Rodrigo Duterte

Rodrigo Duterte

Son dakika Rodrigo Duterte haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rodrigo Duterte gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rodrigo Duterte haber sayfamızda...

Rodrigo Duterte

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 276 rodrigo duterte haberi bulunmuştur.
‘Gezici Festival ile büyüyen  bir nesil var’
‘Gezici Festival ile büyüyen bir nesil var’ Gezici Festival yolculuğuna başlıyor. Festivalin yönetmeni Başak Emre, “Türkiye’deki festivaller sadece kendi şehirlerinde gösterim yaptığı için Gezici Festival büyük bir açığı kapattı” diyor.
29.11.2022 Kültür Sanat
Harris Filipinler’e gitti
Harris Filipinler’e gitti ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, tartışmalı bir ziyarete imza atarak Filipinler’e gitti.
23.11.2022 Dünya
Filipinler'den çevrimiçi kumara darbe: 40 bin Çinli sınır dışı ediliyor
Filipinler'den çevrimiçi kumara darbe: 40 bin Çinli sınır dışı ediliyor Kumar sektöründeki insan kaçırma, fuhuş ve cinayet haberlerinin dikkat çekmesinin ardından, Filipinler internet üzerinden yürüyen kaçak şirketlere operasyon düzenleme kararı aldı. Adalet Bakanlığı, bu şirketlerde çalışan 40 bin Çinli işçinin sınırdışı edileceğini açıkladı.
27.09.2022 Dünya
Ferdinand Marcos Junior, Filipinler Devlet Başkanı olarak yemin etti
Ferdinand Marcos Junior, Filipinler Devlet Başkanı olarak yemin etti Ferdinand Marcos Junior, başkent Manila'da düzenlenen bir törenle görevden ayrılan Rodrigo Duterte'nin yerini alarak Filipinler Devlet Başkanı olarak yemin etti.
30.06.2022 Dünya
Filipinler lideri Duterte'nin kızı, başkan yardımcısı oldu
Filipinler lideri Duterte'nin kızı, başkan yardımcısı oldu Filipinler'de başkan yardımcılık seçimini kazanan Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin kızı Sara Duterte yeni görevi için yemin etti.
20.06.2022 Dünya
Filipinler'de Marcos ailesi 36 yıl sonra iktidara dönüyor
Filipinler'de Marcos ailesi 36 yıl sonra iktidara dönüyor Sandıklardan gelen ilk sonuçlar, oğul Marcos Jr'ın rahat bir şekilde başkan seçileceğini gösteriyor. Devasa yolsuzluklarıyla tarihe geçen Ferdinand Marcos, acımasız otoriter yönetimiyle biliniyordu. Bu dönemde Filipinler ekonomisi ağır bir borç batağına girmiş ve sıradan insanlar büyük zorluklar yaşamıştı.
10.05.2022 Dünya
Filipinler sandık başında! Duterte dönemi resmen bitiyor
Filipinler sandık başında! Duterte dönemi resmen bitiyor Filipinler’de 65,7 milyon seçmen yeni devlet başkanını belirlemek üzere sandık başına gidiyor. Devlet Başkanlığı için Mevcut Devlet Başkanı Yardımcısı Leni Robredo ile eski Devlet Başkanı Ferdinand Marcos’un oğlu Ferdinand Bongbong Marcos arasında seçim yapacak olan seçmen, aynı zamanda yerel seçimler için de oy kullanacak.
9.05.2022 Dünya
‘Omicron Çin’e postayla girdi’ iddiası
‘Omicron Çin’e postayla girdi’ iddiası Çin'in başkenti Pekin'de tespit edilen, Omicron varyantı taşıyan Kovid-19 vakasına virüsün Kanada'dan gelen posta gönderisinden bulaşmış olabileceği iddia edildi.
18.01.2022 Dünya
Filipinler 4 yıldır süren madencilik yasağını kaldırdı
Filipinler 4 yıldır süren madencilik yasağını kaldırdı Filipinler'in bakır, altın, gümüş ve kompleks cevherlere yönelik 4 yıldır yürürlükte olan açık maden yasağını kaldırması, madencilik sanayisini yeniden canlandırmaya çalışan hükümetin bu yıl dönüm noktası niteliğindeki ikinci siyasi hamlesi oldu.
29.12.2021 Dünya
Rai Tayfunu ölüm getirdi
Rai Tayfunu ölüm getirdi Filipinler'de büyük bir yıkıma neden olan Rai Tayfun’unda hayatını kaybedenlerin sayısı 208’e yükselirken 52 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.
20.12.2021 Dünya
Filipinler'i vuran Rai Tayfunu geride 75 can kaybı bıraktı
Filipinler'i vuran Rai Tayfunu geride 75 can kaybı bıraktı Filipinler'i vuran Rai Tayfunu nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 75'e yükseldiği açıklandı.
19.12.2021 Dünya
Rai Tayfunu Filipinler'e felaket getirdi
Rai Tayfunu Filipinler'e felaket getirdi Filipinler'de etki gösteren Rai Tayfunu nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 33'e yükseldi. Filipin Atmosferik, Jeofizik ve Astronomik Hizmetler İdaresi (PAGASA) büyük yıkıma neden olan tayfunun bugün itibariyle ülkeyi terk ettiğini duyurdu.
18.12.2021 Dünya
Omicron'a karşı dev aşı kampanyası: Hedef üç günde 9 milyon kişi
Omicron'a karşı dev aşı kampanyası: Hedef üç günde 9 milyon kişi Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler, koronavirüsün yeni varyantı Omicron'un tehdidi altında üç günlük büyük bir aşılamak kampanyası başlattı.
1.12.2021 Dünya
Kıyamet koptu! Devlet Başkanı 'uyuşturucu kullanıyor' dedi, görülmemiş yarış başladı
Kıyamet koptu! Devlet Başkanı 'uyuşturucu kullanıyor' dedi, görülmemiş yarış başladı Kimse onlardan bunu yapmalarını istemedi, muhtemelen gerekli de olmamalıydı ancak Filipinler'de başkan ve başkan yardımcılığına aday olan politikacılar, bu hafta birbirleriyle benzerine az rastlanacak bir yarışa girdi.
29.11.2021 Dünya
‘Demokrasi Zirvesi’ tartışma yaratıyor
‘Demokrasi Zirvesi’ tartışma yaratıyor Türkiye’nin yer almadığı ‘Demokrasi Zirvesi’ davetli listesi, tutarsızlıklar nedeniyle ağır biçimde eleştirildi. ABD’nin Tayvan’ı davet etmesi ise Çin tarafından büyük tepkiyle karşılandı.
25.11.2021 Dünya
ABD, Filipinli kilise liderini küçük kızlara cinsel saldırıyla suçladı
ABD, Filipinli kilise liderini küçük kızlara cinsel saldırıyla suçladı ABD Federal Savcılığı, Filipinler merkezli İsa Mesih Krallığı Kilisesi Lideri Apollo Carreon Quiboloy'u, reşit olmayan kızlarla cinsel ilişkiye girmekle suçladı.
19.11.2021 Dünya
Aktivistler Marcos’un oğlunun başkanlık yarışından çıkarılmasını istiyor
Aktivistler Marcos’un oğlunun başkanlık yarışından çıkarılmasını istiyor Filipinler’deki insan hakları örgütleri, seçim komisyonundan, diktatör Ferdinand Marcos’un kendi ismini taşıyan oğlunun 2022 yılında yapılacak seçimlerde adaylıktan çıkarılmasını istedi.
3.11.2021 Dünya
ABD ve Çin'in gözü burada! Başkanlık seçiminde efsane boksör, aktör, diktatörün oğlu...
ABD ve Çin'in gözü burada! Başkanlık seçiminde efsane boksör, aktör, diktatörün oğlu... Filipinler anayasasına uygun olarak altı yıllık görev süresinin ardından istifa eden Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin yerini almak için, Çin ve ABD için kritik önemde olan ülkede yapılacak seçimde birbirinden çok farklı profildeki adaylar tüm dünyanın dikkatini çekti.
10.10.2021 Dünya
Barış Nobel’i özgürlüğün
Barış Nobel’i özgürlüğün Nobel Barış Ödülü bu yıl, Filipinler ve Rusya’da ifade özgürlüğü için mücadele eden gazeteci Maria Ressa ile Dmitry Muratov’a verildi
9.10.2021 Dünya
Son dakika... Nobel Barış Ödülü iki gazeteciye gitti
Son dakika... Nobel Barış Ödülü iki gazeteciye gitti 2021 Nobel Barış Ödülü'nü kazananlar Filipinli gazeteci Maria Ressa ile Rus meslektaşı Dmitry Muratov oldu.
8.10.2021 Dünya
Eski diktatörün oğlu Filipinler seçimlerinde aday oluyor
Eski diktatörün oğlu Filipinler seçimlerinde aday oluyor Filipinler'de 1972 yılında sıkıyönetim ilan ederek dikta rejimi kuran Ferdinand Marcos'un kendi ismini taşıyan oğlu, gelecek yıl mayıs ayında yapılacak devlet başkanlığı seçimlerine aday olduğunu duyurdu.
5.10.2021 Dünya
Duterte siyaseti bırakıyor
Duterte siyaseti bırakıyor Görev süresi boyunca gafları ve aldığı kararlarla tartışma yaratan Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, seçime girmeyeceğini ve ‘başkan yardımcılığı’ için aday olmayacağını açıkladı
3.10.2021 Dünya
Son dakika: Filipinler Devlet Başkanı Duterte siyaseti bırakıyor!
Son dakika: Filipinler Devlet Başkanı Duterte siyaseti bırakıyor! Son dakika haberine göre Filipinler Devlet Başkanı Duterte, siyaseti bıraktığını açıkladı.
2.10.2021 Dünya
Duterte'den aşı 'stoklayan' zengin ülkelere tepki!
Duterte'den aşı 'stoklayan' zengin ülkelere tepki! Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, zengin ülkelere, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen aşıları "stoklama" eleştirisinde bulundu.
22.09.2021 Dünya
‘Pac Man’ devlet başkanlığına aday!
‘Pac Man’ devlet başkanlığına aday! “Pac Man” lakaplı ünlü boksör Manny Pacquiao, 5 yıldır senatörlük yaptığı ülkesi Filipinler’de 2022’de düzenlenecek devlet başkanlığı seçimlerine aday oldu.
21.09.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rodrigo Duterte ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.