Şenol İpek

Şenol İpek

Son dakika Şenol İpek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şenol İpek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şenol İpek haber sayfamızda...

Şenol İpek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 485 şenol ipek haberi bulunmuştur.
Demet Akalın'dan ilginç itiraf: İnsanlar hoşlanmadı, bana yakışmadı!
Demet Akalın'dan ilginç itiraf: İnsanlar hoşlanmadı, bana yakışmadı! Ünlü popçu Demet Akalın, yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı beğenmediğini söyleyen Işın Karaca ile polemik yaşamış, bu polemiğe şarkının yazarı Cansu Kurtçu da dahil olmuştu. Önceki gün verdiği konser sonrası gazetecilerle bir araya gelen Akalın, şarkısıyla ilgili ilginç bir itirafta bulundu.
2.11.2023 Cadde
Akın Fight Arena, D-Smart ve D-Smart GO'da nefesleri kesti
Akın Fight Arena, D-Smart ve D-Smart GO'da nefesleri kesti Kick boks branşında Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından Akın Fight Arena büyük çekişmeye sahne oldu.
20.08.2023 Diğer
Ünlü isimlerden Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik mesajları
Ünlü isimlerden Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik mesajları Türkiye, Cumhurbaşkanı Seçimi için sandık başına gitti. Beş yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanının belirleneceği seçimde oy verme işlemi saat 17.00'de son buldu. Resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan, tekrar cumhurbaşkanı oldu. Ünlü isimler, rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakıp yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan’a tebrik paylaşımlarında bulundu.
29.05.2023 Cadde
Tanju Çolak ticarete atıldı
Tanju Çolak ticarete atıldı 1988 yılında Avrupa Altın Ayakkabı Ödülü kazanan, Türk futbolunun efsane isimlerinden olan Tanju Çolak, yeni markasını Raffles Otel'de gerçekleşen lasmanla görücüye çıkarttı.
27.05.2022 Cadde
Kırmızı  gelinlik
Kırmızı gelinlik Gelinlik modasının önde gelen isimlerinden Pınar Bent, yeni sezon gelinliklerini Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen defileyle görücüye çıkardı.
2.04.2022 Cadde
Şenol İpek: Ablam 'Sana kız bulacağım' dedi!
Şenol İpek: Ablam 'Sana kız bulacağım' dedi! Esra Sönmezer’in hazırlayıp sunduğu ‘Pembe Pijama’ programının bu haftaki konuğu eski manken Şenol İpek oldu. Özel hayatıyla ilgili konuşan İpek, evlilik hazırlığı yaptığı Nur Şipka ile nasıl tanıştıklarını anlattı.
1.02.2022 Cadde
‘Baba olmak istiyorum’
‘Baba olmak istiyorum’ Şenol İpek; Esra Sönmezer’in sunduğu ‘Pembe Pijama’ programına konuk oldu.
1.02.2022 Cadde
Yeni proje
Yeni proje Cem Belevi, 2. Uluslararası Kalite Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçısı’ ödülünü kucakladı.
29.01.2022 Cadde
Görkemli gece
Görkemli gece 5. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri, sahiplerini buldu. Farklı sektörlerden en iyilerin belirlendiği gece, görkemli bir törene sahne oldu
16.12.2021 Cadde
Sercan  Kısmet’e ödül
Sercan Kısmet’e ödül Milliyet CADDE ekibinden Sercan Kısmet, 5. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri töreninde ‘Yılın Magazin Gazetecisi’ ödülünü aldı.
16.12.2021 Cadde
16 yaşındaki Elif Çakar birinci oldu
16 yaşındaki Elif Çakar birinci oldu Türkiye’nin en köklü modellik yarışmalarından Miss&Mr. Model of Turkey 2021 Kuşadası Palm Wings Hotel’de düzenlenen muhteşem bir finalle gerçekleşti.
20.09.2021 Ege
Türkiye’nin modelleri
Türkiye’nin modelleri Miss&Mr. Model Of Turkey 2021, Kuşadası Palm Wings Hotel’de gerçekleşti.
16.09.2021 Cadde
‘Bahar Kapıda’ya ödül...
‘Bahar Kapıda’ya ödül... 3. Altın Kalite Ödülleri sahiplerini buldu.
7.08.2021 Cadde
ADA DEMİR’DEN MUHTEŞEM GECE
ADA DEMİR’DEN MUHTEŞEM GECE Gossipmag Business Dergisi Ödülleri Çırağan Sarayı’ndaki törenle sahiplerini buldu.
4.04.2021 Ege
Şenol İpek kimdir, kaç yaşında? Şenol İpek evlilikleri...
Şenol İpek kimdir, kaç yaşında? Şenol İpek evlilikleri... Şenol İpek kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 1975 yılında İzmir'de dünyaya gelen eski model ve manken olan Şenol İpek, 2002 yılında Yüksek Ak ile evlendi. Bu evlilik 1 yıl sürdü. Bir dönem Şebnem Schafer ile nişanlanan eski manken Şenol İpek bu ilişkiyi de ileriye taşıyamadı. Peki Şenol İpek kimdir, kaç yaşında? İşte hayatı ve bilinmeyenleri...
30.03.2021 Cadde
Ünlülerden sosyal medya yasasına destek
Ünlülerden sosyal medya yasasına destek Sanat dünyasının ünlü isimleri, hakaret içerikli yorumların önüne geçebilmek için sosyal medyanın kontrol edilmesi gerektiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi.
2.07.2020 Cadde
İHH’den yetimlere bayram hediyesi
İHH’den yetimlere bayram hediyesi Ünlü isimler, İHH İnsani Yardım Vakfınca düzenlenen organizasyon kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kumanyası ve hediye çeki ile yetimlere bayramlık kıyafet ve oyuncak hediye etti.
26.05.2020 Haberler
İHH’den yetimlere bayram hediyesi
İHH’den yetimlere bayram hediyesi Ünlü isimler, İHH İnsani Yardım Vakfınca düzenlenen organizasyon kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kumanyası ve hediye çeki ile yetimlere bayramlık kıyafet ve oyuncak hediye etti.
26.05.2020 Gündem
Bircan Bali ve avukat Ömer Gezen boşanıyor
Bircan Bali ve avukat Ömer Gezen boşanıyor Geçtiğimiz Eylül ayında nikah masasına oturan Bircan Bali - Ömer Gezen çiftinden kötü haber geldi. Son dönemde boşanacakları iddialarıyla gündeme gelen çiftten Gezen, evliliğini noktalamak için ikinci kez İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.
16.02.2020 Cadde
Bircan Bali müjdeyi verdi: Çok küçük bir mucizeyle beraberim!
Bircan Bali müjdeyi verdi: Çok küçük bir mucizeyle beraberim! Geçtiğimiz eylül ayında avukat Ömer Gezen ile evlenen Bircan Bali, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu.
29.01.2020 Cadde
3. Altın Marka Ödül Töreni’nde, GAÜ’ye “Yılın Eğitim Markası” ödülü
3. Altın Marka Ödül Töreni’nde, GAÜ’ye “Yılın Eğitim Markası” ödülü Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 3. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde “Yılın Eğitim Markası” ödülüne layık görüldü.
17.12.2019 Gündem
Bircan Bali kimdir? Bircan Bali kiminle evlendi?
Bircan Bali kimdir? Bircan Bali kiminle evlendi? Sunuculuk yapan Bircan Bali bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Ömer Gezen ile evlendi. Sosyal medya hesabından evlilik cüzdanı paylaşan Bircan Bali hayranlarını şaşırttı. Peki, Bircan Bali kimdir?
5.09.2019 Gündem
Bircan Bali sevgilisi Ömer Gezen ile evleniyor
Bircan Bali sevgilisi Ömer Gezen ile evleniyor Magazin yorumcusu Bircan Bali yeni aşkı Ömer Gezen ile evlilik kararı aldı. Bali evlilik teklifi aldığı anları sosyal medyadan paylaştı.
15.07.2019 Cadde
Minik Siraç için umut oldular
Minik Siraç için umut oldular ‘Çılgın Sedat’ lakaplı şarkıcı Sedat Kapurtu’nun 13 yaşındaki beyin felçli oğlu Siraç için önceki akşam Etiler Sahne’de yardım gecesi düzenlendi.
21.02.2019 Cadde
Yerli gelinlik defilesi
Yerli gelinlik defilesi Modacı Pınar Bent’in ‘Yüzde 100 Yerli ve Milli Gelinlik 2019’ adlı koleksiyonu, Şişli Grand Cevahir Hotel’de tanıtıldı.
12.02.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şenol İpek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.