Esnaf sandalyesini sarhoş adam için uyarı levhası yaptı
Esnaf sandalyesini sarhoş adam için uyarı levhası yaptı Antalya’da güpegündüz alkol alıp kaldırımda sızan adam yürekleri ağza getirdi. Esnaf, ayaklarını yola doğru uzatan şahsa araçların çarpmaması için sandalyeli önlem aldı. Polis tarafından uyandırılan şahıs, maskesini takmakta dahi güçlük çekti.
13.10.2020 Gündem
Yol ortasında sızdı, kimse uyandıramadı
Yol ortasında sızdı, kimse uyandıramadı Antalya’da güpegündüz alkol alıp kaldırımda sızan adam yürekleri ağza getirdi. Esnaf, ayaklarını yola doğru uzatan şahsa araçların çarpmaması için sandalyeli önlem aldı. Polis tarafından uyandırılan şahıs, maskesini takmakta dahi güçlük çekti.
13.10.2020 Gündem
Sarhoş adamın dondurmayla imtihanı
Sarhoş adamın dondurmayla imtihanı Sarhoş adamın dondurmayla imtihanı
11.09.2019 Nevidyo
Sarhoş adam futbol oynarsa...
Sarhoş adam futbol oynarsa... Alkolü fazla kaçıran adam, futbol oynamak isteyince olanlar oldu.
7.12.2017 Futbol
Sarhoş adamın aslanların arasına atladı!
Sarhoş adamın aslanların arasına atladı! Hindistan'ın Haydarabat şehrinde sarhoş bir adam gittiği hayvanat bahçesinde aslanların bulunduğu yere atladı. Sarhoşluğun verdiği bilinçsizlikle aslanlara yaklaşan adam, çevredekilerin aslanları korkutması sonucu ölümden döndü. Çevredekilerin aslanları taş atarak uzaklaştırması sonrasında adam suya atlayarak geri döndü ve dışarı çıktı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Sarhoş adam aslanların bölümüne atladı!
Sarhoş adam aslanların bölümüne atladı! Hayvanat bahçesinde sarhoş bir adam aslanların bölümüne girdi. Adamı aslanların saldırısından ziyaretçilerin attığı taşlar korudu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Eşini çırılçıplak gezdirdi
Eşini çırılçıplak gezdirdi Korkunç görüntüler Hindistan'dan sarhoş olduğu iddia edilen bir şahıs karısını çırılçıplak soyarak gölün içinden karşı kıyıya geçirdi. Sarhoş adamın bu sırada kadının saçlarından tutarak şiddet uyguladığı ve elindeki palayla da tehdit ettiği görülüyor. Kısa süre sonra gölden çıkardığı eşini sokakta saçından tutarak gezdiren adam, çevredekilerin müdahalesine de palasını sallayarak tepki gösterdi.Sonunda olay yerine gelen polis adamı göz altına alırken, kadının yaşadığı dehşet ise gözlerinden okunuyordu.
11.09.2019 Haberler
Kadınlara zor anlar yaşattı
Kadınlara zor anlar yaşattı Kadınlara zor anlar yaşattı
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri