Okul Tatil

Okul Tatil

Son dakika okul tatil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan okul tatil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan okul tatil haber sayfamızda...

Okul Tatil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.436 okul tatil haberi bulunmuştur.
Hakkari'de ve Sivas'ta okul tatil kararı! Peş peşe duyuruldu
Hakkari'de ve Sivas'ta okul tatil kararı! Peş peşe duyuruldu Hakkari'de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği açıklandı. Sivas’ın Akıncılar ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle okullar bir gün tatil edildi.
21.03.2024 Gündem
Robottan pusete her şey kiralık!
Robottan pusete her şey kiralık! "Türkiye'de halen özellikle tüketici elektroniğinde kiralama oranları pazarın yüzde 1'i bile değil. Burada çok ciddi potansiyel var" diyen Kiralabunu Kurucu Ortağı Erdem, robot süpürgeden bebek ürünlerine giderek büyüyen kiralama sektörünü anlattı.
11.03.2024 Milliyet Executive
Peş peşe okul tatil haberleri! Kar nedeniyle 1 gün ara
Peş peşe okul tatil haberleri! Kar nedeniyle 1 gün ara Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın tatil edildi. Öte yandan Van'ın iki ilçesinde de eğitime bir gün ara verildi.
4.02.2024 Gündem
Valilik duyurdu! Ereğli’de 6 okulda eğitime iki gün ara verildi
Valilik duyurdu! Ereğli’de 6 okulda eğitime iki gün ara verildi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kuvvetli yağış ve fırtınadan olumsuz yönde etkilenen kentte 6 okulda eğitime 2 gün süreyle ara verildi.
22.11.2023 Gündem
BUGÜN BARTIN'DA OKULLAR TATİL Mİ? 20 Kasım Pazartesi Bartın'da okul açılacak mı, tatil var mı?
BUGÜN BARTIN'DA OKULLAR TATİL Mİ? 20 Kasım Pazartesi Bartın'da okul açılacak mı, tatil var mı? "Bartın'da okullar tatil mi?" sorusu Meteoroloji'nin son dakika uyarılarından sonra gündeme geldi. Zonguldak Valiliği pazartesi okulların tatil olduğunu ve ara tatilin bir gün süreyle uzatıldığını duyurdu. Bu açıklamanın ardından Bartın ilinde yaşayan öğrenciler ve veliler "Bartın'da okullar açılacak mı, ara tatil uzatıldı mı?" sorusunun yanıtını arıyor. İşte 20 Kasım Pazartesi Bartın için son dakika gelişmeleri…
19.11.2023 Bilgi Rehberi
Tropikal fırtına, ABD ve Meksika’yı vurdu: Hilary şiddeti!
Tropikal fırtına, ABD ve Meksika’yı vurdu: Hilary şiddeti! Tropikal Hilary Fırtınası, ABD’nin California eyaletiyle Meksika’nın batı kıyılarına şiddetli yağmurla birlikte sel getirerek hayatı felç etti.
22.08.2023 Dünya
Yaz tatili ne zaman bitiyor, okullar hangi gün açılıyor? 2023-2024 MEB tatil günleri...
Yaz tatili ne zaman bitiyor, okullar hangi gün açılıyor? 2023-2024 MEB tatil günleri... 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ne zaman başlayacak? Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda eğitim gören öğrenciler yaz tatilinin son günlerini geçiriyor. MEB akademik takvimine göre okullar ne zaman açılıyor, ilk ara tatili ne zaman? İşte, okul tatil günleri...
8.08.2023 Bilgi Rehberi
Sinop’ta sağanak! İki ilçede okullar tatil edildi
Sinop’ta sağanak! İki ilçede okullar tatil edildi Sinop’ta sağanak kent merkezinde su baskınlarına neden oldu. Ayancık ve Türkeli ilçelerinde, taşımalı eğitim 5 Haziran Pazartesi günü tatil edildi.
4.06.2023 Gündem
Eski eşi ve oğlunun son fotoğrafı! Depremden saatler önce çekip gönderdiler
Eski eşi ve oğlunun son fotoğrafı! Depremden saatler önce çekip gönderdiler Manisa’da yaşayan Tuncay Karabağ'a (53), depremde enkaz altında kalan oğlu Ahmet Karabağ (19) ve 5 yıl önce boşandığı eşi Esra Döndü Değerliçerçi'den (45) anne-oğulun deprem gecesi birlikte çekip, gönderdikleri fotoğraf kaldı.
5.03.2023 Gündem
Bursa’da, tekstil fabrikasındaki yangın, 42 saat sonra söndürüldü
Bursa’da, tekstil fabrikasındaki yangın, 42 saat sonra söndürüldü Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde, bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, 42 saat sonra söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.
3.11.2022 Gündem
Okullar tatil mi bugün? 9 Şubat Çarşamba hangi illerde okullar tatil edildi? Kar tatili olan iller...
Okullar tatil mi bugün? 9 Şubat Çarşamba hangi illerde okullar tatil edildi? Kar tatili olan iller... Bugün okullar, anaokulları, kreşler tatil mi? Kar yağışı ülkenin birçok ilinde etkisini sürdürürken soğuk hava da yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji'nin duyurduğu hava durumu raporu sonrası illerden peş peşe tatil kararı geliyor. Peki, hangi illerde okullar 9 Şubat Çarşamba günü tatil?
9.02.2022 Gündem
Son dakika: Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Son dakika: Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Uşak’ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından Vali Funda Kocabıyık resmi sosyal medya hesaplarından okulların tatil edildiğini açıkladı. Çankırı, Çanakkale, Tunceli, Bilecik, Afyonkarahisar ve Kütahya'da da okullar tatil edildi.
8.02.2022 Gündem
İki gündür kayıp olan okul müdürü, makam odasında ölü bulundu
İki gündür kayıp olan okul müdürü, makam odasında ölü bulundu Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde, iki gündür kayıp olarak aranan Ayiçi İlkokulu Müdürü Fazıl Etike (60) makam odasında bilekleri kesilmiş halde ölü bulundu. Etike'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatılırken ılayın ardından okul tatil edildi.
13.12.2021 Gündem
Beşiktaş'ta bir okulu tatil ettiren olay! Öğrenciler evlerine gönderildi
Beşiktaş'ta bir okulu tatil ettiren olay! Öğrenciler evlerine gönderildi Beşiktaş Lütfi Banat Ortaokulu'nda elektrik panolarında çıkan yangın nedeniyle okul tatil edildi. Bazı öğrenciler velileri tarafından okuldan alınırken bazıları da servis ile evlerine gitti.
1.11.2021 Haberler
Beşiktaş'ta bir okulu tatil ettiren olay! Öğrenciler evlerine gönderildi
Beşiktaş'ta bir okulu tatil ettiren olay! Öğrenciler evlerine gönderildi Beşiktaş Lütfi Banat Ortaokulu'nda elektrik panolarında çıkan yangın nedeniyle okul tatil edildi. Bazı öğrenciler velileri tarafından okuldan alınırken bazıları da servis ile evlerine gitti.
1.11.2021 Gündem
Beşiktaş'ta okulun elektrik panosu yandı! Okul tatil edildi
Beşiktaş'ta okulun elektrik panosu yandı! Okul tatil edildi Beşiktaş Lütfi Banat Ortaokulu'nda elektrik panolarında çıkan yangın nedeniyle okul tatil edildi. Bazı öğrenciler velileri tarafından okuldan alınırken bazıları da servis ile evlerine gitti.
1.11.2021 Gündem
Gençler her şeyi çok özledi
Gençler her şeyi çok özledi Kovid-19 pandemisinde en ağır faturanın kesildiği iki gruptan bir olan 18 yaşından küçükler için, sosyal yaşam adeta birkaç saat, birkaç adım mesafeden ibaret duruma geldi. Bir zamanlar okulu “kırmak” için bin bir bahane uydurmaya çalışan haylazlar okul özlemiyle yanıp tutuşur vaziyette.
15.02.2021 Gündem
Google 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel tasarladığı doodle'ı ana sayfasına taşıdı! Öğretmenler Günü ilk kez ne zaman kutlandı?
Google 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel tasarladığı doodle'ı ana sayfasına taşıdı! Öğretmenler Günü ilk kez ne zaman kutlandı? Dünyaca ünlü arama motoru Google, 24 Kasım Öğretmenler Gününü unutmadı. Özel gün ve kişiler için hazırladığı doodle'ları ana sayfasına taşıyan Google, 24 Kasım'da Öğretmenler Günü için hazırladığı özel doodle'ı ana sayfasına taşıdı. Peki Öğretmenler Günü ilk ne zaman kutlandı? İşte 24 Kasım Öğretmenler Günü hakkında merak edilenler...
23.11.2020 Gündem
Okuldaki dezenfekte çalışmasından sonra 8 ambulans oraya gitti! 11 öğrenci...
Okuldaki dezenfekte çalışmasından sonra 8 ambulans oraya gitti! 11 öğrenci... İstanbul, Sultangazi'de bir okulda yapılan dezenfekte çalışmalarından etkilenen 11 öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
13.03.2020 Gündem
Okul tatil, modası asla!
Okul tatil, modası asla! Düğmeli gömlekler, V yaka kazaklar, ekose etekler ve elbette diz boyu çoraplar... Okul modası, hayatımızı hiç terk etmiyor! Dünyaca ünlü moda evlerinin koleksiyonlarında yer verdiği tasarımlar, okul yıllarına gönderme yapıyor.
13.03.2020 Moda
O olmasaydı facia kaçınılmazdı!
O olmasaydı facia kaçınılmazdı! Gümüşhane'de, bir ortaokulu'nun bitişiğinde dün meydana gelen heyelan nedeniyle, toprak ve taş kütleleri istinat duvarını yıkarak okulun bahçesine doldu. Okulun tatil edildiği olayda, düşen küçük kaya parçalarını önceden fark edip öğrenci ve öğretmenleri uyararak tahliyelerini sağlayan servis şoförü Yaşar Meral olası faciayı önledi. Heyelan anı bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
26.02.2020 Gündem
Eğitime kar engeli! 14 Şubat 2020 okulların tatil olduğu iller
Eğitime kar engeli! 14 Şubat 2020 okulların tatil olduğu iller Son dakika okul tatil haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Kış şartları ve kar yağışı sebebiyle bazı okullarda eğitime ara verildi. Peki 14 Şubat 2020 okulların tatil olduğu iller hangileri?
13.02.2020 Gündem
13 Şubat 2020 Milliyet'te Gündem
13 Şubat 2020 Milliyet'te Gündem 13 Şubat 2020 Milliyet'te Gündem
13.02.2020 Haberler
Son dakika... Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Son dakika... Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Son dakika haberi ile kar yağışı nedeniyle okul tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Peki hangi nerede okullar tatil edildi? Detaylar haberimizde
13.02.2020 Gündem
Yanardağ harekete geçti, tehlike seviyesi 4'e çıkarıldı
Yanardağ harekete geçti, tehlike seviyesi 4'e çıkarıldı Filipinler'de harekete geçen ve dumanının yaklaşık 1 kilometreye ulaştığı görülen Taal Yanardağı nedeniyle yanardağa yakın bölgedeki 6 bin 346 kişi tahliye edildi ve tehlike seviyesi 4'e çıkarıldı.
13.01.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Okul Tatil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.