Rekabet

Rekabet

Son dakika rekabet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rekabet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rekabet haber sayfamızda...

Rekabet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.958 rekabet haberi bulunmuştur.
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmaların etkisiyle birlikte son bir haftalık zaman içerisinde petrol fiyatlarında sert kayıplar görülmeye başlandı. Peki petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansır mı? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye cevapladı. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Haftada 6 günlük ‘kriz’ mesaisi!
Haftada 6 günlük ‘kriz’ mesaisi! Dünya haftada 4 gün çalışmayı tartışırken Samsung 6 gün çalışma moduna geçti.
23.04.2024 Teknoloji
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından bu yıl 65'incisi düzenlenen 'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi. Toplam 33 ödülün verildiği törende Demirören Haber Ajansı'na 2 ödül verilirken Demirören Medya toplam 5 ödüle layık görüldü.
22.04.2024 Gündem
Simla Türker Bayazıt: Emek, istek ve motivasyon vardı!
Simla Türker Bayazıt: Emek, istek ve motivasyon vardı! Fenerbahçe Kadın Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, şampiyonluk sonrası konuştu.
21.04.2024 Voleybol
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı MHP’nin “Milli Yükseliş İradesi” başlığını taşıyan yeni parti programında, başta ekonomi ve sosyal refah olmak üzere Türkiye’nin temel meselelerine yönelik çarpıcı öneriler dikkati çekti.
20.04.2024 Gündem
Vergide ‘ince’ denetim zamanı
Vergide ‘ince’ denetim zamanı Farklı metotlarla vergi kaybının önüne geçmek için mesai yapan Maliye, denetimlere hız verdi. Başta yeme-içme sektörü olmak üzere kazanç vergisi de yakın incelemede.
20.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap!
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap! Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Real Madrid'de Arda Güler'in transferi için resmi temaslar başladı!
Real Madrid'de Arda Güler'in transferi için resmi temaslar başladı! Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Milli yıldız Arda Güler'in takımdaki geleceği için sıcak bir gelişme yaşandı. İspanyol basını Arda Güler'in transferi için resmi temasların başladığını ileri sürdü. İşte detaylar....
19.04.2024 İspanya La Liga
Bakan Şimşek'ten beyanname uyarısı: 400 bin kişi tespit edildi
Bakan Şimşek'ten beyanname uyarısı: 400 bin kişi tespit edildi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından beyanname vermeyen kişilere ilişkin uyarılarda bulundu.
18.04.2024 Ekonomi
THREADS kapanıyor mu, neden kapanıyor? 📳 Threads ne zaman kapanacak, neden yasaklandı, tekrardan açılacak mı?
THREADS kapanıyor mu, neden kapanıyor? 📳 Threads ne zaman kapanacak, neden yasaklandı, tekrardan açılacak mı? Threads kapandı mı, neden kapanacak? Sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Threads ile ilgili sorular gündeme geldi. Threads ile ilgili karar alınması ardından kullanıcılar, Threads kapanıyor mu, neden kapanıyor? Threads ne zaman son, tekrardan açılacak mı, ne zaman açılacak? sorularını araştırmaya başladı. İşte Türk Rekabet Kurumu'nun açıklanan kararı
18.04.2024 Bilgi Rehberi
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon”
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon” Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) düzenlediği “Enflasyon Düzeltmesi, Enflasyon Muhasebesi Midir?” adlı panelde enflasyon düzeltmesi uygulamasının avantajları, dezavantajları ve hukuki boyutları ele alındı.
18.04.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf
Kamuda tasarruf Kamuda tasarrufun öncelikli bir konu olduğunu dile getiren Cevdet Yılmaz, bu konudaki çalışmaların süzgeçten geçirip uygulamaya konulacağını duyurdu.
18.04.2024 Ekonomi
Tek kurabiye 110 lira olur mu? 'Dışarıda yemiyoruz' boykotu
Tek kurabiye 110 lira olur mu? 'Dışarıda yemiyoruz' boykotu Restoran veya kafelerde vatandaşa gelen hesaplar, dudak uçuklatıyor.
18.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Seçim sonrası dediklerinin tam aksi oldu. Normal programımız devam ediyor daha kararlı, güçlü bir şekilde. Yol haritamız belli. Merkez Bankası epey bir rezerv biriktirdi bu süreçte" dedi.
17.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Seçim sonrası dediklerinin tam aksi oldu. Normal programımız devam ediyor daha kararlı, güçlü bir şekilde. Yol haritamız belli. Merkez Bankası epey bir rezerv biriktirdi bu süreçte" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Gizli yasak deşifre oldu, ele veren de Kraliçe'nin oğlu! 'Monopoly kapıdan içeri giremez'
Gizli yasak deşifre oldu, ele veren de Kraliçe'nin oğlu! 'Monopoly kapıdan içeri giremez' Yaz akşamlarının, arkadaş ve akraba buluşmalarının vazgeçilmez eğlencelerinden olan Monopoly, oynayanların kazanma ve en çok da mülk satın alma aşkıyla yanıp tutuştuğu tutkulu bir oyun. Dünya üzerinde herkesin oynamakta özgür olduğu bu oyunu, bırakın oynamayı evine sokması bile yasak olan bir aile var!
17.04.2024 Yaşam
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Kulüğler Birliği'nin toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Futbol
Bakan Şimşek duyurdu: KDV oranlarında artış yapmadık!
Bakan Şimşek duyurdu: KDV oranlarında artış yapmadık! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KDV oranlarında artış yapmadık! Suistimalleri engellemeye yönelik tedbir alıyoruz." ifadelerini kullandı. DMM, yiyecek ve içecek KDV oranlarında artış olmadığını açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Antalya, ihracat kaybını doğu ülkeleriyle kapatmaya çalışıyor
Antalya, ihracat kaybını doğu ülkeleriyle kapatmaya çalışıyor Türkiye'nin en önemli domates üretim merkezi Antalya'yı ihracatta Rusya-Ukrayna savaşı etkiledi. İhracatın yüzde 90'ını Ukrayna'ya yaptıklarını açıklayan ihracatçı Bülent Özdemir, kaybı Doğu Avrupa ülkeleriyle kapatmaya çalıştıklarını açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin!
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin! Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.
16.04.2024 Galatasaray
Threads Türkiye'de geçici olarak kapanıyor
Threads Türkiye'de geçici olarak kapanıyor Türkiye’de Facebook, Instagram, WhatsApp veya diğer Meta hizmetleri ile diğer ülkelerde Threads kullanımı ise bundan etkilenmeyecek.
16.04.2024 Dünya
Threads’e geçici kapatma
Threads’e geçici kapatma Meta’nın sosyal medya platformu Threads, Rekabet Kurumu’nun kararı uyarınca 29 Nisan’dan itibaren Türkiye’de geçici olarak kapatılacak.
16.04.2024 Ekonomi
Meta açıkladı: Threads, Türkiye'de 'geçici olarak' kapatılıyor
Meta açıkladı: Threads, Türkiye'de 'geçici olarak' kapatılıyor Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
15.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rekabet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.