Oyun Parkı

Oyun Parkı

Son dakika Oyun Parkı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Oyun Parkı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Oyun Parkı haber sayfamızda...

Oyun Parkı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.671 oyun parkı haberi bulunmuştur.
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Çocuk
Çocuk Hakları Festivali başlıyor!
Çocuk Hakları Festivali başlıyor! Çocuklar, 18- 19 Kasım tarihlerinde kendi hakları için buluşuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Çocuk Hakları Festivali” çocuklara eğlenirken haklarını öğrenme fırsatı tanıyor.
17.11.2023 Kültür Sanat
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, 2023’ün üçüncü ve son durağı olan İzmir’de 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Çiğli Havalimanında toplam 205.000 m²’lik alan üzerinde düzenlenecek.
26.09.2023 Teknoloji
Venedik’e günübirlik giden turistlerden 5 euro alınması planlanıyor
Venedik’e günübirlik giden turistlerden 5 euro alınması planlanıyor İtalya'nın Venedik kentinde Belediye Meclisi’nin bugün onaylaması beklenen plana göre, yoğun dönemlerde şehre günübirlik girişler için 5 euro ücret istenecek. 14 yaş altı çocuklar, kent sakinleri ve burada çalışanlar gibi bazı kategorilerden ücret alınmayacak.
12.09.2023 Dünya
Venedik’te turistlere ayrılan yatak sayısı kent sakinlerini geçti
Venedik’te turistlere ayrılan yatak sayısı kent sakinlerini geçti İtalya’nın Venedik kentinde turistik konaklama amaçlı yatak sayısının yerleşik sakin sayısını geçtiği açıklandı.
9.09.2023 Dünya
TEKNOFEST Ankara başlıyor
TEKNOFEST Ankara başlıyor Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 30 Ağustos – 3 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara Etimesgut Havalimanında gerçekleşecek.
29.08.2023 Teknoloji
Yıldızlı plajlar
Yıldızlı plajlar Havaların ısınmasıyla dolan sahillerde artık yeni bir alternatifimiz daha var, o da bugün sayıları 15’e ulaşan 5 yıldızlı halk plajları! Hem de çoğu mavi bayraklı…
1.07.2023 Pazar
İdare karşısında halkın avukatıyız
İdare karşısında halkın avukatıyız Kamu Denetçiliği Kurumu, 2023 yılının ilk altı ayında da halkın sorunlarının çözülmesi için yoğun mesai gerçekleştirdi. İlk alta ayda yapılan 8 bin 652 başvurunun çoğunluğu ombudsman.gov.tr internet sitesi üzerinden yapıldı. Başvurular bu dönem EYT konusunda yoğunlaştı. Vatandaşlar son dönemdeki başvurularında ise işlemlerini tamamlamasına rağmen EYT’den kaynaklanan emekli aylığının bağlanmamasından yakındı.
28.06.2023 Gündem
Fenerbahçe'den depremzedelere 1050 konteyner yardımı
Fenerbahçe'den depremzedelere 1050 konteyner yardımı Fenerbahçe Kulübü'nün Omuz Omuza kampanyası dahilinde yaptığı konteyner bağışının imza töreni Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımıyla, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü'nde gerçekleştirildi.
25.05.2023 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Umutsuzluk dalgalarına asla prim vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Umutsuzluk dalgalarına asla prim vermeyin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Rami Kütüphanesi’nde gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, programda gençlerden gelen soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Kimsenin sizi ideallerinizden koparmasına müsaade etmeyin. Çeşitli mecralardan kasıtlı olarak yayılan umutsuzluk dalgalarına asla prim vermeyin." dedi.
20.05.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Umutsuzluk dalgalarına asla prim vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Umutsuzluk dalgalarına asla prim vermeyin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Rami Kütüphanesi’nde gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, programda gençlerden gelen soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Kimsenin sizi ideallerinizden koparmasına müsaade etmeyin. Çeşitli mecralardan kasıtlı olarak yayılan umutsuzluk dalgalarına asla prim vermeyin." dedi.
20.05.2023 Gündem
İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade imkanı
İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade imkanı “Yeni Evim” kampanyalarının ardından şimdi de İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla fırsatlarla dolu yeni bir kampanya daha hayata geçiyor. Konuyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir paylaşım yaptı.
19.05.2023 Ekonomi
Çilek kokusu saracak
Çilek kokusu saracak Menemen Belediyesi’nin 13. Çilek Festivali’nde, yöre halkı en güzel ürünlerini görücüye çıkaracak.
18.05.2023 Ege
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul evet derse bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul evet derse bu iş biter Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen 'Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret, emekli ve memur zammı için sinyal verdi.
7.05.2023 Gündem
Herkes İçin Mimarlık: Başka bir gelecek ve başka bir mimarlık, bugünden yaptığınız, sürdürdüğünüz, paylaştığınız sürece mümkün...
Herkes İçin Mimarlık: Başka bir gelecek ve başka bir mimarlık, bugünden yaptığınız, sürdürdüğünüz, paylaştığınız sürece mümkün... Depremden etkilenenlerin bir araya gelebileceği, ortak paylaşıma olanak sunan geçici bir topluluk merkezini Kahramanmaraş’ta hayata geçirmek için çalışan Herkes İçin Mimarlık Derneği ile bölgede kullanıcıların katılımı ve farklı kolektifler ile iş birliği içinde yürüttükleri çalışmaların yanı sıra toplumsal angajmanlı ve demokratik mimarlığın geleceği hakkında konuştuk.
1.05.2023 Mimarlık
Kahramanmaraş’ta kolektif çocuk parkı
Kahramanmaraş’ta kolektif çocuk parkı Yirmi katılımcının aralarında olduğu ekip Kahramanmaraş, Sümer Ortaokulu Barınma Alanı içinde KAF Kolektif’in öncülüğünde çocuk oyun birimleri tasarlayıp üretti ve dört günün sonunda kurulumu gerçekleştirildi.
9.04.2023 Pazar
Bakan Dönmez, 1500 kişilik Süheyla Sultan'ı inceledi: Afet için üretildi
Bakan Dönmez, 1500 kişilik Süheyla Sultan'ı inceledi: Afet için üretildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın koordinasyonunda depremzedelere barınma hizmetinin sağlanması için Hatay'ın İskenderun ilçesinde kıyıya yanaşan 1500 yatak kapasiteli 'Süheyla Sultan' gemisinde 250 kişilik derslik, halı saha, 2 oyun parkı, kreş ve anaokulu bulunuyor. Gemide inceleme yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Bunlar daha önce Türkiye'de veya dünyanın muhtelif yerlerinde benzer bir afet yaşandığında ne tür bir barınma ihtiyacı olur diye çözüm üretmişler. Bugün de o çözümlerden bir tanesini buraya getirmiş olduk" dedi.
10.03.2023 Ekonomi
Malatya'da kurulan konteyner kentin ilk etabı tamamlandı
Malatya'da kurulan konteyner kentin ilk etabı tamamlandı Başakşehir Belediyesi tarafından Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde kurulan konteyner kentin ilk etabında çalışmalar tamamlandı. 76 depremzede ailenin yerleştirileceği konteynerler oturuma hazır hale getirildi.
9.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Depremden etkilenen kardeşlerimizin ne ihtiyacı varsa yetişmeye çalışıyoruz
Bakan Kurum: Depremden etkilenen kardeşlerimizin ne ihtiyacı varsa yetişmeye çalışıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Emlak Konut, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ve özel sektör eliyle yürütülen çalışmalarla tamamlanan ve yapımı devam eden yığma tuğla yapılar, konteyner kentler ve prefabrik evlerin bulunduğu yerlerde depremzedeler için sosyal donatı alanları da hayata geçirilmeye başlandı.
26.02.2023 Haberler
Bakan Kurum: Prefabrik konutlarımız hızla tamamlanıyor
Bakan Kurum: Prefabrik konutlarımız hızla tamamlanıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya üzerinden deprem bölgesi Gaziantep'te İslahiye ilçesindeki geçici barınma alanlarına yönelik bir paylaşım yaptı.
26.02.2023 Ekonomi
Bakan Kurum, Gaziantep'te depremzedeleri ziyaret etti
Bakan Kurum, Gaziantep'te depremzedeleri ziyaret etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İslahiye ve Nurdağı’nda konteyner kentte yaşayan depremzedeleri ziyaret etti.
22.02.2023 Ekonomi
Çok sayıda kişiye mezar olan lüks binayla ilgili korkunç iddia
Çok sayıda kişiye mezar olan lüks binayla ilgili korkunç iddia Hatay’da depremde çöken lüks bir binayla ilgili şoke eden bir iddia ortaya atılırken, binanın teras katı ise dikkat çekti.
21.02.2023 Haberler
Çok sayıda kişiye mezar olan lüks binayla ilgili korkunç iddia
Çok sayıda kişiye mezar olan lüks binayla ilgili korkunç iddia Hatay’da depremde çöken lüks bir binayla ilgili şoke eden bir iddia ortaya atılırken, binanın teras katı ise dikkat çekti.
21.02.2023 Gündem
Çadırlarda kalanlar konteyner bekliyor
Çadırlarda kalanlar konteyner bekliyor Diyarbakır’da Sümer Park içindeki 114 çadıra yerleştirilen depremzedeler, Silvan yoluna yapılacak konteyner kentin kurulmasını bekliyor.
19.02.2023 Gündem
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 8. gün! İşte bölgede son durum...
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 8. gün! İşte bölgede son durum... Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde 8. güne girildi. Sahada çalışmalar canhıraş sürüyor.
13.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oyun Parkı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.