Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi

Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi

Son dakika ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ haber sayfamızda...

Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 227 öğretmenlik alan bilgisi testi haberi bulunmuştur.
KPSS ÖABT 2024 ne zaman? İşte KPSS ÖABT sınav ve başvuru tarihleri
KPSS ÖABT 2024 ne zaman? İşte KPSS ÖABT sınav ve başvuru tarihleri 2024 KPSS ÖABT sınav ve başvuru tarihleri merak ediliyor. Binlerce adayın katılım sağlayacağı KPSS için geri sayım başlamışken başvurular henüz açılmadı. Öğretmen kadrolarına atanmak isteyenler, ayrıca Eğitim Bilimleri sınavına ve alanlarına bağlı olarak da ÖABT'ye katılacaklar. Peki, 2024 KPSS ÖABT ne zaman? İşte KPSS ÖABT sınav ve başvuru tarihleri...
21.02.2024 Bilgi Rehberi
KPSS 2024 Tarihleri: KPSS Ne Zaman Yapılacak? KPSS Sınav ve Başvuru Tarihleri Hangi Gün?
KPSS 2024 Tarihleri: KPSS Ne Zaman Yapılacak? KPSS Sınav ve Başvuru Tarihleri Hangi Gün? Kamu kurum ve kuruluşlarının personel ihtiyaçlarını karşılamak için gerçekleştirilen KPSS lisans hey yıl, ön lisans ve ortaöğretim KPSS ise çift yıllarda olmak üzere 2 yılda bir yapılmaktadır. ÖSYM tarafından düzenlene sınav adayların eğitim öğretim düzeyi dikkate alınarak hazırlanır. Her yıl binlerce kişinin girdiği KPSS’de puan türleri ve sınav türleri alanlara göre değişiklik gösterir. Sınav hazırlığında olan kişilerin merak ettiği başlıklardan birisi de KPSS başvuru tarihleridir. 2024 KPSS ile ilgili detaylı bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Eğitim
İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencileri için bursluluk sınavı (İOKBS) tarihi belli oldu
İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencileri için bursluluk sınavı (İOKBS) tarihi belli oldu Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) tarihi açıklandı.
20.11.2023 Eğitim
ÖSYM sınav tarihinleri açıkladı! İşte YKS'nin yapılacağı tarih
ÖSYM sınav tarihinleri açıkladı! İşte YKS'nin yapılacağı tarih ÖSYM Başkanı Ersoy, sınav takvimine göre Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) 8-9 Haziran 2024'te yapılacağını açıkladı.
6.11.2023 Gündem
Pazar günü yapılacak sınavlar ile birlikte KPSS süreci tamamlanacak
Pazar günü yapılacak sınavlar ile birlikte KPSS süreci tamamlanacak Kamu Personeli Seçme Sınavı, pazar günü yapılacak Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ve ÖABT İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı ile tamamlanacak.
4.08.2023 Eğitim
KPSS ÖABT sınav tarihi 2023: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
KPSS ÖABT sınav tarihi 2023: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi için sınav giriş belgeleri erişime açılmıştı. ÖABT için nefesler tutulmuşken sınavın sonuçları için de tarih arayışı başladı. ÖSYM tarafından KPSS ÖABT iki oturum halinde uygulanacak. Peki, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi saat kaçta, ne kadar sürecek?
1.08.2023 Bilgi Rehberi
ÖSYM Başkanı duyurdu! İşte KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih
ÖSYM Başkanı duyurdu! İşte KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih Kamuda işe girmek isteyen lisans mezunu adaylar, KPSS heyecanı yaşadı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy sonuçların açıklanacağı tarihle ilgili duyuru yaptı.
29.07.2023 Haberler
ÖSYM Başkanı duyurdu! İşte KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih
ÖSYM Başkanı duyurdu! İşte KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih Kamuda işe girmek isteyen lisans mezunu adaylar, KPSS heyecanı yaşadı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy sonuçların açıklanacağı tarihle ilgili duyuru yaptı.
29.07.2023 Gündem
KPSS NE ZAMAN 2023? KPSS Ortaöğretim ve Önlisans tarihi ve KPSS sınav takvimi belli oldu mu?
KPSS NE ZAMAN 2023? KPSS Ortaöğretim ve Önlisans tarihi ve KPSS sınav takvimi belli oldu mu? KPSS sınavları uygulanıyor! ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim, önlisans ve lisans sınav tarihleri araştırılıyor. 2023 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavı lisans uygulaması yapıldı. Bu sene içerisinde KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT sınavı düzenleniyor. Peki, KPSS önlisans ve ortaöğretim ne zaman?
27.07.2023 Bilgi Rehberi
KPSS ÖABT sınavı ne zaman, saat kaçta? 2023-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Test süresi kaç dakika?
KPSS ÖABT sınavı ne zaman, saat kaçta? 2023-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Test süresi kaç dakika? ÖSYM tarafından 2023 KPSS uygulamaları ardında Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) de yer alıyor. Bu sene KPSS ÖABT sınavı ağustos ayında düzenlenecek. ÖSYM sınav takvimine göre 2023 KPSS ÖABT ne zaman, kaç dakika sürecek?
26.07.2023 Bilgi Rehberi
KPSS başvuru sayıları belli oldu! ÖSYM Başkanı açıkladı
KPSS başvuru sayıları belli oldu! ÖSYM Başkanı açıkladı ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 2023-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Sınavı'nın başvuru sayılarını açıkladı.
19.07.2023 Gündem
2023 KPSS YERLERİ AÇIKLANDI mı? KPSS Lisans sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?
2023 KPSS YERLERİ AÇIKLANDI mı? KPSS Lisans sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? KPSS Lisans sınavları için geri sayım sürüyor. Yüz binler sınavda ter dökecek. Her sınav öncesi giriş belgeleri gündem oluyor. Oturumlara çok az bir süre kala sıkça "KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak?" sorusu geliyor. İşte detaylar...
6.07.2023 Bilgi Rehberi
KPSS Lisans sınavı başvuru tarihleri: KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT başvuruları ve sınavı ne zaman?
KPSS Lisans sınavı başvuru tarihleri: KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT başvuruları ve sınavı ne zaman? Bu yıl KPSS Lisans sınavına hazırlananlar başvuru tarihlerini kaçırmak istemiyor. Bu nedenle de "KPSS Lisans başvuru ne zaman?" sorusu da zaman zaman yöneltiliyor. İşte detaylar...
13.04.2023 Bilgi Rehberi
KPSS Başvuru Tarihleri: 2023 KPSS ne zaman, başvuru kılavuzu yayımlandı mı?
KPSS Başvuru Tarihleri: 2023 KPSS ne zaman, başvuru kılavuzu yayımlandı mı? ÖSYM tarafından 2023 sınav takvimi yayımlanmıştı. Böylece KPSS tarihleri de netleşti. KPSS (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri), KPSS (Alan Bilgisi), KPSS (ÖABT) sınav ve başvuru tarihleri netleşti. Peki, KPSS başvurusu ne zaman, kılavuz yayımlandı mı?
21.03.2023 Bilgi Rehberi
2023-ALES/1 başvurularıyla ilgili ÖSYM'den açıklama
2023-ALES/1 başvurularıyla ilgili ÖSYM'den açıklama ÖSYM'den, 2023-ALES/1 geç başvuru alınması ve sınav merkezi tercihlerinin güncellenmesine ilişkin açıklama yapıldı.
10.03.2023 Gündem
YÖK'ten YKS adayları için müfredat açıklaması
YÖK'ten YKS adayları için müfredat açıklaması Yükseköğretim Kurulu'ndan YKS'ye girecek üniversite adayları için son dakika açıklaması yayınladı. Adayların 12. sınıf ikinci dönem müfredatından muaf tutulmasının kararlaştırıldığı açıklandı.
9.03.2023 Gündem
KPSS ve YKS tarihleri belli oldu! ÖSYM'den açıklama
KPSS ve YKS tarihleri belli oldu! ÖSYM'den açıklama ÖSYM, KPSS ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile ilgili tarihi duyurdu ve 4 ilde sınavın yapılmayacağını ilan etti. YKS tarihin açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı.
8.03.2023 Gündem
Deprem nedeniyle öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülükleri 1 yıl ertelendi
Deprem nedeniyle öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülükleri 1 yıl ertelendi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem nedeniyle öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülüklerinin 1 yıl ertelendiğini açıkladı.
8.03.2023 Gündem
Son dakika! ÖSYM Başkanı Ersoy, KPSS tarihlerini açıkladı
Son dakika! ÖSYM Başkanı Ersoy, KPSS tarihlerini açıkladı ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 2023 KPSS tarihlerini açıkladı.
8.03.2023 Gündem
YKS oturumlarının tarihleri belli oldu
YKS oturumlarının tarihleri belli oldu 2023 ÖSYM sınav takvimi, ÖSYM Başkanlığa tarafından açıklandı. Takvime göre, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumları 17-18 Haziran 2023'te yapılacak.
24.11.2022 Gündem
Son dakika... Merakla beklenen KPSS sonuçları açıklandı
Son dakika... Merakla beklenen KPSS sonuçları açıklandı ÖSYM, 2022 Kamu Personel Seçme Sınavı Lisans/Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (KPSS Lisans/ÖABT) sonuçlanrının açıklandığını duyurdu.
21.10.2022 Gündem
Düğün öncesi sınav! Gelinliğini giydi, salon yerine ilk oraya gitti
Düğün öncesi sınav! Gelinliğini giydi, salon yerine ilk oraya gitti Soruların sızdırıldığı iddiasıyla iptal edilip yeniden düzenlenen 2022-Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) ertelenen oturumlarından Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) dün gerçekleştirildi.
3.10.2022 Eğitim
KPSS, yarın iki oturum halinde düzenlenecek
KPSS, yarın iki oturum halinde düzenlenecek 2022-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) yarın yapılacak.
1.10.2022 Eğitim
KPSS Lisans Alan Bilgisi oturumları tamamlandı
KPSS Lisans Alan Bilgisi oturumları tamamlandı Soruların sızdırıldığı iddiasıyla İptal edilip yeniden düzenlenen 2022-Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) ertelenen Lisans Alan Bilgisi sınavları, dün düzenlenen 3. oturumla sorunsuz bir şekilde tamamlandı.
26.09.2022 Eğitim
KPSS, hafta sonu devam ediyor
KPSS, hafta sonu devam ediyor Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 31 Temmuz’da düzenlenen ancak bazı soruların bir yayınevinin deneme sınavındaki sorularla aynı olduğu iddiaları üzerine iptal edilen 2022-Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları 18 Eylül’de tekrar yapılmıştı.
23.09.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.