Protez

Protez

Son dakika protez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan protez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan protez haber sayfamızda...

Protez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.270 protez haberi bulunmuştur.
Depremde 2 kızını ve sol kolunu kaybetti! Acılı annenin tek bir hayali var
Depremde 2 kızını ve sol kolunu kaybetti! Acılı annenin tek bir hayali var Hatay'da enkazdan 16'ncı saatte kurtarılan ve 2 kızını depremde kaybeden annenin tek hayali, 8 yaşındaki kızının saçını tarayabilmek ve evladının ihtiyacını giderebilmek.
20.03.2024 Gündem
Oruçluyken diş tedavisi yapılır mı? Diş tedavisi orucu etkiler mi?
Oruçluyken diş tedavisi yapılır mı? Diş tedavisi orucu etkiler mi? Diş sorunları çekenler tedavi yaptırmak için sahuru beklemek zorunda değiller
11.03.2024 Ramazan'da Sağlık
Ağız Kokusu Neden Olur, Nasıl Giderilir? Ramazan'da Oruçluyken Ağız Kokusu Nasıl Engellenir?
Ağız Kokusu Neden Olur, Nasıl Giderilir? Ramazan'da Oruçluyken Ağız Kokusu Nasıl Engellenir? Halitozis şeklinde de isimlendirilen ağız kokusu; problem yaşayan kişiler adına utanç verici veya endişeye sebep olan bir problemdir. Ağız kokusu; yetersiz ağız hijyeni sebebiyle oluşmuyorsa problemin altında değişik bir tıbbi sebep olabilir. Peki ağız kokusu neden olur, nasıl giderilir? Oruçluyken ağız kokusu nasıl engellenir? İşte detaylar...
11.03.2024 Sağlık
Yeliz Yeşilmen'e canlı yayında 'kalça protezi' kontrolü!
Yeliz Yeşilmen'e canlı yayında 'kalça protezi' kontrolü! Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, bugün 'Aramızda Kalmasın' programına konuk oldu. Sunucular canlı yayında Yonca Evcimik'in estetiklerini değerlendirirken, Yeşilmen konuya dahil oldu. Sunucu Müge Dağıstanlı, oyuncuyu kaldırıp kontrolde bulundu.
5.03.2024 Cadde
Gaziye ödenen tazminat  3 yıl sonra geri istendi
Gaziye ödenen tazminat 3 yıl sonra geri istendi Kayseri’de 17 Aralık 2016'da PKK’lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda sağ bacağını kaybeden gazi Ferdi Çatal'dan, mahkeme kararıyla ödenen 58 bin liralık tazminatın 35 bin lirası, fazla ödeme yapıldığı gerekçesiyle 3 yıl sonra geri talep edildi.
1.03.2024 Gündem
Ekipler şoke oldu! Sahte doktor operasyonla yakalandı
Ekipler şoke oldu! Sahte doktor operasyonla yakalandı Aksaray’da evini diş kliniğine çevirip diş muayenesi ve tedavisi yapan sahte doktor operasyonla yakalandı. Kliniği aratmayan evdeki malzemeler ise jandarmayı şaşkına çevirdi.
26.02.2024 Gündem
Depremzedeye ‘prenses eli’
Depremzedeye ‘prenses eli’ Deprem felaketinden etkilenen çocukların ihtiyaçlarını önceliklendiren Robotel Derneği, 3D yazıcılarla kişiye özel ölçü ve niteliklerde roboteller üretiyor. Roboteller, el ve parmak kaybı yaşayan çocuklara moral sağlıyor.
8.02.2024 Gündem
Depremde bacağı kesilen Aysima'nın eğitim talebi yerine getirildi
Depremde bacağı kesilen Aysima'nın eğitim talebi yerine getirildi Kahramanmaraş'ta, depremde enkaz altından 3 gün sonra çıkarılan ve sol bacağı ampute edilen Aysima Deveci'nin (13) tedavi gördüğü hastanede eğitimine devam edebilmesi için Kayseri Valiliği'nin girişimleriyle 2 öğretmen görevlendirildi.
7.02.2024 Haberler
Üniversiteler depremzedeler için kenetlendi
Üniversiteler depremzedeler için kenetlendi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından üniversiteler deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak için seferber oldu.
7.02.2024 Gündem
Unutmadık, unutmayacağız
Unutmadık, unutmayacağız 6 Şubat 2023’te yaşanan depremleri unutturmamak ve aynı acıların yaşanmasını önlemek amacıyla Türkiye’nin farklı şehirlerinde sergiler düzenleniyor. 
6.02.2024 Kültür Sanat
Bitmeyen yol...
Bitmeyen yol... Deprem haberini alır almaz sabah hızlıca yola koyulup bölgeye hareket ettim. Her enkaz durağım, daha büyük acıların haberini vermeme neden oluyordu.
6.02.2024 Gündem
Darbeyi emen eşyalar hayat kurtardı! 222 saat sonra mucize: 'Başrolde Melike var'
Darbeyi emen eşyalar hayat kurtardı! 222 saat sonra mucize: 'Başrolde Melike var' 6 Şubat'ta Türkiye'yi peş peşe vuran depremler 11 ili yıkarken, saniyelerle yarışan kurtarma ekipleri de enkaz altına kalanlara adeta ikinci şanslarını verdi. Onlardan biri de İnegöl Doğal Afetler Arama ve Kurtarma Derneği üyelerinden Alemdar Hasan Kılıç. Melek İmamoğlu'nu depremin 222. saatinde kurtaran Kılıç ve ekibi o zorlu anları aktardı.
6.02.2024 Gündem
Dinlendirici gözlük için gitti, 'Kansersin' dendi! Meğer baş ağrısının sebebi buymuş
Dinlendirici gözlük için gitti, 'Kansersin' dendi! Meğer baş ağrısının sebebi buymuş Hayatı boyunca hiçbir göz problemi yaşamamıştı, gözünü dinlendirecek bir gözlük almak için doktora gitti. Ancak muayenede gözünün arkasındaki devasa tümörle uzunca bir süre yaşadığını öğrendi! Son dönemlerde yaşadığı baş ağrısını, görme kaybını önemseyen genç kadının başına gelenler, büyük tehlikeyi açığa çıkardı.
5.02.2024 Genel Sağlık
“Bugün 2 yaşındaki çocuğun 19 sene yanında olacağız”
“Bugün 2 yaşındaki çocuğun 19 sene yanında olacağız” 6 Şubat depremlerinde Türkiye’deki meslektaşlarıyla köprü kurarak Çocuk Ampute Destek Programı’nı hayata geçiren isimlerden Harvard Üniversitesi’nden Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil ile 1 yılda yapılanları ve yapılacakları konuştum.
3.02.2024 Pazar
Merhaba yeni hayat
Merhaba yeni hayat İzmir’de, iki kez kalp kapağı değiştirilen Ferhat Şengün, kapak fonksiyonlarının yeniden bozulması üzerine 3’üncü kez ameliyat oldu.
3.02.2024 Ege
‘Atatürk’ makyajı için Tahran’a gitti
‘Atatürk’ makyajı için Tahran’a gitti Yiğit Özşener, 16 Şubat’ta vizyona girecek ‘Zaferin Rengi’ filminde hayat verdiği Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e benzemek için Tahran’a gitti.
30.01.2024 Cadde
Yiğit Özşener, Atatürk makyajı için Tahran'a gitti!
Yiğit Özşener, Atatürk makyajı için Tahran'a gitti! 'Zaferin Rengi' filminde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıran Yiğit Özşener'in makyajını, İran asıllı sanatçı Babak Eskandari uyguladı. Hazırlık süreci altı hafta süren özel makyajın, ünlü oyuncuya uygulama işlemi ise beş saatte tamamlandı.
30.01.2024 Cadde
‘Farz Et Ki’ koleksiyonerin dünyasındasın
‘Farz Et Ki’ koleksiyonerin dünyasındasın Ömer Koç’un koleksiyonundan hazırlanan “Farz Et Ki Sen Yoksun” adlı sergide 1500’lerden günümüze uzanan 600’ün üzerinde sanat yapıtı, işlevsel nesne, nadide eser, mobilya ve kitap yer alıyor. Sergi, seçkisiyle klasik ve çağdaş sanatın kapsülünde benzersiz bir yolculuk vadediyor
28.01.2024 Kültür Sanat
136 depremzede çocuğa protez
136 depremzede çocuğa protez Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Türklerin kurduğu Bridge to Türkiye Fund, depremde uzuvlarını kaybeden çocuklara protez ve eğitim desteği sağlıyor.
28.01.2024 Ekonomi
Milyonda 2 kişide görülüyor! Grip sonrası burnunu tamamen kaybetti
Milyonda 2 kişide görülüyor! Grip sonrası burnunu tamamen kaybetti İtfaiyeci genç adam, sıradan bir grip sonrası hayatının şokunu yaşadı. Milyonda sadece 2 kişide görülen hastalık, adeta hayatını kararttı. Geçirdiği enfeksiyon sebebiyle burnunu tamamen kaybeden adam, masum bir kaşıntının ardından başına gelenleri anlattı.
28.01.2024 Genel Sağlık
Beştepe’de ‘Yeni Anayasa’ çalıştayı: Halka veto ve geri çağırma hakkı önerisi
Beştepe’de ‘Yeni Anayasa’ çalıştayı: Halka veto ve geri çağırma hakkı önerisi Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu, Beştepe’de “Yeni Anayasa Genel Değerlendirme Çalıştayı” düzenledi.
26.01.2024 Gündem
Bakan Tunç: Yeni bir anayasa istiyoruz
Bakan Tunç: Yeni bir anayasa istiyoruz Adalet Bakanı Tunç, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu tarafından düzenlenen 'Yeni Anayasa Genel Değerlendirme Çalıştayı'nda konuştu.
25.01.2024 Gündem
Esenyurt'ta protez saç operasyonu! Piyasa değeri 5 milyon lira
Esenyurt'ta protez saç operasyonu! Piyasa değeri 5 milyon lira İstanbul Esenyurt'ta yasa dışı yollarla yurt dışından getirdikleri saçları, protez saç yapıp satan yabancı uyruklu kişilere İstanbul İl Jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi. Piyasa değeri 5 milyon lira olan insan saçı ele geçirilirken iki yabancı uyruklu kişi gözaltına alındı.
21.01.2024 Haberler
Esenyurt'ta protez saç operasyonu! Piyasa değeri 5 milyon lira
Esenyurt'ta protez saç operasyonu! Piyasa değeri 5 milyon lira Esenyurt'ta yasa dışı yollarla yurt dışından getirdikleri saçları, protez saç yapıp satan yabancı uyruklu kişilere İstanbul İl Jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi. Piyasa değeri 5 milyon lira olan insan saçı ele geçirilirken iki yabancı uyruklu kişi gözaltına alındı.
21.01.2024 Gündem
Takma dişleri müzayedede!
Takma dişleri müzayedede! 1965’de ölen İngiltere Başbakanı Winston Churchill’in 2. Dünya Savaşı sırasında yaptığı ünlü “Sahillerde Savaşacağız” konuşmasında kullandığı üst protez dişleri satışa çıkarılıyor.
21.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Protez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.