Shantel

Shantel

Son dakika shantel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan shantel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan shantel haber sayfamızda...

Shantel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 122 shantel haberi bulunmuştur.
Konserden tiyatroya basketboldan Espor’a birbirinden farklı etkinliklerle “Her şey bir arenada”
Konserden tiyatroya basketboldan Espor’a birbirinden farklı etkinliklerle “Her şey bir arenada” Sevdiğin müzisyenler, beğendiğin oyuncular, hayranı olduğun sporcular… Dev konserlerden etkileyici oyunculuk performanslarına, ulusal ve uluslararası basketbol turnuvalarından dünya çapında Espor şampiyonalarına kadar her türden etkinlikte Volkswagen Arena’da buluşuyoruz.
12.09.2023 Advertorial
Müzik
Müzik Oktoberfest’te Balkan rüzgârları esecek! Almanya’nın Münih kentinde her yıl düzenlenen ünlü festival Oktoberfest, İstanbullularla buluşuyor! Büyülü notalarının müzikseverlerin dört bir yanını saracağı iki günlük festival, dopdolu bir program, eğlence ve dans garantili bir hafta sonu vadediyor...
20.08.2023 Kültür Sanat
Huzuru Kalamış’tan almaya devam
Huzuru Kalamış’tan almaya devam Kadıköy Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği +1 Sunar: Kalamış Yaz Festivali konserler ve film gösterimleriyle yeniden halkla buluşuyor. 7 Temmuz’da başlayan festival 10 Eylül’e kadar 43 konser ve 17 film gösterimi olmak üzere toplam 60 etkinliği katılımcılarla bir araya getirecek.
11.07.2023 Kültür Sanat
Baharda şehirden kaçış rotaları
Baharda şehirden kaçış rotaları Baharı karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde şehrin kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için Konya’dan Çanakkale’ye, Bursa’dan İzmir’e doğa, kültür ve tarihin iç içe geçtiği en güzel bahar rotalarını alanın uzmanlarına sorduk.
30.04.2023 Pazar
Balkan havası Çeşme’ye taşındı
Balkan havası Çeşme’ye taşındı “Balkan Günleri” temasıyla eğlence ve kültür-sanatı buluşturan Çeşme Festivali; konserler, en özel lezzetler ve İlber Ortaylı’nın söyleşisiyle ziyaretçilerine unutulmaz bir haftasonu yaşattı
25.09.2022 Ege
Troya’da sanat var
Troya’da sanat var Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği Troya Kültür Yolu Festivali için Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, “Troya’nın Anadolu kenti olduğunu vurgulamak istiyoruz” diyor.
17.09.2022 Kültür Sanat
Bahar Goran Bregoviç’le geliyor!
Bahar Goran Bregoviç’le geliyor! Balkan müziğinin dünyaca tanınan ismi Goran Bregoviç, baharı İstanbul’a getiriyor. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bregoviç, ünlü yönetmen Emir Kusturica’nın yönettiği “Çingeneler Zamanı”, “Yeraltı”, “Arizona Rüyası” gibi kült film müzikleriyle de tanınıyor.
6.05.2022 Kültür Sanat
Baharın gelişi kutlanacak
Baharın gelişi kutlanacak Dünyaca ünlü Goran Bregoviç Wedding&Funeral Band ve Shantel’in de aralarında bulunduğu yıldızlar, URU organizasyonuyla 7 Mayıs’ta İstanbullu müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
29.04.2022 Cadde
Shantel yorumuyla Suda Balık Oynuyor
Shantel yorumuyla Suda Balık Oynuyor Shantel, Cümbüş Cemaat ile birlikte kaydettiği yeni EP’si “Suda Balık” ile bir kez daha Türkiyeli seyircilerin karşısında. Gloss Müzik etiketiyle yayınlanacak EP, 3 Mart’ta tüm dijital satış platformlarında yer alacak.
3.04.2020 Kültür Sanat
fizy İstanbul Müzik Haftası'nda sahne alacak sanatçılar belli oldu
fizy İstanbul Müzik Haftası'nda sahne alacak sanatçılar belli oldu Popüler müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası, 4-9 Kasım'da müzikseverlerle buluşuyor. Festival kapsamında Kenan Doğulu, Teoman, Haluk Levent, Ceza, Kalben ve Norm Ender gibi isimler sahne alacak.
8.10.2019 Cadde
İyi müzik GezginFest Van'da
İyi müzik GezginFest Van'da Doğu’nun ilk ve tek gençlik müzik festivali GezginFest Van; canlı performansın ana durağı Hayal Kahvesi ve Interrail Türkiye ortak yapımıyla; 7-8-9 Eylül tarihlerinde, Van Gölü kıyısında bulunan Gevaş Ada İskelesinde gerçekleşecek.
7.09.2018 Kültür Sanat
Kuşadası Gençlik Festivali 11-15 Temmuz'da
Kuşadası Gençlik Festivali 11-15 Temmuz'da Geçtiğimiz yıl 90 bin müzikseveri buluşturarak gelenekselleştiğini kanıtlayan Kuşadası Gençlik Festivali 3. yılında 11-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenleniyor.
11.07.2018 Kültür Sanat
Kuşadası’nda gençlik ateşi 3. kez yanacak
Kuşadası’nda gençlik ateşi 3. kez yanacak 11-15 Temmuz günleri arasında 3. kez düzenlenecek Kuşadası Gençlik Festivali, 5 günde 53 konsere ev sahipliği yapacak. Duman, Ümit Besen, Athena, Şebnem Ferah, Hayko Cepkin ve Mor ve Ötesi gibi özgün isimler sahneye çıkacak
10.07.2018 Ege
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Gelecek hafta için henüz plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivitelerin yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
15.12.2017 Cumartesi
Demirören İstiklal Palas misafirlerini bekliyor
Demirören İstiklal Palas misafirlerini bekliyor İstiklal Caddesi’nin yeni vazgeçilmez adresi Demirören İstiklal Palas, dekorasyonu, yemekleri ve eğlencesiyle gece hayatına yön verecek.
18.11.2016 Kültür Sanat
Shantel ile cuma gecesi ateşi
Shantel ile cuma gecesi ateşi Shantel, 13 Mart Cuma akşamı bir kez daha Babylon sahnesine konuk oluyor.
12.03.2015 Kültür Sanat
Babylon’da bu hafta
Babylon’da bu hafta İsveç’in sıradışı ismi Elliphant, 7 Mart Cumartesi akşamı Babylon’da dinleyicisiyle buluşuyor.
4.03.2015 Kültür Sanat
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? PAZARTESİ KONSER Hüseyin Sermet’ten resitaller Piyanist ve besteci Hüseyin Sermet, Borusan Quartet ile Kadıköy’deki Süreyya Operası’nda sahneyi p
30.01.2015 Cumartesi
Balkan müziğinin yıldızları bu hafta Babylon'da
Balkan müziğinin yıldızları bu hafta Babylon'da Babylon sahnesinin bu haftaki konukları Shantel, Social Inclusion Band, şehrin yeni ozanı Yasemin Mori, caz vokalisti Hediye Güven ile Nijeryalı saksafon efsanesi Orlando Julius & TheHeliocentrics…
13.01.2015 Kültür Sanat
Manu Chao Life Park’ta
Manu Chao Life Park’ta Türkiye’de sağlam bir dinleyici kitlesi olan Manu Chao, La Ventura 2014 Turnesi kapsamında 21 Haziran Cumartesi günü, Life Park’ta düzenlenecek olan Ekşi Fest'te sahne alacak!
23.06.2014 Kültür Sanat
Düğününüzde ne çalınacak?
Düğününüzde ne çalınacak? Düğün mevsimi başladı. Birçoğumuzun yakın bir tarihte gideceği düğünü var. Caz sever de olsak sadece klasik müzik de dinlesek düğünde çalınan şarkılarla göbek atacağız hepimiz. Peki bu düğün şarkılarına nasıl karar veriliyor? DJ’lere sorduk
6.06.2014 Cumartesi
Koç Üniversitesi Bahar Şenliği'nde dünyaca ünlü isimler var
Koç Üniversitesi Bahar Şenliği'nde dünyaca ünlü isimler var Katılımcılara müzik şöleni yaşatacak festivalde Gogol Bordello, Sıla , Duman, Mabel Matiz, Triggerfinger, Shantel, Jehan Barbur, Büyük Ev Ablukada ve Dearhed canlı performanslarıyla sahne alacak.
24.04.2014 Eğitim
Gogol Bordello ve Triggerfinger Koç Fest'te!
Gogol Bordello ve Triggerfinger Koç Fest'te! Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü tarafından düzenlenen Bahar Şenliği’14, bu sene 10 Mayıs Cumartesi günü Rumeli Feneri Kampüsü’nde gerçekleşecek.
22.04.2014 Kültür Sanat
Bu hafta ne var ne yok
Bu hafta ne var ne yok Türkiye’de insan kaçakçılığını, umut tacirlerinin insanların hayatlarını nasıl mahvettiğini, hayallerinin peşinden giderken fuhuşa zorlanan Dijana’nın hayatını anlatan tiyatro oyunu “Önce Bir Boşluk Oldu Kalp Gidince Ama Şimdi İyi”, 20.30’da Şişli Black Out Sahnesi’nde. Biletler 34.50, öğrenci 24.50 TL.
27.12.2013 Cumartesi
Bu hafta ne var ne yok
Bu hafta ne var ne yok 23. Akbank Caz Festivali’nin önemli konuklarından biri olarak anılan Ozan Musluoğlu Quartet bu akşam Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nde caz severlerle buluşacak.
1.11.2013 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Shantel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.