Peru'daki son protestolarda en az 17 kişi öldü
Peru'daki son protestolarda en az 17 kişi öldü Peru'da eski devlet başkanı Pedro Castillo'nun geçen ay görevden alınmasının ardından başlayan protesto gösterileri sürüyor. Pazartesi günü güvenlik güçleri ve göstericiler arasında arasında çıkan çatışmalarda en az 17 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı.
10.01.2023 Haberler
Son Dakika: 10 yıl önce aynı masada! Rus televizyonu yayınladı, Putin'den kontra...
Son Dakika: 10 yıl önce aynı masada! Rus televizyonu yayınladı, Putin'den kontra... Dünyanın gözü Rusya'da... Başta ABD olmak üzere pek çok ülkenin çağrısına kulak asmayan Rusya, dünyayı hayrete düşüren görüntüler yayınladı. Rus televizyonu, 10 yıl önce kaydedilen görüntülerin Moskova'da lüks bir restoranda çekildiği iddia etti. Görüntülerin içeriği ise bomba etkisi yarattı. İşte son dakika haberinin detayları...
2.02.2021 Dünya
Son dakika haberleri: Dünya ayağa kalktı! Büyük kaos...
Son dakika haberleri: Dünya ayağa kalktı! Büyük kaos... Avrupa, daha önce görülmemiş bir kaosa adım adım sürükleniyor. Avrupa Birliği üyesi ülkelerde aşı programları gittikçe yavaşladı. Bazı ülkelerde ayaklanma patlak verirken aşı fiyaskosu nedeniyle öfke hakim. Son dakika haberine göre, gittikçe yayılan bu öfke patlamaları akıllara cevabı insanı dehşete düşüren bir soruyu akıllara getiriyor.
31.01.2021 Dünya
Son dakika haberleri: Saat tam 12.00'de başladı... Eksi 41 derece polise şok çağrı!
Son dakika haberleri: Saat tam 12.00'de başladı... Eksi 41 derece polise şok çağrı! Geçen hafta ülke tarihinin en büyük protestosuna sahne olan Rusya'da, onlarca şehirde sokaklar karıştı. Dondurucu soğuklara aldırmadan sokakları dolduran göstericiler, polisin sert muamelesiyle karşılaştı. Reuters ve AP fotoğrafları peş peşe geçerken, polisin benzeri görülmemiş güvenlik önlemleri de yetersiz kaldı. Son dakika haberine göre, saat 12.00'de başlayan ve bir türlü durdurulamayan olaylar dünyada birinci gündem maddesi haline gelirken, şiddet görüntüleri dünyayı sarstı. Orta yaşlı bir kadının polise yaptığı çağrı ise, dünyayı tam anlamıyla dehşete düşürdü.
31.01.2021 Dünya
ABD yine karıştı! Polis çevirdiği araçtaki adamı öldürdü
ABD yine karıştı! Polis çevirdiği araçtaki adamı öldürdü ABD'nin Minneapolis kentinde polis, çevirdiği araçtaki adamı ateş ederek öldürdü.
31.12.2020 Dünya
Fransa'da sarı yeleklilerle, güvenlik yasa tasarısı karşıtları gösteri düzenledi
Fransa'da sarı yeleklilerle, güvenlik yasa tasarısı karşıtları gösteri düzenledi Fransa'da sarı yelekliler ve güvenlik güçlerinin görüntülerinin yayımlanmasını yasaklayan güvenlik yasa tasarısı karşıtları gösteriler düzenlerken, başkent Paris ve Rennes'deki eylemlerde olay çıktı.
21.11.2020 Haberler
Kırgızistan'da ortalık karıştı
Kırgızistan'da ortalık karıştı Kırgızistan'da polis, seçim sonuçlarını protesto eden siyasi parti taraftarlarına müdahale etti Dün yapılan milletvekili seçimlerinde barajı geçemediği bildirilen partilerin lider, üye ve seçmenleri, sonuçları protesto etmek için başkent Bişkek'teki Ala-Too Meydanı'nda protesto gösterisi düzenledi.
5.10.2020 Haberler