Silinir

Silinir

Son dakika silinir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan silinir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan silinir haber sayfamızda...

Silinir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 331 silinir haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Kerem Aktürkoğlu, Süper Kupa sonrası ilk kez konuştu! 'Sizlik bir şey yok'
ÖZEL | Kerem Aktürkoğlu, Süper Kupa sonrası ilk kez konuştu! 'Sizlik bir şey yok' Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe U19 Kaptanı Emirhan ile yaşadığı diyaloğu anlattı, topu taca atacakları yönünde bir konuşmasının bulunmadığını söyledi. Kerem, "Kardeşimize, 'hoş geldin' diyerek, 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok' dedim" ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Süper Kupa'nın PFDK sevkleri açıklandı!
SON DAKİKA: Süper Kupa'nın PFDK sevkleri açıklandı! PFDK, Süper Kupa'nın sevklerini açıkladı. Fenerbahçe ve Ahmet Ketenci disipline sevk edildi.
9.04.2024 Galatasaray
Aykut Kocaman'dan Süper Kupa tepkisi! 'Galatasaray'ı yenecek gücün var'
Aykut Kocaman'dan Süper Kupa tepkisi! 'Galatasaray'ı yenecek gücün var' Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Aykut Kocaman, sarı-lacivertlilerin Süper Kupa'daki tutumunu eleştirdi. Kocaman "Galatasaray'ı yenecek gücün var." ifadesini kullandı.
7.04.2024 Fenerbahçe
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
Online e-devlet şifresi alma ekranı - 20234 e - Devlet şifresi nasıl alırım?
Online e-devlet şifresi alma ekranı - 20234 e - Devlet şifresi nasıl alırım? E-Devlet kapısı yurt genelindeki tüm vatandaşlarımız için oldukça önemli bir yere sahip. E-devlet sayesinde birçok işini kısa sürede gerçekleştirebilen vatandaşlarımız için e - devlet şifresi nasıl alınır, online şifre ekranı ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte ayrıntılar..
9.01.2024 Gündem
Facebook Hesap Silme Linki 2024: Kalıcı Olarak Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır?
Facebook Hesap Silme Linki 2024: Kalıcı Olarak Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır? Bir dönem dünyanın en popüler uygulamalarından olan Instagram, Twitter ve TikTok gibi sosyal platformların artmasıyla kullanıcı sayısında düşüş yaşamaya başladı. Özellikle Instagram’ın piyasaya sürülmesi ile ünü geride kalan Facebook kullanıcıları hesaplarını dondurma veya silme kararı aldı. Facebook kullanmayalar için hesap dondurma işleminin yanı sıra kalıcı olarak hesap silme imkanı da bulunuyor. Facebook hesap silme işlemi bilgisayar ve telefonlardan birkaç adımda yapılabiliyor. Facebook kalıcı kapatma işlemi nasıl yapılır? “Facebook Hesap Silme Linki 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
9.01.2024 Sosyalmedya
PUBG Hesap Silme 2024: PUBG Mobile Hesabı Nasıl Kapatılır?
PUBG Hesap Silme 2024: PUBG Mobile Hesabı Nasıl Kapatılır? Çok oyunculu video oyunu PUBG son dönemlerde dünyanın en popüler oyunu haline geldi. 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanan PUBG Android ve iOS cihazlardan kolayca indirilerek oynanabiliyor. Oyuna bağlanırken Facebook, Google veya Misafir (Guest) olarak kaydolma imkanı sağlanıyor. Ancak oyundan sıkılanlar için hesap silme imkanı bulunuyor. Telefondan veya internet tarayıcıları üzerinden bu işlem kolayca halledilebiliyor. PUBG Mobile hesabı telefondan nasıl silinir? “PUBG Hesap Silme 2024” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi olabilirsiniz.
5.01.2024 Oyun
Spotify Hesap Silme 2024: Kalıcı Olarak Spotify Hesap Kapatma Linki
Spotify Hesap Silme 2024: Kalıcı Olarak Spotify Hesap Kapatma Linki Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ulaşan Spotify bünyesinde barındırdığı şarkılar ve podcastlerle ile müzik dinlemeyi daha kolay hale getiriyor. Aboneliğe dayalı hizmet veren kullanıcıların müzikleri reklamsız ve ücretsiz bir şekilde dinlemesi için Premium üyesi olması gerekiyor. Ancak uygulaması hoşuna gitmeyen kişiler için Spotify hesap silme imkanı bulunuyor. Spotify hesap kapatma linki için “Spotify Hesap Silme 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Teknoloji
Twitter Hesap Silme Linki 2024: Masaüstü ve Mobilden Twitter Hesabı Kalıcı Nasıl Kapatılır?
Twitter Hesap Silme Linki 2024: Masaüstü ve Mobilden Twitter Hesabı Kalıcı Nasıl Kapatılır? Dünyanın en popüler uygulamalarından birisi haline gelen Twitter insanların dünyadan haberdar olma insanlar ile iletişim kurmasına olanak sağlıyor. Düşüncelerin paylaşıldığı, fotoğraf video gibi medyaların paylaşılabildiği Twitter’da kişiler dilerse sevdikleri arkadaşları, ünlüleri şirketleri takip edebilirler. Ancak Twitter’dan sıkılarak hesabını kalıcı olarak silmek isteyenler de var. Bu durumda yapılması gereken birkaç basit adım var. Twitter hesap silme işlemi bilgisayar veya telefonlardan birkaç adımda yapılabilir. Twitter hesabı nasıl silinir? “Twitter Hesap Silme Linki 2024” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
4.01.2024 Sosyalmedya
Telegram Hesap Silme Linki 2024: Kalıcı Olarak Telegram Hesabı Nasıl Silinir? Telegram Hesap Kapatma
Telegram Hesap Silme Linki 2024: Kalıcı Olarak Telegram Hesabı Nasıl Silinir? Telegram Hesap Kapatma WhatsApp’ın tepki çeken güncelleme kararının ardından son dönemlerde Telegram’a olan ilgi arttı. Hem mobil hem de bilgisayardan kullanılabilen Telegram yaklaşık 500 milyonu aşkın aktif kullanıcı sayısına ulaştı. Her seferinde güvenlik ile ilgili iddialarını sürekli olarak dile getiren Telegram’ı kurması çok basit. Ancak hesap silme işlemi açmaya göre karmaşık. Hesap silme işlemi Andorid ve iOS işletim sistemi telefonlar ve bilgisayardan yapılabiliyor. Telegram hesabı nasıl silinir? “Telegram Hesap Silme Linki 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Sosyalmedya
Snapchat Hesap Silme Linki 2024: Kalıcı Olarak Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?
Snapchat Hesap Silme Linki 2024: Kalıcı Olarak Snapchat Hesabı Nasıl Silinir? Snapchat, eğlenceli filtreleri, ses dublajları ve türlü türlü özellikleri ile hayatımıza Eylül 2011’de girdi. Dünyanın en popüler uygulamalarından biri haline gelen Snapchat son zamanlarda kullanıcı kaybetmeye başladı. Bunun en büyük nedenlerinde bir tanesi de Instagram ve Facebook’un kendine kattığı yeni özellikler. Popülaritesini kaybeden Snapchat’i kullanmadıkları için birçok hesabını kalıcı olarak silmek istiyor. Snapchat kalıcı hesap silme işlemi birkaç adımda yapılıyor. Snapchat hesabı kalıcı olarak nasıl silinir? “Snapchat Hesap Silme Linki 2024” içeriğimizden detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.
4.01.2024 Sosyalmedya
Facebook Hesap Açma 2024: Yeni Facebook Hesabı Nasıl Açılır?
Facebook Hesap Açma 2024: Yeni Facebook Hesabı Nasıl Açılır? Kurulduğu günden bu yana dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Facebook’a her geçen gün yeni kişiler kaydoluyor. Yaklaşık 10 yıldır popülaritesini sürdüren Facebook’un 2 milyar kullanıcısı bulunuyor. Tamamen ücretsiz olan bu platforma giriş yapmak için öncelikle kaydolma şartı getiriliyor. Arkadaş ve aile üyeleri ile etkileşim sağlayan Facebook’ta video, fotoğraf, haber, metin gibi içeriklerin paylaşılmasına imkan tanıyor. Dünyanın en büyük 5 teknoloji şirketlerinden birisi olan Facebook hesap açma işlemi telefondan veya bilgisayar üzerinden yapılabiliyor. Facebook’a nasıl kayıt olunur? “Facebook Hesap Açma İşlemi 2024” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
4.01.2024 Sosyalmedya
Facebook Dondurma ve Silme 2024: Facebook Kalıcı ve Geçici 'Hesap Dondurma ve Silme' İşlemi Nasıl Yapılır?
Facebook Dondurma ve Silme 2024: Facebook Kalıcı ve Geçici 'Hesap Dondurma ve Silme' İşlemi Nasıl Yapılır? Bir zamanlar dünyanın en popüler sosyal medya platformu olan Facebook Instagram Twitter gibi uygulamaların çıkmasıyla birlikte kullanıcı sayısında azalma yaşamaya başladı. Son dönemlerde veri ihlali ile gündeme gelen Facebook’a güvenmeyenlerin kullanıcı sayısının azalmasında etkisi büyük oldu. Facebook’u artık kullanmayanlar veya sosyal medyaya ara vermek isteyenler için Facebook hesap dondurma veya silme işlemi imkanı var. 2 milyar kullanıcıyı aşan Facebook hesap dondurma, silme nasıl yapılır? sorusunun cevabı gayet basit. İçerikte ulaşabileceğiz Facebook dondurma ve silme linki ile bilgisayardan veya akıllı telefonlardan bu işlem birkaç adımda yapılabilir.
4.01.2024 Sosyalmedya
iCloud Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? 2024 iCloud Şifre Değiştirme ve Sıfırlama
iCloud Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? 2024 iCloud Şifre Değiştirme ve Sıfırlama Apple kullanıcıları cihazlarının aktif ve yedeklenebilir olması için iCloud hesabına ihtiyaç duyar. Telefondaki fotoğraf, video ve belgelerin saklanması açısından büyük önem taşır. iCloud hesabı hotmail veya gmail hesabı ile açılır. Şifrenin unutulması halinde cihaz kilitlenebilir ve erişim sorunu yaşanır. Daha kötüsü bilgiler ve özel fotoğraflara başkaları tarafından erişilmesi gibi durumlara yol açabilir. iCloud şifre değiştirme veya sıfırlama işlemi birkaç adımda yapılabilir. Ancak mailin de unutulması halinde bu işlem biraz daha karmaşık hale gelebilir. iCloud şifremi unuttum ne yapabilirim? 2024 iCloud Şifre Değiştirme ve Sıfırlama Nasıl Yapılır? içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
3.01.2024 Teknoloji
e - Devlet şifresi nasıl alınır? 2024 e-devlet şifresi online alma ekranı
e - Devlet şifresi nasıl alınır? 2024 e-devlet şifresi online alma ekranı Milyonlarca vatandaşımızı yakından ilgilendiren ve birçok işlerini halletme imkanı sunan e-devlet ekranı ile ilgili en çok e-devlet şifresi nasıl alınır sorusunun cevabını derledik. İşte yurt genelindeki tüm vatandaşlarımızın yararlanabildiği 2024 e-devlet şifresi online alma ekranı
2.01.2024 Gündem
İstanbulspor, Trabzonspor maçında sahadan çekildi! Yaptırımı ne olacak?
İstanbulspor, Trabzonspor maçında sahadan çekildi! Yaptırımı ne olacak? Süper Lig'de İstanbulspor-Trabzonspor maçının ikinci yarısında Onuachu'nun attığı gol sonrası sarı-siyahlı yönetim takımı sahadan çekti. Gözler Futbol Müsabaka Talimatı'na çevrildi.
20.12.2023 İstanbulspor
İçindeki kimyasal sizi hasta edebilir
İçindeki kimyasal sizi hasta edebilir ‘Deride küçük bir desen, insan sağlığına ne kadar zarar verebilir? diye düşünmeyin. Hint kınalarına eklenen PPD adlı kimyasal, ekzema, solunum ve böbrek yetmezliğine neden oluyor. Uzmanlar, bu kınaların kullanılmamasını öneriyor.
9.10.2023 Gündem
İNSTAGRAM HESAP SİLME, Dondurma ve Kapatma Linki - Kalıcı, Geçici İnstagram Silme Nasıl Yapılır?
İNSTAGRAM HESAP SİLME, Dondurma ve Kapatma Linki - Kalıcı, Geçici İnstagram Silme Nasıl Yapılır? Instagram silme ve kapatma konusunda kullanıcılarından oldukça fazla talep alan Instagram, bu durumu kolaylaştırmak için kullanıcılarına bir takım çözüm önerileri sunuyor. Birçok sosyal medya platformunda olduğu gibi Instagram üzerinde de kullanıcıların hesaplarını tamamen sileceği ya da kısa süreli olarak kapatabileceği seçenekler sunuluyor. Herhangi bir sebepten dolayı ya da sebepsiz olarak Instagram hesap silme ya da kapatma işlemi yapmak istiyorsanız, altta yer alan Instagram.com linkleri üzerinden kalıcı ya da geçici olarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
3.10.2023 Teknoloji
İNSTAGRAM HESAP SİLME, Dondurma ve Kapatma Linki - Kalıcı, Geçici İnstagram Silme Nasıl Yapılır?
İNSTAGRAM HESAP SİLME, Dondurma ve Kapatma Linki - Kalıcı, Geçici İnstagram Silme Nasıl Yapılır? Instagram silme ve kapatma konusunda kullanıcılarından oldukça fazla talep alan Instagram, bu durumu kolaylaştırmak için kullanıcılarına bir takım çözüm önerileri sunuyor. Birçok sosyal medya platformunda olduğu gibi Instagram üzerinde de kullanıcıların hesaplarını tamamen sileceği ya da kısa süreli olarak kapatabileceği seçenekler sunuluyor. Herhangi bir sebepten dolayı ya da sebepsiz olarak Instagram hesap silme ya da kapatma işlemi yapmak istiyorsanız, altta yer alan Instagram.com linkleri üzerinden kalıcı ya da geçici olarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
3.10.2023 Gündem
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
13.09.2023 Haberler
Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı
Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
13.09.2023 Gündem
Gmail Giriş Linki 2023: Gmail Kaydolma, Hesap, Oturum Açma ve Şifre Değiştirme İşlemi
Gmail Giriş Linki 2023: Gmail Kaydolma, Hesap, Oturum Açma ve Şifre Değiştirme İşlemi Arama motoru Google'ın ürünü olan Gmail, dünya üzerinden en çok kullanılan e-posta sistemlerinden bir tanesidir. Güvenli kullanım ve depolama sayesinde rakiplerini aşarak küresel çapta 420 milyonu aşkın kullanıcı sayısına ulaştı. Gmail hesapları ile oturum açılan cihazlarda YouTube, Play Store gibi pek çok Google ürününe de giriş yapılmaktadır. Google tarafından sunulan bu ücretsiz mail sistemine giriş yapmak için öncellikle kaydolmak gerekiyor. Belirli kullanıcı adı ve şifre ile PC veya akıllı telefonlardan yeni hesap açma işlemi yapılabilir. Ardından oturum açılarak mail sistemi ve bağlı olunan Google ürünleri kullanıma açılır. Gmail hesap ve oturum açma işlemi için "Gmail Giriş Yap 2023" içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Gündem
Namaz ile İlgili Ayetler ve Hadisler: Namazın Önemini Anlatan Ayetler ve Hadisler Nelerdir?
Namaz ile İlgili Ayetler ve Hadisler: Namazın Önemini Anlatan Ayetler ve Hadisler Nelerdir?  İslam’ın 5 şartından biri olan namaz Müslümanlar için günde 5 vakit farz olarak emredilmiştir. Dinin direği olarak kabul edilen namaz sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı şeklinde kılınır. Namazın önemini vurgulayan ayetler Kur’an-ı Kerim’de ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) hadislerinde de geçmektedir. Namazın önemini anlatan ayetler ve hadisleri merak ediyorsanız “Namaz ile İlgili Ayetler ve Hadisler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Dini Bilgiler
İmamoğlu'nun gizli toplantısı CNN Türk'te değerlendirildi: 2 husus var
İmamoğlu'nun gizli toplantısı CNN Türk'te değerlendirildi: 2 husus var CHP'de değişim çağrıları yapan Ekrem İmamoğlu’nun CHP’deki bazı isimlerle yaptığı online toplantının görüntüleri gündem oldu. CNN Türk canlı yayınında toplantı değerlendirirken Akademisyen Doç. Dr. Ali Murat Kırık, " Burada şu anda iki husus var. 9 kişi toplantının katılımcı sayısını biliyor. Ona göre zaten onaylamışta toplantıya katılıyor. Tek tekte katılımcıları onaylabilirsiniz, toplu halde de onaylayabilirsiniz. Burada katılımcıyı bilerek onaylıyor ya da toplu halde gösterdiği için bakıyor ki sayı 9, hepsini onaylıyor. Dolayısıyla bu onay her şekilde Ekrem İmamoğlu'nun." ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Haberler
İmamoğlu'nun gizli toplantısı CNN Türk'te değerlendirildi: 2 husus var
İmamoğlu'nun gizli toplantısı CNN Türk'te değerlendirildi: 2 husus var CHP'de değişim çağrıları yapan Ekrem İmamoğlu’nun CHP’deki bazı isimlerle yaptığı online toplantının görüntüleri gündem oldu. CNN Türk canlı yayınında toplantı değerlendirirken Akademisyen Doç. Dr. Ali Murat Kırık, " Burada şu anda iki husus var. 9 kişi toplantının katılımcı sayısını biliyor. Tek tekte katılımcıları onaylabilirsiniz, toplu halde de onaylayabilirsiniz. Burada katılımcıyı bilerek onaylıyor ya da toplu halde gösterdiği için bakıyor ki sayı 9, hepsini onaylıyor. Dolayısıyla bu onay her şekilde Ekrem İmamoğlu'nun." ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Silinir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.