Ege ADA DEMİR’DEN MUHTEŞEM GECE

ADA DEMİR’DEN MUHTEŞEM GECE

05.04.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Gossipmag Business Dergisi Ödülleri Çırağan Sarayı’ndaki törenle sahiplerini buldu.

ADA DEMİR’DEN MUHTEŞEM GECE

Sunuculuğunu Özlem Yıldız ile Şenol İpek’in yaptığı, M.Ada Demir’in muhteşem ev sahipliğinde, Başkent Ana Sponsorluğu’nda gerçekleşen törende sanat ve iş dünyasının isimleri bir araya geldi. Birbirinden ünlü isimlerin ödüllendirildiği geceye Oktay Kaynarca, Hande Yener, Gülben Ergen, Ali Sürmeli, Ahmet Selçuk İlkan, Asli Hünel, Hande Ünsal, Murat Başaran Oya Başar, Nermin Tahmaz Aşçıoğlu, Deha Bilimlier gibi çok sayıda isim katıldı.

Haberin Devamı

‘Kanla beslenmiyorum’

Gecede ‘En İyi Pop Kadın’ ile ‘Yılın En Tarz Albümü’ ödüllerinin sahibi olan Hande Yener, “Tüm emekçi kadınlar adına ödülü almak istiyorum kadınların sesi daha çok duyulsun istiyorum özellikle şu son dönemde. Bizlere destek olan erkeklere de çok teşekkür ediyorum” dedi. Demet Akalın’la polemik yaşadığı günlere atıfta bulunup “Artık kanla beslenmiyorum. Güzel tatlı kavga ediyorduk o günlerimizi kötü hatırlamıyorum insanları eğlendiriyorduk. Bazen özlüyorum ama yok bir daha olamaz öyle bir ruhta değilim. Tamamen sağlıklı yaşama geçtim” diye konuştu.

Yüzde 92 antikorluyum

Ödüllerin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Gülben Ergen ise, daha önce koronavirüs hastalığı geçirdiğini ve şu an antikor seviyesinin yüzde 92 olduğunu söyledi, “Evde kıymalı fasulye yapıyorum, fen dersinden çıkıp matematiğe giriyorum” dedi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl tansiyona bağlı beyin kanaması geçirip ameliyat olduktan sonra sağlığına kavuşan Ali Sürmeli törende ‘yaşam boyu onur ödülü’ aldı.  Ayrıca gecede Türk müziğinin sevilen ismi Safiye Soyman ‘Yılın Türk Sanat Müziği sanatçısı’ ödülünü alırken kızı Ümran Akaröz ise ‘Yılın En İyi Saç Serumu’ ödülüne layık görüldü.

Babasına ithaf etti

 Gecede inşaat sektörünün başarılı ismi Bülent Kaya ‘Yılın Yatırımcı İş İnsanı’ ve ‘Yılın En İyi Turizm Oteli: Azka Otel’ ödülünü aldı. Bülent Kaya törene Azka Müzik’in sanatçı adayı Berfin Bulut ve yönetmen Luca Pigs ile katıldı. Ödül alan isimlerden Aslı Hünel ise ödülünü geçtiğimiz aylarda pandeminedeniyle kaybettiği babasına ithaf etti.