Amerika, ligi resmen başlattı!
Amerika, ligi resmen başlattı! Corona virüs salgınından dünya üzerinde hemen hemen bütün spor müsabakaları etkilendi. Futbolun yeniden dönüşü üzerine tarih belirleme çalışmaları başlarken, başka bir spor dalında ise müsabakalar yeniden başladı.
1.07.2020 Diğer
Wanda Icardi'nin rodeo performansı...
Wanda Icardi'nin rodeo performansı... Inter'in yıldızı Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, çılgınlıklarına bir yenisini daha ekledi. 32 yaşındaki Nara mekanik rodeo üzerinde hünerlerini sergiledi.
7.01.2019 Futbol
Gerçek rodeo oynamak istedi ve...
Gerçek rodeo oynamak istedi ve... Bu adamın canı gece vakti rodeo oynamak isteyince olanlar oldu.
11.09.2019 Nevidyo
Gilliard Antonio feci şekilde can verdi!
Gilliard Antonio feci şekilde can verdi! Brezilya Rodeo oyuncusu Gilliard Antonio, boğa tarafından maruz kaldığı hareket sonucu yaşamını yitirdi.
17.05.2018 Diğer Sporlar
Atın altında kalarak can verdi
Atın altında kalarak can verdi Atın altında kalarak can verdi
11.09.2019 İlginç Videolar
Boğanın üzerinde bayıldı
Boğanın üzerinde bayıldı ABD’nin California eyaletinde düzenlenen rodeo müsabakalarında yine yürekler ağza geldi. Boğanın üzerinde kontrolünü bir türlü sağlayamayan yarışmacı, uzun bir süre savruldu ve baygınlık geçirdi. En sonunda öfkeli hayvan adamı yere attı, ancak yerdeyken de ona saldırdı. Boğa nihayet uzaklaştırılırken, yaralı yarışmacıysa hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Rodeocu ağır şekilde yaralandı
Rodeocu ağır şekilde yaralandı Meksika’da düzenlenen müsabakada bir rodeocu ağır şekilde yaralandı. Boğaya kendini bağladığı ip bir türlü çözülmeyen adam, havada feci şekilde savruldu. En nihayetinde ip çözüldü ve rodeocu sert biçimde yere düştü. Ağır şekilde yaralanan adam, görevliler tarafından alındı ve bekleyen ambulansa konularak hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 Nevidyo
Rodeocun feci sonu
Rodeocun feci sonu Brezilya’da düzenlenen rodeo müsabakasında herkesi yasa boğan bir olay yaşandı. Luciano Lima adlı yarışmacı, boğanın darbesi sonucu hayatını kaybetti. Boğanın üzerinden düştükten sonra öfkeli hayvanın ayak darbesine maruz kalan Lima, hemen görevliler tarafından ayağa kaldırıldı. Başta sağlık durumunda sıkıntı olmadığı sanılan rodeocu, ardından yere yığıldı. İç kanama geçirdiği belirlenen Lima, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
11.09.2019 Haberler
Kızgın boğanın tekmeleri rodeocuyu öldürdü
Kızgın boğanın tekmeleri rodeocuyu öldürdü Kızgın boğanın tekmeleri rodeocuyu öldürdü. O anlar kameraya yansıdı. Bir binici, öfkeli boğanın üzerinde durmaya çalıştı. Kısa süre sonra dengesini kaybederek yere düşen şahıs, boğanın ayak darbeleri sonucu başından yaralandı. Hastaneye kaldırılan adamın hayatını kaybettiği öğrenildi.
11.09.2019 Nevidyo
Metrelerce havaya fırlattı
Metrelerce havaya fırlattı ABD’nin California eyaletinde yapılan rodeo etkinliği, yine bildik manzaralara sahne oldu. Bir binici, öfkeli boğanın üzerinde uzun süre kalmayı başardı, başardı ama yere düştükten sonra boğanın intikamı acı oldu. Öfkeli hayvan, yerdeki rodeocuyu boynuz darbesiyle havaya fırlattı. Yaralanan binici, görevlilerin araya girmesiyle arenadan dışarı çıktı ve hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Ayıya sarılıp rodeo yaptı
Ayıya sarılıp rodeo yaptı Ayıya sarılıp rodeo yaptı
11.09.2019 İlginç Videolar
Rodeoyu hiç böyle izlemediniz
Rodeoyu hiç böyle izlemediniz Genç adamın yeteneği parmak ısrıttı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından genç kızlar bu adamın peşine düştü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Talihsiz rodeocu hastanelik oldu
Talihsiz rodeocu hastanelik oldu Amerika Birleşik Devletleri’nin Connecticut eyaletine bağlı Goshen kentinde düzenlenen rodeo yarışlarında talihsiz bir kaza yaşandı. Oldukça uzun bir süre yabani atın üzerinde kalan kovboy, yere düştüğünde yardımcı rodeoculardan birinin atının altında kaldı. Aldığı darbeyle sersemleyen bir süre kendine gelemeyen rodeocu, arkadaşlarının yardımıyla arena dışına alındı ve hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 Haberler
Festivalde olay görüntü! +18
Festivalde olay görüntü! +18 Festivalde olay görüntü! +18
11.09.2019 İlginç Videolar
Geyik üstünde rodeo!
Geyik üstünde rodeo! Sarhoş adam, göldeki geyiği boğa olarak kullandı ve başladı suda rodeo yapmaya. Arkadaşlarıyla birlikte gölde eğlenen adam, suda iri bir Amerikan geyiği görünce, eğlenceyi bir tık yukarı taşımak istedi. Tekneyle geyiğe yaklaşılırken, uygun anı kollayan çılgın adam da bir anda geyiğin üstüne atladı. Kahkahalar eşliğinde bir süre geyiğin sırtında kalan adam, ardından kendini serin sulara bıraktı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Rodeoyu bu kızdan öğrenin
Rodeoyu bu kızdan öğrenin Bir eğlence merkezinde rodeo için meydana çıkan genç kızın güzelliği kadar yetenekleri de parmak ısırttı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Olmaz olsun böyle eğlence
Olmaz olsun böyle eğlence Brezilya’da düzenlenen sözde eğlence akıllara zarar cinsten. Rodeodan esinlenerek hazırlanan programda bir boğa yerine geçen adam küçük bir çocuğu sırtına alıyor. Kısa süre sonra boğadan daha hayvani bir hal alan adam çocuğa resmen işkence ediyor. Dengesini kaybedip yere düşen çocuğu azgın insanın(!) altından çevredekiler kurtarıyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Helikopterle rodeo yaptı!
Helikopterle rodeo yaptı! Çılgın helikopter pilotu rodeo alanına geldi ve seyircilere birbirinden ilginç gösteriler yaptı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Genç kız Rodeo'dan düşmek bilmedi...
Genç kız Rodeo'dan düşmek bilmedi... Genç kızın dünyanın en yaygın eğlence parkı oyuncaklarının başında gelen Rodeo'da sergilediği performans, izleyenleri şaşkına çevirdi...
11.09.2019 İlginç Videolar
Yüzlerce kilonun altında kaldı
Yüzlerce kilonun altında kaldı Rodeo yapmak için arenaya çıkan genç adam boğanın altında kalınca herkes büyük bir şok yaşadı. Uzun süre çırpınan adam...
11.09.2019 İlginç Videolar
Schumacher ‘rodeocu’ oluyor
Schumacher ‘rodeocu’ oluyor Sezon sonu pistlere veda edecek olan Formula 1'in efsane pilotu Michael Schumacher, motorsporları ile ilgili hiçbir faaliyetin içinde olmayacağını söyledi, "Rodeo yapacağım" dedi
1.07.2020 Diğer

Benzer Haber Etiketleri