Rudy Gobert

Rudy Gobert

Son dakika Rudy Gobert haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rudy Gobert gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rudy Gobert haber sayfamızda...

Rudy Gobert

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 176 rudy gobert haberi bulunmuştur.
NBA'de Alperen Şengün'e büyük onur! En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödülünde finalist
NBA'de Alperen Şengün'e büyük onur! En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödülünde finalist NBA’de sezon ödülleri için geri sayım devam ederken unutulmaz bir sezon geçiren Milli yıldız Alperen Şengün, Yılın En Çok Gelişim Gösteren Oyuncusu ödülünde finale kaldı.
22.04.2024 NBA
NBA, Draymond Green'in biletini kesti! Cezası belli oldu
NBA, Draymond Green'in biletini kesti! Cezası belli oldu Geçtiğimiz günlerde rakibine yumruk atan yıldız basketbolcu Draymond Green'in cezası belli oldu. İşte detaylar...
14.12.2023 NBA
NBA'de Draymond Green'den skandal hareket! Rakibini yumrukladı
NBA'de Draymond Green'den skandal hareket! Rakibini yumrukladı NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam ederken Phoenix Suns ile Golden State Warriors'ın karşılaştığı mücadeleye Draymond Green'in hareketi damgasını vurdu. İşte detaylar...
13.12.2023 NBA
Rudy Gobert'in boğazına yapışmıştı! Draymond Green'in cezası belli oldu
Rudy Gobert'in boğazına yapışmıştı! Draymond Green'in cezası belli oldu NBA’de Minnesota Timberwolves ile Golden State Warriors maçında çıkan kavgada Draymond Green'in hareketi olay yaratmıştı. Tecrübeli oyuncunun cezası belli oldu.
16.11.2023 NBA
NBA'de ortalık karıştı! Draymond Green, Rudy Gobert'in boğazına yapıştı
NBA'de ortalık karıştı! Draymond Green, Rudy Gobert'in boğazına yapıştı NBA’de Minnesota Timberwolves ile Golden State Warriors'un karşı karşıya geldiği mücadeleye yaşanan kavga damgasını vurdu.
15.11.2023 NBA
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 Basketbol
NBA playoff'larında da doğru adres Misli.com!
NBA playoff'larında da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 NBA
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde muhtemel ilk 11'ler belli oldu! Jorge Jesus ve Şenol Güneş'ten sürpriz kararlar
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde muhtemel ilk 11'ler belli oldu! Jorge Jesus ve Şenol Güneş'ten sürpriz kararlar Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasındaki dev derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Tüm Türkiye'nin yakından takip edeceği maçın muhtemel ilk 11'leri belli oldu. Jorge Jesus ve Şenol Güneş'in sürpriz tercihlerine Skorer ulaştı.
2.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin şifresi belli oldu! Tecrübe vurgusu
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin şifresi belli oldu! Tecrübe vurgusu Zirve yarışının kaderini etkileyecek dev derbide tecrübeli teknik direktörler öne çıkacak. Fenerbahçe’de 69 yaşındaki Jorge Jesus cezası nedeniyle maçı uzaktan izleyecek. Beşiktaş’ta ise 70 yaşındaki Şenol Güneş kenarda takımının yanında yer alacak.
2.04.2023 Fenerbahçe
Voleybol ve basketbolda Türkiye damgası! Tarihi fikstür
Voleybol ve basketbolda Türkiye damgası! Tarihi fikstür Basketbol ve voleybolda kadın takımlarımızın başarılarıyla tarihi bir süreç yaşanıyor. Hem potada hem de finalde Avrupa şampiyonlukları yolunda takımlarımız emin adımlarla ilerliyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Çukurova, Eczacıbaşı ve VakıfBank kulüpleri Türkiye’nin gurur kaynağı oluyor.
2.04.2023 Voleybol
Galatasaray - Adana Demirspor maçında ortalık karıştı! Emre Akbaba'ya büyük tepki
Galatasaray - Adana Demirspor maçında ortalık karıştı! Emre Akbaba'ya büyük tepki Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Galatasaray, Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısının son anlarında Galatasaraylı yedek futbolcular Emre Akbaba'ya tepki gösterdi. Saha kenarında gergin anlar yaşandı.
2.04.2023 Galatasaray
Serdar Gürler fırtınası! Tolunay Kafkas mağlubiyetle başladı
Serdar Gürler fırtınası! Tolunay Kafkas mağlubiyetle başladı Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Ankaragücü'nü konuk etti. Süper Lig'de 6 yıl sonra ilk kez teknik direktör olarak görev yapan Tolunay Kafkas, ilk maçından mağlup ayrıldı. Öte yandan Başakşehir'de Serdar Gürler'in performansı dikkat çekti.
1.04.2023 Basaksehir
Rudy Gobert'in hakem isyanı! 'Büyük saçmalık, hiç adil değil'
Rudy Gobert'in hakem isyanı! 'Büyük saçmalık, hiç adil değil' NBA ekiplerinden Minnesota Timberwolves pivotu Rudy Gobert, Phoenix Suns, Golden State Warriors ve Sacramento Kings'in galibiyet aldıkları maçlarda hakemlerin yardım ettiğini dile getirdi.
1.04.2023 NBA
Türk derbisinde Cedi Osman güldü
Türk derbisinde Cedi Osman güldü NBA’de Cedi Osman’ın formasını giydiği Cleveland Cavaliers, Alperen Şengün’ün mücadele ettiği Houston Rockets’ı evinde 108-91’lik skorla mağlup etti. Cleveland’da Cedi Osman 5 sayı, 2 ribaundla oynarken, Houston’da Alperen Şengün 14 sayı ve 8 ribaund kaydetti.
27.03.2023 NBA
Basketbolda Avrupa'nın en büyüğü İspanya
Basketbolda Avrupa'nın en büyüğü İspanya FIBA 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası finalinde İspanya, Fransa'yı 88-76 yenerek tarihinde 4'üncü kez Avrupa'nın en büyüğü oldu.
18.09.2022 Basketbol
Fransa maçı sonunda yıkım! Cedi Osman gözyaşlarına boğuldu
Fransa maçı sonunda yıkım! Cedi Osman gözyaşlarına boğuldu A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası'nda Fransa ile karşı karşıya geldiği maçın son saniyelerinde büyük bir dram yaşandı. Normal sürenin İki serbest atıştan yararlanamayan Cedi Osman maç bitişiyle birlikte gözyaşlarına boğuldu. İşte nefes kesen maçta yaşananlar...
10.09.2022 Milli Takım
Türkiye - Fransa: 86-87
Türkiye - Fransa: 86-87 A Milli Erkek Basketbol Takımı FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası'nda Fransa ile karşı karşıya geldi. 12 Dev Adam uzatmaya giden karşılaşmayı 87-86 yenilerek EuroBasket'e veda etti.
10.09.2022 Milli Takım
NBA All-Star 2022 heyecanı CANLI İZLE ve CANLI BAHİS seçenekleriyle Misli.com'da yaşanacak
NBA All-Star 2022 heyecanı CANLI İZLE ve CANLI BAHİS seçenekleriyle Misli.com'da yaşanacak Bu sezon 71.’si düzenlenecek olan NBA All-Star 2022, üç gün boyunca farklı yarışmalarla devam edecek. 21 Şubat Salı günü 04.00’de ise Kevin Durant ve LeBron James’in takımları parkeye çıkarak All- Star karşılaşmasının galibini belirleyecekler. Basketbolun keyifli organizasyonlarından biri olan All Star’ın heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis ve Canlı İzle seçenekleriyle Misli.com’dan yaşayabilirsiniz!
20.02.2022 NBA
NBA lideri Warriors, Nets'i mağlup etti! Stephen Curry şov
NBA lideri Warriors, Nets'i mağlup etti! Stephen Curry şov NBA'de Golden State Warriors, Brooklyn Nets deplasmanından 117-99 galip ayrıldı. Yüzde 38,6 saha içi isabetiyle mücadeleyi tamamlayan Nets'te James Harden 24 sayı, Kevin Durant 19 sayı, 5 ribauntla oynadı. 
17.11.2021 NBA
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Fransa, ABD'yi mağlup etti
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Fransa, ABD'yi mağlup etti 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda erkek basketbolunda Fransa, ABD'yi 83-76 yendi.
25.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Olimpiyat Oyunları'nda 4 Fenerbahçeli oyuncu
Olimpiyat Oyunları'nda 4 Fenerbahçeli oyuncu Fenerbahçe Beko, Olimpiyat Oyunları’nda dört sporcuyla temsil edilecek.
NBA'de Hawks ve Clippers 3-2 öne geçti
NBA'de Hawks ve Clippers 3-2 öne geçti NBA'de Hawks ve Clippers konferans yarı final serilerinde 3-2 öne geçti.
17.06.2021 NBA
NBA'de sezonun en iyi 5'leri belli oldu
NBA'de sezonun en iyi 5'leri belli oldu Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) sezonun en iyi 5'leri açıklandı.
16.06.2021 NBA
NBA'de iki maçta seriler 2-2'de eşitlendi
NBA'de iki maçta seriler 2-2'de eşitlendi Amerikan Basketbol Ligi'nde Los Angeles Clippers'ın Utah Jazz'ı, Atlanta Hawks'ın ise Philadelphia 76ers'ı yenmesiyle play-off serilerinde 2-2 eşitlik yaşandı.
15.06.2021 NBA
NBA'de Clippers, Jazz'ı yenerek farkı bire indirdi
NBA'de Clippers, Jazz'ı yenerek farkı bire indirdi Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'larında Los Angeles Clippers, Utah Jazz'ı 132-106 yenerek konferans yarı final serisinde ilk galibiyetini aldı ve durumu 2-1 yaptı.
13.06.2021 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Rudy Gobert ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.