Salı

Salı

Son dakika salı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan salı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan salı haber sayfamızda...

Salı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 42.382 salı haberi bulunmuştur.
23-26 NİSAN BİM AKTÜEL KATALOGLARI | BİM yeni haftanın aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler var? Saç Düzleştirici, Robot Süpürge, Çelik Termos...
23-26 NİSAN BİM AKTÜEL KATALOGLARI | BİM yeni haftanın aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler var? Saç Düzleştirici, Robot Süpürge, Çelik Termos... BİM mağazalarında önümüzdeki hafta Salı ve Cuma günleri satışa sunulacak ürünler belli oldu. 23 Nisan Salı günü mağazalarda çikolata çeşitleri, Pastacılık Ürünleri, Barbie Ürünleri, Led Lamba, Temizlik ve Hijyen ürünleri satışta olacak. Cuma günü ise HDMI Kablo, Ankastre Set, Robot Süpürge, Çelik Termos, Banyo Seti gibi birçok ürün mağazalarda satışta olacak. İşte 23-26 Nisan yeni haftanın BİM aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Nihad Mujakic: Fırsatlarımız vardı ama sonuçlandıramadık!
Nihad Mujakic: Fırsatlarımız vardı ama sonuçlandıramadık! Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Ankaragücü'nde Nihad Mujakic açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Ankaragücü
Uros Radakovic: Farklı bir performans sergileyeceğimizi düşünüyorum!
Uros Radakovic: Farklı bir performans sergileyeceğimizi düşünüyorum! Uros Radakovic, Beşiktaş maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Ankaragücü
Ortağı ile en son beraber görüldüler! Ormanda korkunç pusu
Ortağı ile en son beraber görüldüler! Ormanda korkunç pusu Samsun'da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında 'alacak-verecek' anlaşmazlığı yaşandı. İş ortağı Harun Sipahi (27) ile en son beraber olduğu ve akabinde kaybolduğu tespit edilen Muhammet Tuncel ölü bulundu.
19.04.2024 Gündem
SIRADAKİ TATİL HABERLERİ 📌 23 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? 🎈 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil mi sayılıyor? Okuyanlar ve çalışanlar 23 Nisan 2024 Salı günü izinli mi?
SIRADAKİ TATİL HABERLERİ 📌 23 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? 🎈 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil mi sayılıyor? Okuyanlar ve çalışanlar 23 Nisan 2024 Salı günü izinli mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili araştırmalar başladı. Bu yıl hafta içine denk gelmesiyle birlikte gündeme gelen 23 Nisan resmi tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda okullar, üniversiteler ve iş yerleri resmi tatil mi? İşte 2024 Resmi tatiller takviminde 23 Nisan var mı, yok mu sorusunun cevabı...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye Kupası'nda Yarı Final rövanş maçlarının programı belli oldu
Türkiye Kupası'nda Yarı Final rövanş maçlarının programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı yaklaşıyor. Türkiye Futbol Federasyonu Yarı Final rövanş programını açıkladı.
19.04.2024 Türkiye Kupası
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'yle çifte hedef!
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'yle çifte hedef! Beşiktaş, 5 maçtır galip gelemediği Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında bugün Ankaragücü’nü konuk edecek. Siyah-beyazlı yönetim, Samsunspor beraberliğinin ardından Fernando Santos’la yolları ayırarak sezon sonuna kadar teknik sorumluluk görevine Serdar Topraktepe’yi getirmişti.
19.04.2024 Beşiktaş
Süper Loto sonuçları bugün AÇIKLANDI! 18 Nisan Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı
Süper Loto sonuçları bugün AÇIKLANDI! 18 Nisan Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı Süper Loto çekilişi bugün gerçekleşti. Haftanın ikinci Süper Loto çekiliş sonuçları canlı yayında açıklandı. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto'da bugünkü çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazanan numaralar bu akşam belli oldu. İşte 18 Nisan 2024 Perşembe Süper Loto çekiliş sonucu sorgulama ekranı...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı Bu gelişme, İsrail hükümetine teknoloji sağlanmasına karşı çıkan protestocu çalışanlar ile şirket yöneticileri arasındaki gerilimi tırmandırdı.
18.04.2024 Dünya
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu Ruang Yanardağı defalarca patladı, yüzlerce kişi bölgeden tahliye edildi. Yetkililer 1871'de yaşananların tekrarlanmasından korkuyor.
18.04.2024 Dünya
Wings for Life World Run için geri sayım sürüyor!
Wings for Life World Run için geri sayım sürüyor! Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği Wings for Life World Run’a sayılı günler kaldı.
18.04.2024 Diğer
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu Ruang Yanardağı defalarca patladı, yüzlerce kişi bölgeden tahliye edildi. Yetkililer 1871'de yaşananların tekrarlanmasından korkuyor.
18.04.2024 Haberler
Ebrar Karakurt Rusya tarihine geçecek! Kırılmayan bir rekor kaldı
Ebrar Karakurt Rusya tarihine geçecek! Kırılmayan bir rekor kaldı Rusya Ligi final serisinde Dinamo AkBars karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza atan Lokomotiv Kaliningrad sonunu getiremedi. Mücadeleyi 3-2 kaybeden Kaliningrad'da Ebrar Karakurt yine maça damga vurdu.
18.04.2024 Voleybol
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı  314 arsayı satışa çıkardı
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 314 arsayı satışa çıkardı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Samsun’da 314 muhtelif arsayı yatırım yapmak isteyenler için avantajlı şartlarda satışa çıkarıyor.
18.04.2024 Ekonomi
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu?
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu? Dubai’de son 75 yılın en şiddetli yağışlarıyla birlikte büyük sel olayları yaşandı. Ülke genelinde 24 saat içinde yaklaşık 1,5 yıllık yağmur düştü. Bunun ardından da sosyal medyada bulut tohumlamasıyla ilgili yanıltıcı spekülasyonlar dolaşmaya başladı.
18.04.2024 Dünya
YARIN RAFLARDA SATIŞTA! BİM 19 NİSAN CUMA aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler satışa çıkacak? Çocuk Bisikleti, TV çeşitleri, Türk Kahvesi Makinesi...
YARIN RAFLARDA SATIŞTA! BİM 19 NİSAN CUMA aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler satışa çıkacak? Çocuk Bisikleti, TV çeşitleri, Türk Kahvesi Makinesi... BİM yeni haftanın aktüel ürünler katalogları yayımlandı. Her hafta Salı ve Cuma günleri için hazırlanan aktüel ürünler kataloğunda bu hafta satışa çıkacak ürünler arasında 20 ve 16 jant çocuk bisikleti, Smart Drone, Oyuncu Klavyesi, Türk Kahvesi Makinesi satışta olacak. İşte BİM 19 Nisan aktüel kataloğunda yer alan ürünlerin tüm listesi...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Dolar bugün kaç TL?
Dolar bugün kaç TL? Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 32.38’in üzerinde başladı.
18.04.2024 Uzmanpara
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı?
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı? Basra Körfezi’nin geri kalanı gibi sıcak ve kurak bir iklime sahip olan Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) 75 yılın en şiddetli yağışı yaşanırken, başkent Abu Dabi ve Dubai’nin de aralarında olduğu pek çok kentte sel meydana geldi.
18.04.2024 Dünya
Al Hilal'in 34 maçlık galibiyet serisi sona erdi!
Al Hilal'in 34 maçlık galibiyet serisi sona erdi! Asya Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Al Ain, Al Hilal'i 4-2 mağlup etti.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
Market sapığına suçüstü, akılalmaz sözler: Yanlış bir şey yapmadım ki!
Market sapığına suçüstü, akılalmaz sözler: Yanlış bir şey yapmadım ki! Genç kadın her şeyden habersiz mağazada ürünleri inceliyordu. Onu sessizce takip eden sapık gizlice yaklaşarak telefonunu müstehcen görüntüleri kaydetmek üzere yerleştirdi. Ancak market sapığının haberi olmayan bir detay vardı, kendisini adım adım takip eden kadın onu suçüstü yakalamıştı...
17.04.2024 Dünya
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim olmasıyla çöl şehri Dubai sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Dünya
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim oldu. Çöl şehri Dubai'nin sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Haberler
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler?
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler? Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, “DiscoverEU” programı kapsamında, aralarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da bulunduğu 35 bin genç için trenle ücretsiz Avrupa turu düzenleyecek.
17.04.2024 Dünya
23 Nisan’da büyük ikramiye 80 milyon TL
23 Nisan’da büyük ikramiye 80 milyon TL Milli Piyango 23 Nisan özel çekilişinde büyük ikramiyenin 80 milyon TL olacağı açıklandı.
17.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Salı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.