Sebastian Pinera

Sebastian Pinera

Son dakika Sebastian Pinera haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sebastian Pinera gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sebastian Pinera haber sayfamızda...

Sebastian Pinera

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 128 sebastian pinera haberi bulunmuştur.
Şili bu haberle sarsıldı! Eski Devlet Başkanı Pinera helikopter kazasında öldü
Şili bu haberle sarsıldı! Eski Devlet Başkanı Pinera helikopter kazasında öldü Şili’nin eski Devlet Başkanı Sebastian Pinera, helikopter kazasında hayatını kaybetti.
6.02.2024 Dünya
Şili'de göçmen karşıtı protestocular yol kapattı
Şili'de göçmen karşıtı protestocular yol kapattı Bir kamyon şoförünün göçmenlerle tartıştıktan sonra köprüden düşerek hayatını kaybetmesinin ardından sokaklara dökülen kamyon şoförleri, artan suç ve göçe karşı gerçekleştirdikleri protestolarda yollara kapatarak kurdukları bariyerleri ateşe verdi.
12.02.2022 Dünya
Devlet Başkanı Pinera hakkındaki azil işlemi onaylandı
Devlet Başkanı Pinera hakkındaki azil işlemi onaylandı Şili Kongresinin alt kanadı Temsilciler Meclisi, "bir maden projesinin satışında yolsuzluk yaptığı" iddiasıyla açılan soruşturma kapsamında Devlet Başkanı Sebastian Pinera'nın azil işleminin başlatılmasına onay verdi.
9.11.2021 Dünya
Kayınvalidesinin eski elbisesini giyiyor
Kayınvalidesinin eski elbisesini giyiyor Tutumlu kişiliğiyle tanınan İspanya Kraliçesi Letizia, kayınvalidesinin 40 yıl önceki kıyafetini giyerek resmi konuk ağırlıyor
9.09.2021 Dünya
Haiti Devlet Başkanı Moise'nin öldürülmesine bölgeden tepkiler
Haiti Devlet Başkanı Moise'nin öldürülmesine bölgeden tepkiler Haiti Devlet Başkanı Jovenel Moise'nin evinde uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetmesinin ardından bölge ülkeleri ve birçok devlet başkanı taziye mesajı yayımlayarak saldırıyı kınadı.
7.07.2021 Dünya
ABD'de Kongre binasının işgal edilmesine ülkelerden peş peşe tepkiler!
ABD'de Kongre binasının işgal edilmesine ülkelerden peş peşe tepkiler! İtalya, Avusturya, İsveç, Litvanya, Danimarka, Yunanistan ve İspanya'nın aralarında bulunduğu Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, ABD'nin başkenti Washington'da ABD Başkanı Donald Trump destekçilerinin Kongre binasına girmesiyle çıkan olaylara tepki gösterdi. Öte yandan dünyanın dört bir yanından ABD'deki kongre işgaline tepkiler çığ gibi büyüyor.
7.01.2021 Dünya
Salgında son 24 saat
Salgında son 24 saat Dünya genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı 77 milyon 429 bini, virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 1 milyon 703 bini, iyileşenlerin sayısı ise 54 milyon 325 bini aştı.
21.12.2020 Dünya
Şili Devlet Başkanı Pinera’ya 3 bin 500 dolarlık maske cezası
Şili Devlet Başkanı Pinera’ya 3 bin 500 dolarlık maske cezası Şili Devlet Başkanı Sebastian Pinera'ya, koronavirüs salgınında kamusal alanda maskesiz gezdiği gerekçesiyle 3 bin 500 dolar (yaklaşık 26 bin 700 TL) para cezası verildi.
20.12.2020 Dünya
Dünyada koronavirüste yaşanan son gelişmeler
Dünyada koronavirüste yaşanan son gelişmeler Dünya genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı 76 milyon 323 bini, virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 1 milyon 687 bini, iyileşenlerin sayısı ise 53 milyon 537 bini aştı.
19.12.2020 Dünya
Referandumda ağır fark: Şili anayasanın yeniden yazılmasını istiyor
Referandumda ağır fark: Şili anayasanın yeniden yazılmasını istiyor Şili'de diktatör Augusto Pinochet döneminden kalma anayasanın yeniden yazılıp yazılmamasının halka sorulduğu referandumdan açık ara farkla anayasanın yeniden yazılması kararı çıktı.
26.10.2020 Dünya
Şili'de tarihi referanduma geri sayım
Şili'de tarihi referanduma geri sayım 14 milyon Şilili, diktatör Pinochet döneminden kalma anayasayı ortadan kaldıracak referandum için yarın oy kullanacak. Geçen yıl Ekim ayında başlayan, 30'dan fazla kişinin öldüğü ve 10 bin göstericinin gözaltına alındığı protestolarda, yeni anayasa başlıca talepler arasındaydı.
24.10.2020 Dünya
Şili'de anayasa değişikliği referandumu ertelendi
Şili'de anayasa değişikliği referandumu ertelendi Şili'de diktatör Augusto Pinochet döneminden kalma anayasanın değiştirilmesi için yapılacak referandumun tarihi, yeni tip corona virüs (covid-19) önlemleri nedeniyle değiştirildi.
19.03.2020 Dünya
Arjantin ve Şili'de corona virüs nedeniyle eğitime 2 hafta ara
Arjantin ve Şili'de corona virüs nedeniyle eğitime 2 hafta ara Arjantin ve Şili, Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ) "pandemi" ilan ettiği yeni tip corona virüsün (covid-19) yayılmasına karşı önlemlerini artırıyor.
16.03.2020 Dünya
Almanya'da Kovid-19 nedeniyle fuarlar iptal edildi
Almanya'da Kovid-19 nedeniyle fuarlar iptal edildi Almanya'da Leipzig Kitap Fuarı ve Hamburg'da yapılması planlanan İnternorga Endüstriyel Ekipmanları fuarı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle iptal edildi.
3.03.2020 Dünya
Şili Devlet Başkanı Pinera'dan 'orman yangınları' açıklaması
Şili Devlet Başkanı Pinera'dan 'orman yangınları' açıklaması Şili Devlet Başkanı Sebastian Pinera, Şili'de önceki gün Valparaiso şehrinde devam eden orman yangınlarının kontrol altına alındığını söyledi.
26.12.2019 Dünya
Son dakika | Şili'de beklenen oldu! Devlet Başkanı onayladı...
Son dakika | Şili'de beklenen oldu! Devlet Başkanı onayladı... Son dakika haberine göre; Şili Devlet Başkanı Sebastian Pinera, diktatör Augusto Pinochet döneminden kalma anayasada değişiklik yapılması için halk oylamasına gidilmesine ilişkin yasal düzenlemeyi onayladı. Ülkede iki aydır devam eden protestolarda göstericiler, Pinochet döneminden kalma anayasayı eşitsizliğin temeli olarak görüyor ve anayasa değişikliği talebinde bulunuyordu.
23.12.2019 Dünya
38 kişiyi taşıyan askeri uçak Antarktika'daki üsse giderken kayboldu
38 kişiyi taşıyan askeri uçak Antarktika'daki üsse giderken kayboldu Şili Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Antarktika'daki bir üsse giden ve 38 kişiyi taşıyan askeri uçağın kaybolduğunu açıkladı.
10.12.2019 Dünya
Pinera göstericilere karşı 'orantısız' gücü kabul etti
Pinera göstericilere karşı 'orantısız' gücü kabul etti Haftalardır gösterilerle sarsılan Şili'de, Devlet Başkanı Pinera'nın sözlerinin ardından protestolar yeniden şiddetlendi.
19.11.2019 Dünya
Tüm dünya şoka girdi! Canlı canlı
Tüm dünya şoka girdi! Canlı canlı Çatışmalar görülmemiş boyuta ulaştı, savaş alanına dönen ülkeden dehşete düşüren görüntüler geliyor.
5.11.2019 Dünya
Şili'deki hükümet karşıtı protestolar
Şili'deki hükümet karşıtı protestolar Şili'de 23 kişinin ölümüne ve bin 200'den fazla kişinin yaralanmasına neden olan hükümet karşıtı gösteriler 18. gündür devam ediyor.
5.11.2019 Dünya
Şili'de vergi kesintisi planı iptal
Şili'de vergi kesintisi planı iptal Diktatör Pinochet'nin devrilmesinden bu yana en büyük gösterilerin düzenlendiği ülkede, Santiago yönetimi yoğun tepki çeken vergi düzenlemesini hayata geçirmeyecek.
2.11.2019 Dünya
Gösteriler yüzünden iptal edilmişti... O ülkede yapılacak
Gösteriler yüzünden iptal edilmişti... O ülkede yapılacak İspanya'nın başkenti Madrid, Latin Amerika ülkesi Şili'nin hükümet karşıtı gösteriler ve şiddet olayları nedeniyle iptal ettiği Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Taraflar Konferansı'na (COP25) ev sahipliği yapacak.
1.11.2019 Dünya
Ülkede kan akmaya devam ediyor! Ölenlerin sayısı artıyor...
Ülkede kan akmaya devam ediyor! Ölenlerin sayısı artıyor... Şili'de iki haftadır süren hükümet karşıtı gösteri ve şiddet olaylarında hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi.
1.11.2019 Dünya
Şili'deki gösteriler uluslararası zirveleri iptal ettirdi
Şili'deki gösteriler uluslararası zirveleri iptal ettirdi Şili Devlet Başkanı Sebastian Pinera, ülkesinde iki haftadır süren hükümet karşıtı gösteriler ve şiddet olayları nedeniyle, ülkesinde yapılması planlanan Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Taraflar Konferansı (COP25) ve Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği (APEC) Zirvesi'nin iptal edildiğini açıkladı.
30.10.2019 Haberler
Ülke şokta! Başkan kötü haberler verdi...
Ülke şokta! Başkan kötü haberler verdi... Şili Devlet Başkanı Sebastian Pinera, ülkesinde iki haftadır süren hükümet karşıtı gösteriler ve şiddet olayları nedeniyle, ülkesinde yapılması planlanan Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Taraflar Konferansı (COP25) ve Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği (APEC) Zirvesi'nin iptal edildiğini açıkladı.
30.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sebastian Pinera ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.