Sen

Sen

Son dakika sen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sen haber sayfamızda...

Sen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 76.975 sen haberi bulunmuştur.
2 doktora hapis şoku! 'Biz seninle evlenecektik, sen gittin başka kadınla evlendin'
2 doktora hapis şoku! 'Biz seninle evlenecektik, sen gittin başka kadınla evlendin' İstanbul'da bir doktor, kendisine takıntılı olduğunu ve 'karını da seni de öldürürüm' dediğini öne sürdüğü meslektaşından şikayetçi oldu. Diğer doktor da eskiden gönül ilişkisi yaşadığını iddia ettiği meslektaşının tartışma sırasında yüzüne yumruk attığını iddia edip suç duyurusunda bulundu. 2 doktora da hapis talebiyle dava açıldı.
6.05.2024 Gündem
Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu 4 katlı villasının kapılarını Evrim Akın'a açtı!
Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu 4 katlı villasının kapılarını Evrim Akın'a açtı! Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu; 4 katlı villasının kapılarını Evrim Akın'ın sunuculuğunu yaptığı Kanal D'nin sevilen programı 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne' açtı. Evde bulunan sauna ve hamam dikkatlerden kaçmadı.
6.05.2024 Cadde
Ersun Yanal'dan Başkan Ali Koç'a zehir zemberek sözler: Fenerbahçe böyle gitmez!
Ersun Yanal'dan Başkan Ali Koç'a zehir zemberek sözler: Fenerbahçe böyle gitmez! Fenerbahçe eski teknik direktörü ve yorumcu Ersun Yanal, Galatasaray'ın farklı Sivasspor galibiyetinin ardından Başkan Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi.
6.05.2024 Fenerbahçe
Hande Doğandemir'den takipçisine sert yanıt! 'Önce terbiyeli olacaksın'
Hande Doğandemir'den takipçisine sert yanıt! 'Önce terbiyeli olacaksın' 'Güneş'i Beklerken' dizisiyle tanınan Hande Doğandemir, oyunculuğunun dışında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu son olarak kendisine gelen bir takipçi yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
6.05.2024 Cadde
Serdar Ortaç ile yan yana gelmişti! Merve Boluğur'dan 'şarkı' açıklaması
Serdar Ortaç ile yan yana gelmişti! Merve Boluğur'dan 'şarkı' açıklaması 'Acemi Cadı' dizisinde canlandırdığı 'Ayşegül' karakteriyle hafızalara kazınan fakat uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Merve Boluğur, yakın dostu iş insanı Medet Anlı ile bir araya geldi. Ünlü güzel, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi.
6.05.2024 Cadde
Süper Loto'da 83 milyon 9 bin 784 TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu
Süper Loto'da 83 milyon 9 bin 784 TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu Süper Loto çekilişi bugün yeniden gerçekleşti. Haftanın son Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye sahibini buldu. İşte Süper Loto'da kazandıran şanslı numaralar...
5.05.2024 Bilgi Rehberi
Yedi Bela Hüsnü filmi oyuncuları, karakterleri ve konusu: Yedi Bela Hüsnü filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler?
Yedi Bela Hüsnü filmi oyuncuları, karakterleri ve konusu: Yedi Bela Hüsnü filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Yedi Bela Hüsnü filmi, 1982 yılında film severlerle buluştu. Türk sinemasının sevilen ve yıllardır da ilgi ile izlenen Yedi Bela Hüsnü filminin başrolünde Kemal Sunal, Oya Aydoğan ve Şevket Altuğ yer alıyor. Peki, Yedi Bela Hüsnü oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?
5.05.2024 Cadde
Pembe kimlikle yaşayan Kumral Bodur’un hayatı film oluyor
Pembe kimlikle yaşayan Kumral Bodur’un hayatı film oluyor Giresun’da nüfus memurunun yaptığı hatadan dolayı pembe kimlik verilen ve 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalışan Kumral Bodur’un hayatı film oluyor.
5.05.2024 Gündem
Icardi ile şarkı söyleyen Simge Sağın'dan beklenmedik itiraf! Beşiktaşlılar çok kızdı!
Icardi ile şarkı söyleyen Simge Sağın'dan beklenmedik itiraf! Beşiktaşlılar çok kızdı! Geçen yıl Galatasaray'ın şampiyonluk törenine katılarak, Beşiktaşlı olmasına rağmen Icadi ile birlikte şarkı söyleyen Simge Sağın, komedyen Eser Yenenler'in kanalına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, Beşiktaşlıları çok kızdıracak itiraflarda bulundu.
5.05.2024 Cadde
“Gelen bakıcı gidiyor bu konuda çok yaralıyım”
“Gelen bakıcı gidiyor bu konuda çok yaralıyım” Merve Özbey, bir dönem vokalisti olduğu Bengü gibi iş insanıyla evlenen, hem çocuk hem kariyer yapan bir şarkıcı.
4.05.2024 Pazar
Survivor'da birinci eleme adayı belli oldu! Yunus Emre ile Aleyna yüzleşti
Survivor'da birinci eleme adayı belli oldu! Yunus Emre ile Aleyna yüzleşti Survivor All Star'da heyecan dorukta. Kırmızı Takım Mavi Takım'ı rahat yenerek doknulmazlığın sahibi oldu. Mavi Takım'dan ise birinci eleme adayı belirlendi. Oyunda Sercan ile Yunus Emre arasında gerilim yaşandı. Konsey'de ise Aleyna ile Yunus Emre yüzleşti. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
4.05.2024 Cadde
Bakan Güler, Yüksekova Belediyespor'un kadın futbolcularını ağırladı! 'İlham kaynağı oluyorsunuz'
Bakan Güler, Yüksekova Belediyespor'un kadın futbolcularını ağırladı! 'İlham kaynağı oluyorsunuz' Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, TFF Kadınlar 2. Ligi’nde şampiyon olan Yüksekova Belediyespor’un kadın futbolcularını makamında ağırladı. Bakan Güler, "Bu başarı; sadece sizlerin değil, tüm Hakkarililerin ve spora ilgi duyan tüm kadınlarımızındır." dedi.
4.05.2024 Gündem
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’ Son zamanlarda, evlenip borç ödemek yerine, dünya turuna çıkarak hayallerinin peşinden koşan pek çok çift görüyoruz. Karantina sürecinde evlenerek hayatı sorgulamaya başlayan Suna-Berkan Kıyak, çifti de onlardan biri. Çift, işlerini ve evlerini geride bırakarak hayallerini gerçekleştirecekleri bir dünya turuna çıktılar. Otostop çekerek 2 gün boyunca kamyon kasasında seyahat de ettiler, evsizlerle sokakta da yattılar. Aileleri ‘Gitmeyin, ev alın, çocuk yapın’ dese de onlar hayallerinin peşinden gitmeye devam ediyor.
4.05.2024 Yaşam
Son dakika: Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! Mayıs ayında kar sürprizi
Son dakika: Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! Mayıs ayında kar sürprizi Bugün yurdun tamamında sağanak yağış etkili olurken, Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayınladı.
4.05.2024 Gündem
Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı
Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı Brezilya'da Avai'yi çalıştırdıktan sonra yaklaşık 1 yıldır bir takımla anlaşmayan Alex de Souza, Süper Lig ekibinin başına geçebilir. İşte detaylar...
4.05.2024 Antalyaspor
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı! 'Sen de mi Brütüs?'
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı! 'Sen de mi Brütüs?' Ünlü türkücü Mahmut Tuncer de estetik yaptıran ünlüler kervanına katıldı. Yüzündeki kırışıklıklardan şikayetçi olan ünlü isimin estetik sonrası haline, sosyal medyada yorum yağdı.
4.05.2024 Cadde
Emre Belözoğlu: İnönü'ye bir meydan okumaya gitmek istiyoruz!
Emre Belözoğlu: İnönü'ye bir meydan okumaya gitmek istiyoruz! Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Alanyaspor maçından sonra konuştu.
3.05.2024 Ankaragücü
Son dakika... Meteoroloji uyarmıştı! Radara girdi: İstanbul dahil alarm verildi
Son dakika... Meteoroloji uyarmıştı! Radara girdi: İstanbul dahil alarm verildi Meteoroloji uyarmıştı, birçok kenti esir alan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış radara girdi. İstanbul için saatler kaldı ve yetkililerden hafta sonu için de uyarı geldi. Bazı bölgelerde yarın dolu yağışı etkili olacak bazı kesimlerde ise pazar gününden itibaren hava sıcaklığı hissedilir derecede düşecek. İşte İstanbul, Bursa, Ankara ve tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
3.05.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den uyarı üstüne uyarı! 15 kentte alarm verildi: İstanbul, Ankara, İzmir…
Son dakika… Meteoroloji’den uyarı üstüne uyarı! 15 kentte alarm verildi: İstanbul, Ankara, İzmir… Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. Bugün için 15 kentte sarı alarm verildi, ‘riskli bölge’ uyarısı yapıldı. Sıcaklıklar 2 ila 4 derece daha düşeceği. Soğuk ve sağanak yağış 4 gün daha yurdu esir alacak. İstanbul’da beklenen kuvvetli yağış ise bu gece etkisini gösterecek. İşte İstanbul, Ankara, İzmir dahil tüm yurtta beklenen hava durumu detayları…
3.05.2024 Gündem
MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü
MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde 32 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
3.05.2024 Haberler
MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü
MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde 32 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
5.05.2024 Gündem
Hacze giden avukata kabusu yaşattı! Fabrika sahibi kadın için istenen ceza belli oldu
Hacze giden avukata kabusu yaşattı! Fabrika sahibi kadın için istenen ceza belli oldu Kayseri’de, avukat Coşkun Özbek'i (29), haciz işlemine gittiği fabrikada darbedip, yanında gelen avukat Kübra Kürkçü'ye de (28) hakaret ettiği suçlamasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılan fabrika sahibi Serpil Y. (51) hakkında, istenen ceza belli oldu.
3.05.2024 Gündem
Düğün fotoğraflarına beklenmedik tepki! İddialı gelinliği olay oldu
Düğün fotoğraflarına beklenmedik tepki! İddialı gelinliği olay oldu 'The Bachelor' adlı reality şov ile üne kavuşan Nick Viall, kızının annesi cerrahi teknoloji uzmanı Natalie Joy ile dünyaevine girdi. Düğün fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Joy'a, iddialı gelinliği nedeniyle eleştiri yağdı.
4.05.2024 Cadde
Perşembenin galibi değişmedi! 'İnci Taneleri'nde Nehir ilk kez izleyici karşısına çıktı
Perşembenin galibi değişmedi! 'İnci Taneleri'nde Nehir ilk kez izleyici karşısına çıktı Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri', yeni bölümü ile ekrana geldi. Seyircilerin ilk bölümden itibaren merak ettiği "Nehir (Sera Kutlubey) nerede?" sorusu da bu bölümde cevap buldu. Gecenin bir başka çok konuşulan gelişmesi ise Doktor Elif’in (İrem Çıray) üvey babasının Reyyaz (Selim Erdoğan) olduğunun ortada çıkmasıydı.
3.05.2024 Cadde
Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye 275 milyon TL’yi aştı
Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye 275 milyon TL’yi aştı Çekilişin 4 Mayıs Cumartesi günü yapılacağı Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye tutarı rekor kırarak 275 milyon TL’yi aştı.
3.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.