Rengarenk

Rengarenk

Son dakika rengarenk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rengarenk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rengarenk haber sayfamızda...

Rengarenk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.131 rengarenk haberi bulunmuştur.
Yıldız Tilbe rengarenk!
Yıldız Tilbe rengarenk! Şarkıcı Yıldız Tilbe yine tarzıyla konuşuldu. İstanbul'da müzikseverlerle buluşan sanatçı, kendi elleriyle boyayarak rengarenk bir tasarım ortaya çıkardığı ayakkabılarına uygun bir kıyafet seçti.
15.04.2024 Cadde
Bayramda bahar havası esecek
Bayramda bahar havası esecek 9 günlük bayram tatilinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğini yer yer bölgesel yağışlar gözleneceğini belirten Prof. Dr. Orhan Şen “Sıcaklıklar İstanbul’da 18, Antalya’da 21, İzmir’de 22 derece civarında olacak. Bir yaz havası yok, bahar havası var” dedi...
7.04.2024 Gündem
Köydeki tüm evleri boyama vaadi veren muhtardan haber var! 'Göz boyamadık ev boyadık'
Köydeki tüm evleri boyama vaadi veren muhtardan haber var! 'Göz boyamadık ev boyadık' Bursa'da 31 Mart seçimlerinde ikamet ettiği köyündeki tüm evleri boyama vaadi veren o muhtar adayı açık ara farkla zafer kazandı. Seçime kadar köyde 25 ev ile bir okul ve 2 süt evini boyayan muhtar adayı mazbatasını almadan boyadığı evlerin sayısını 30'a çıkarırken köydeki camiyi de boyamaya başladı.
6.04.2024 Haberler
Köydeki tüm evleri boyama vaadi veren muhtardan haber var! 'Göz boyamadık ev boyadık'
Köydeki tüm evleri boyama vaadi veren muhtardan haber var! 'Göz boyamadık ev boyadık' Bursa'da 31 Mart seçimlerinde ikamet ettiği köyündeki tüm evleri boyama vaadi veren o muhtar adayı açık ara farkla zafer kazandı. Seçime kadar köyde 25 ev ile bir okul ve 2 süt evini boyayan muhtar adayı mazbatasını almadan boyadığı evlerin sayısını 30'a çıkarırken köydeki camiyi de boyamaya başladı.
6.04.2024 Gündem
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü Yerel seçime katılım oranı yüzde 78 düzeyinde kaldı. 14 Mayıs Genel Seçimi’nde katılım oranı zirve yaparak yüzde 88.92’ye ulaşmıştı. Katılımın düşük olduğu seçimde bazı iller dört ve daha üzeri sayıda partinin ilçe belediyelerini paylaşması nedeniyle rengarenk bir haritaya sahip oldu.
2.04.2024 Gündem
Hıdırellez akşamı
Hıdırellez akşamı Suzan Kardeş, ‘Suzan’ın Hıdırellez Festivali’ ile sahnede olacak.
20.03.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çanakkale'den alacağımız dersler var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çanakkale'den alacağımız dersler var Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Haberler
Donanmadan zafer geçişi! Erdoğan: Çanakkale'den alacağımız dersler var
Donanmadan zafer geçişi! Erdoğan: Çanakkale'den alacağımız dersler var Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Ölen oğlunun adına 13 kütüphane açtı! Şimdi muhtar adayı
Ölen oğlunun adına 13 kütüphane açtı! Şimdi muhtar adayı Trafik kazasında kaybettiği oğlu için 12 yıl önce ilk kütüphaneyi açan muhtar adayı İbrahim Irmak, zaman içerisinde açtığı kütüphane sayısını 13’e çıkartarak binlerce kitabı kitapseverlerle buluşturdu.
17.03.2024 Gündem
Yıldız Tilbe'nin ilginç yeni hobisi!
Yıldız Tilbe'nin ilginç yeni hobisi! Yıldız Tilbe, sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda mutluluğunun formülünü açıklayan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe şimdi ise edindiği yeni hobisiyle gündeme geldi.
15.03.2024 Cadde
Evinize doğal bir dokunuş… İşte balkon bahçesi yapmak için bilmeniz gerekenler!
Evinize doğal bir dokunuş… İşte balkon bahçesi yapmak için bilmeniz gerekenler! Çoğu insan gün içinde mutluluğun ve rahatlamanın anahtarı olarak doğayla zaman geçirmeyi tercih eder, peki ya siz? Eğer bitki yetiştirmeyi, toprakla ve saksılarla uğraşmayı seviyorsanız, evinizin balkonunda kendi minik bahçenizi yaratabilirsiniz? İşte adım adım yapmanız gerekenler…
8.03.2024 Advertorial
Pusulan vicdanın olsun
Pusulan vicdanın olsun “Titus Kompleks” haklı iddiasıyla sezonun öne çıkan yapımlarından. İntikam ateşinin körüklediği şiddet dozunu sorgulayan oyun farklı rejisiyle ve oyuncularının gücüyle övgü topluyor.
25.02.2024 Kültür Sanat
Soykırıma sessiz çığlık
Soykırıma sessiz çığlık Yahudi soykırımını alışılmışın dışında, şiddetten uzak şekilde anlatan “The Zone of Interest/İlgi Alanı” pek çok ödül kazandığı gibi Oscar’da da iddialı.
25.02.2024 Kültür Sanat
Muhtar adayından görülmemiş seçim çalışması: Boş vaatle başlamak istemedim
Muhtar adayından görülmemiş seçim çalışması: Boş vaatle başlamak istemedim Bursa'da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi muhtar adayları da hazırlıklarını sürdürüyor. İlginç vaatlerle seçmenlerin karşısına çıkanlardan biri de Mustafakemalpaşa ilçesi Yamanlı Mahallesi’nin muhtar adayı, vücut geliştirme sporcusu ve antrenörü olan Necati Eren (61), ‘Boyasız ev kalmayacak’ vaadi için 250 haneli 420 nüfuslu mahallenin, boyasız olan evlerini tek tek boyamaya başladı. Kendi imkanlarıyla tedarik ettiği boyalarla mahalle halkının evlerinin, dış cephelerini boyayan Eren, “Seçilirsem bu çalışmalara devam edeceğim. Kazanamazsam, helali hoş olsun” dedi.
24.02.2024 Haberler
Muhtar adayından görülmemiş seçim çalışması: Boş vaatle başlamak istemedim
Muhtar adayından görülmemiş seçim çalışması: Boş vaatle başlamak istemedim Bursa'da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi muhtar adayları da hazırlıklarını sürdürüyor. İlginç vaatlerle seçmenlerin karşısına çıkanlardan biri de Mustafakemalpaşa ilçesi Yamanlı Mahallesi’nin muhtar adayı, vücut geliştirme sporcusu ve antrenörü olan Necati Eren...
24.02.2024 Gündem
Muhabbet kuşlarını yakından tanıyalım! Üçüncü göz kapakları varmış
Muhabbet kuşlarını yakından tanıyalım! Üçüncü göz kapakları varmış Muhabbet kuşları, rengarenk görüntüleri ve eğlenceli hareketleriyle çok sevimliler. Bakalım muhabbet kuşları hakkında en ilginç özellikler nelermiş.
14.02.2024 Doğa ve Çocuk
90+3 Ege'de Futbol | Tarih destan tarih şampiyon yazacak
90+3 Ege'de Futbol | Tarih destan tarih şampiyon yazacak Altay’ı 4-0 yenerek hem derbi zaferi yaşayan hem de zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Stoilov’un gelişi, takımdaki görünüm ve oyun alanındaki dönüşüm keyifle izleniyor. Bu koşullar Göz Göz’ü Süper Lig’e taşır’’ dedi.
7.02.2024 1.Lig
Develeri gelin gibi süsleyip jürinin önüne çıktılar
Develeri gelin gibi süsleyip jürinin önüne çıktılar Antalya'nın Kumluca'da düzenlenen En Süslü Deve Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen yarışmada, değişik illerden gelen 16 deve görücüye çıktı. Sahipleri tarafından rengarenk süslenen develer, jüri üyeleri önünde kendilerini gösterdi.
26.01.2024 Haberler
Altuğ, Kayahan’ın şarkılarını söylüyor
Altuğ, Kayahan’ın şarkılarını söylüyor Kayahan’ın gönüllere taht kuran şarkıları, Emre Altuğ’un sesiyle yeniden hayat bulacak. İş Sanat, Türk pop müziğinin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkılarını Altuğ’un eşsiz yorumuyla “İstanbul Kadar Güzel” konserinde bir araya getiriyor.
25.01.2024 Kültür Sanat
Anı bile olsa saklamayın! Enerjinizi düşüren şey sevdiklerinizin hediyesi olabilir
Anı bile olsa saklamayın! Enerjinizi düşüren şey sevdiklerinizin hediyesi olabilir Özel günlerde sevdiklerimiz bizleri mutlu etmek için rengârenk çiçekler getiriyor olabilir. Anı değeri taşıması nedeniyle o hediyelerdeki çiçeklerin kurutulup saklanması ise sanıldığı kadar olumlu ve masum bir tercih olmayabilir. Ölü çiçek yaşam enerjinizi işte böyle tüketiyor!
15.01.2024 Genel Sağlık
‘Kutlar yaşamımızı zenginleştirdi’
‘Kutlar yaşamımızı zenginleştirdi’ Hülya Uçansu, ‘çalışma hayatımın mimarı’ dediği Onat Kutlar’ı anlattı: “Sinemanın eğlence değil, sanat alanı olduğunu gösterdi”
14.01.2024 Kültür Sanat
Şivlilik Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla devam ediyor
Şivlilik Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla devam ediyor Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı çocuk etkinliği olan Şivlilik Çocuk Bayramı yoğun katılım ve coşkuyla devam ediyor. Konya protokolü de çocukların doyasıya eğlendiği bu etkinliği ziyaret ederek çocukların bu sevincine ortak oldu.
12.01.2024 Ekonomi
2024 İğne Oyası Modelleri - En Güzel Ve En Kolay İğne Oyası Örnekleri
2024 İğne Oyası Modelleri - En Güzel Ve En Kolay İğne Oyası Örnekleri 2024 İğne oyası modelleri rengarenk ve gösterişli modellerle çeyizlere farklılık katıyor. En güzel ve en kolay iğne oyası örnekleri; iğne oyasına yeni başlayanlar için de popüler modellerin kibar örneklerini sunuyor. İlk defa iğne oyasına başlayacaklar için, tüm aşamalar ve işleme malzemeleriyle, kolay anlaşılır örneklerle yepyeni model çeşitleri oldukça zengin. İşte 2024 iğne oyası modelleri ve detayları.
9.01.2024 Yaşam
Balık İsimleri 2024: Akvaryum Balıklarına Verilebilecek İsim Önerileri
Balık İsimleri 2024: Akvaryum Balıklarına Verilebilecek İsim Önerileri Evcil hayvan sahipleri aileye yeni katılan dostları için en güzel isimleri vermeyi istiyor. Rengarenk pulları minik ve sevimli halleri ile akvaryum balıkları için birbirinden güzel isimler bulunuyor. Rengine ve karakterine göre isim vermeyi düşünenler için hazırladığımız balık isimleri ile ilgili içerikte akvaryum balıklarına verilebilecek isim önerilerini bulabilirsiniz.
5.01.2024 Evcil Hayvan

Benzer Haber Etiketleri

Rengarenk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.