Serinlemek

Serinlemek

Son dakika serinlemek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan serinlemek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan serinlemek haber sayfamızda...

Serinlemek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.936 serinlemek haberi bulunmuştur.
Antalya'ya tatil için geldi, boğularak hayatını kaybetti
Antalya'ya tatil için geldi, boğularak hayatını kaybetti Almanya’dan Antalya'ya 1 aylık tatil için gelen inşaat mühendisi Tahir Uyar (59), boğularak hayatını kaybetti.
8.05.2024 Gündem
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz'
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz' Konya’da lise 3'üncü sınıf öğrencisi A. A.(17), kız arkadaşı A.G. (17) ile parkta otururken yanlarına gelen Ahmet Aydın'ın (61) dal budama makasıyla saldırısında göğsünden yaralandı. Aydın, olayın ardından tutuklanırken, 2 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören A.A. yaşadığı dehşeti anlattı.
23.04.2024 Haberler
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz'
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz' Konya’da lise 3'üncü sınıf öğrencisi A. A.(17), kız arkadaşı A.G. (17) ile parkta otururken yanlarına gelen Ahmet Aydın'ın (61) dal budama makasıyla saldırısında göğsünden yaralandı. Aydın, olayın ardından tutuklanırken, 2 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören A.A. yaşadığı dehşeti anlattı.
23.04.2024 Gündem
Kafe kafe gezmeye son! Bu yöntemlerle evde kahve yapmak çok kolay, işte sırrı
Kafe kafe gezmeye son! Bu yöntemlerle evde kahve yapmak çok kolay, işte sırrı Yaz aylarının vazgeçilmezi olan buzlu kahve çoğu kişinin serinlemek için tercih ettiği bir içecek. Hem iç ferahlatan hem de kahve sevdalılarının kahve ihtiyacını karşılayan bu içeceği yalnızca birkaç dakika içinde yapmak mümkün. Basit gibi görülen ancak belirli püf noktaları olan buzlu kahve evde nasıl yapılır?
16.04.2024 Püf Noktası
Oruçluyken boy abdesti alınır mı? Gusül abdesti almak orucu etkiler mi?
Oruçluyken boy abdesti alınır mı? Gusül abdesti almak orucu etkiler mi? Oruçluyken boy abdesti almak orucu bozar mı sorusu Ramazan ayında yoğun olarak aranıyor. Mart ayına denk gelen Ramazan ayında çeşitli sorular gündemi meşgul ediyor. Oruçlu zamanlarda en büyük zorluk ise susuzluk. Oruçlu iken serinlemek için duşa girmek isteyenlerin aramaları da arttı. Peki, oruçluyken duş almak, boy abdesti almak orucu bozar mı? Gusül abdesti orucu bozar mı?
11.03.2024 Gündem
Banyo yapmak orucu bozar mı? Oruçluyken banyo yapılır mı, duş alınır mı? Diyanet cevapladı...
Banyo yapmak orucu bozar mı? Oruçluyken banyo yapılır mı, duş alınır mı? Diyanet cevapladı... Ramazanın yaklaşması ile birlikte orucu bozan durumlar ile ilgili aramalar da hız kazandı. Peki, oruçluyken banyo yapılabilir mi? Diyanet İşleri yıkanmanın orucu bozup bozmayacağı konusundaki sorulara yanıt verdi. Duş almanın oruca zararı var mı?
11.03.2024 Ramazan
Abdest alırken su yutmak orucu bozar mı? Oruçluyken boğaza su kaçması orucu etkiler mi?
Abdest alırken su yutmak orucu bozar mı? Oruçluyken boğaza su kaçması orucu etkiler mi? Abdest alırken su yutmak orucu bozar mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Ramazan ayı içerisinde en fazla aranan içerikler arasında yer alan Orucu bozan şeylerin yanı sıra bireysel olarak abdest alırken boğaza su kaçması orucu bozar mı sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki oruçluyken abdest alırken boğaza su kaçması orucu bozar mı?
11.03.2024 Dini Bilgiler
Oruç hangi durumlarda bozulur? Diyanet orucu bozan şeyleri yayınladı
Oruç hangi durumlarda bozulur? Diyanet orucu bozan şeyleri yayınladı Ramazan ayının ilk gününde oruç ile ilgili sorular yoğun ilgi görüyor. Oruç tutan vatandaşlar, orucu bozan şeylerin neler olduğunu öğrenmek istiyor ve ona göre davranmayı planlıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı konuya ilişkin detaylı açıklamada bulundu. Peki orucu bozan şeyler maddeler halinde nelerdir? Oruç nelerden bozulur?
11.03.2024 Dini Bilgiler
Oruçluyken tırnak kesilir mi? Tırnak kesmek orucu bozar mı? Diyanet açıkladı
Oruçluyken tırnak kesilir mi? Tırnak kesmek orucu bozar mı? Diyanet açıkladı Ramazan ayı içerisinde en fazla merak edilen konu başlıkları arasında orucu bozan şeyler geliyor. Oruç ibadetini yerine getiren binlerce müslüman tuttukları orucun hayır ve sevabını eksiltmesini ya da bozulmasını istemedikleri için tırnak kesmenin orucu bozup bozmadığı sorusuna da yanıt arıyor. Peki Tırnak kesmek orucu bozar mı? İşte Diyanet tarafından verilen yanıt...
11.03.2024 Ramazan
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı Ramazan ayı 2023 yılında da geldi çattı. İslam aleminin heyecanla karşıladığı mübarek ayda milyonlarca kişi oruç ibadetini yerine getirecek. Ancak orucunu riske atmak istemeyenlerin merak konusu orucu bozan ve bozmayan şeyler oluyor. Müslümanlara farz kılan orucu bozan durumlar ile ilgili Diyanet tarafından açıklama geldi. Orucu bozan durumlar nelerdir? Orucu bozan ve bozmayan şeyler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.03.2024 Dini Bilgiler
Duş alırken bu hatayı yapmayın! Soğuk su mu, sıcak su mu?
Duş alırken bu hatayı yapmayın! Soğuk su mu, sıcak su mu? Duş alırken keyif yapmak, şarkılar söyleyip kışın sıcacık suda ısınmak ya da yazın soğuk suyla serinlemek istiyor olabilirsiniz. Ancak bu istekleriniz farkında olmadan kendinize zarar vermenize sebep olabilir. Detaylar haberimizde!
15.02.2024 Genel Sağlık
Ünlü model soluğu tatilde aldı! Kırmızı bikinisiyle göz kamaştırdı
Ünlü model soluğu tatilde aldı! Kırmızı bikinisiyle göz kamaştırdı 'Made in Chelsea' dizisi ile tanınan model, oyuncu ve tasarımcı Kimberley Garner; 2024'ün ilk tatili için St. Barts Adası'na gitti. Kırmızı bikinisiyle konakladığı otelin sahilinde görüntülenen ünlü isim, fit haliyle görenleri kendine hayran bıraktı.
5.01.2024 Cadde
Daha önce böyle puding yemediniz! Tatlıya bakış açınızı değiştirecek puding tarifi
Daha önce böyle puding yemediniz! Tatlıya bakış açınızı değiştirecek puding tarifi Tatlı krizlerinize farklı bir lezzet arayışında mısınız? O zaman bu puding tarifi tam size göre! Daha önce böyle bir tatlı denemediğinizden eminiz. İçindeki özel malzemelerle sizi mest edecek bu tarif, sadece lezzetiyle değil, aynı zamanda sunumuyla da göz dolduracak.
16.12.2023 Yemek
12 yaşındaki İbrahim'in sulama kanalından cesedi çıktı
12 yaşındaki İbrahim'in sulama kanalından cesedi çıktı Şanlıurfa’da serinlemek için sulama kanalına giren İbrahim Çiftçi (12), hayatını kaybetti. İbrahim'in cenazesi, otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.
28.09.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Hatay’da gölete giren 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Hatay’da gölete giren 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Hatay’ın Altınözü ilçesinde serinlemek için Yarseli Baraj Göleti’ne giren Suriye uyruklu 2 kişi hayatını kaybetti.
24.09.2023 Gündem
Termometrelerin dereceleri düşmüyor! 'Burada inanılmaz bir sıcak var'
Termometrelerin dereceleri düşmüyor! 'Burada inanılmaz bir sıcak var' Türkiye'nin birçok bölgesinde yaz sıcakları yerini yavaş yavaş serin havaya bırakırken, Adana'da termometrelerin dereceleri düşmüyor.
22.09.2023 Gündem
Henüz 17 yaşındaydı! Sulama göletinde feci ölüm
Henüz 17 yaşındaydı! Sulama göletinde feci ölüm Serinlemek isteyen 17 yaşındaki İbrahim Can Karaçam girdiği sulama göletinde boğularak can verdi.
21.09.2023 Gündem
Karasu'da dalgalara kapılan çocuk kayboldu
Karasu'da dalgalara kapılan çocuk kayboldu Sakarya’da denize giren Muhammet Cebrail Kozan (14), dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Sahil güvenlik ve deniz polisi Kozan için arama çalışma başlattı.
17.09.2023 Gündem
“Eylül ayında bu kadar sıcak bir hava görmedim”
“Eylül ayında bu kadar sıcak bir hava görmedim” Türkiye’nin dört bir yanında hava sıcaklıkları günden güne düşerken, Antalya’da ise termometreler 38 dereceyi gördü. Sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler Konyaaltı sahiline akın etti. Kimileri denize girerken, kimileri kanoya bindi, kimiler de oltasını kapıp balık tutmaya koştu.
16.09.2023 Gündem
Denizde kaybolan 16 yaşındaki Ahmet'in cansız bedenine ulaşıldı
Denizde kaybolan 16 yaşındaki Ahmet'in cansız bedenine ulaşıldı Sinop'ta perşembe günü serinlemek için girdiği denizde kaybolan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Mar'ın cansız bedenine bugün ulaşıldı.
13.09.2023 Gündem
19 yaşındaki Demir'den kahreden haber
19 yaşındaki Demir'den kahreden haber Simi Adası’nda tatil yaparken kalp krizi geçiren Demir Kandemir (19), yaşamını yitirdi.
12.09.2023 Gündem
Hollanda'da termometreler 30 dereceyi gösterdi
Hollanda'da termometreler 30 dereceyi gösterdi Hollanda'da hava sıcaklığı Eylül ayına rağmen 30 dereceyi geçince halk sokaklara akın etti.
11.09.2023 Dünya
Bir anda gözden kayboldu! 90 kişilik ekip Ahmet Yusuf'u arıyor
Bir anda gözden kayboldu! 90 kişilik ekip Ahmet Yusuf'u arıyor Sinop’ta akıntıya kapılıp, denizde kaybolan Ahmet Yusuf Mar'ı (16) arama çalışmaları, 4'üncü gününde de devam ediyor. 90 kişilik ekibin aradığı Mar'dan, şu ana kadar herhangi bir iz bulunamadı.
10.09.2023 Gündem
Akıntıya kapılan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf bulunamadı
Akıntıya kapılan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf bulunamadı Sinop’a tatile gelen ve sahilde çadırda kalan Bekir Mar ve oğlu Ahmet Yusuf Mar, serinlemek için denize girdi. Akıntıya kapılan baba kurtarıldı 16 yaşındaki genç ise dalgaların arasında kayboldu. Hem denizden hem de havadan süren çalışmalarda, herhangi bir iz bulunamadı.
8.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serinlemek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.