Ercan Güven

Ercan Güven

Son dakika ercan güven haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ercan güven gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ercan güven haber sayfamızda...

Ercan Güven

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.473 ercan güven haberi bulunmuştur.
Milliyet'in usta yazarları Fenerbahçe-Galatasaray derbisini değerlendirdi! 'Kontrol Mourinho’da değil'
Milliyet'in usta yazarları Fenerbahçe-Galatasaray derbisini değerlendirdi! 'Kontrol Mourinho’da değil'Fenerbahçe ile Galatasaray Süper Lig'in 6. haftasında karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi heyecan giderek artarken Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
20.09.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'den ayrılan Ferdi Kadıoğlu'ndan itiraf! 'Zamanı gelmişti'
Fenerbahçe'den ayrılan Ferdi Kadıoğlu'ndan itiraf! 'Zamanı gelmişti'Fenerbahçe'den Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu'ndan ayrılığına dair itiraflar geldi. İşte milli oyuncunun o açıklamaları...
16.09.2024Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi yeni formatıyla start veriyor! 6 maçla başlanacak
Şampiyonlar Ligi yeni formatıyla start veriyor! 6 maçla başlanacakUEFA Şampiyonlar Ligi yeni formatıyla yarın oynanacak 6 maçla start verecek. İşte 36 takımlı yeni lig sisteminde yarın akşam oynanacak maçlar...
Ercan Güven'den Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrası ilginç sözler: Bu maçta bir hinlik var!
Ercan Güven'den Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrası ilginç sözler: Bu maçta bir hinlik var!Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-0 yenerek maç fazlasıyla haftayı lider tamamladı. Karşılaşmanın ardından spor yazarlarının görüşleri şöyle...
16.09.2024Fenerbahçe
Roma işleri karıştırdı! Galatasaray'da Hermoso endişesi
Roma işleri karıştırdı! Galatasaray'da Hermoso endişesiGalatasaray'a transfer olmaya yakın olan Mario Hermoso'da Roma'dan son dakika sürprizi gelebilir! İşte detaylar...
31.08.2024Galatasaray
Adı Türk takımlarıyla geçmişti! Sterling'in yeni takımı açıklandı
Adı Türk takımlarıyla geçmişti! Sterling'in yeni takımı açıklandıAdı Fenerbahçe ve Galatasaray ile yan yana gelen Raheem Sterling'in yeni takımı açıklandı! İşte detaylar...
Tartışma yaratan pozisyon! Eski hakemler değerlendirdi: Oosterwolde'nin hareketi masum değil
Tartışma yaratan pozisyon! Eski hakemler değerlendirdi: Oosterwolde'nin hareketi masum değilSüper Lig'in dördüncü haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Mücadele sonrası eski hakemler tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.
31.08.2024Fenerbahçe
Ercan Güven'den Mourinho ve Fatih Tekke için ilginç benzetme! 'Fenerbahçe’nin akordu bozulmuştu'
Ercan Güven'den Mourinho ve Fatih Tekke için ilginç benzetme! 'Fenerbahçe’nin akordu bozulmuştu'Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
31.08.2024Fenerbahçe
Bükemedi, katlayamadı, ucundan bile yırtamadı! Herkes Kanada dolarını konuşuyor
Bükemedi, katlayamadı, ucundan bile yırtamadı! Herkes Kanada dolarını konuşuyorNe yaparsanız yapın bükülüp katlanmıyor hatta ne kadar zorlasanız da yırtılıp yıpranmıyor. Saydığımız bu özellikler Kanada dolarına ait. Sosyal medyada, hiçbir şekilde hasar almayan bu paranın videolarıyla sıkça karşılaşıyoruz. Peki bu durum nasıl mümkün olabiliyor? Neden herkes bu dayanıklılığı konuşuyor? İşte cevabı.
31.08.2024Yaşam
Uyuşturucu deniz altına nasıl indi? Köpek balıklarını yiyip bitiren 'beyaz zehir'
Uyuşturucu deniz altına nasıl indi? Köpek balıklarını yiyip bitiren 'beyaz zehir'Denizel ekosistemin düzenlenmesinde köpek balıklarının etkisi oldukça büyük. Ancak köpek balıklarının Brezilya kıyılarında bulunan türlerinde, geçen ay ciddi oranda kokaine rastlandı. Tüketildiği takdirde insana da geçebilen bu kokain halk sağlığı için de tehdit oluşturuyor. Yaşananların nesli tükenmekte olan köpek balıklarını, dünyayı nasıl etkileyebileceğini ve olası riskleri Prof. Dr. Deniz Ayas değerlendirdi.
31.08.2024Yaşam
Acun Ilıcalı'dan Hull City'ye müjde! Premier Lig'den transfer
Acun Ilıcalı'dan Hull City'ye müjde! Premier Lig'den transferChampionship ekiplerinden Hull City'nin sahibi ve Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, İngiliz ekibinin transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Devler Ligi vizesi peşinde! Okan Buruk yine yok
Galatasaray Devler Ligi vizesi peşinde! Okan Buruk yine yokSarı-kırmızılı takım Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda 3-2'nin rövanşında yarın Young Boys'u konuk edecek. Teknik direktör Okan Buruk cezası nedeniyle yedek kulübesindeki yerini alamayacak.
26.08.2024Galatasaray
Ercan Güven, Fenerbahçe'ye hayran kaldı! 'Rayına oturdu şampiyonluk treni'
Ercan Güven, Fenerbahçe'ye hayran kaldı! 'Rayına oturdu şampiyonluk treni'Fenerbahçe, Süper Lig'in 3'üncü haftasında Rizespor deplasmanında 5-0 kazandı. Müsabakayı Milliyet'in usta kalemleri değerlendirdi.
26.08.2024Fenerbahçe
44 milyon liraya park yeri! Bir şehrin kabusu: Arabayı alanın plakaya parası yetmiyor
44 milyon liraya park yeri! Bir şehrin kabusu: Arabayı alanın plakaya parası yetmiyorÇin, artan nüfusunun getirdiği olumsuzluklara çözüm bulmak için yaşam alanlarını dikey inşa ediyor. Ancak toprakların nüfusa oranla yetersiz kalması, gökyüzüne yükselen yeni yapılarda yaşamını sürdürenleri de küçük bir alana sığdırıyor. Bu insanlar asansörlere binip metrelerce yüksekteki evlerine çıkıyor. Peki arabaları? Araba alsalar da park yerlerine ve plaka almaya yetmeyen maddi imkânları, üretim devi Çin’in en büyük derdi!
26.08.2024Yaşam
Uzay Gökerman'dan eleştiri: Ferdi'nin kafası karışık! Gitse daha iyi olacak
Uzay Gökerman'dan eleştiri: Ferdi'nin kafası karışık! Gitse daha iyi olacakFenerbahçe, Süper Lig'in 2'nci haftasında İzmir'de 2-0 öne geçtiği maçta Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Spor yazarları heyecan dolu 90 dakikayı değerlendirdi.
18.08.2024Fenerbahçe
Galatasaray'da Fernando Muslera ve Mauro Icardi'den hakem isyanı! 'Bu kaçıncı iptal edilen gol'
Galatasaray'da Fernando Muslera ve Mauro Icardi'den hakem isyanı! 'Bu kaçıncı iptal edilen gol'Icardi soyunma odasında, “Bu kaçıncı iptal edilen gol” diyerek isyan ederken Muslera’nın, “Yine aynı filmi izleyeceğiz. Gollerimizi iptal edecekler, penaltılarımızı vermeyecekler. Bu sene işimiz kolay değil” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.
18.08.2024Galatasaray
Göztepe-Fenerbahçe maçına tartışma yaratan kararlar! Saint Maximin'in hareketi kırmızı kart mı?
Göztepe-Fenerbahçe maçına tartışma yaratan kararlar! Saint Maximin'in hareketi kırmızı kart mı?Süper Lig'in 2'nci haftasında Göztepe, Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
18.08.2024Fenerbahçe
Ercan Güven'den dikkat çeken Fenerbahçe yorumu: 'Mourinho efekti' yetmedi
Ercan Güven'den dikkat çeken Fenerbahçe yorumu: 'Mourinho efekti' yetmedi UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında 2-1 yenildiği Fransız ekibi Lille'le rövanşta 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, organizasyona veda ederken, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Mücadele sonrası karşılaşmayı Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven değerlendirdi.
14.08.2024Fenerbahçe
Ergin Ataman, Milli yıldızın peşinde! Resmen açıkladı
Ergin Ataman, Milli yıldızın peşinde! Resmen açıkladıEuroLeague ekiplerinden Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman, takımına istediği Milli yıldızı resmen açıklandı.
Premier Lig'de Ferdi Kadıoğlu savaşı! Fenerbahçe'ye dev bonservis teklifi
Premier Lig'de Ferdi Kadıoğlu savaşı! Fenerbahçe'ye dev bonservis teklifiSüper Lig'e Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. İşte detaylar...
11.08.2024Fenerbahçe
Taha Akgül'den veda mesajı: Şimdi sancağı başka bir Türk gencine devretme zamanı
Taha Akgül'den veda mesajı: Şimdi sancağı başka bir Türk gencine devretme zamanıParis 2024 Olimpiyatları'nda bronz madalya kazanmasının ardından güreş kariyerini noktalayan Taha Akgül, veda mesajı paylaştı.
Ercan Güven'den Fenerbahçe için ilginç benzetme: Terrakotta Ordusu
Ercan Güven'den Fenerbahçe için ilginç benzetme: Terrakotta OrdusuFenerbahçe Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Kadıköy'de konuk ettiği Adana Demirspor'u 1-0 yenerek sezona galibiyetle başladı. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
11.08.2024Fenerbahçe
Gabriel Sara eski kulübü Sao Paulo'yu da ihya etti
Gabriel Sara eski kulübü Sao Paulo'yu da ihya ettiSao Paulo kulübü Galatasaray'ın Gabriel Sara transferinin kazananlarından oldu. Brezilya ekibiyle Norwich City arasındaki anlaşmaya ek olarak dayanışma bedelinin de katkısıyla Sambacılar'ın kasasına 10,35 milyon Brezilya Reali (1 milyon 675 bin Euro) gireceği belirtildi.
7.08.2024Galatasaray
Süper Lig'de sezon başlıyor! En çok puan toplayan takım Fenerbahçe
Süper Lig'de sezon başlıyor! En çok puan toplayan takım Fenerbahçe75 farklı takımın mücadele ettiği Süper Lig'de 67. sezon cuma günü başlıyor.
7.08.2024Süper Lig
Furkan Korkmaz'dan Monaco'ya 1+1 yıllık imza
Furkan Korkmaz'dan Monaco'ya 1+1 yıllık imza Milli basketbolcu 7 yıllık NBA macerasının ardından Avrupa'ya döndü. Yıldız oyuncu, Fransız ekibine 1+1 yıllık imza attı.

Benzer Haber Etiketleri

Ercan Güven ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.