Silah Sevkiyatı

Silah Sevkiyatı

Son dakika silah sevkiyatı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan silah sevkiyatı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan silah sevkiyatı haber sayfamızda...

Silah Sevkiyatı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 515 silah sevkiyatı haberi bulunmuştur.
Macaristan'dan flaş dünya savaşı açıklaması! 'Brüksel'de hazırlıklar yoğunlaşıyor'
Macaristan'dan flaş dünya savaşı açıklaması! 'Brüksel'de hazırlıklar yoğunlaşıyor' Kuzey'de Rusya - Ukrayna, Orta Doğu'da İsrail- Filistin savaşı devam ederken Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Szijjarto “Brüksel’de yeni bir dünya savaşı için hazırlıklar yoğunlaşıyor.” diyerek bir an önce hazırlılıkların durdurulması çağrısında bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Dünya
Silah kaçakçılarına geçit yok! 100 adet ruhsatsız tabanca yakalandı
Silah kaçakçılarına geçit yok! 100 adet ruhsatsız tabanca yakalandı Manisa Turgutlu'da silah kaçakçılarına geçit yok. Polisin gerçekleştirdiği operasyonda 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
4.04.2024 Gündem
İstanbul'da sosyal medya üzerinden silah kaçakçılığı
İstanbul'da sosyal medya üzerinden silah kaçakçılığı İstanbul'da Eyüpsultan'da düzenlenen 3 ayrı operasyonda silah kaçakçılığı yapan 9 şüpheliyi yakaladı.
9.09.2023 Gündem
Rus ajansı bu sabah duyurdu! 'Erdoğan'ın planı'
Rus ajansı bu sabah duyurdu! 'Erdoğan'ın planı' Soçi'deki Erdoğan-Putin zirvesine artık saatler kaldı, İngiltere'den Japonya'ya dünya buluşmaya kilitlendi. Uluslararası haber ajansı AFP zamanlamayı öne çıkarırken AP 'Türkiye neden arabulucu?' sorusunu sordu.
4.09.2023 Dünya
Bir ülkede yeni salgın alarmı! Havuz ve klima yoluyla bulaşıyor
Bir ülkede yeni salgın alarmı! Havuz ve klima yoluyla bulaşıyor Polonya’nın görülen 'lejyoner hastalığı' nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 14’e yükseldi. Polonya Özel Hizmetler Koordinatörü Bakan Yardımcısı sabotaj şüphesine ilişkin konuştu.
29.08.2023 Dünya
İran'dan ABD'ye deprem tuzağı! Aylar sonra ortaya çıktı
İran'dan ABD'ye deprem tuzağı! Aylar sonra ortaya çıktı Pentagon'dan sızan belgelere bir yenisi daha eklendi. Söz konusu belgede Türkiye'de meydana gelen ve Suriye'yi de etkileyen iki büyük deprem sonrası İran'ın yaptığı gizli hamleler ortaya çıktı.
8.05.2023 Dünya
Ukrayna’ya uçak işi ciddileşiyor
Ukrayna’ya uçak işi ciddileşiyor Ukrayna’nın Batı yapımı savaş jetlerini alması konusu daha yüksek sesle dillendiriliyor. Ukrayna’nın tercihi F-16, ancak ‘Rafale’ ve ‘Gripen’e de sıcak bakılıyor.
29.01.2023 Dünya
ABD kanıt göstererek paylaştı! Kuzey Kore'den Rusya'ya askeri yardım
ABD kanıt göstererek paylaştı! Kuzey Kore'den Rusya'ya askeri yardım ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Kuzey Kore'nin Rus paralı asker şirketi Wagner aracılığıyla Ukrayna savaşı için Rusya'ya silah sağlamaya devam ettiğini belirterek sevkiyata ilişkin uydu fotoğraflarını kamuoyuyla paylaştı. Kirby, sevkiyatın Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi kararlarının ihlali olduğunu söyledi.
21.01.2023 Dünya
Brimstone füzeleri Ukrayna'ya gidiyor! 'Putin bu yıl sıkılacağımızı düşünüyorsa yanılıyor'
Brimstone füzeleri Ukrayna'ya gidiyor! 'Putin bu yıl sıkılacağımızı düşünüyorsa yanılıyor' İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Ukrayna'ya 600 Brimstone füzesi göndereceklerini açıkladı.
19.01.2023 Dünya
İsrail Şam Havalimanı'nı vurdu
İsrail Şam Havalimanı'nı vurdu Tiberias Gölü üstünden ilerleyen füzelerin hedefinde Suriye'nin başkenti vardı, iki askerin hayatını kaybettiği saldırı sonrasında havalimanı devre dışı kaldı.
2.01.2023 Dünya
Yarısı savaş ganimeti! Dünya şaşkın
Yarısı savaş ganimeti! Dünya şaşkın Moskova'nın atadığı yerel işgal yöneticisinin Putin'in 'beceriksiz' Rus komutanlarını haşladığı video kaydı, şok etkisi yarattı. Adım adım hezimete sürüklenen Rus ordusunun cephe hattında bırakıp kaçtıkları ise, savaşın kaderini kökünden değiştirdi.
7.10.2022 Dünya
Atina'dan Ege'de yeni provokasyon! ABD'nin verdiği araçlar böyle sevk edildi
Atina'dan Ege'de yeni provokasyon! ABD'nin verdiği araçlar böyle sevk edildi Yunanistan'ın uluslararası hukuku hiçe sayarak Ege'deki gayri askeri statüdeki Adalar'a zırhlı araç sevk ettiği anlar ortaya çıktı.
25.09.2022 Haberler
Cephaneler Zeytinburnu’ndan çıkarıldı
Cephaneler Zeytinburnu’ndan çıkarıldı İsmet İnönü, “Eğer Zeytinburnu depolarındaki cephane bize ulaşmamış olsaydı, biz ne taarruza karar verebilirdik ve ne de devam ettirebilirdik” diyecekti.
30.08.2022 Gündem
Bakan Yanık: Suriyelileri peyderpey gönderiyoruz
Bakan Yanık: Suriyelileri peyderpey gönderiyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir esnafın Suriyeli sığınmacıların akıbetini sorması üzerine, "Şimdi peyderpey gönderiyoruz. Biraz daha dişimizi sıkacağız ve 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak" dedi.
7.08.2022 Gündem
Yunanistan, ABD'den silah almayı sürdürüyor! Şimdi de 90 adet zırhlı araç
Yunanistan, ABD'den silah almayı sürdürüyor! Şimdi de 90 adet zırhlı araç Yunanistan, ABD'den silah ve askeri araç tedarik etmeye devam ediyor. Son olarak Yunanistan'ın ABD'den 90 yeni M117 zırhlı güvenlik aracı tedarik ettiği bildirildi. 90 adet zırhlı güvenlik aracı Yunanistan Kara Kuvvetlerince Selanik'te teslim alındı.
26.07.2022 Haberler
Selanik Limanı'nda ABD haretliliği! Türkiye sınırına doğru yola çıktılar
Selanik Limanı'nda ABD haretliliği! Türkiye sınırına doğru yola çıktılar Yunanistan, ABD'den silah ve askeri araç tedarik etmeye devam ediyor. Son olarak Yunanistan'ın ABD'den 90 yeni M117 zırhlı güvenlik aracı tedarik ettiği bildirildi. 90 adet zırhlı güvenlik aracı Yunanistan Kara Kuvvetlerince Selanik'te teslim alındı.
26.07.2022 Dünya
Son dakika... Rus askerlerini gözleri bantlı getirdiler!
Son dakika... Rus askerlerini gözleri bantlı getirdiler! Ukrayna'nın en büyük ikinci şehri Harkov çevresinden püskürtülen Rus ordusu, bugün füze saldırılarında sivilleri vurdu. Yerel medya ise, Rus işgalcilerden geri alınan bir köyden ses getirecek fotoğraflar paylaştı.
7.05.2022 Dünya
Fabrikada kanlı çatışma!
Fabrikada kanlı çatışma! Rusya’nın abluka altına aldığı Azovstal fabrikasını vurduğu ve fabrika içinde kanlı çatışmalar yaşandığı ifade ediliyor. Fabrika içinde hala çok sayıda sivil var.
6.05.2022 Dünya
Almanya düğmeye bastı! Ukrayna'ya ağır silah sevkiyatı için meclise ortak teklif
Almanya düğmeye bastı! Ukrayna'ya ağır silah sevkiyatı için meclise ortak teklif Almanya'da hükümeti oluşturan üç parti, Federal Meclis'te oylanmak üzere ortak bir teklif hazırladı. Teklif Ukrayna'ya silah desteğini ağır silahları içerecek şekilde genişletmeyi ve hızlandırmayı öngörüyor.
26.04.2022 Dünya
Son dakika: Rusya görüntüleri paylaştı, Zelenskiy'i yalanladı! Silah sevkiyatı yapan uçak düşürüldü
Son dakika: Rusya görüntüleri paylaştı, Zelenskiy'i yalanladı! Silah sevkiyatı yapan uçak düşürüldü Son dakika haberine göre; Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, "Ukrayna'ya silah sevkiyatı yapan kargo uçağı düşürüldü" dedi. Konaşenkov açıklamasında Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin rakamlar konusunda kamuoyunu yanılttığını savunarak açıklamalarda bulundu.
16.04.2022 Dünya
Almanya: Ukrayna'ya ordu envanterinden sevkiyat mümkün değil
Almanya: Ukrayna'ya ordu envanterinden sevkiyat mümkün değil Savunma Bakanı Lambrecht, ordu envanterinden Ukrayna'ya silah gönderilmesinin mümkün olmadığını, sevkiyatın artık doğrudan savunma endüstrisi üzerinden yapılması gerektiğini söyledi.
9.04.2022 Dünya
Son dakika... İsrail'de gizli buluşma! 'Ukraynalılar özel silah anlaşması araştırıyor'
Son dakika... İsrail'de gizli buluşma! 'Ukraynalılar özel silah anlaşması araştırıyor' Son dakika haberlere göre, Ukrayna heyetinin görüştüğü bakanları isim isim sayan Haaretz, Savunma Bakanlığı'nın herhangi bir randevu vermediğini yazdı. Ukraynalılar ise, resmi olmayan kanallardan bir silah anlaşmasının peşinde.
6.04.2022 Dünya
Son dakika... Çekya Ukrayna'ya tank gönderdi
Son dakika... Çekya Ukrayna'ya tank gönderdi Çek televizyonu, Rus işgaline karşı direnen Ukrayna'ya çok sayıda T-72 tankı ve BVP-1 zırhlı muharebe aracı sevk edildiğini duyurdu. S-300 gibi Rus üretimi hava savunma sistemleri ya da Rus üretimi savaş uçaklarının Ukrayna'ya sevk edilmesi haftalardır konuşuluyordu. Çekya'dan tank ve zırhlı araçlarla yola çıkan trenler, bir ilk olma özelliği taşıyor.
5.04.2022 Dünya
Lavrov: 'Rusya'ya karşı 5 binden fazla yaptırım kararı alındı'
Lavrov: 'Rusya'ya karşı 5 binden fazla yaptırım kararı alındı' Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Rusya'ya karşı 5 binden fazla yaptırım uygulandı. Bu, İran ve Kuzey Kore'ye uygulanan kısıtlamaları gölgede bırakan bir rekor" dedi.
18.03.2022 Dünya
Son dakika... Almanya F-35 satın alıyor
Son dakika... Almanya F-35 satın alıyor Rusya'nın Ukrayna'yı işgale girişmesiyle silahlanma programında radikal değişikliğe giden Berlin yönetimi, ABD'den F-35 jetleri almaya karar verdi. Berlin, Amerikan Lockheed Martin firması tarafından üretilen savaş uçaklarını halihazırda kullanılan Tornado'ların yerine koyacak. Bir çatışma çıkması durumunda Tornado, ABD'nin nükleer bombalarını taşıyabilecek tek Alman jeti ancak hava kuvvetleri 80'lerden beri Tornado'ları uçurmuyor.
14.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Silah Sevkiyatı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.