Resmi Site

Resmi Site

Son dakika resmi site haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan resmi site gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan resmi site haber sayfamızda...

Resmi Site

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.355 resmi site haberi bulunmuştur.
EMEKLİ PROMOSYONU SON TUTARLARI 2024 (Ziraat Bankası, Garanti, Akbank): 📍 Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, kaç TL? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar
EMEKLİ PROMOSYONU SON TUTARLARI 2024 (Ziraat Bankası, Garanti, Akbank): 📍 Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, kaç TL? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar Emekli promosyonu ile ilgili gelişmeler milyonlarca emekli tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli promosyonun 8 ila 12 bin lira arasında değişeceğini duyurdu. Yeni emekli promosyonu ve Ziraat Bankası'nın verdiği emekli maaş promosyonu araştırılıyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor 2024?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz Polonya, Çekya ve diğer Baltık ülkelerinin korkutulduğunu savunan Rusya lideri, savaş alanına sürülecek F-16 jetlerini düşüreceklerini ilan ederek NATO'ya rest çekti.
28.03.2024 Dünya
Dünyada son dakika... Rus füzesi NATO hava sahasına girdi! Bitmek bilmeyen 39 saniye
Dünyada son dakika... Rus füzesi NATO hava sahasına girdi! Bitmek bilmeyen 39 saniye Kuzey Kutbu kıyısındaki Murmansk'tan havalanan stratejik bombardıman uçakları Tu-95'ler, Ukrayna'ya füze yağdırdı. Putin'in on yıl önce el koyduğu Kırım'ın başkenti Sivastopol'da da gece yarısı füze paniği yaşandı. NATO radarları Oserdow köyü semalarında ilerleyen bir füze tespit edince, ortalık karıştı.
24.03.2024 Dünya
Amerikan ordusu günler sonra fotoğrafı yayınladı! NATO ise Fetesti'den ayrılan Türk jetlerini paylaştı
Amerikan ordusu günler sonra fotoğrafı yayınladı! NATO ise Fetesti'den ayrılan Türk jetlerini paylaştı Ana muharebe tanklarının yanı sıra zırhlı araçların sahne aldığı gövde gösterisinin adresi, dikkat çekici. NATO Hava Komutanlığı ise, resmi hesabından Karadeniz semalarını koruyan Türk F-16'larını kadrajına aldı.
19.03.2024 Dünya
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı Dokuz ay boyunca dönüşümlü konuşlandırılacak yeni birlikleri getiren dev gemiden, M1A2 Abrams tankları ve M2 Bradley zırhlı araçları indi. Yunan medyası ise, Atina yönetiminin Dedeağaç'la gurur duyduğunu belirtip limanın bir başarı hikayesi olduğunu yazdı.
15.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Netanyahu yönetiminin açıklamaları yok hükmünde
AK Parti Sözcüsü Çelik: Netanyahu yönetiminin açıklamaları yok hükmünde AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Masum insanların hayatını topluca hedef alan Netanyahu yönetiminin ve katliam şebekesinin, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir." dedi.
10.03.2024 Gündem
Irak ve Suriye'deki operasyonlarda 11 PKK'lı terörist öldürüldü
Irak ve Suriye'deki operasyonlarda 11 PKK'lı terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, sınır ötesinde süren operasyonlarda 11 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
10.03.2024 Gündem
İSG/2 sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarafından İSG/2 soru ve cevapları açıklandı!
İSG/2 sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarafından İSG/2 soru ve cevapları açıklandı! ÖSYM tarafından gerçekleştirilen İSG/2 sınavının tamamlanmasının ardından soru ve cevaplar resmi site üzerinden erişime açıldı. Peki İSG/2 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
10.12.2023 Bilgi Rehberi
Beşiktaş taraftarından futbolculara tepki! Tek isim hariç
Beşiktaş taraftarından futbolculara tepki! Tek isim hariç Süper Lig'de İstanbulspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta taraftarlardan takıma tepki geldi. Taraftalar bir futbolcu hariç herkesi ıslıkladı.
8.10.2023 Beşiktaş
İngiliz basını Galatasaray'ı övdü, Manchester United'ı topa tuttu: Rezil yenilgi!
İngiliz basını Galatasaray'ı övdü, Manchester United'ı topa tuttu: Rezil yenilgi! Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Manchester United'ı iki kez geriye düştüğü mücadelede 3-2 mağlup etmesini bildi. Sarı-kırmızılıların tarihi galibiyeti sonrası İngiliz basını Manchester'ı adeta topa tuttu.
4.10.2023 Galatasaray
Havayolu krizi 2 hafta sürebilir!
Havayolu krizi 2 hafta sürebilir! İngiltere’de bin 500’den fazla uçuş iptaline neden olan arızanın yol açtığı kaos sürüyor. Uçuşların düzene girmesinin 2 haftayı bulacağı belirtilirken, 200 bin İngiliz ülkelerine dönemiyor.
31.08.2023 Ekonomi
İHA’lar konuştu!
İHA’lar konuştu! Ukrayna, savaşın başından beri Rusya topraklarına yapılan en büyük İHA saldırısını gerçekleştirirken, biri askeri havalimanı toplam 6 noktayı hedef aldı. Rusya ise buna Ukrayna başkenti Kiev’i vurarak karşılık verdi.
31.08.2023 Dünya
Korhan Berzeg için yeni arama rotası! Tina ile keşif
Korhan Berzeg için yeni arama rotası! Tina ile keşif Balikesir'de 70 günü aşkın süredir aranan Korhan Berzeg’in köpeğinin sağ olarak bulunmasının ardından yeni bir rota oluşturulacağı öğrenildi.
30.08.2023 Gündem
Dünyayı sarsan yemek! Resmi site yayınladı
Dünyayı sarsan yemek! Resmi site yayınladı Testlerin üstünden 48 saat bile geçmeden Japonya Başbakanı ve bazı bakanları kameralar önünde öğle yemeği yedi, dünya menüyü konuşuyor.
30.08.2023 Haberler
Dünyayı sarsan yemek! Resmi site yayınladı
Dünyayı sarsan yemek! Resmi site yayınladı Testlerin üstünden 48 saat bile geçmeden Japonya Başbakanı ve bazı bakanları kameralar önünde öğle yemeği yedi, dünya menüyü konuşuyor.
30.08.2023 Dünya
TMO 2023 MISIR ALIM FİYATI; Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 1 ton mısır alım fiyatı kaç TL? Randevular başladı mı? İşte merak edilenler...
TMO 2023 MISIR ALIM FİYATI; Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 1 ton mısır alım fiyatı kaç TL? Randevular başladı mı? İşte merak edilenler... Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2023 yılı Mısır alım fiyatlarını açıkladı. Resmi site üzerinden yapılan basın açıklamasında Adana ve Hatay'da mısır hasadına başlandığı belirtilerek 2023 yılınıda mısır üretiminin geçen yılla aynı oranda oranda (8,5 milyon ton) olacağı tahmin edilmektedir ifadelerini yer verildi. Peki TMO Mısır alım fiyatı ne kadar oldu?
23.08.2023 Bilgi Rehberi
ABD'den sonra şimdi de Fransa! YPG'li teröristlere 'Onur nişanı' verdiler
ABD'den sonra şimdi de Fransa! YPG'li teröristlere 'Onur nişanı' verdiler ABD'nin terör örgütü YPG'yi ziyaret etmesinden kısa süre sonra 'skandal' bir haber Fransa'dan geldi. Ülkede, terör örgütünün sözde komutanları Senato'da ağırlandı ve ödül verildi.
26.03.2023 Dünya
Avenger devre dışı! İran kamikaze drone'u ABD üssünü vurdu, şok detay ortaya çıktı
Avenger devre dışı! İran kamikaze drone'u ABD üssünü vurdu, şok detay ortaya çıktı Suriye'deki en büyük Amerikan üssünde bir ABD'linin ölümüne ve beşinin yaralanmasına neden olan saldırı, Ortadoğu'nun alev almasına yol açtı. ABD jetlerinin bombardıman misillemesine İran yanlısı milisler bir başka misillemeyle karşılık verirken, New York Times'ın haberi gündemi belirledi.
25.03.2023 Dünya
Türkiye'den ABD'nin insan hakları raporuna tepki
Türkiye'den ABD'nin insan hakları raporuna tepki Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanlığı'nca yayımlanan '2022 İnsan Hakları Raporu' hakkında yaptığı açıklamada "Geçmiş yıllarda olduğu gibi, ülkemiz hakkında kaynağı belirsiz, gerçek dışı bilgiler, asılsız iddialar ve önyargılı yorumlar yer almaktadır. Bunları kınıyor ve külliyen reddediyoruz" denildi.
24.03.2023 Gündem
ABD ordusundan teröristlerle halay! Resmi site yayınladı
ABD ordusundan teröristlerle halay! Resmi site yayınladı Geçen hafta yaşanan bir 'kaza' sonucu YPG'li teröristlere helikopter verdiği ortaya çıkan ABD, bir kez daha resmi internet sitesinde skandala imza attı.
24.03.2023 Dünya
Rus jeti, Amerikan İHA'sının üzerine yakıt boşalttı! İnanılmaz anlar
Rus jeti, Amerikan İHA'sının üzerine yakıt boşalttı! İnanılmaz anlar Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya
Resmi sitede skandal fotoğraflar! ABD Genelkurmay Başkanı gizlice geldi
Resmi sitede skandal fotoğraflar! ABD Genelkurmay Başkanı gizlice geldi General Mark Milley'in Suriye'nin kuzeyinde gerçekleşen ziyareti, daha önce duyurulmadı. Kalabalık mezuniyet töreninde çekilen kareler ise, söze gerek bırakmadı.
5.03.2023 Dünya
DSİ PERSONEL ALIMI SONUÇ TARİHİ BELLİ OLDU MU? DSİ personel alım sonuçları açıklandı mı, sonuçlar hangi tarihte ilan edilecek?
DSİ PERSONEL ALIMI SONUÇ TARİHİ BELLİ OLDU MU? DSİ personel alım sonuçları açıklandı mı, sonuçlar hangi tarihte ilan edilecek? Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı için binlerce kişi başvurdu. Başvurular sonrası sonuçlar için sabırsızlık artıyor. Her geçen gün heyecan artarken "DSİ personel başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusu yoğun şekilde yöneltiliyor.
2.02.2023 Bilgi Rehberi
AÖF sonuçları açıklandı mı, güz dönemi final sonuçları ne zaman açıklanacak?
AÖF sonuçları açıklandı mı, güz dönemi final sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF güz dönemi final sınavları üzerinden 1 hafta geçerken öğrencilerin gözü kulağı sonuçlarda... Yeni haftaya girilirken sonuç araması hızlanıyor ve "AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna yanıt aranıyor.
29.01.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Resmi Site ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.