Sarışın

Sarışın

Son dakika sarışın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sarışın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sarışın haber sayfamızda...

Sarışın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.055 sarışın haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı: Kimseye dokunmayı sevmem
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı: Kimseye dokunmayı sevmem Son olarak dijital bir platformda yer alan bir proje ile ekranlara gelen Bergüzar Korel, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü isim daha önce kimsenin duymadığı takıntılarından bahsetti.
8.04.2024 Cadde
Çağatay Ulusoy'dan kafa karıştıran hamle! Gizemli kadın merak uyandırdı
Çağatay Ulusoy'dan kafa karıştıran hamle! Gizemli kadın merak uyandırdı İlk projesinde canlandırdığı 'Emir Sarrafoğlu' karakteriyle hafızalarda yer eden Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz akşam Bebek'te arkadaşlarıyla eğlendi. Mekan çıkışında basın mensuplarını fark eden ünlü oyuncu, yaptığı hareketle kafaları karıştırdı.
26.03.2024 Cadde
Almanya’nın aradığı Türk yakalandı
Almanya’nın aradığı Türk yakalandı Almanya’da çalıştığı para taşıma şirketinden 2021’de 8.2 milyon euro çaldığı iddiasıyla aranan Türk asıllı Alman vatandaşı Yasemin Gündoğan yakalandı.
21.03.2024 Dünya
Ece Sükan gecelerde! 'Belki geri gelirim, belli değil'
Ece Sükan gecelerde! 'Belki geri gelirim, belli değil' Geçtiğimiz sene ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Ece Sükan, Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşarak arkadaşının doğum günü partisine katıldığını söyleyen Sükan, eğlence gecesinin devam edebileceğinin sinyalini verdi.
19.03.2024 Cadde
Sosyal medya fenomeni Nurseli Aksoy veterinerde yaşananları anlattı
Sosyal medya fenomeni Nurseli Aksoy veterinerde yaşananları anlattı Kedisini tedavi için götürdüğü veterinerde ölüm haberini alarak sinir krizi geçiren sosyal medya fenomeni Nurseli Aksoy, yaşanan olayı anlattı. Kendisine saldırıldığını iddia eden Aksoy, veterinerde yetersiz bakım olduğunu öne sürerek şikayetçi olduğunu belirtti.
12.03.2024 Haberler
'Vize sorununu halledince Milano'ya döneceğim'
'Vize sorununu halledince Milano'ya döneceğim' 2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu, İzmir Fashion Week'in ilk gününde gerçekleşen defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.02.2024 Cadde
Tıpta nadir görülen durum onların başına geldi! ‘1 bebek diye yola çıktık her kontrolde sayı arttı’
Tıpta nadir görülen durum onların başına geldi! ‘1 bebek diye yola çıktık her kontrolde sayı arttı’ Antalya'da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, uzun bir tedavinin ardından tek bir bebek beklerken hayatının şokunu yaşadı. Her doğum kontrolüne gittiğinde bebek sayısı arttı. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi.
26.02.2024 Gündem
17 yaşındaki genç kız kavga ettiği erkeği bıçakladı
17 yaşındaki genç kız kavga ettiği erkeği bıçakladı Gaziosmanpaşa'da iddiaya göre; 3 genç arasında sokakta yaşanan tartışmada, 17 yaşındaki S.N.K. adlı genç kız , tartıştığı M.E.Ö. isimli erkeği bıçakla yaraladı.
22.02.2024 Haberler
17 yaşındaki genç kız kavga ettiği erkeği bıçakladı
17 yaşındaki genç kız kavga ettiği erkeği bıçakladı Gaziosmanpaşa'da iddiaya göre; 3 genç arasında sokakta yaşanan tartışmada, 17 yaşındaki S.N.K. adlı genç kız , tartıştığı M.E.Ö. isimli erkeği bıçakla yaraladı.
22.02.2024 Gündem
Kerem Bürsin ile akraba mı? Bergüzar Korel'den açıklama
Kerem Bürsin ile akraba mı? Bergüzar Korel'den açıklama Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, önceki akşam dijital bir platformun davetine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen Korel, "Kerem Bürsin ile akraba mısınız?" sorusu karşısında meslektaşı ile ilgili açıklamada bulundu.
21.02.2024 Cadde
Ayça Bingöl'den 'sosyal medya' cevabı: Takipçi sayısını karıştırmak mantıksız!
Ayça Bingöl'den 'sosyal medya' cevabı: Takipçi sayısını karıştırmak mantıksız! 'Kınalı Kar', 'İki Aile', 'Bıçak Sırtı' 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Müslüm' ve 'Kırmızı Oda' gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Ayça Bingöl, önceki akşam Kuruçeşme'deki bir etkinliğe katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen Bingöl, oyuncuların sosyal medya takipçilerine ve fan kitlelerine göre seçildiğine dair yorumlar hakkında konuştu.
15.02.2024 Cadde
CHP’li Yılmaz Büyükerşen’in Osmanlı ile ilgili eleştirilerine AK Parti ve MHP'den tepki
CHP’li Yılmaz Büyükerşen’in Osmanlı ile ilgili eleştirilerine AK Parti ve MHP'den tepki Eskişehir’de 25 yıldır belediye başkanlığı görevinde bulunan ve 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, partisinin seçim bürosunun açılışında Osmanlı dönemine ilişkin eleştirilerde bulundu. AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ve MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Büyükerşen’in sözlerine tepki gösterdi.
11.02.2024 Gündem
Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler!
Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler! Oyuncu Bade İşçil, önceki gün yürüyüş sırasında muhabirlerle sohbet etti. "Ben kendi kendime geçinebiliyorum. Sırtını bir erkeğe dayayan bir kadın değilim" diyen oyuncu, "Size sosyal medyada çok yürüyen oluyor mu?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
9.02.2024 Cadde
17 yaşındaki ilişkisini anlatmıştı! 'Söylediklerim farklı lanse edildi'
17 yaşındaki ilişkisini anlatmıştı! 'Söylediklerim farklı lanse edildi' Son olarak 'Kader Bağları' adlı yapımda yer alan Nazlı Bulum, geçtiğimiz günlerde 17 yaşındayken yaşadığı ilişkiyi anlatmasıyla çok konuşulmuştu. 'Aşk Mevsimi' filminin galasına katılan oyuncu, gündem olan sözleri hakkında açıklama yaptı.
27.01.2024 Cadde
Sinemaya ‘Gidin’ çağrısı
Sinemaya ‘Gidin’ çağrısı Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrolünü paylaştığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği ‘Aşk Mevsimi’ ekibi, seyirciyi sinemaya çağırdı.
26.01.2024 Cadde
Ünlülerden Alper Gezeravcı paylaşımı! 'Gururdan delirdik be'
Ünlülerden Alper Gezeravcı paylaşımı! 'Gururdan delirdik be' Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Tarihe geçen Gezeravcı'nın uzay yolculuğuna ünlülerde kayıtsız kalmadı. Birçok ünlüden gurur paylaşımları geldi. İşte detaylar...
19.01.2024 Cadde
Türkiye'nin uzay yolculuğu neden ertelendi? Bakan Kacır CNN Türk'te açıkladı
Türkiye'nin uzay yolculuğu neden ertelendi? Bakan Kacır CNN Türk'te açıkladı Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu ertelendi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır CNN Türk ekranlarında ertelenmenin sebebini açıkladı.
18.01.2024 Gündem
Aden Körfezi tezkeresi Meclis'ten geçti
Aden Körfezi tezkeresi Meclis'ten geçti TSK deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasularındaki görev süresinin 1 yıl uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
17.01.2024 Gündem
Buckingham Sarayı açıkladı! İngiltere Kralı Charles ameliyat olacak
Buckingham Sarayı açıkladı! İngiltere Kralı Charles ameliyat olacak Buckingham Sarayı tarafından yapılan açıklamada, İngiltere Kralı III. Charles'ın önümüzdeki hafta prostat ameliyatı olacağı duyuruldu. Öte yandan İngiltere Kralı III. Charles'ın oğlu Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate’in ameliyat olduğu ve yaklaşık 2 hafta hastanede kalacağı açıklandı.
17.01.2024 Dünya
400 Viking iskeleti tarihi değiştirdi! 'Sarışın değildiler, onlar İngilizlerin atası'
400 Viking iskeleti tarihi değiştirdi! 'Sarışın değildiler, onlar İngilizlerin atası' 400'den fazla Viking iskeleti üzerinde yapılan 6 yıllık araştırma, tarih kitaplarını baştan yazdırabilir! Vikinglerin yalnızca sarışın, mavi gözlü, iri yapılı olmadıklarını belirten Doç. Dr. Selahattin Özkan, "İngilizlerin kökleri bile Vikinglere dayanıyor. İskandinavya'da yaşayan halklar doğrudan Viking kimliğinin sahiplenicisi olamaz" diyerek çarpıcı gerçeği açıkladı.
16.01.2024 Yaşam
Boğaz'da hep aynı şey oluyor! 55 yıl arayla can aldı, zararı milyonlarca lira
Boğaz'da hep aynı şey oluyor! 55 yıl arayla can aldı, zararı milyonlarca lira İstanbul yalıları paha biçilmez değerleri, muhteşem manzaralarıyla milyonlarca kişinin kalbinde taht kuruyor. Ancak Boğaz’ın incilerinin mükemmel görüntüsü ve sunduğu manzara, atlattıkları tehlikeleri geri planda bırakıyor. 55 yıl arayla gemi kurbanı olan iki yalının hikaye ise son derece hüzünlü.
16.01.2024 Yaşam
Ben bilmem joker bilir! Ehliyet oyunu: Sınav yok, kurs yok
Ben bilmem joker bilir! Ehliyet oyunu: Sınav yok, kurs yok Ehliyet almak isteyenlerin yerine sınava giren ‘joker şirketleri’ büyük bir sektöre dönüştü. ‘Joker’ler fizik ve tip olarak benzeyen üyeleri yerine sınava giriyor. ‘Sınav yok, kurs yok, beklemek yok’ diyerek müşteri çeken şirketler 12 bin TL’ye sınavsız ehliyet vadediyor.
16.01.2024 Gündem
Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak!
Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak! Etiler'de bir süpermarketten mutfak alışverişi yapan oyuncu Ece Sükan, yeni yıla ailesiyle birlikte girdiğini söyledi. Sükan, "Bu yıl aşk olacak mı?” sorusuna da yanıt verdi.
12.01.2024 Cadde
P ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: P Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
P ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: P Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen ailelerin en keyifli anlarından birisi de çocuklarına uygun ismi bulma dönemidir. Evlatlarına kucaklarına almak için gün sayan aileler isim bulma telaşına girer. Erkek çocuk bekleyen anne ve baba adayları çocuklarına en güzel ismi vermek isterler. Bunun için çiftler isimler konusunda derin bir inceleme ve araştırma yaparlar. Aileler bebeklerine duyulmamış, keşfedilmemiş, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isim vermeyi tercih ederler. P harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “P ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Sarışın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.