Son dakika Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.036 sanayi ve teknoloji bakanlığı haberi bulunmuştur.
TEKNOFEST KKTC’de 225 bin ziyaretçi ağırladıKUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) 1- 4 Mayıs tarihlerinde düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST yoğun ilgiyle tamamlandı. Eski Ercan Havalimanı’nda gerçekleşen festivalde toplam 225 bin ziyaretçi ağırlandı.
TEKNOFEST’te büyük finalTEKNOFEST KKTC’nin finali de yoğun bir ilgiye sahne oldu. Türkiye Yüzyılı’nın Kıbrıs Türkü’nün de yüzyılı olacağını dile getiren Cevdet Yılmaz son 20 yılda Türk savunma sanayisinde bir devrim yaşandığını vurguladı.
Selçuk Bayraktar: TEKNOFEST milli teknoloji hamlesinin meydanıdırTEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST KKTC'nin, Kıbrıs Türkü'nün inancının ve tutkusunun en güçlü nişanesi olduğunu belirterek, "TEKNOFEST, köklerinden aldığı güçle göklere uzanan bir çınarın, Milli Teknoloji Hamlesi'nin meydanıdır" dedi.
TEKNOFEST KKTC'de son gün coşkusu!Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) düzenlenen TEKNOFEST'e katılmak isteyen ziyaretçiler, etkinliğin son gününde girişlerde uzun kuyruklar oluşturdu.
Erdoğan'dan Sırrı Süreyya Önder açıklaması: Vefatından derin üzüntü duydumCumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST KKTC'de açıklamalarda bulundu. Konuşmasında hayatını kaybeden DEM Partili Sırrı Süreyya Önder'e taziyede bulunan Erdoğan, "Merhum Önder'in de son dönemde büyük emek verdiği Terörsüz Türkiye menziline vasıl olacağımıza yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı. Erdoğan "TEKNOFEST'i boykot çağrısı yapan marjinal tipler ülkemizde olduğu gibi hamdolsun burada da hayal kırıklığına uğradılar" sözlerine yer verdi.
Bakan Kacır: "İstiyoruz ki KKTC bilişim adası olsun"Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) bir "bilişim adası" olmasını istediklerini belirterek, "KKTC'yi sadece kendi çocuklarımızın değil, bütün dünyadan bilişimcilerin, dijital teknoloji alanlarında ürünler, hizmetler geliştiren insanların adresi haline getirmek üzere çalışmalara devam edeceğiz." dedi.
KKTC'de TEKNOFEST heyecanı devam ediyorDünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) başkenti Lefkoşa'daki eski Ercan Havalimanı'nda üçüncü gün etkinlikleri ile devam edecek.
KKTC'de TEKNOFEST rüzgarı! İkinci günde özel kuvvetlerin gösterisi nefes kestiDünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa'daki eski Ercan Havalimanı'nda ziyaretçilerini ağırlıyor. Etkinlik, KKTC Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde gerçekleştiriliyor.
Doğu Akdeniz'de gövde gösterisi! TEKNOFEST KKTC’te nefes kesen anlarDünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa'daki eski Ercan Havalimanı'nda ziyaretçilerini ağırlıyor. Etkinlik, KKTC Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde gerçekleştiriliyor.
‘KKTC’yi bilişim adası yapabiliriz’TEKNOFEST’in bu yıl 11’inci festivali KKTC’de kapılarını açtı. Bakan Kacır, “100 binden fazla üniversite öğrencisiyle, eşsiz güzellikleriyle bu topraklar dünyanın dört bir yanına hizmet sunacak bilişimcilerin, teknoloji girişimlerinin adresi olabilir” dedi.
Selçuk Bayraktar: TEKNOFEST bir özgüven devrimi!TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, eski Ercan Havalimanı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "TEKNOFEST tam bağımsız ve müreffeh olmak üzerine bir anlamda özgüven devrimi. Yapılamaz denileni başarabilme duygusunu nesillere aşılayan bir festival." dedi.
TEKNOFEST KKTC nefes kesen uçuş gösterisiyle başladıDünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) ziyaretçilere kapılarını açtı. 4 Mayıs tarihine kadar sürecek olan festival; T-129 ATAK ve T-70’in nefes kesen uçuş gösterisiyle başladı. Sonrasında CN 235 uçağından atlayan paraşüt ekibi koreografileriyle izleyenleri büyüledi.
TEKNOFEST heyecanı KKTC'de! Kapılar açıldı, gövde gösterisi başladıDünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) ziyaretçilere kapılarını açtı. 4 Mayıs tarihine kadar sürecek olan festival; T-129 ATAK ve T-70’in nefes kesen uçuş gösterisiyle başladı. Sonrasında CN 235 uçağından atlayan paraşüt ekibi koreografileriyle izleyenleri büyüledi. Açılış töreninde konuşan Selçuk Bayraktar " TEKNOFEST adil bir dünyanın tohumudur" dedi.
Bakan Kacır: TEKNOFEST rüzgarı KKTC'de esecekSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TEKNOFEST rüzgarının bu yıl 1-4 Mayıs'ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) eseceğini belirterek, "Ben, milletimizin tüm fertlerini bu heyecanı paylaşmaya, TEKNOFEST'e, bizlerle birlikte olmaya davet ediyorum." ifadesini kullandı.
Bakan Kacır: TEKNOFEST rüzgarı KKTC'de esecekSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TEKNOFEST rüzgarının bu yıl 1-4 Mayıs'ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) eseceğini belirterek, "Ben, milletimizin tüm fertlerini bu heyecanı paylaşmaya, TEKNOFEST'e, bizlerle birlikte olmaya davet ediyorum." ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni ticaret hacmi hedefimiz 40 milyar dolarTürkiye ile İtalya arasında, ticaret, sanayi yatırımları, uzay, kültür, spor, sosyal hizmetler, arşiv, ulaştırma ve savunma sanayi alanında anlaşmalar imzalandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İtalya Başbakanı Meloni ortak basın toplantısında önemli mesajlar verdi.
Türkiye ile İtalya arasında 11 anlaşma imzalandıTürkiye ile İtalya arasında, ticaret, sanayi yatırımları, uzay, kültür, spor, sosyal hizmetler, arşiv, ulaştırma ve savunma sanayi alanında anlaşmalar imzalandı.
Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.