Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki sandığa bu sene ilk kez oy kullanan Ayça Tilki ile giderken, Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
1.04.2024 Cadde
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin'den bebek müjdesi!
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin'den bebek müjdesi! Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin, geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden, hayranlarını sevindiren haber geldi. Ünlü çift bebek beklediklerini açıkladı.
17.11.2023 Cadde
Çağla Gizem Şahin ve Ahmet Kural, balayından 10 kişi döndü!
Çağla Gizem Şahin ve Ahmet Kural, balayından 10 kişi döndü! Ahmet Kural ve sevgilisi Çağla Gizem Şahin,18 Temmuz'da mutluluğa 'evet' demişti. Bodrum Cennet Koyu'nda avukat Çağla Gizem Şahin’le evlenen Ahmet Kural, balayını dostlarıyla teknede geçirdi. Balayını baş başa geçirmek yerine arkadaşlarıyla dört günlük tatil yapan çift, İstanbul’a döndü.
25.07.2023 Cadde
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin balayında! Eşinin ellerinden öptü
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin balayında! Eşinin ellerinden öptü Avukat Çağla Gizem Şahin’le dünyaevine giren Ahmet Kural, önceki gün Türkbükü Cennet koyunda görüntülendi. Ahmet Kural’ın bir ara eşinin ellerinden öpüp gözlerine bakarak bir şeyler anlattığı anlar objektiflere böyle yansıdı.
21.07.2023 Cadde
Ahmet Kural evlendi! Eşi Çağla Gizem Şahin'in sözleri utandırdı
Ahmet Kural evlendi! Eşi Çağla Gizem Şahin'in sözleri utandırdı Oyuncu Ahmet Kural, dört yıldır birlikte olduğu Avukat Çağla Gizem Şahin ile dün akşam Bodrum’da düzenlenen düğün ile hayatını birleştirdi. Cennet Koyu'nda düzenlenen törene, ikilinin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. Çağla Gizem Şahin, damatlığı ile ilk kez düğün günü gördüğü eşine övgüler yağdırdı.
19.07.2023 Cadde
Ahmet Kural dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler
Ahmet Kural dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler Başarılı oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile Bodrum’da düzenlenen düğün ile dünya evine girdi.
18.07.2023 Cadde
Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan evlendi! Ünlüler düğüne akın etti
Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan evlendi! Ünlüler düğüne akın etti Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan, önceki akşam Katre Yırtıcı ile dünyaevine girdi. 500 özel davetlinin katıldığı düğün töreninde, Arda Turan-Aslıhan Doğan ve Okan Turan ve Katre Yırtıcı çifti kameralara konuştu. Aslıhan Turan, "Elticilik her zaman kazanacak" sözleriyle dikkat çekti.
19.06.2022 Cadde
Bedri Güntay: Pelin bu sene çok yoruldu
Bedri Güntay: Pelin bu sene çok yoruldu Çekimleri Kıbrıs'ta gerçekleşen 'Kıbrıs: Zafere Doğru 'dizisindeki rolü ile adından söz ettiren Pelin Karahan ve iş insanı eşi Bedri Güntay, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
4.12.2021 Cadde
Pelin Karahan'dan evde doğum günü kutlaması
Pelin Karahan'dan evde doğum günü kutlaması Pelin Karahan- Bedri Güntay çiftinin büyük oğulları Ali Demir, 6 yaşına bastı. Evde kutlama yapan çiftten Karahan, bu anları takipçileriyle paylaştı.
28.12.2020 Cadde
Pelin Karahan tarih verdi! Ekrana dönüyor
Pelin Karahan tarih verdi! Ekrana dönüyor Oyuncu Pelin Karahan, önceki akşam eşi Bedri Güntay'la beraber Armutlu Steakroom’daydı.
9.05.2019 Cadde
Futbol oynadığı kulübün başkanı oldu
Futbol oynadığı kulübün başkanı oldu Bedri Güntay, geçtiğimiz gün oyuncu eşi Pelin Karahan ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
25.03.2019 Cadde
Uyumlu çift: Pelin Karahan-Bedri Güntay
Uyumlu çift: Pelin Karahan-Bedri Güntay Oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz gün iş insanı eşi Bedri Güntay ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
7.01.2019 Cadde
Setlere dönüyor
Setlere dönüyor Oyuncu Pelin Karahan ile eşi Bedri Güntay, önceki akşam Yeniköy’de objektiflere yansıdı.
6.01.2019 Cadde
Pelin Karahan-Bedri Güntay çiftinin sinema keyfi
Pelin Karahan-Bedri Güntay çiftinin sinema keyfi Oyuncu Pelin Karahan ile eşi Bedri Güntay, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
2.05.2018 Cadde
Pelin Karahan-Bedri Güntay çiftinden yaza hazırlık
Pelin Karahan-Bedri Güntay çiftinden yaza hazırlık Oyuncu Pelin Karahan ile iş adamı eşi Bedri Güntay, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı.
17.04.2018 Cadde
Pelin Karahan’ın oğlu 1 yaşında
Pelin Karahan’ın oğlu 1 yaşında Pelin Karahan-Bedri Güntay çifti, önceki gün minik oğulları Can Eyüp'ün doğum gününü kutladı.
3.04.2018 Cadde
Pelin Karahan-Bedri Güntay'ın Paris kaçamağı
Pelin Karahan-Bedri Güntay'ın Paris kaçamağı Oyuncu Pelin Karahan, iş adamı eşi Bedri Güntay ile beraber Paris’e gitti.
20.02.2018 Cadde
Pelin Karahan-Bedri Güntay'ın Paris kaçamağı
Pelin Karahan-Bedri Güntay'ın Paris kaçamağı Oyuncu Pelin Karahan, iş adamı eşi Bedri Güntay ile beraber Paris’e gitti.
20.02.2018 Cadde
Can’dan selfie
Can’dan selfie Geçtiğimiz mart ayında ikinci kez anne-baba olan Pelin Karahan-Bedri Güntay çifti, önceki gün minik oğulları Can Eyüp'ü gezmeye çıkardı.
4.12.2017 Cadde
Mutluluğa  ‘Evet’ dediler
Mutluluğa ‘Evet’ dediler Acun Ilıcalı’nın ortağı Esat Yontuç, uzun süredir birlikte olduğu moda tasarımcısı Hande Gülşen’le Club Prive By Rixos Göcek’te evlendi.
25.08.2017 Cadde
Pelin Karahan'ın yüzüğü olay oldu!
Pelin Karahan'ın yüzüğü olay oldu! Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontunç ile Hande Gülşen dün akşam Göcek'te evlendi. Düğüne katılanlar arasında Pelin Karahan-Bedri Güntay çifti de vardı.
25.08.2017 Cadde
Pelin Karahan'ın yüzüğü olay oldu!
Pelin Karahan'ın yüzüğü olay oldu! Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontunç ile Hande Gülşen dün akşam Göcek'te evlendi. Düğüne katılanlar arasında Pelin Karahan-Bedri Güntay çifti de vardı.
25.08.2017 Cadde
'Bizi artık orada yakalarsınız'
'Bizi artık orada yakalarsınız' Ekranların sevilen yüzü Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ve kardeşi ile birlikte hafta sonunu Emaar Square Mall'da geçirdi.
24.05.2017 Cadde
İkinci çocuklarının adı belli oldu
İkinci çocuklarının adı belli oldu 2014 yılında evlenen, Ali Demir adında bir oğulları olan Pelin Karahan-Bedri Güntay çifti, ikinci çocuklarının ismine karar verdi.
17.11.2016 Cadde
İsviçre'de aşk tatili
İsviçre'de aşk tatili ATV'nin sevilen dizisi 'Yeter'in başrol oyuncusu Pelin Karahan, önceki gün eşi Bedri Güntay ile birlikte soluğu İsviçre'de aldı.
8.11.2016 Cadde