Nuray İsminin Anlamı Nedir? Nuray Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Nuray İsminin Anlamı Nedir? Nuray Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? Türkçede çok fazla öne çıkan ve çok yaygın kullanılan en hoş isimlerden biri Nuray adıdır. Kız çocukları için verilebilecek güzel bir isim olması ile beraber, aynı zamanda anlamı üzerinden de beğeni toplayan isimlerden biridir. Peki, Nuray isminin anlamı nedir? Nuray ne demek, hangi anlama gelir? İşte bu güzel ve hoş isim konusunda merak edilenler.
25.09.2023 Yaşam
Akrabasının cinsel istismarda bulunduğu 17 yaşındaki Nuray ölü bulundu
Akrabasının cinsel istismarda bulunduğu 17 yaşındaki Nuray ölü bulundu Antalya'da 2 yıl önce annesinin kuzeni Birol K.’nın (44) cinsel istismarına uğrayan Nuray Demir (17), otel odasında ölü bulundu. Demir’in boğazında kızarıklıklar olduğu, boğularak öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor.
19.03.2022 Haberler
Nuray, evinde bıçaklanmış olarak ölü bulundu
Nuray, evinde bıçaklanmış olarak ölü bulundu İzmir'in Konak ilçesinde Nuray Varol (53), evinde farklı yerlerinden bıçaklanmış olarak ölü bulundu.
26.03.2020 Gündem
Otomobilin çarptığı liseli Nuray öldü
Otomobilin çarptığı liseli Nuray öldü ANKARA'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde okul çıkışı evine giderken bir otomobilin çarpması sonucu hastaneye kaldırılan liseli Nuray Demirci kaldırıldığı hastanede öldü...
25.09.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri