Osman

Osman

Son dakika Osman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Osman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Osman haber sayfamızda...

Osman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48.314 osman haberi bulunmuştur.
109 yıl sonra 57. Alay’ın izinde
109 yıl sonra 57. Alay’ın izinde Türkiye’nin 81 ilinden gelen 1200’ü aşkın genç, Gelibolu Yarımadası’na çıkarma yapan düşman kuvvetlerine karşı Yarbay Mustafa Kemal’in emriyle Conkbayırı’na giden 57. Alay’ın yürüyüşünü canlandırdı... Etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, “Şehitletimiz en güçlü donanmaları, orduları burada yendiler. Herkese, tüm dünyaya ‘Çanakkale geçilmez’ efsanesini anlattılar” dedi...
26.04.2024 Gündem
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Derin Atakan'a tebrik mesajı
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Derin Atakan'a tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Paris Olimpiyat Oyunları için vize alan milli yelkenci için tebrik mesajı yayımladı.
25.04.2024 Diğer
Otobüs firması başkanına silahlı saldırı: Ters konuştuğu için vurdum
Otobüs firması başkanına silahlı saldırı: Ters konuştuğu için vurdum Trabzon'da otobüs firması grup başkanı Murat Seymen'i (46) tabanca ile vurarak yaralayan Y.C.K. (23), yayla evinde yakalandı. Şüpheli, sorgusunda, "Ters bakıp, ileri geri, ters konuştuğu için ateş edip, vurdum" dedi.
25.04.2024 Gündem
Terliklerini almak istedi! 3 yaşına girdiği gün feci şekilde can verdi
Terliklerini almak istedi! 3 yaşına girdiği gün feci şekilde can verdi Tokat'ta 3 yaşına girdiği gün servis minibüsünün altında kalarak vefat eden yabancı uyruklu Amini, bugün toprağa verildi.
25.04.2024 Gündem
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup'ta 2. oldu
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup'ta 2. oldu FIBA Europe Cup finalinde Alman ekibi NINERS Chemnitz 99’u 85-74 mağlup olduğu ilk maçın rövanşında uzatmaya giden karşılaşmada 105-95 yenen Bahçeşehir Koleji, şampiyonluğa ulaşamadı. İlk maçı 11 sayıyla kazanan, rövanşı ise 10 sayıyla kaybeden NINERS Chemnitz 99 kupanın sahibi oldu.
24.04.2024 Basketbol
Otobüs firması başkanına silahlı saldırı! Bacaklarından yaralandı
Otobüs firması başkanına silahlı saldırı! Bacaklarından yaralandı Trabzon’da otobüs firmasında grup başkanı olan Murat Seymen (46), ara sokakta uğradığı silahlı saldırıda bacaklarından yaralandı.
24.04.2024 Gündem
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasında üçüncü gün! Seferler ne zaman normale dönecek?
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasında üçüncü gün! Seferler ne zaman normale dönecek? Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen kaza sonrası meydana gelen aksaklık 52 saati aşkın süredir giderilemedi. Sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.
24.04.2024 Gündem
TDK’dan her güne bir kelime
TDK’dan her güne bir kelime Türk Dil Kurumu (TDK), Türkçe’nin gücünü vurgulamak, zenginliğine dikkat çekmek ve kelimeler üzerine düşünmeye teşvik etmek amacıyla “Günün Kelimesi” adlı yeni bir uygulama başlattı.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
23.04.2024 Gündem
Osman Müftüoğlu yaşlanırken kasları dipdiri tutan tüyoyu verdi! 'Kullan ya da kaybet'
Osman Müftüoğlu yaşlanırken kasları dipdiri tutan tüyoyu verdi! 'Kullan ya da kaybet' Yaşlanma süreci birçok kişinin hayatı ve sağlık durumu için çok farklı ilerleyebilir. Yaşlanmayı yavaşlatmanın mümkün olduğunu belirten Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, kas kaybını önlemek için yapılması gerekenleri tek tek anlattı.
22.04.2024 Genel Sağlık
TBMM'de Çocuk Özel Oturumu! Aysima Arslan'dan 23 Nisan vurgusu
TBMM'de Çocuk Özel Oturumu! Aysima Arslan'dan 23 Nisan vurgusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 'Çocuk Özel Oturumu' düzenlendi. Özel oturumda başkanlığa seçilen Aysima Arslan'ın konuşması büyük beğeni topladı.
22.04.2024 Gündem
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçisi taşıyan bir minibüs, seyir halindeyken kontrolden çıkıp uçurumdan düştü. Kaza sonrası alev alan minibüsteki 4 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken yaralıların anlattıkları ise kan dondurdu.
22.04.2024 Gündem
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu!
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu! Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Okan Buruk hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Pendikspor maçının ardından Arda Turan'ın sözlerine yanıt verdi.
22.04.2024 1.Lig
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe'de sergilediği performans ile Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çeken İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. Milli futbolcu için sarı-lacivertli ekibe gelen teklif ortaya çıktı.
22.04.2024 Fenerbahçe
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici Panathinaikos'un yıldız oyuncusu Anastasios Bakasetas, 5-0'lık Lamia galibiyeti sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
NBA'de Alperen Şengün'e büyük onur! En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödülünde finalist
NBA'de Alperen Şengün'e büyük onur! En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödülünde finalist NBA’de sezon ödülleri için geri sayım devam ederken unutulmaz bir sezon geçiren Milli yıldız Alperen Şengün, Yılın En Çok Gelişim Gösteren Oyuncusu ödülünde finale kaldı.
22.04.2024 NBA
Fenerbahçe'de ayrılıklar belli oldu! Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas kararı
Fenerbahçe'de ayrılıklar belli oldu! Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas kararı Sultanlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Opet'te ayrılıklar peş peşe geldi. Birçok isim veda ederken Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas gelişmeleri yaşandı.
22.04.2024 Voleybol
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim Galatasaray, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Mücadeleye damga vuran isimler Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı oldu. Spor yazarları mücadeleyi köşelerinde değerlendirdi.
22.04.2024 Galatasaray
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu! Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi. İşte detaylar...
21.04.2024 Cadde
Yargı'da Ilgaz kaçırıldı! Osman kanlı planı kabul etti
Yargı'da Ilgaz kaçırıldı! Osman kanlı planı kabul etti Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Ekipler Kartal, Rıdvan ve Erbil'in cansız bedenlerine ulaştı. Ilgaz ve İclal, Eren'den şüphelenerek ifadesini aldı. Efe, Tuğçe'ye evlenme teklifi etti. Ilgaz kaçırıldı. İşte 'Yargı'nın 90. bölüm özeti...
22.04.2024 Cadde
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'tan Fenerbahçe Opet'e tebrik mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'tan Fenerbahçe Opet'e tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Voleybol Sultanlar Ligi Play-Off Final serisi 5’inci ve son maçında Eczacıbaşı Dynavit’i yenerek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Opet için tebrik mesajı yayımladı.
21.04.2024 Diğer
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i konuk etti. Büyük heyecana sahne olan final maçında sarı-lacivertliler rakibine set vermedi ve şampiyonluğa ulaştı.
21.04.2024 Voleybol
Bursaspor İnfo Yatırım, Aliağa Petkimspor deplasmanında galip!
Bursaspor İnfo Yatırım, Aliağa Petkimspor deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 28'inci haftasında Bursaspor İnfo Yatırım, Aliağa Petkimspor deplasmanından 94-78 galip ayrıldı.
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Osman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.