Öğretmen Adayları

Öğretmen Adayları

Son dakika öğretmen adayları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan öğretmen adayları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan öğretmen adayları haber sayfamızda...

Öğretmen Adayları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 790 öğretmen adayları haberi bulunmuştur.
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 SON DURUM: Öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir?
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 SON DURUM: Öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir? Öğretmen atamalarında son durum yakından takip ediliyor. 2024 yılında atanmak isteyen öğretmen adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının akabinde heyecanla beklemeye koyuldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama geldi. Peki 2024 öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen branş ve kontenjan dağılımı nedir? İşte öğretmen atamalarında son durum...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
MEB ÖĞRETMEN ATAMALARI SON DURUM 2024 | Öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen atamaları kadro ve branş dağılımı belli oldu mu?
MEB ÖĞRETMEN ATAMALARI SON DURUM 2024 | Öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen atamaları kadro ve branş dağılımı belli oldu mu? Öğretmen atamaları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Atama bekleyen öğretmen adaylarının gözü Milli Eğitim Bakanlığında. 2024 Öğretmen atamaları MEBBİS üzerinden gerçekleşecek. Atama takvimini bekleyen öğretmen adayları kadro ve branş dağılımı ile ilgili ayrıntıları da merakla bekliyor. Peki, yeni öğretmen ataması ne zaman yapılacak?
19.03.2024 Bilgi Rehberi
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 MEB: Yeni öğretmen ataması ne zaman? Öğretmen atamaları kadro ve branş dağılımı...
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 MEB: Yeni öğretmen ataması ne zaman? Öğretmen atamaları kadro ve branş dağılımı... Öğretmen atama takvimi, öğretmen adayları tarafından heyecanla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni öğretmen atamasına dair, yapılabilecek en yüksek atamayı gerçekleştireceklerini belirtmişti. MEB öğretmen ataması ne zaman, kadro ve branş dağılımı açıklandı mı?
29.02.2024 Bilgi Rehberi
ÖĞRETMEN ATAMALARI TAKVİMİ 2024: MEB öğretmen ataması ne zaman? Öğretmen ataması kontenjan ve branşlar açıklandı mı?
ÖĞRETMEN ATAMALARI TAKVİMİ 2024: MEB öğretmen ataması ne zaman? Öğretmen ataması kontenjan ve branşlar açıklandı mı? Öğretmen atama 2024 takvimi ile kontenjanlar ve branş dağılımları, öğretmen adayları tarafından yakından takip ediliyor. Binlerce aday öğretmen atama takviminin yayınlanmasını bekliyor. 2024 yılında boş kadrolara yapılacak olan öğretmen atamaları ile ilgili Milli Eğitim Bakanı'ndan açıklama gelmişti. Bunun üzerine "MEB Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş dağılımı ve kontenjanları belli mi?" soruları araştırılmaya başlandı. İşte 2024 öğretmen atama takvimine dair detaylar...
1.02.2024 Bilgi Rehberi
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024: Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama!
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024: Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama! Öğretmen atama 2024 takvimi ile kontenjanlar ve branş dağılımları, öğretmen adayları tarafından anbean takip ediliyor. Binlerce aday öğretmen atama takviminin yayınlanmasını bekliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bunun üzerine "MEB Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş dağılımı ve kontenjanları belli mi?" soruları araştırılmaya başlandı. İşte tüm bilgiler. İşte 2024 öğretmen atama takvimi...
14.12.2023 Bilgi Rehberi
Öğretmen atama takvimi ve kontenjanları 2024 belli mi? MEB tarafından öğretmen ataması ne zaman?
Öğretmen atama takvimi ve kontenjanları 2024 belli mi? MEB tarafından öğretmen ataması ne zaman? Öğretmen ataması için son gelişmeler adaylar tarafından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması yapılmasını planladıklarını belirtmişti. Öğretmen adayları ise görev alma heyecanı içinde MEB'den gelecek öğretmen atama takvimi açıklamasına odaklandı! Peki, 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak?
16.11.2023 Bilgi Rehberi
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ MEB 2024: Öğretmen ataması ne zaman, kontenjan ve branş dağılımı belli mi?
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ MEB 2024: Öğretmen ataması ne zaman, kontenjan ve branş dağılımı belli mi? Öğretmen atama takvimi, öğretmen adayları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 45 bin öğretmen ataması yapılmıştı. Gözler 2024 öğretmen atama sürecinde! Bakan Yusuf Tekin öğretmen atama takvimine dair açıklamada bulundu. Peki, öğretmen ataması ne zaman?
7.11.2023 Bilgi Rehberi
Yeni öğretmen ataması olacak mı, ne zaman? 2023-2024 öğretmen atamaları kontenjan ve branş dağılımı belli mi?
Yeni öğretmen ataması olacak mı, ne zaman? 2023-2024 öğretmen atamaları kontenjan ve branş dağılımı belli mi? Öğretmen atamaları için takvim bekleyişi sürerken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den yeni öğretmen atamasına dair müjdeli bir açıklama geldi. Atama bekleyen öğretmen adayları ''2023-2024 öğretmen ataması ne zaman, branş ve kontenjan açıklaması geldi mi?'' şeklinde sorular yöneltiyor. İşte, 2023 yeni öğretmen ataması takvimine dair detaylar...
7.09.2023 Bilgi Rehberi
2023 Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? MEB ücretli öğretmenlik başvuru detayları...
2023 Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? MEB ücretli öğretmenlik başvuru detayları... Ücretli öğretmenlik başvuru ekranı, öğretmen adayları tarafından yoğun olarak ziyaret ediliyor. 2023-2024 yılı eğitim ve öğretim dönemi başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda eğitimin başlamasına kısa süre kala öğretmen adaylarının gündeminde soru, ''2023 ücretli öğretmenlik başvurusu başladı mı, ne zaman?'' oldu.
16.08.2023 Bilgi Rehberi
KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları sona erdi
KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları sona erdi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumları sona erdi. Sınav sonuçlarının 25 Ağustos'ta açıklanması bekleniyor.
23.07.2023 Gündem
SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK atama sonuçları sorgulama ekranı 2023: 45 bin Sözleşmeli öğretmenlik atamaları yapıldı, sonuçlara nereden bakılır?
SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK atama sonuçları sorgulama ekranı 2023: 45 bin Sözleşmeli öğretmenlik atamaları yapıldı, sonuçlara nereden bakılır? Sözleşmeli öğretmenlik atamaları için canlı yayın yapıldı. Adaylar geçtiğimiz günlerde 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için tercihlerini yaptılar. 45 bin sözleşmeli öğretmenlik ataması için canlı yayını sonrasında öğretmen adayları, sözleşmeli öğretmenlik ataması sonuç sorgulama ekranını araştırıyorlar. Peki sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları saat kaçta açıklanacak, nereden sorgulanır? Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları sorgulama ekranı 2023...
8.05.2023 Bilgi Rehberi
45 bin öğretmen bugün atanacak
45 bin öğretmen bugün atanacak 103 branştan 45 bin öğretmenin atamasının yapılacağı törende Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlere hitap edecek.
8.05.2023 Gündem
Sandığın anahtarı eğitim ve gençlerde
Sandığın anahtarı eğitim ve gençlerde Seçime 10 gün kala meydanlar hareketlendi. Siyasi partilerin ilk kez oy kullanacak yaklaşık 6 milyon genç ile 25 milyon öğrenci ve ailesine yönelik eğitim vaatleri dikkat çekiyor. Kimi Gençlik Bakanlığı kurmayı, kimi temel eğitimi zorunlu 14 yıla çıkarmayı, kimi YÖK’ü kaldırmayı, üniversiteleri özerk hale getirmeyi kimi de yurt sorununu çözmeyi vadediyor.
5.05.2023 Eğitim
Tüm engelli öğretmen adayları atandı
Tüm engelli öğretmen adayları atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in katılımıyla 25 Nisan’da gerçekleştirilen törende 3 bin 500 engelli öğretmenin ataması yapılmıştı.
28.04.2023 Eğitim
SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK: MEB öğretmen atama mülakat yerleri açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak?
SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK: MEB öğretmen atama mülakat yerleri açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? Öğretmen atama takviminin açıklanmasının ardından binlerce kişi başvurularını tamamladı. Geçen hafta biten başvurular sonrası şimdi öğretmen adayları mülakat yerlerini araştırıyor. Tarih konusunda net bilgiye sahip olmayanlar "Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ne zaman açıklanacak?" diye soruyor.
4.04.2023 Bilgi Rehberi
45 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI: 2023 Öğretmen ataması başvurusu nasıl yapılır? İşte atama kontenjanlar
45 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI: 2023 Öğretmen ataması başvurusu nasıl yapılır? İşte atama kontenjanlar Öğretmen atama başvuruları devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer geçtiğimiz günlerde 45 bin öğretmen atamasına ilişkin tarihleri duyurmuştur. Başvuru yapan ve yapmak isteyen öğretmen adayları kontenjan ve branş dağılımlarını araştırıyor. Peki, öğretmen ataması başvurularında son gün ne zaman? Sözlü sınavlar ne zaman yapılacak?
31.03.2023 Bilgi Rehberi
Yeni öğretmen atama kılavuzu yayımlandı mı? 45 bin öğretmen ataması takvimi belli oldu mu, 2023 Öğretmen atamaları branş dağılımı duyuruldu mu?
Yeni öğretmen atama kılavuzu yayımlandı mı? 45 bin öğretmen ataması takvimi belli oldu mu, 2023 Öğretmen atamaları branş dağılımı duyuruldu mu? Yeni yıl ile birlikte sözleşmeli öğretmen adayları büyük bir beklenti içerisine girdi. Günler ilerledikçe heyecan da artıyor. Binlerce kişi yeni bir bilgi almak adına "2023 Öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak?" sorusunu yöneltiyor. İşte son durum...
21.03.2023 Bilgi Rehberi
MEB ATAMA TAKVİMİ 2023: Öğretmen ataması olacak mı? Öğretmen atamaları ne zaman, kontenjanları belli oldu mu?
MEB ATAMA TAKVİMİ 2023: Öğretmen ataması olacak mı? Öğretmen atamaları ne zaman, kontenjanları belli oldu mu? Öğretmen atama takvimi, öğretmen adayları tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Her sene Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen atama başcuruları alınıyor. Bu sene de öğretmen atamaları için kontenjan ve branşlar gibi detaylar bekleniyor. Peki, 2023 öğretmen atamaları ne zaman?
16.03.2023 Bilgi Rehberi
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ || 2023 Sözleşmeli öğretmen başvuruları ne zaman başlıyor?
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ || 2023 Sözleşmeli öğretmen başvuruları ne zaman başlıyor? Öğretmen atama takvimi için geri sayım sürüyor. Yüz binlerce öğretmen adayı sabırsızlıkla duyuru bekliyor. Konuya dair bilgi almak isteyenler "öğretmen ataması başvurusu ne zaman yapılacak?" diye soruyor. Peki bir duyuru var mı?
20.02.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Özer'den deprem bölgesine öğretmen ataması açıklaması! Öğretmen ataması olacak mı, ne zaman?
Bakan Özer'den deprem bölgesine öğretmen ataması açıklaması! Öğretmen ataması olacak mı, ne zaman? Öğretmen atama takvimi, öğretmen adayları tarafından araştırılıyor. Bakan Mahmut Özer, deprem bölgesine öğretmen ataması hakkında açıklamlarda bulundu. Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki depremin toplamda 10 ili etkilemesi ile okulların açılış tarihi de ileri bir tarihe sarkmıştı. Peki, Kahramanmaraş deprem bölgelerine öğretmen atamaları olacak mı?
13.02.2023 Bilgi Rehberi
GÖZLER MEB'DE! ÖĞRETMEN ATAMASI 2023: Sözleşmeli öğretmen başvuruları ne zaman başlıyor?
GÖZLER MEB'DE! ÖĞRETMEN ATAMASI 2023: Sözleşmeli öğretmen başvuruları ne zaman başlıyor? Şubat ayına girilirken öğretmen atama takvimi merak ediliyor. Gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrilmiş durumda... "2023 öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak?" sorusu sıkça yöneltiliyor. İşte detaylar...
2.02.2023 Bilgi Rehberi
2023 Öğretmen atama tarihleri belli oldu mu? Başvurular ne zaman?
2023 Öğretmen atama tarihleri belli oldu mu? Başvurular ne zaman? Öğretmen adayları atama takvimini bekliyor. Ocak ayı ile birlikte heyecan da tavan yapmış durumda... Yüz binlerce kişi "Öğretmen atama takvimi açıklandı mı? 2023 sözleşmeli öğretmen atama başvurusu ne zaman başlıyor?" diye soruyor.
27.01.2023 Bilgi Rehberi
Öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Sözleşmeli öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Branş dağılımı ve kadrolar belli oldu mu?
Öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Sözleşmeli öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Branş dağılımı ve kadrolar belli oldu mu? Öğretmen atama takvimi için gün sayılıyor. Yeni yıl ile birlikte " Öğretmen ataması ne zaman yapılacak?" sorusu hızlanmış durumda... Branş dağılımı ve kadrolar merak edilirken bugün Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
24.01.2023 Bilgi Rehberi
2023 Öğretmen atama takvimi açıklandı mı? Bu yıl sözleşmeli öğretmen atama başvurusu ne zaman başlıyor?
2023 Öğretmen atama takvimi açıklandı mı? Bu yıl sözleşmeli öğretmen atama başvurusu ne zaman başlıyor? 2023 yılı ile birlikte yeni öğretmen atama takvimi de merak edilmeye başlandı. Sözleşmeli öğretmen adayları "Öğretmen atama takvimi açıklandı mı? 2023 sözleşmeli öğretmen atama başvurusu ne zaman başlıyor?" sorusunu yöneltiyor. İşte detaylar...
18.01.2023 Bilgi Rehberi
Ünlülerden 24 Kasım Öğretmenler Günü paylaşımları
Ünlülerden 24 Kasım Öğretmenler Günü paylaşımları Televizyon ve magazin dünyasının ünlü isimleri 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü unutmadı ve sosyal medya hesaplarından mesajlarını yayınlandı. Usta sanatçı Hülya Koçyiğit, “Başta baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bireysel ve toplumsal sorumluluğumuzu bize ilk öğreten, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" yazdı.
24.11.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmen Adayları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.