Servet

Servet

Son dakika servet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan servet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan servet haber sayfamızda...

Servet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.402 servet haberi bulunmuştur.
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü 'kardeşim gibi severdim' dedi
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü 'kardeşim gibi severdim' dedi Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılandığı dava 12 Temmuz’a ertelendi. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Tarık Özer, “Yunus Emre’nin silahını çıkartıp kardeşimi vurmasıyla olay başladı. Ben oğlumu ve kardeşimi koruma içgüdüsüyle hareket ettim. Yunus Emre’yi kardeşim gibi severdim” dedi.
10.05.2024 Haberler
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü; 'kardeşim gibi severdim' dedi
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü; 'kardeşim gibi severdim' dedi Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılandığı dava 12 Temmuz’a ertelendi. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Tarık Özer, “Yunus Emre’nin silahını çıkartıp kardeşimi vurmasıyla olay başladı. Ben oğlumu ve kardeşimi koruma içgüdüsüyle hareket ettim. Yunus Emre’yi kardeşim gibi severdim” dedi.
10.05.2024 Gündem
Tam 32 estetik operasyon geçirdi! 'Hayati tehlikesi var ama genç görünmek istiyorum'
Tam 32 estetik operasyon geçirdi! 'Hayati tehlikesi var ama genç görünmek istiyorum' Bulgaristan'da yaşayan 26 yaşındaki Andrea Ivanova, 'yaşlı" görünmemek ve 'genç bir yüzü korumak' için tam 32 estetik operasyon geçirdi. Dünyanın en büyük dudaklarına sahip olmak için bıçak altına yatan isim yeni hedefini açıkladı.
10.05.2024 Cadde
Milyarderler en çok New York’u tercih ediyor
Milyarderler en çok New York’u tercih ediyor Uluslararası gayrimenkul danışmanlık firması Henley & Partners her yıl yayımlanan ‘Dünyanın En Zengin Şehirleri Raporu’nu paylaştı.
10.05.2024 Ekonomi
Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı Selçuk Yöntem ve Nihal'i Hazal Kaya buluştu! 'Taklım'
Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı Selçuk Yöntem ve Nihal'i Hazal Kaya buluştu! 'Taklım' 2008 - 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hala fenomen olmaya devam eden dizi Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya ve Adnan karakterini canlandıran Selçuk Yöntem bir araya geldi. İkilinin karesine beğeni yağdı.
9.05.2024 Cadde
"Ekonomiye dinamizm sağlayan yiyecek içecek sektörü kredi kartı komisyonu nedeniyle sıkıntılı"
"Ekonomiye dinamizm sağlayan yiyecek içecek sektörü kredi kartı komisyonu nedeniyle sıkıntılı" Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, restoran, lokanta ve kafe ile benzeri yiyecek içecek hizmeti sunan işletmelerde KDV uygulamalarına ilişkin boykot çağrılarının sektörün motivasyonunu olumsuz etkilemesine izin verilmemesi gerektiğini belirterek, "Restoran, lokanta ve kafelere ilişkin oluşturulacak olumsuz algı sektörü de müşterileri de olumsuz etkileyecektir. Kurunun yanında yaş da yanmasın" dedi.
8.05.2024 Ekonomi
Enflasyon, dezenflasyon ve deflasyon
Enflasyon, dezenflasyon ve deflasyon Enflasyonun düşeceğine dair son günlerde yapılan tahminler ve açıklamalar halkımızın bir kısmında önümüzdeki dönemde fiyatların gerileyeceği yolunda bir beklenti yarattı ama doğru bir beklenti değil bu.
7.05.2024 Ekonomi
Enflasyon muhasebesi uygulamasına Antalya’dan destek
Enflasyon muhasebesi uygulamasına Antalya’dan destek Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından alınan enflasyon muhasebesinin ertelenmesi kararının yerinde olduğunu kaydeden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "Erteleme olmasaydı, geçici vergi uygulamasına tabi mükellefler 2024 yılı geçici vergi dönemlerinde enflasyon düzeltmesi yapacaklardı. Bu durumda enflasyon muhasebesi adeta bir servet vergisine dönecekti" dedi.
5.05.2024 Ekonomi
Memur-Sen Taksim Meydanı’na çelenk bıraktı
Memur-Sen Taksim Meydanı’na çelenk bıraktı Memur-Sen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı.
1.05.2024 Gündem
SERVET OPERASYONU KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Servet Operasyonu oyuncuları kimler, konusu nedir? Servet Operasyonu filmi ne zaman?
SERVET OPERASYONU KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Servet Operasyonu oyuncuları kimler, konusu nedir? Servet Operasyonu filmi ne zaman? Servet Operasyonu oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yönetmen koltuğunda Guy Ritchie'in oturduğu filmin Ritchie, Ivan Atkinson ve Marn Davies senaristliğini üstleniyor. Amerikan casus aksiyon komedi filmi Servet Operasyonu televizyonda filmseverlerle buluşuyor. 2023 yılında vizyona giren Servet Operasyonu oyuncuları ve karakterleri izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Servet Operasyonu oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Servet Operasyonu filmi vizyon tarihi...
30.04.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye-ABD ilişkisine bakış
Türkiye-ABD ilişkisine bakış Türk-Amerikan ilişkileri 1830’larda başladı ama kritik tarih 12 Temmuz 1947’dir. O tarihte hükümet ABD ile Ekonomik ve Teknik İş birliği Anlaşması imzalayarak yeni bir dönemi başlattı ve ABD’yi Türkiye’nin siyaset ve ekonomisinde baskın bir yere oturttu.
30.04.2024 Gündem
Tarık Mengüç'ten yıllar sonra gelen itiraf! 'Zor zamanlar geçirdim'
Tarık Mengüç'ten yıllar sonra gelen itiraf! 'Zor zamanlar geçirdim' Farklı tarzı ve kendine has şarkıları ile sevilen şarkıcılardan biri olan Tarık Mengüç, alışverişe çıktığı Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ünlü isim, yıllar önce kariyer yolculuğunda ezildiği itirafında bulunup "Ben bu yolculukta zor zamanlar geçirdim" dedi.
29.04.2024 Cadde
ATLA GEL ŞABAN OYUNCULARI VE KONUSU: Atla Gel Şaban filmi nerede çekildi, konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban filminde Kemal Sunal'ın adı ne?
ATLA GEL ŞABAN OYUNCULARI VE KONUSU: Atla Gel Şaban filmi nerede çekildi, konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban filminde Kemal Sunal'ın adı ne? Atla Gel Şaban filmi nerede, ne zaman çekildi? Film, 1984 yılında izleyici karşısına çıktı. Başrollerde ise Kemal Suna ve Nevra Serezli yer alıyor. Filmin sıra dışı yanı ise kadroda Şaban adında kimsenin bulunmaması. İşte, Atla Gelen Şaban filmi oyuncu kadrosu...
28.04.2024 Cadde
Çobanın bulduğu kemiklerin kimliği DNA testi ile belirlendi
Çobanın bulduğu kemiklerin kimliği DNA testi ile belirlendi Aydın'da geçen yıl aralık ayında bir çoban tarafından kayalıklar arasında insan kemikleri bulundu. İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen kemiklerin, DNA testi ile kime ait olduğu belirlendi.
27.04.2024 Gündem
Ukraynalı geline 2 gün 2 gece düğün! Servet saçtılar: Başta çok korktum
Ukraynalı geline 2 gün 2 gece düğün! Servet saçtılar: Başta çok korktum Şırnaklı kepçe operatörü Ferhat Aykut (30) ile Ukraynalı moda tasarımcısı Aurika Smirnov (28), 3 yıl önce sosyal medya üzerinden tanışıp evlilik kararı aldı. Uludere ilçesinde 2 gün 2 gece süren düğünle dünya evine giren çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı.
26.04.2024 Haberler
Ukraynalı geline 2 gün 2 gece düğün! Servet saçtılar: Başta çok korktum
Ukraynalı geline 2 gün 2 gece düğün! Servet saçtılar: Başta çok korktum Şırnaklı kepçe operatörü Ferhat Aykut (30) ile Ukraynalı moda tasarımcısı Aurika Smirnov (28), 3 yıl önce sosyal medya üzerinden tanışıp evlilik kararı aldı. Uludere ilçesinde 2 gün 2 gece süren düğünle dünya evine giren çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı.
26.04.2024 Gündem
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti Beyoğlu'nda bir apartman... Şimdilerde eskisi kadar olmasa da hâlâ ihtişamlı. Onu 'gösterişli' yapan da mimari görüntüsünden ziyade hikâyesi. Frej Ailesi'nin kızlarına bıraktığı miras, bir karı-koca için sonun başlangıcı oldu. Peki, çoğumuzun belki de her gün önünden gelip geçtiği o binada neler yaşandı?
26.04.2024 Yaşam
Yıkamaya getirilen halının içinden çıkan 60 bin liralık altını, müşterisine geri verdi
Yıkamaya getirilen halının içinden çıkan 60 bin liralık altını, müşterisine geri verdi Siirt’te halı yıkama firması sahibi Servet Azğan, müşterisi Nurettin Can’ın bıraktığı halıların birinin arasında yaklaşık 60 bin lira değerinde altın buldu. Müşterisini arayıp bilgi veren Azğan, miktarını teyit ettiği altınları Can’a teslim etti. Azğan, “Daha önce de bu tür durumlara denk gelmiştik ama bu şekilde, yüklü miktarda denk gelmemiştik. Bazen yüzük, küpe, telefon gibi eşyalar unutuluyor. Öncekilerde de olduğu gibi, müşterimizi tespit ederek onlara teslim ettik” dedi.
24.04.2024 Haberler
Yıkamaya getirilen halıdan altın fışkırdı! ‘Bu kadar yüklü miktarda denk  gelmemiştik’
Yıkamaya getirilen halıdan altın fışkırdı! ‘Bu kadar yüklü miktarda denk gelmemiştik’ Siirt’te halı yıkama firması sahibi Servet Azğan, müşterisi Nurettin Can’ın bıraktığı halıların birinin arasında binlerce liralık altın buldu. Müşterisini arayıp bilgi veren Azğan, miktarını teyit ettiği altınları Can’a teslim etti.
24.04.2024 Gündem
Reformlar ve 104 yıl öncesi
Reformlar ve 104 yıl öncesi Eğer reformların tarihi yazılsaydı, Meclis’in kurulduğu 1920 ve Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı 1938 arasındaki dönem çok özel bir yer kaplardı.
23.04.2024 Ekonomi
Park halindeki otomobilleri çalan hırsızlar yakalandı
Park halindeki otomobilleri çalan hırsızlar yakalandı İstanbul'da park halindeki otomobilleri çaldıkları iddia edilen 4 şüpheli yakalırken 2'si tutuklandı.
22.04.2024 Gündem
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu Geçen hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Cuma günü gram altın 2550 lirayı aşarken, borsa öğleden sonra sert yükseldi. Bu hafta ise yurt içi piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki altın, borsa ve faizde beklentiler ne? İşte detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Konuttaki peşinat sorununa yeni çözüm!
Konuttaki peşinat sorununa yeni çözüm! Fiyatlardaki yüksek seyir, krediye erişimdeki zorluklar ve faiz oranlarındaki yüksek seyir derken, konutunu elden çıkarmak isteyen mülk sahipleri yeni bir yönteme başvurdu. İkinci el satış platformlarında 'takasa uygun’ şeklinde ilanlar dikkat çekmeye başladı. İşte detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Çöpteki servet! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpteki servet! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve Milliyet aracılığıyla israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman'a son görev
Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman'a son görev A Milli Basketbol Takımımız ve Yunanistan temsilcisi Panathinaikos’un Başantrenörü Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı.
19.04.2024 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Servet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.