sürüş macerası Need for Speed Payback'in EA Play etkinliği sırasında ilk oynanış videosu yayınlandı.
12.06.2017 Oyun Dunyasi
Need for Speed Payback resmi olarak duyuruldu
Need for Speed Payback resmi olarak duyuruldu Dünyanın en çok satan oyun serilerinden biri olan Need for Speed, aksiyon dolu yeni sürüş macerası Need for Speed Payback resmi olarak duyuruldu.
2.06.2017 Teknoloji
Yeni Need for Speed hakkında ilk detaylar paylaşıldı
Yeni Need for Speed hakkında ilk detaylar paylaşıldı Need for Speed serisi bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Electronic Arts ve Ghost Games, yeni Need for Speed oyununu resmi olarak duyurdu. İşte yeni NFS'den ilk detaylar...
10.05.2017 Teknoloji
Hız, aksiyon ve VR deneyimi NFS No Limits ile ceplerde
Hız, aksiyon ve VR deneyimi NFS No Limits ile ceplerde Electronic Arts, Need for Speed No Limits’i Google Daydream için piyasaya sürdü.
17.12.2016 Teknoloji
Konsollara Özel Bahar İndirimi
Konsollara Özel Bahar İndirimi Sony tarafından ülkemizdeki PSN kullanıcıları için yayımlanan bahar indirimleriyle %70‘e varan özel promosyonlar sunuluyor. Aralarında FIFA 16, NFS, Rainbow Six: Siege ve GTA V gibi büyük yapımlarında yer aldığı indirimlerin yer aldığı sayfayı ziyaret etmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca bahar indirimleriyle beraber PSN Plus abonelerine de bazı özel teklifler bulunuyor. Son olarak bahar indirimlerinin 6 Nisan […]
22.03.2016 Oyun Dunyasi
Bedava NFS Sahibi Olun
Bedava NFS Sahibi Olun Criterion Games tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayımlanan Need for Speed: Most Wanted oyunuOrigin platformunda ücretsiz oldu. Origin hesabınız üzerinden “On the House” promosyonu dahilinde ücretsiz olarak sunulan oyunu hesabınıza ekledikten sonra kampanya sonlansa dahi oyun hesabınızda kalmaya devam edecek ve istediğiniz zaman oyunu bilgisayarınıza indirip oynayabileceksiniz.
5.02.2016 Oyun Dunyasi
MMO Dolu bir Need For Speed
MMO Dolu bir Need For Speed MMO oyun geliştiricisi Nexon, YouTube kanalı üzerinden yeni Need for Speed oyunu ile ilgili bir video yayımladı. Nexon, yayımladığı bu video ile birlikte Need For Speed Edge’i duyurdu. 12 Kasım 2015 tarihinde satışa sunulacak olan yeni Need for Speed oyunu MMO tarzı bir oyun olarak oyuncuların beğenisine sunulacak. MMO dolu NFS oyununun son videosu burada.
9.11.2015 Oyun Dunyasi
Yeni Need For Speed’e Efsane Parçalar Geliyor
Yeni Need For Speed’e Efsane Parçalar Geliyor Need for Speed oyunlarının müzikleri her zaman inanılmaz olmuştur. Şimdiye kadar çıkan Need for Speed oyunlarının efsane soundtrack albümlerine bir yenisi daha ekleniyor. EA, yeni Need for Speed oyununda yer alacak parçaların listesini açıkladı. 64 parçadan oluşan soundtrack albümünde The Chemical Brothers ve The Prodigy gibi ünlü ses sanatçılarının yanı sıra amatör müzik grupları da yer alıyor.
19.10.2015 Oyun Dunyasi
Yeni Need for Speed’e Yeni Araç
Yeni Need for Speed’e Yeni Araç NFS: Underground 2‘den beri modifiye tutkunlarının merakla beklediği  ve yeni nesil grafiklerle buluşan Need for Speed‘in yeni oyunundan her geçen gün yeni bir detay gelmeye devam ediyor. Bugün ise, Need for Speed’den BMW M2 Coupe modelinin fragmanı yayınlandı.
16.10.2015 Oyun Dunyasi
Yeni Yarış Oyunu NFS’den Epik Video
Yeni Yarış Oyunu NFS’den Epik Video Yarış oyunu severlerin dört gözle beklediği yeni Need For Speed için 15 dakikalık oynanış videosu yayımlandı. Yeni nesil konsolların yanında (PlayStation 4 ve Xbox One) PC platformlarında da görülecek olan yarış oyunumuz 3 Kasım tarihinden itibaren bizlerle olacak.
19.08.2015 Oyun Dunyasi
Efsane Yarış Oyununa Yeni Video
Efsane Yarış Oyununa Yeni Video Gamescom 2015 ile yeni fragmanlar gelmeye devam ediyor. Bu sefer karşımızda her yeni oyunu ile büyük beklenti yaratan Need For Speed serisinin sonuncusu (en azından şimdilik sonuncu) var. Yeni NFS düşüşe geçen seriyi yeniden ayaklandırabilir mi, bekleyip göreceğiz.
6.08.2015 Oyun Dunyasi
Yeni Need For Speed ‘e Hazır Mısınız? Geliyor…
Yeni Need For Speed ‘e Hazır Mısınız? Geliyor… Konu, oyun ve araba olunca akıllara gelen ilk isimlerden biri olan Need For Speed ‘in yeni oyunu EA Games tarafından müjdelendi. Uzun ...
22.05.2015 Teknoloji
Need For Speed'in Yeni Oyunu Duyuruldu
Need For Speed'in Yeni Oyunu Duyuruldu Electronic Arts, mobil platformlar için çıkacak olan yeni Need For Speed oyununu duyurdu.
24.11.2014 Oyun Dunyasi
2013’ÜN EN İYİ ‘14’Ü
2013’ÜN EN İYİ ‘14’Ü Yeni yıla doğru geri sayıma başladığımız günlerde, tatları damağımızda kalan, 2013’e damga vuran oyunları hatırlamaya ne dersiniz?
27.12.2013 Teknoloji
Kaçan kovalanır
Kaçan kovalanır Önünüzde iki seçenek var. Ya büyük risk alarak büyük ödüllerin peşinden gideceksiniz, ya da acı bir sonla hepsi elinizden çıkıp gidecek...
22.11.2013 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nfs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.