Robert Pattinson

Robert Pattinson

Son dakika Robert Pattinson haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Robert Pattinson gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Robert Pattinson haber sayfamızda...

Robert Pattinson

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 260 robert pattinson haberi bulunmuştur.
Suki Waterhouse ve Robert Pattinson çifti bebek bekliyor!
Suki Waterhouse ve Robert Pattinson çifti bebek bekliyor! Şarkıcı ve oyuncu Suki Waterhouse sahnede sürpriz bir duyuru yaptı. Waterhouse, Robert Pattinson ile ilk bebeklerini beklediklerini açıkladı. Waterhouse, belirginleşen karnını gizleyemediğini ve anne olacağını sahne aldığı bir festivalde açıkladı.
21.11.2023 Cadde
Jennifer Lawrence'tan 'Açlık Oyunları' ve 'Alacakaranlık' itirafları!
Jennifer Lawrence'tan 'Açlık Oyunları' ve 'Alacakaranlık' itirafları! Küresel hasılatı 2.9 milyar dolar olan 'The Hunger Games' (Açlık Oyunları) serisi sayesinde şöhreti yakalayan Oscar ödüllü ABD'li aktris Jennifer Lawrence, bir başka ünlü seri için oyuncu seçmelerine katıldığını ama anında geri çevrildiğini itiraf etti.
28.06.2023 Cadde
Yeni 'Batman' filminin vizyon tarihi belli oldu
Yeni 'Batman' filminin vizyon tarihi belli oldu Robert Pattinson'ın DC evreninin en sevilen süper kahramanlarından 'Batman' karakterini canlandırdığı, dünya çapında 759 milyon dolar hasılat yapan 'The Batman', ikinci film onayını almıştı. Devam filminin vizyon tarihi netleşti.
4.02.2023 Cadde
Yeni ‘Batman’ 2025’te
Yeni ‘Batman’ 2025’te DC evreninin en sevilen süper kahramanlarından Batman’e son olarak “The Batman” filminde Robert Pattinson hayat vermişti.
2.02.2023 Kültür Sanat
Altın orana göre dünyanın en yakışıklı 10 erkeği belli oldu!
Altın orana göre dünyanın en yakışıklı 10 erkeği belli oldu! Altın orana göre (antik çağdan bu yana sanat ve mimaride en iyi uyum ve oranları veren düzen bağıntısı olarak kabul edilir) yapılan bilimsel araştırmalarla, günümüzdeki ünlü isimlerin yüz simetrileri detaylı bir şekilde incelendi. İngiliz estetik cerrah Dr. Julian De Silva ile yapılan incelemeler sonucu, dünyanın en yakışıklı on erkeği belli oldu.
27.01.2023 Cadde
Batman’in gizemi 129 sayfalık senaryoda
Batman’in gizemi 129 sayfalık senaryoda Süper kahramanların hikâyeleri bir yana beyaz perdede onlara kimlerin hayat vereceği her daim konuşulur. Son Kara Şövalyemiz Robert Pattinson’ın başrolde olduğu “The Batman” geride bıraktığımız yılın sinemaya nefes aldıran yapımlarından olmuştu.
2.01.2023 Kültür Sanat
‘Mickey 17’ ile geliyor
‘Mickey 17’ ile geliyor “Parazit”le En İyi Film Oscarı’nı kazanan ilk İngilizce olmayan filme imza atan Bong Joon Ho’nun yeni filmi “Mickey 17”, 29 Mart 2024’te vizyona girecek.
8.12.2022 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Centilmenler bir arada Türk basın tarihinin duayeni merhum Nezih Demirkent’in kendi gibi gazetecilik mesleğine gönül veren torunu Feyzan Ersinan’ın, lüks ve yaşam dergisi Gentlemen, 15 yıldır geleneksel hale gelen kutlaması Swiss Otel The Bosphorus’da gerçekleşti...
6.12.2022 Cadde
Sanat piyasası ‘ünleniyor’
Sanat piyasası ‘ünleniyor’ Brad Pitt’in imzasını taşıyan heykeller Thomas Houseago’nun Finlandiya’daki Sara Hilden Sanat Müzesi’ndeki sergiyle sanatseverlerle buluştu.
21.09.2022 Kültür Sanat
Molatik Fiskos: Ricky Martin, Kristen Stewart ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Ricky Martin, Kristen Stewart ve diğerleri... 'Molatik Fiskos'a hoş geldiniz... Her hafta burada üzerimize vazife olmayan ne kadar konu varsa masaya yatırıyor, enine boyuna tartışıyoruz. Bu hafta da bol malzemeli bir fiskos bölümü ile karşınızdayız. Hazırsanız dünyaca ünlü yıldızlarımıza Molatik oluyoruz...
2.06.2022 Ünlüler
Bu kez Penguen Batman’den rol çaldı
Bu kez Penguen Batman’den rol çaldı Robert Pattinson'ın başrolünde olduğu “The Batman”, ikinci hafta sonuna girmeden dünya çapında 280 milyon dolar hasılata ulaştı.
11.03.2022 Kültür Sanat
Dünyada Batman bizde Bergen
Dünyada Batman bizde Bergen Robert Pattinson'ın başrolünde olduğu “The Batman” vizyona girdiği ilk hafta sonunda, “Spider-Man: No Way Home”dan sonra pandemi döneminin en iyi açılış yapan ikinci filmi oldu.
8.03.2022 Kültür Sanat
Hangimiz daha karanlığız?
Hangimiz daha karanlığız? Robert Pattinson’ın yarasa kostümünü kuşandığı “The Batman”, Christopher Nolan’ın açtığı “travmalı” yoldan ilerlerken, özellikle David Fincher’ın “Se7en”ının karanlığını referans alıyor.
4.03.2022 Kültür Sanat
Batman'e şık gala
Batman'e şık gala Robert Pattinson ve Zoe Kravitz’in başrolünü oynadığı ‘The Batman’ filminin galası, şık anlara sahne oldu
3.03.2022 Cadde
Baharı sanat ile karşılaşıyoruz
Baharı sanat ile karşılaşıyoruz Milliyet Sanat’ın mart sayısının kapağında "Paralel Anneler" filmiyle Venedik’te En İyi Kadın Oyuncu Ödülü kazanan ve aynı kategoride Oscar’a aday gösterilen Penélope Cruz var.
2.03.2022 Kültür Sanat
'Batman' galasına Robert Pattinson ve Zoe Kravitz damgası
'Batman' galasına Robert Pattinson ve Zoe Kravitz damgası Başrolünde 'Bruce Wayne' rolü ile İngiliz oyuncu Robert Pattinson’ın (35) yer aldığı, 4 Mart'ta vizyona girecek olan ‘Batman’ filminin galası Londra'da yapıldı.
25.02.2022 Cadde
Kendinden önce şarkısı geldi
Kendinden önce şarkısı geldi Sinema tarihinin ikon kahramanlarından Batman’in Karanlık Şehir’deki yeni maceralarını izlememize az kaldı.
29.01.2022 Kültür Sanat
Üç saat doya doya Batman
Üç saat doya doya Batman Hayranlarının 4 Mart’ta vizyona girmesini dört gözle beklediği “The Batman”in yeni posteri heyecan uyandırırken filmin detayları da netleşmeye başladı.
22.01.2022 Kültür Sanat
Endişelenmeyin! Batman gelecek
Endişelenmeyin! Batman gelecek Omicron varyantı nedeniyle vaka sayılarındaki hızlı artış tüm dünyada endişe yaratıyor ve sanat dünyasında iptal ve ertelemelere yol açıyor.
15.01.2022 Kültür Sanat
Batman’in filmi varsa Penguin’in dizisi var
Batman’in filmi varsa Penguin’in dizisi var  Son dönemlerde ekranlar ve beyaz perde kahramanların düşmanlarına merak sardı. Robert Pattinson’un başrolünde yer aldığı ve gösterimi heyecanla beklenen “The Batman” filminde Batman’in baş düşmanlarından Penguin  “Ama bana bir sorun neden kötüyüm” demeye hazırlanıyor.
10.12.2021 Kültür Sanat
Senin Batman’in hangisi
Senin Batman’in hangisi Merakla beklenen Robert Pattinson’ın, Batman olarak karşımıza çıkacağı “The Batman” filminin fragmanının yayınlanması heyecan yarattı. Bu vesileyle Pattinson’dan evvel Gotham şehrinin semalarında dolanan ‘Kara Şövalye’lere baktık
24.10.2021 Kültür Sanat
Dünyanın canlı yayında izlediği dehşet... 11 Eylül'ün perde arkasındaki sır!
Dünyanın canlı yayında izlediği dehşet... 11 Eylül'ün perde arkasındaki sır! Tarihte dünyanın kaderinin bir anda değiştiği ve ardından hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı pek az olay vardır. 11 Eylül 2001 günü yaşananlar şüphesiz bu listedeki köşe taşlarının ilk sıralarında yer alıyor. 11 Eylül saldırılarının üzerinden tam 20 yıl geçti. 2 bin 977 kişinin hayatını kaybettiği saldırılarda 25 bin kişi de çeşitli şekilde yaralandı. Koordineli dört saldırı sonucunda New York'un dünyaca ünlü simgesi ikiz kuleler yıkılırken, Pentagon'un bir bölümü hasar gördü ve bir uçak da şehrin dışında düştü. Geçtiğimiz günlerde gösterime giren Dönüm Noktası belgeseli, 11 Eylül saldırıları hakkında çok sayıdaki yapımdan biri. Tüm dünyayı etkilemeye devam eden bu terörist saldırılar ve sonuçlarını gözler önüne seren yapım bu trajik olayı da hafızalarda yeniden canlandırdı.
14.09.2021 Dünya
Edebiyat uyarlamaların çağı bitmiyor
Edebiyat uyarlamaların çağı bitmiyor Venedik Film Festivali, “Dune” ve “The Lost Daughter” ile iki merakla beklenen edebiyat uyarlamasına ev sahipliği yaparken yakın dönemin dikkat çeken uyarlamalarını mercek altına aldık
5.09.2021 Kültür Sanat
Akademi’ye yeni üyeler
Akademi’ye yeni üyeler Oscarları dağıtan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, bu yıl 395 kişiyi üyelik için davet etti.
4.07.2021 Kültür Sanat
Molatik Fiskos: Sarah Jessica Parker, Robert Pattinson ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Sarah Jessica Parker, Robert Pattinson ve diğerleri... Molatik Fiskos köşemize hoşgeldiniz. Dünyaca ünlü yıldızlarımız bu hafta neler yapmışlar, nerelere gitmişler, hangi projelere başlamışlar, kimler yeni aşklara yelke açmış sizler için derledik. Dünyanın gamından, kederinden birkaç dakikalığına kopmanız için hazırladığımız Fiskos turumuza hazırsanız başlıyoruz...
18.05.2021 Ünlüler

Benzer Haber Etiketleri

Robert Pattinson ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.