Saran Group

Saran Group

Son dakika Saran Group haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Saran Group gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Saran Group haber sayfamızda...

Saran Group

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 96 saran group haberi bulunmuştur.
Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkan adaylığını açıkladı!
Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkan adaylığını açıkladı! İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclis üyeliğinden ayrılan Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkan adayı olduğunu açıkladı.
14.03.2024 Fenerbahçe
Sadettin Saran, 24’üncü spor salonunu İzmit’te açtı
Sadettin Saran, 24’üncü spor salonunu İzmit’te açtı İzmit'te Saran Group tarafından Türkiye'nin çeşitli illerinde kullanıma sunduğu spor salonlarının 24’üncüsü açıldı. Mustafa Kemal Atatürk'ün adını taşıyan spor salonu, çeşitli spor dallarındaki sporculara hizmet verecek.
7.04.2023 Diğer
Fenerbahçe ve Zenit depremzedeler için yardım maçına çıkıyor
Fenerbahçe ve Zenit depremzedeler için yardım maçına çıkıyor Türkiye’de yaşanan büyük depremin ardından spor camiası bölgeye desteğini sürdürüyor. Sarı Lacivertliler 23 Mart’ta depremzedelere yardım için Zenit karşında sahaya çıkıyor. Perşembe akşamı 19:00’da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşma S Sport Plus ve FBTV ortak yayınında canlı olarak izleyiciyle buluşacak. Karşılaşmanın tüm hasılat ve reklam gelirleri depremzedelerle paylaşılması amacıyla Fenerbahçe Spor Kulübü’ne aktarılacak.
22.03.2023 Fenerbahçe
Karşıyaka ile Avcılar protokol imzaladı
Karşıyaka ile Avcılar protokol imzaladı İstanbul’un Avcılar Belediyesi ile İzmir’in Karşıyaka Belediyesi, olası afetlere karşı geliştirmekte oldukları gerçekçi önlemlere bir yenisini ekledi.
26.02.2023 Ege
Sadettin Saran'dan Fenerbahçe ve Arda Güler sözleri: En büyük yıldızımız olacak
Sadettin Saran'dan Fenerbahçe ve Arda Güler sözleri: En büyük yıldızımız olacak Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ünlü iş insanı Sadettin Saran, Fenerbahçe hakkında basın mensuplarına özel açıklamalarda bulundu. Saran, sarı-lacivertli ekibin genç yeteneği Arda Güler'e övgü dolu sözler sarf etti. İşte detaylar...
30.11.2022 Fenerbahçe
Sadettin Saran, Çanakkale'de 23'üncü spor salonunu açtı
Sadettin Saran, Çanakkale'de 23'üncü spor salonunu açtı Çanakkale'de Saran Group tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Spor Salonu'nun açılışı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devir teslimi gerçekleştirildi. Törende konuşan Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, "Ben bugün sahip olduğum her şeyi spora borçluyum. Spordan kazandığımızı yine spora yatırarak, gençlerimize ve ülkemize katkı yapmak en büyük amacımız" dedi.
29.11.2022 Basketbol
Euroleague'in 10. haftasında İtalya'da Türk çıkartması
Euroleague'in 10. haftasında İtalya'da Türk çıkartması Avrupa’nın en çok takip edilen basketbol ligi olan Euroleague’de Türkiye'yi temsil eden takımlarımız A. Efes ve Fenerbahçe Beko İtalya çıkartması yaptı.
Turkish Airlines Euroleague, 3 yıl boyunca yeni platformunda
Turkish Airlines Euroleague, 3 yıl boyunca yeni platformunda Turkish Airlines Euroleague, yeni sezondan itibaren 3 yıllığına S Sport platformunda ekranlara gelecek. Avrupa basketbolunun önde gelen organizasyonları arasında yer alan Euroleague, 3 yıl boyunca S Sport platformunda yayınlanacak. Taraflar arasındaki anlaşmanın basın lansmanı İstanbul’da bir otelde gerçekleştirildi. Lansmana; Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Euroleague Başkanı Dejan Bodiroga ve Euroleague CEO’su Marshall Glickman katıldı.
26.09.2022 Basketbol
Turkish Airlines Euroleague, 3 yıl boyunca yeni platformunda
Turkish Airlines Euroleague, 3 yıl boyunca yeni platformunda Turkish Airlines Euroleague, yeni sezondan itibaren 3 yıllığına S Sport platformunda ekranlara gelecek. Avrupa basketbolunun önde gelen organizasyonları arasında yer alan Euroleague, 3 yıl boyunca S Sport platformunda yayınlanacak.
La Liga'nın yeni yayıncı kuruluşu belli oldu
La Liga'nın yeni yayıncı kuruluşu belli oldu LaLiga’nın yayın haklarını 2022–23 sezonundan itibaren 5 yıl süreyle Saran Media Group'ta.
21.07.2022 İspanya La Liga
Kulaçlar, engelsiz bir dünyaya atıldı
Kulaçlar, engelsiz bir dünyaya atıldı Saran Group ile Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği ‘Engelsiz Kulaçlar’ etkinliğinde Başkan Alim Karaca da, sporcularla birlikte denize girdi
17.05.2022 Ege
Saran Group'tan yayın ihalesi açıklaması
Saran Group'tan yayın ihalesi açıklaması Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig yayın ihalesi ile ilgili teklif veren firmalardan Saran Group'tan resmi bir açıklama geldi.
18.03.2022 Süper Lig
Liste dışı kalan hakemlerden olay hamle! Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve diğer isimler...
Liste dışı kalan hakemlerden olay hamle! Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve diğer isimler... TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından liste dışı bırakılan 13 hakemden sürpriz bir hamle geldi.
14.03.2022 Süper Lig
Saran Group ve TRT'den yayın ihalesi açıklaması
Saran Group ve TRT'den yayın ihalesi açıklaması Süper Lig ve TFF 1. Lig’in üç sezonu kapsayan yeni yayın ihalesi öncesi Saran Group ve TRT'den açıklama geldi.
14.03.2022 Süper Lig
Süper Lig TV nasıl izlenecek? İşte kulüplerin kazancı ve yol haritası
Süper Lig TV nasıl izlenecek? İşte kulüplerin kazancı ve yol haritası Türkiye Futbol Federasyonu’nun naklen yayınlar konusunda açtığı ihalede süreç devam ederken, uzun yıllar Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk şimdilik yarıştan çekildi. Şartname dışında bir teklif olan Süper Lig TV kurulursa futbolseverlerin maçları nasıl izleyeceği cevap buldu.
8.03.2022 Futbol
TFF teklifi kabul etmedi, gözler Süper Lig TV'de! İşte kim ne teklif verdi
TFF teklifi kabul etmedi, gözler Süper Lig TV'de! İşte kim ne teklif verdi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açılan naklen yayın ihalesinde en yüksek 7 teklife imza veren Digiturk (beIN Sports) dün 17.00’ye kadar verilen sözleşme süresinde imza atmadı ve naklen yayınları rakiplerine bıraktı. İptal edilen en değerli paket 1A için ise süreç devam edecek
8.03.2022 Süper Lig
Naklen yayında zekice çözüm! İlk paket dışında kabul edildi
Naklen yayında zekice çözüm! İlk paket dışında kabul edildi TFF Naklen Yayın İhale Komisyonu, ilk paket dışında kalanlar için gelen önerileri kabul etti. Digiturk’e 7 Mart’a kadar imza atma süresi verildi, aksi takdirde çoğunluğunda Saran Group ile anlaşılacağı belirtildi. 8 derbi içeren 238 maçlık en değerli paketin ise ihale dışında bırakılmasına karar verdi.
1.03.2022 Süper Lig
Süper Lig'in yayın hakları için Riva'da sunum! Nihai karar 28 Şubat'ta
Süper Lig'in yayın hakları için Riva'da sunum! Nihai karar 28 Şubat'ta Süper Lig’de yeni naklen yayıncıyı belirleyecek ihale sürecinde sona gelindi. En yüksek teklifi veren beIN Sports ile Saran Group dün Türkiye Futbol Federasyonu binasında ihale komisyonunun karşısına çıktı. TFF ile kulüpler de şirketlere taleplerini iletti.
25.02.2022 Süper Lig
Son dakika: Şansal Büyüka'dan olay iddia: "Aldığım bilgilere göre yeni dönemin yayıncı kuruluşu..."
Son dakika: Şansal Büyüka'dan olay iddia: "Aldığım bilgilere göre yeni dönemin yayıncı kuruluşu..." Milliyet gazetesinin duayen yazarı Şansal Büyüka, Süper Lig'de geride kalan haftayı değerlendirdi. Büyüka ayrıca yeni yayıncı kuruluşun kim olacağına dair flaş bir iddiada bulundu. İşte Şansal Büyüka'nın değerlendirmeleri...
23.02.2022 Süper Lig
Sadettin Saran: 'Fenerbahçe başkanlığı en büyük hayalim'
Sadettin Saran: 'Fenerbahçe başkanlığı en büyük hayalim' Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticisi Sadettin Saran, küçüklüğünden bu yana en büyük hayalinin sarı-lacivertli kulübün başkanı olmak olduğunu belirtirken, bunu hiçbir zaman gizlemediğini söyledi. Fenerbahçe eski kaptanı Ümit Özat da, ilk kongrede Saran’ın başkan olacağını öne sürdü.
17.02.2022 Fenerbahçe
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yayın ihalesiyle ilgili açıklama
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yayın ihalesiyle ilgili açıklama Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yayın ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. TFF, yayın hakları için 14 firmanın toplam 15 teklif sunduğunu duyurdu.
15.02.2022 Süper Lig
Sadettin Saran 22'nci spor salonunu Fethiye'de açtı
Sadettin Saran 22'nci spor salonunu Fethiye'de açtı Bilinçli ve sağlıklı bir nesil yetişmesine katkı sağlamak hedefiyle, eğitim ve spor alanlarında kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları yürüten Saran Group, Türkiye'nin çeşitli illerinde kullanıma sunduğu spor salonlarına bir yenisini ekledi. Saran Group'un Mustafa Kemal Atatürk'ün adını taşıyan 22'nci spor salonu Muğla'nın Fethiye ilçesinde açıldı.
14.01.2022 Diğer
SON DAKİKA | Sadettin Saran: 'Bir sonraki kongrede başkanlığa aday olacağım'
SON DAKİKA | Sadettin Saran: 'Bir sonraki kongrede başkanlığa aday olacağım' İş insanı Sadettin Saran'dan son dakika Fenerbahçe başkanlık açıklaması geldi. İTÜ Bilişim Teknolojileri Zirvesi'nde konuşan Saran, bir sonraki kongrede Fenerbahçe Başkanlığına aday olacağını söyledi.
17.12.2021 Fenerbahçe
‘Yılın İş İnsanı’ seçildi
‘Yılın İş İnsanı’ seçildi Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO)’nun düzenlediği İş Dünyası Ödülleri’nde ‘Yılın İş İnsanı’ seçildi.
9.12.2021 Cadde
Başarılı iş insanı Sadettin Saran: “Başarı tesadüf değildir.”
Başarılı iş insanı Sadettin Saran: “Başarı tesadüf değildir.” Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ile gençleri, yeni kitabını ve renkleri konuştuğumuz keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.
23.11.2021 Vitrin

Benzer Haber Etiketleri

Saran Group ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.