Payet

Payet

Son dakika payet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan payet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan payet haber sayfamızda...

Payet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 376 payet haberi bulunmuştur.
Kylian Mbappe'den şaşırtan hamle! Kebap için yasal işlem başlattı
Kylian Mbappe'den şaşırtan hamle! Kebap için yasal işlem başlattı Fransız yıldız Kylian Mbappe'den şaşırtan bir hamle geldi. Fransız bir influencer kebaplarından birinin adını Mbappe koyunca yıldız oyuncu yasal işlem başlattı.
13.03.2024 Fransa Ligue 1
Andre Ayew: Fenerbahçe için beni Gomis aradı
Andre Ayew: Fenerbahçe için beni Gomis aradı Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ganalı futbolcu Andre Ayew transfer süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
3.03.2024 Fenerbahçe
Muazzez Ersoy: Tek kalmak da zor!
Muazzez Ersoy: Tek kalmak da zor! Türk Sanat Müziği'nin 'nostalji kraliçesi' Muazzez Ersoy, sahneye çıktığı mekanda bir hayranının övgü dolu sözleriyle karşılaştı. Usta sanatçı, dinleyicisine verdiği cevapla iddiasını ortaya koydu.
4.11.2023 Cadde
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Rizespor transferi yalanlamıştı! Yeni takımı belli oldu
Rizespor transferi yalanlamıştı! Yeni takımı belli oldu Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz gün Karadeniz ekibi yaptığı açıklamada yıldız futbolcunun transferi hakkında çıkan haberleri yalanlamıştı. Söz konusu oyuncunun yeni adresi belli oldu.
16.08.2023 Rizespor
Marsilya'da yaprak dökümü! Cengiz Ünder için karar verildi
Marsilya'da yaprak dökümü! Cengiz Ünder için karar verildi Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milli yıldız Cengiz Ünder'in geleceği ile ilgili alınan kararı Fransız basını duyurdu.
30.05.2023 Fransa Ligue 1
Marsilya, Angers'i 3-1'lik skorla mağlup etti
Marsilya, Angers'i 3-1'lik skorla mağlup etti Marsilya, Fransa Ligue 1'in 35'inci haftasında Angers'i 3-1'lik skorla geçti.
14.05.2023 Fransa Ligue 1
Igor Tudor için bomba iddia! Efsanesi olduğu kulübe dönebilir
Igor Tudor için bomba iddia! Efsanesi olduğu kulübe dönebilir Bir dönem Süper Lig'de Karabükspor ve Galatasaray'ı da çalıştıran Hırvatk teknik direktör Igor Tudor, Marsilya ile unutulmaz bir sezon geçiriyor. İspanyol basını, Hırvat teknik adamın muhtemel yeni adreslerini okuyucularına aktardı.
6.05.2023 Fransa Ligue 1
Evdeki patronlar dünyaya açılıyor
Evdeki patronlar dünyaya açılıyor İnternetin sağladığı pazarlama olanakları, en küçük bireysel üreticiden en büyük platformlara kadar, her kademede fırsatlar sunuyor...
9.04.2023 Milliyet Executive
FIFA The Best ödülleri açıklanacak! İşte adaylar
FIFA The Best ödülleri açıklanacak! İşte adaylar Dünya futbolunun patronu FIFA'nın her yıl düzenlediği ödül töreni The Best, bu gece saat 23.00'te Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleşecek. En iyi erkek futbolcu adayları, Messi, Mbappe ve Benzema.
27.02.2023 Futbol
FIFA açıkladı! Yılın futbolcusu adayları belli oldu
FIFA açıkladı! Yılın futbolcusu adayları belli oldu 2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları duyuruldu. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli’nin Göztepe’ye attığı gol, FIFA Puskas Ödülü’ne (En İyi Gol Ödülü) aday gösterildi.
12.01.2023 Futbol
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde AŞK İSTİYOR Yeni yıldan aşk beklediğini söyleyen Seçil Gür, “Aşksız prenses mi olur? Prensim beni bulsun” dedi...
31.12.2022 Cadde
Baştan aşağı parıldamak
Baştan aşağı parıldamak Bu sezon şöyle bir tüm markaları incelediğimde bu ayın en önemli trendinin baştan aşağı parıldamak olduğunu gördüm...
25.11.2022 Cadde
Valbuena, Igor Tudor'u yerden yere vurdu: Profesyonel bir...
Valbuena, Igor Tudor'u yerden yere vurdu: Profesyonel bir... Bir dönem Fenerbahçe'de de top koşturan Mathieu Valbuena, eski takımı Marsilya'nın Şampiyonlar Ligi'ne dramatik bir şekilde veda etmesinden teknik direktör Igor Tudor'u sorumlu tuttu.
3.11.2022 Şampiyonlar Ligi
Igor Tudor dev kulübün radarında! Muhteşem performans
Igor Tudor dev kulübün radarında! Muhteşem performans Marsilya'nın 44 yaşındaki Hırvat teknik adamı Igor Tudor konusunda inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. Ligue 1 ekibinde etkileyici bir performans sergileyen tecrübeli çalıştırıcının dev kulübün radarına girdiği belirtildi. Igor Tudor'la ilgili bu iddia İtalyan basınında yer aldı.
15.10.2022 Fransa Ligue 1
Sonbahar Karnavalı
Sonbahar Karnavalı Bu sonbaharda metalik renkler, pul payetler ve tüylü tasarımlar bize karnaval etkisi yaşatacak.
23.09.2022 Cadde
Cengiz Ünder, Fransa'yı salladı! Övgü dolu sözler
Cengiz Ünder, Fransa'yı salladı! Övgü dolu sözler Marsilya forması giyen milli yıldız Cengiz Ünder, takımının Lille'i sahasında 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada yıldızlaştı. Fransız basını Cengiz Ünder'e övgüler yağdırdı.
12.09.2022 Fransa Ligue 1
Igor Tudor Fransa'yı sallıyor! Hem kriz hem başarı
Igor Tudor Fransa'yı sallıyor! Hem kriz hem başarı Galatasaray'ın eski Teknik Direktörü Igor Tudor, Fransa'da Marsilya ile yakaladığı başarı ve yaşadığı olaylar ile gündem olmaya devam ediyor.
6.09.2022 Galatasaray
Süper Lig devi Cengiz Ünder'i ikna peşinde! Tudor'un gözünden düştü
Süper Lig devi Cengiz Ünder'i ikna peşinde! Tudor'un gözünden düştü Fransa Ligi'nde Tudor'un yönetiminde zirveyi oynayan Marsilya'da Cengiz Ünder'in geleceği belirsizliğini koruyor. Süper Lig devi, hocası Tudor ile yıldızı barışmayan Cengiz'i transfer için ikna etme peşinde
2.09.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan Kaan Ayhan ve Cengiz Ünder hamlesi! 3 ayrılık kapıda
Galatasaray'dan Kaan Ayhan ve Cengiz Ünder hamlesi! 3 ayrılık kapıda Galatasaray, yerli kalitesini yukarı taşımak için iki hamle birden yapacak. Sarı-kırmızılılar, Kaan Ayhan için Sassuolo, Cengiz Ünder transferi konusunda da Marsilya ile masaya oturacak. Öte yandan sarı-kırmızılı takımda 3 isimle daha yollar ayrılacak.
25.08.2022 Galatasaray
Igor Tudor, Cengiz Ünder'e hayatının şokunu yaşattı! Çileden çıktı
Igor Tudor, Cengiz Ünder'e hayatının şokunu yaşattı! Çileden çıktı Fransa Ligue 1'in 3. haftasında Marsilya, Nantes'ı konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada ev sahibi ekibin teknik patronu Igor Tudor'un kararı, milli futbolcumuzu çileden çıkardı.
21.08.2022 Fransa Ligue 1
Aurelien Chedjou:Tudor'un yaşadıklarına şaşırmadım
Aurelien Chedjou:Tudor'un yaşadıklarına şaşırmadım Galatasaray'ın eski futbolcusu Aurelien Chedjou, eski hocası ve şu anda Marsilya'nın teknik direktörlüğünü yapan Igor Tudor hakkında flaş açıklamalara imza attı.
3.08.2022 Galatasaray
Marsilya'da Igor Tudor depremi! Bir şok da Cengiz Ünder'e
Marsilya'da Igor Tudor depremi! Bir şok da Cengiz Ünder'e Fransa'da bu sezon iddialı bir kadro kuran ve takımın başına Igor Tudor'u getiren Marsilya'da sular durulmuyor. Yaşanan kavgalar sonrası başkandan toplantı talep eden Igor Tudor, milli futbolcu Cengiz Ünder için de şok bir karar verdi. İşte detaylar...
2.08.2022 Fransa Ligue 1
Feyenoord, Konferans Ligi'nde finale çıktı! Marsilya'dan iç sahada veda
Feyenoord, Konferans Ligi'nde finale çıktı! Marsilya'dan iç sahada veda UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final rövanşında Marsilya, Feyenoord'u konuk etti. Fransız ekibi, ilk maçta rakibine 3-2 mağlup olmuştu. Feyenoord deplasmanda 0-0 berabere kalarak finale yükseldi.
6.05.2022 Konferans Ligi
Cengiz Ünder şaşkınlığını gizleyemedi! 'Türk bayrağını gördüğümde inanamadım'
Cengiz Ünder şaşkınlığını gizleyemedi! 'Türk bayrağını gördüğümde inanamadım' Fransa Ligue 1'de gösterdiği performans ile yükselişe geçen Marsilya'nın yıldızı Cengiz Ünder, UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak PAOK maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
13.04.2022 Fransa Ligue 1

Benzer Haber Etiketleri

Payet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.