Olacak

Olacak

Son dakika olacak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan olacak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan olacak haber sayfamızda...

Olacak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 313.353 olacak haberi bulunmuştur.
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki dolar ve altında beklentiler neler? Ekonomist Muhammet Bayram tahminlerini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Haberler
GAÜN Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği lisans programı onaylandı
GAÜN Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği lisans programı onaylandı Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Lisans Programının, Mesleki Yeterlilik Kurumu 44'üncü Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Kurulu toplantısında program akreditasyonuna sahip TYÇ'nin ilgili seviyesine yerleştirildiği bildirildi.
25.04.2024 Eğitim
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Gündem
Bakan Tekin yeni müfredat için tarih verdi! MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 Müfredat değişikliği nasıl olacak?
Bakan Tekin yeni müfredat için tarih verdi! MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 Müfredat değişikliği nasıl olacak? Yeni müfredat için beklenen tarih geldi! Derslerin sadeleştirilmesinin planlandığı 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak yeni müfredat açıklanıyor! Bana Yusuf Tekin yeni müfredatın paylaşılacağı tarihi duyurdu...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası'
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası' Yaz transfer döneminde Barcelona'yı reddedip Real Madrid'e imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Son olarak Madrid'in antrenman tesisleri olan Valdebebas'ta Carlo Ancelotti ile yıldız futbolcu arasında geçen diyalog, gündeme oturdu.
25.04.2024 İspanya La Liga
SATIŞA ÇIKIYOR! BİM haftanın son aktüel kataloğu raflarda yarın satışa çıkacak! BİM 26 Nisan Cuma aktüel kataloğunda hangi ürünler var? Pijama takımları, Havlu, Alez, Sporcu Destek Ürünleri...
SATIŞA ÇIKIYOR! BİM haftanın son aktüel kataloğu raflarda yarın satışa çıkacak! BİM 26 Nisan Cuma aktüel kataloğunda hangi ürünler var? Pijama takımları, Havlu, Alez, Sporcu Destek Ürünleri... BİM mağazalarında Salı ve Cuma günlerine özel yayımlanan aktüel katalog ürünleri belirtilen günlerde mağazalarda satışa çıkıyor. Bu hafta Cuma günü BİM mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında Cam Set Üstü Ocak, Cam Kupa Seti, Mini Ütü Masası, Kirli Çamaşır Sepeti, Banyo Seti gibi birçok ürün mağaza raflarında satışta olacak. İşte BİM 26 Nisan Cuma aktüel kataloğunda yer alan ürünlerin tam listesi...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
BAKANLAR KURULU KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? KabineToplantısı ne zaman, bu hafta toplantı olacak mı?
BAKANLAR KURULU KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? KabineToplantısı ne zaman, bu hafta toplantı olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman sorusu öğretmen ataması bekleyen binlerce kişi tarafından sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yaptığı son açıklamanın ardından Bakanlar Kurulu Kabine toplantısı tarihi merak edilmeye başlandı. Peki Kabine Toplantısı ne zaman, tarih belli oldu mu?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA: Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Volkan Bayarslan yönetecek
SON DAKİKA: Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Volkan Bayarslan yönetecek Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak.
25.04.2024 Beşiktaş
GRAM HABERLERİ 25 Nisan 2024 | Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün: Altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın fiyatı canlı takip ekranı
GRAM HABERLERİ 25 Nisan 2024 | Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün: Altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın fiyatı canlı takip ekranı Altın fiyatlarında son durum yakından takip ediliyor. Bugün belli olacak Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararının ardından altın fiyatları ne yönde etkilenecek merak konusu. Çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını ve gram altın fiyatı anlık takibini Milliyet.com.tr'den yapabilirsiniz.
25.04.2024 Bilgi Rehberi
SEÇİM PARASI YATTI MI, NASIL SORGULANIR 2024? Seçim görevli ücreti ne zaman ödenecek, 31 Mart seçim sandık paraları hangi bankaya yatacak?
SEÇİM PARASI YATTI MI, NASIL SORGULANIR 2024? Seçim görevli ücreti ne zaman ödenecek, 31 Mart seçim sandık paraları hangi bankaya yatacak? 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde görev alan sandık görevlilerine belirli tutarlarda ödemeler yapılıyor olacak. Yerel seçimler geride kaldı ve 31 Mart Pazar günü sandık başlarında görev yapan görevliler seçim parası yattı mı, yatmadı mı araştırıyor. 31 Mart seçim ücreti ne zaman yatacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
ALES/1 sonuçları ne zaman açıklanacak? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı (ALES) sonuç sorgulama ÖSYM...
ALES/1 sonuçları ne zaman açıklanacak? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı (ALES) sonuç sorgulama ÖSYM... ALES/1 sınavı gerçekleşti ve sonuç bekleyişi başladı! ÖSYM tarafından düzenlenen ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) sonuçları da ösym.gov.tr'den erişime açılıyor olacak. 2024 ALES/1 sonuç sorgulama nasıl yapılır?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, ligde kalmayı garantileyerek Fenerbahçe maçına mutlak 3 puan düşüncesiyle çıkacaklarını ifade etti.
25.04.2024 Konyaspor
Adana'da Nisan ayında sıcaklık rekoru kırıldı! Bunalan vatandaşlar kendini parklara attı
Adana'da Nisan ayında sıcaklık rekoru kırıldı! Bunalan vatandaşlar kendini parklara attı Adana’da son 95 yıl içerisinde Nisan ayının en sıcak günü yaşanırken termometreler tavan yaptı.
25.04.2024 Gündem
Ankara'dan yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum
Ankara'dan yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum Türkiye'nin Almanya'dan istediği 40 adet Eurofighter savaş uçağıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanırken, ABD'den alınacak F-16 için de yeni bir formül gündeme geldi.
25.04.2024 Haberler
Fenerbahçe Beko'da Monaco zaferinin mimarı Hayes Davis
Fenerbahçe Beko'da Monaco zaferinin mimarı Hayes Davis Temsilcimiz, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off serisi ilk maçında As Monaco'yu deplasmanda 95-91 seride bir adım öne geçti. Nigel Hayes Davis'in performansı galibiyette önemli rol oynadı.
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek Devam eden inşaat çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezin hizmete girmesiyle, 2028'den itibaren bağışıklama programındaki aşıların yüzde 86'sının ülkemizde üretilmesi sağlanacak" dedi.
25.04.2024 Haberler
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek Devam eden inşaat çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezin hizmete girmesiyle, 2028'den itibaren bağışıklama programındaki aşıların yüzde 86'sının ülkemizde üretilmesi sağlanacak" dedi.
25.04.2024 Gündem
Ankara'da yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum
Ankara'da yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum Türkiye'nin Almanya'dan istediği 40 adet Eurofighter savaş uçağıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanırken, ABD'den alınacak F-16 için de yeni bir formül gündeme geldi.
25.04.2024 Gündem
MOTORİNE İNDİRİM GELDİ! 25 Nisan Benzin-Mazot-LPG güncel akaryakıt fiyatları ⛽ Motorinin litre fiyatı kaç lira oldu?
MOTORİNE İNDİRİM GELDİ! 25 Nisan Benzin-Mazot-LPG güncel akaryakıt fiyatları ⛽ Motorinin litre fiyatı kaç lira oldu? Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşe bağlı olarak Motorin fiyatlarında 25 Nisan 00:00 itibariyle indirime gidildi. Milyonlarca araç sahibinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde indirim yapıldı. Peki Motorine kaç lira indirim geldi? İşte 25 Nisan güncel akaryakıt fiyatları...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı! Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Altay’ın kurumsal geleceği ve o kurumsal geleceği bekleyen zor zamanlar nasıl, neler yapılarak aşılacak? Yönetim, artık gerekli hamleleri ivedelikle yapmalı’’ dedi.
25.04.2024 1.Lig
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial
İtalyan devi Okan Buruk'un peşinde! Özbek'le kritik görüşme
İtalyan devi Okan Buruk'un peşinde! Özbek'le kritik görüşme Galatasaray'da son iki sezonda gösterdiği performansla adından söz ettiren teknik direktör Okan Buruk'un sarı-kırmızılılardaki geleceği netlik kazanıyor.
25.04.2024 Galatasaray
Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat! Sürpriz olur mu? İşte piyasaya dair yeni tahminler
Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat! Sürpriz olur mu? İşte piyasaya dair yeni tahminler Yurt içi piyasaların gözü kulağı bugün açıklanacak olan Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki faizde bir değişiklik olacak mı? Karar altın, dolar ve borsayı nasıl etkiler? İşte tahminler...
25.04.2024 Ekonomi
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Olacak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.