Ömer Faruk Yardımcı

Ömer Faruk Yardımcı

Son dakika Ömer Faruk Yardımcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ömer Faruk Yardımcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ömer Faruk Yardımcı haber sayfamızda...

Ömer Faruk Yardımcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 320 ömer faruk yardımcı haberi bulunmuştur.
Fragmanı duygulandırdı
Fragmanı duygulandırdı Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Sümeyye Aydoğan ve Burak Sevinç’in paylaştığı ‘Hatıran Yeter’ filminin fragmanı yayınlandı.
6.02.2024 Cadde
‘Farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz’
‘Farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz’ ‘Hatıran Yeter’ filminin yönetmeni Ömer Faruk Yardımcı ile başrol oyuncuları Belçim Bilgin, Burak Sevinç ve Aytaç Şaşmaz, Akmerkez’deki Serafina Restoran’da buluştu.
16.01.2024 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Enerjilerini birleştirdiler Son dönemde haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlayan Hadise ile Murda, sürpriz bir projeye imza attı...
20.05.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kadınlara seslendi Paris Hilton, Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında muayene oldu...
12.10.2022 Cadde
Ahmet Kural ve Ecem Erkek yeni filmleri için şakı söyledi
Ahmet Kural ve Ecem Erkek yeni filmleri için şakı söyledi Ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Ecem Erkek, rol aldıkları 'Müjdemi İsterim' filmi için mikrofon başına geçti ve sözleri Cem Yüce imzası taşıyan ‘Sigarası Yaldızlı’ isimli şarkıyı seslendirdi.
16.09.2022 Cadde
Çekimler devam ediyor
Çekimler devam ediyor Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği komedi filmi ‘Müjdemi İsterim’in çekimleri devam ediyor.
2.06.2022 Cadde
Çekimler başladı
Çekimler başladı Ahmet Kural ve Ecem Erkek’in başrolünü paylaştığı ‘Müjdemi İsterim’ filminin ön hazırlık sürecinin ardından çekimlerine başlandı.
13.05.2022 Cadde
Okuma provasında buluştular
Okuma provasında buluştular Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum, yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği ‘Müjdemi İsterim’ filminin okuma provasında buluştu.
9.05.2022 Cadde
Mutlu Aile Tablosu oyuncuları kim, konusu nedir? Mutlu Aile Tablosu filmi ne zaman, nerde çekildi?
Mutlu Aile Tablosu oyuncuları kim, konusu nedir? Mutlu Aile Tablosu filmi ne zaman, nerde çekildi? Mutlu Aile Tablosu filmi, 2021 yapımı komedi türündeki yapımdır. Filmin başrollerinde İnan Ulaş Torun ile Seda Türkmen yer alıyor. Film televizyonda ilk kez film severlerin karşısına çıkıyor. İşte, Mutlu Aile Tablosu oyuncu kadrosu...
5.01.2022 Cadde
Arapsaçı filmi oyuncuları kimler? Arapsaçı filminin konusu nedir?
Arapsaçı filmi oyuncuları kimler? Arapsaçı filminin konusu nedir? Arapsaçı filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Ömer Faruk Yardımcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu film 2018 yapımıdır. Komedi türünde olan filmim oyuncu kadrosunda birçok isim yer alıyor. Peki Arapsaçı oyuncuları kimler?
22.10.2021 Cadde
Şahane Hayaller oyuncuları ve konusu! Şahane Hayaller filmi nerede çekildi?
Şahane Hayaller oyuncuları ve konusu! Şahane Hayaller filmi nerede çekildi? Yerli komedi filmi Şahane Hayaller, 2020 tarihinde vizyona girdi. Filmde Ömer Başdoğan başrolde yer alıyor. Televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkan Şahane Hayaller oyuncu kadrosu haberimizde.
2.09.2021 Cadde
Çetin Ceviz konusu ve oyuncuları! Çetin Ceviz filmi oyuncu kadrosu...
Çetin Ceviz konusu ve oyuncuları! Çetin Ceviz filmi oyuncu kadrosu... Çetin Ceviz filmi, komedi tarzında yerli yapımdır. Film, 2016 yılında vizyona girdi. Devam filmi olarak ise Çetin Ceviz 2 çekilmiştir. Mahir İpek, Ayça Erturan ve Fırat Tanış başrolde yer alıyor. İşte, Çetin Ceviz konusu...
21.07.2021 Cadde
Çetin Ceviz 2 oyuncuları kim, konusu nedir? Çetin Ceviz 2 filmi nerede çekildi?
Çetin Ceviz 2 oyuncuları kim, konusu nedir? Çetin Ceviz 2 filmi nerede çekildi? Çetin Ceviz 2 filmi 2016 yılında vizyona girdi. Sinema salonlarında büyük ilgiyle izlenen Çetin Ceviz 2 oyuncu kadrosu da dikkat çekmeye devam ediyor. Yerli komedi filmi konusu ise izleyene kahkaha tufanı yaşatıyor. İşte, Çetin Ceviz 2 filmi detayları...
4.01.2021 Cadde
Şahane Hayaller oyuncuları kim? Şahane Hayaller konusu nedir, ne zaman çekildi?
Şahane Hayaller oyuncuları kim? Şahane Hayaller konusu nedir, ne zaman çekildi? Şahane Hayaller filmi sinema salonlarının ardından TV'de ilk kez televizyon ekranlarında seyirci karşısına çıkıyor. Genç ve başarılı oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren Şahane Hayaller oyuncu kadrosu araştırılıyor. İşte, filmin detayları...
31.12.2020 Cadde
‘Şahane Hayaller’ setinde korkutan kaza
‘Şahane Hayaller’ setinde korkutan kaza Sosyal medya dünyasının sevilen karakterlerinden ‘Nalet Bebe'nin yaratıcısı Ömer Başdoğan, senaryosunu yazdığı ‘Şahane Hayaller’ filminin kamera arkası görüntüleri yayınladı. 
7.01.2020 Cadde
Çetin Ceviz 2 filmi konusu nedir? Çetin Ceviz 2 filmi oyuncu kadrosu
Çetin Ceviz 2 filmi konusu nedir? Çetin Ceviz 2 filmi oyuncu kadrosu 2016 yılında gösterime giren ve yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı ile Emre Kavuk'ün üstlendiği komedi filmi Çetin Ceviz 2, bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicinin karşısına çıkıyor. Peki kahkaha tufanı film Çetin Ceviz 2'nin konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?
12.08.2019 Gündem
Arapsaçı filminin konusu ve oyuncuları
Arapsaçı filminin konusu ve oyuncuları Ömer Faruk Yardımcı'nın yönettiği komedi türündeki Arapsaçı filminin konusu ve oyuncuları merakla araştırılıyor. 2018 Yapımı Arapsaçı filminin dikkat çeken konusu ve güçlü oyuncu kadrosu haberimizde...
12.07.2019 Gündem
'Ekranı özledim'
'Ekranı özledim' Vizyondaki ‘Döndüm Ben’ filmiyle seyirci karşısına çıkan Dilara Öztunç, eğlenceli bir iş yaptıklarını söyledi. Uzun süredir dizilerde rol almayan oyuncu, “Doğru projeyle döneceğim. ‘Ekranı özlemedim’ dersem, yalan olur” dedi.
14.03.2019 Cadde
'Güzel olmanın ekmeğini yemiyorum'
'Güzel olmanın ekmeğini yemiyorum' Başrollerini Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilara Öztunç ve Sadi Celil Cengiz’in paylaştığı komedi filmi ‘Döndüm Ben’in filminin fragmanı, önceki gün Cihangir’de düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.
21.02.2019 Cadde
'Güzel olmanın ekmeğini yemiyorum'
'Güzel olmanın ekmeğini yemiyorum' Başrollerini Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilara Öztunç ve Sadi Celil Cengiz’in paylaştığı komedi filmi ‘Döndüm Ben’in filminin fragmanı, önceki gün Cihangir’de düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.
21.02.2019 Cadde
Fragmanı görücüye çıktı
Fragmanı görücüye çıktı Başrollerini Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilara Öztunç ve Sadi Celil Cengiz’in paylaştığı iddialı komedi filmi ‘Döndüm Ben’in merakla beklenen fragmanı görücüye çıktı.
18.02.2019 Cadde
‘Döndüm Ben' afişi görücüye çıktı
‘Döndüm Ben' afişi görücüye çıktı Başrollerini Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilara Öztunç ve Sadi Celil Cengiz’in paylaştığı ‘Döndüm Ben' komedi filminin afişi yayınlandı.
8.02.2019 Cadde
Şubat ayında hangi filmler vizyona giriyor?
Şubat ayında hangi filmler vizyona giriyor? Şubat ayında birbirinden iddialı 29 film vizyona giriyor. 2019 Şubat ayında vizyona girecek olan filmleri sizin için listeledik. Peki, 2019'un Şubat ayında hangi filmler vizyona giriyor? İşte Şubat ayı filmleri...
3.02.2019 Kültür Sanat
‘Arapsaçı' filmi için Yeşilçam benzetmesi
‘Arapsaçı' filmi için Yeşilçam benzetmesi 30 Mart’ta seyirciyle buluşacak olan komedi türündeki ‘Arapsaçı’ filminin yönetmeni Ömer Faruk Yardımcı, başrol oyuncuları Açelya Topaloğlu ve Hakan Meriçliler, Nişantaşı Üniversitesi öğrencileriyle söyleşide bir araya geldiler.
23.03.2018 Cadde
'Arapsaçı' filmi sınav sorusu oluyor
'Arapsaçı' filmi sınav sorusu oluyor 30 Mart’ta seyirciyle buluşacak olan komedi türündeki 'Arapsaçı’ filminin yönetmeni Ömer Faruk Yardımcı ve başrol oyuncusu Ayhan Taş, Kültür Üniversite’si öğrencileriyle söyleşide buluştu.
15.03.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Faruk Yardımcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.