Oranı

Oranı

Son dakika oranı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oranı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oranı haber sayfamızda...

Oranı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 56.934 oranı haberi bulunmuştur.
İBB Meclisi Mayıs Ayı 1’inci oturumu gerçekleşti
İBB Meclisi Mayıs Ayı 1’inci oturumu gerçekleşti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Mayıs Ayı 1’inci oturumu İBB Meclis 1’nci Başkanvekili Nuri Aslan’ın başkanlığında toplandı
13.05.2024 Gündem
4 maça da İlk Yarı 1.5 Üst oynadı, 138 bin 235 TL kazandı.
4 maça da İlk Yarı 1.5 Üst oynadı, 138 bin 235 TL kazandı. 4 maça da İlk Yarı 1.5 Üst oynadı, 138 bin 235 TL kazandı. Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninden, farklı liglerden 4 maç içeren ve totalde 16.35 oran eden bir kupon oluşturdu. Misli üyesinde kuponunda bulunan 4 maça da İlk Yarı 1.5 Üst tercihinde bulundu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
13.05.2024 Diğer
Nisan ayında ikinci el araç fiyatları arttı mı?
Nisan ayında ikinci el araç fiyatları arttı mı? Türkiye’nin online ilan platformu nisan ayının merakla beklenen ikinci el ilan verilerini paylaştı.
13.05.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf tedbirleri açıklandı
Kamuda tasarruf tedbirleri açıklandı Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri duyurdu.
13.05.2024 Uzmanpara
Cari işlemler açığı 10 ayda yüzde 45 azaldı
Cari işlemler açığı 10 ayda yüzde 45 azaldı Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, "Dış ticaret açığındaki gerilemeye hizmet ihracatımızdaki artış da eşlik etmektedir" dedi.
13.05.2024 Ekonomi
Cevdet Yılmaz: Az kaynakla daha çok proje yapacağız
Cevdet Yılmaz: Az kaynakla daha çok proje yapacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Kamu olarak inşallah biz öncülük ve rehberlik edecek, daha az kaynak kullanarak daha fazla etkide bulunacak projelere ağırlık vereceğiz" dedi.
13.05.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oluyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri duyurdu.
13.05.2024 Haberler
Son dakika: Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu
Son dakika: Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri duyurdu. İşte detaylar...
13.05.2024 Ekonomi
Avustralya'da iş dünyası güveni sabit kaldı
Avustralya'da iş dünyası güveni sabit kaldı Avustralya'da Nisan ayında iş koşulları gerilerken, iş dünyası güveni ortalamanın altında da olsa sabit kaldı.
13.05.2024 Uzmanpara
BARAJ DOLULUK ORANI 13 Mayıs: İSKİ verileri ile güncel İstanbul barajları doluluk oranı kaç oldu?
BARAJ DOLULUK ORANI 13 Mayıs: İSKİ verileri ile güncel İstanbul barajları doluluk oranı kaç oldu? İstanbul baraj doluluk oranları gündemin en önemli konularından birisi olmaya devam ediyor. Mayıs ayında da devam eden sağanak yağışlar baraj doluluklarını olumlu yönde etkiliyor. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), barajlardaki güncel durumu paylaştı. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, kente su sağlayan ve azami 868 milyon 683 bin metreküp biriktirme hacmine sahip baraj ve göletlerdeki su miktarı 720 milyon 36 bin metreküp olarak kaydedildi. Peki, İstanbul barajlarındaki doluluk oranı yüzde kaç oldu? İşte 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü itibarıyla İSKİ'nin yayınladığı verilere göre güncel İstanbul baraj doluluk oranları
13.05.2024 Bilgi Rehberi
Çalışan anneler için hak rehberi
Çalışan anneler için hak rehberi Çalışma hayatında cinsiyetler arasında yaşanan istihdam farkı, söz konusu anneler olduğunda uçuruma dönüşüyor.
13.05.2024 Ekonomi
Litvanya'da hiçbir aday yüzde 50'yi geçemedi! Seçimler ikinci tura kaldı
Litvanya'da hiçbir aday yüzde 50'yi geçemedi! Seçimler ikinci tura kaldı  Litvanya devlet başkanlığı seçimleri hiçbir adayın yüzde 50 oy oranını geçememesi üzerine ikinci tura kaldı. Mevcut Devlet Başkanı Gitanas Nauseda aldığı yüzde 44,81, Başbakan Ingrida Simonyte ise yüzde 19,50 oy oranı ile 26 Mayıs'ta gerçekleşecek ikinci tur seçimlerine katılmaya hak kazanan isimler oldu.
13.05.2024 Dünya
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır?
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır? Vatandaşın gözü kulağı yarın açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinde olacak. Peki açıklanacak önlemler neler olacak? Kamuda tasarruf tedbirleri vatandaşa nasıl yansır? İşte detaylar...
12.05.2024 Haberler
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır?
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır? Vatandaşın gözü kulağı yarın açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinde olacak. Peki açıklanacak önlemler neler olacak? Kamuda tasarruf tedbirleri vatandaşa nasıl yansır? İşte detaylar...
12.05.2024 Ekonomi
Güçlü kaynakla yıla hızlı başladı
Güçlü kaynakla yıla hızlı başladı İlk çeyrekte ekonomiye 1.7 trilyon liralık kaynak sağlayan İş Bankası 2.6 trilyon liralık aktif büyüklüğe ulaştı. Bankanın üç aylık kârı 14 milyar lira olarak gerçekleşti.
12.05.2024 Ekonomi
İsrail harekâtı genişletiyor!
İsrail harekâtı genişletiyor! İsrail’in Gazze’de uluslararası hukuka aykırı şekilde hareket etmiş olabileceği yönündeki raporun ardından, ordu Refah’ta operasyonları genişletmeye başladı.
12.05.2024 Dünya
Hollywood yalan söylüyor
Hollywood yalan söylüyor Hollywood’da kadın film yönetmenlerinin sayısının artması sektörde kutlama sebebi olsa da, Kristen Stewart bu duruma farklı bakıyor.
11.05.2024 Kültür Sanat
İşsizlik 0.1 puan düşüşle yüzde 8.6
İşsizlik 0.1 puan düşüşle yüzde 8.6 İşsizlik oranı mart ayında 0.1 puan düşüşle yüzde 8.6 seviyesinde gerçekleşti.
11.05.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş evlilik kredisi ile ilgili detayları açıkladı! "İlk ödeme 21 Mayıs'ta"
Bakan Göktaş evlilik kredisi ile ilgili detayları açıkladı! "İlk ödeme 21 Mayıs'ta" Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş TRTHaber'de evlilik kredisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" dedi.
10.05.2024 Gündem
Papa Francis: Kedi köpek sıkıntısı yok ama çocuk eksikliği var
Papa Francis: Kedi köpek sıkıntısı yok ama çocuk eksikliği var Papa Francis, demografik krize değinerek "Evler eşyalarla doldu ve çocuklardan boşaldı, çok üzücü yerler haline geldi. Küçük köpek, kedi sıkıntısı yok. Bunlar eksik değil. Çocuk eksikliği var," dedi.
10.05.2024 Dünya
Pazartesi açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu!
Pazartesi açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu! Hükümetin uzun süredir üzerinde çalıştığı kamuda tasarruf tedbirlerinde sona gelindi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf ve tedbir paketinin pazartesi günü açıklanacağını duyurdu. Peki paketin içinde hangi tedbirler olacak? İşte beklenen kararlar...
10.05.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten tasarruf paketi açıklaması
Bakan Şimşek'ten tasarruf paketi açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Pazartesi günü tasarruf verimlilik paketini açıklayacağız. Biz verimlilik ekonomisi peşindeyiz, tasarruf istiyoruz. Tasarruf yaptığınız ölçüde yatırımları artırabilirsiniz. Biz isteriz ki tasarrufları yatırımları artıralım, doğru alanlara bunları kanalize edelim. Cari açığı yüzde 2,5’in altına düşüreceğiz. Cari açığın milli gelire oranını yüzde 2,5’in altına çekmeyi hedefliyoruz" dedi.
10.05.2024 Uzmanpara
Bakan Kacır istihdam rakamlarını değerlendirdi
Bakan Kacır istihdam rakamlarını değerlendirdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk sanayisinde çarkların hız kesmeden döndüğünü belirterek, “En fazla yükseliş, yıllık yüzde 34,4 artan yüksek teknoloji üretiminde gerçekleşti. Bu göstergeler; Milli Teknoloji Hamlesi hedeflerimizde doğru yolda ilerlediğimizin göstergesi. Türkiye, yüksek teknolojiyle katma değer üreterek yoluna devam ediyor.” dedi.
10.05.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan istihdam mesajı
Bakan Işıkhan'dan istihdam mesajı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, açıklanan işsizlik rakamları sonrası istihdamın 32 milyon 588 bin kişiye ulaşarak tarihi zirvesini yenilediğini açıkladı.
10.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Oranı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.