2021 DGS sınav yerleri açıklandı! ÖSYM üzerinden DGS sınav giriş belgesi çıkarma ekranı...
2021 DGS sınav yerleri açıklandı! ÖSYM üzerinden DGS sınav giriş belgesi çıkarma ekranı... Günlerdir beklenen DGS sınav giriş belgeleri bugün açıklandı. ÖSYM yaptığı açıklamada "11 Temmuz 2021 tarihinde uygulanacak olan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2021-DGS) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır." diye belirtti.
1.07.2021 Gündem
2021 Bursluluk sınavı ne zaman, sınav giriş belgeleri yayımlandı mı? İOKBS sınavı hangi tarihte?
2021 Bursluluk sınavı ne zaman, sınav giriş belgeleri yayımlandı mı? İOKBS sınavı hangi tarihte? 2021 Bursluluk sınavı konusunda araştırmalar devam ediyor. 8-26 Şubat tarihleri arasında MEB tarafından başvuruları alınan 5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci Sınıfların katılım sağladığı bursluluk sınavı başvurularının sona ermesinin ardından sınava katılım sağlayacak olan adaylar araştırmalarını sıklaştırdı. Peki İOKBS sınavı hangi tarihte gerçekleştirilecek, sınav giriş belgeleri ne zaman yayımlanacak?
3.04.2021 Gündem
KPSS Ortaöğretim sınav giriş yerleri açıklandı! ÖSYM KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi sorgulama...
KPSS Ortaöğretim sınav giriş yerleri açıklandı! ÖSYM KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi sorgulama... KPSS Ortaöğretim sınav giriş yerleri ÖSYM tarafından açıklandı. 22 Kasım'da gerçekleştirilecek olan KPSS ortaöğretim sınavına girecek olan adaylar giriş belgelerine ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile sorgulayabilecek.
12.11.2020 Gündem
DGS sınav yerleri açıklandı! ÖSYM DGS sınav giriş belgesi için tıklayınız
DGS sınav yerleri açıklandı! ÖSYM DGS sınav giriş belgesi için tıklayınız Dikey Geçiş Sınavı 9 Ağustos'ta gerçekleşecek. Adaylar günlerdir DGS sınav giriş belgeleirnin yayımlanmasını bekliyordu ki ÖSYM'den son dakika duyurusu geldi. DGS sınav yerleri saat 14.00'te belli oldu.
29.07.2020 Gündem
YKS sınavına girerken gerekli belgeler neler? YKS saat kaçta 2020, sınav ne zaman, kaçta bitecek?
YKS sınavına girerken gerekli belgeler neler? YKS saat kaçta 2020, sınav ne zaman, kaçta bitecek? Bir yıl boyunca adayların büyük bir hazırlık yaparak beklediği YKS sınavın başlamasına artık sadece sayılı saatler kaldı. Milyonlarca adayın gireceği sınavda matematikten tarihe kadar çeşitli alanlardan sorular yer alacaklar. YKS sınavına girerken gerekli belgeleri ise adayların yanında bulundurması gerekiyor. Adım adım yaklaşılırken "YKS saat kaçta?" sorusunun cevabı araştırılıyor. Öğrencilerin merak ettiği detayları araştırdık. İşte 2020 YKS sınava girerken gerekli belgeler...
26.06.2020 Gündem