Sinemalar

Sinemalar

Son dakika Sinemalar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sinemalar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sinemalar haber sayfamızda...

Sinemalar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 576 sinemalar haberi bulunmuştur.
Ezgi Mola: Gerçek bir lohusa olarak geldim!
Ezgi Mola: Gerçek bir lohusa olarak geldim! Oyuncu ve senarist Gupse Özay'ın yeni filmi ‘Lohusa’nın galası, önceki gün Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti. Geceye katılan ünlü simalar arasında Ezgi Mola da yer aldı.
18.01.2024 Cadde
Tek bir günde 18 ölü, 31 yaralı! Katliamın sebebi beynindeki tümör mü?
Tek bir günde 18 ölü, 31 yaralı! Katliamın sebebi beynindeki tümör mü? Şafak vakti olmadan önce annesini ve eşini ve sonrasında tanımadığı birçok kişiyi daha öldürdü, tüm dünya yaşanılan bu katliam karşısında şaşkındı. Peki genç adam aslında gayet başarılı ve sağlıklı bir insanken nasıl bir anda seri katile dönüştü? Onu cani yapan şey aslında beynindeki tümör müydü? İşte gerçek.
15.01.2024 Yaşam
Hasan Can Kaya: Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım!
Hasan Can Kaya: Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım! Hasan Can Kaya, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı Yurt içi ve yurt dışı gösterilerinde kapalı gişe yapan Hasan Can Kaya, “Gösterilerinizdeki başarı sinema salonlarına yansıdı mı?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
15.01.2024 Cadde
‘Sinemalar fiyatlar nedeniyle boş’
‘Sinemalar fiyatlar nedeniyle boş’ Zafer Algöz, pandemi sonrası izleyicinin uzaklaştığı sinema salonlarının şimdi de pahalı biletler nedeniyle boş kaldığını söyledi.
14.01.2024 Cadde
Tuvalet temizlemek için işini bıraktı! Beş kuruş almadan kapı kapı geziyor
Tuvalet temizlemek için işini bıraktı! Beş kuruş almadan kapı kapı geziyor Birçoğumuz hayatta bizi en çok neyin mutlu edeceğini çözememişken, henüz 20'li yaşlarının başında olan genç kadın bunu çoktan keşfetti bile! Eline bezini alıyor ve küçük işletmelerden büyük şirketlere kapı kapı dolaşarak hiçbir ücret almadan temizlik yapmak istediğini söylüyor. Onu görenler ise ikiye bölünmüş durumda.
11.01.2024 Yaşam
İlker Aksum: Bebek haberi yanlış anlaşıldı!
İlker Aksum: Bebek haberi yanlış anlaşıldı! 'Nefes: Yer Eksi İki' filmiyle gündemde olan İlker Aksum, altı ay önce nikâh masaına oturduğu Dilay Ekmekçioğlu ile Akmerkez'de görüntülendi. 52 yaşındaki oyuncu, "Evladımız olacak. Eşim iki aylık hamile" sözleri hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
13.12.2023 Cadde
‘Dijital o kadar seyredilmiyor’
‘Dijital o kadar seyredilmiyor’ İlker Aksum, rol aldığı ‘Nefes: Yer Eksi İki’ filminin gişede milyonu bulmasını umut ettiğini söyledi.
13.12.2023 Cadde
Kenan İmirzalıoğlu: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu!
Kenan İmirzalıoğlu: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu! Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. 2016'da dünyaevine girdiği meslektaşı hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'a ilk değil; dördüncü görüşte vurulduğunu açıkladı. Ünlü isim, üçüncü çocuğa da yeşil ışık yaktı.
5.11.2023 Cadde
Cumhuriyet’in ilk yıllarında eğlence
Cumhuriyet’in ilk yıllarında eğlence Eğlence hayatı, “zamanın ruhu”nun belki de en belirgin haliyle gözlemlenebildiği alanlardan biri. Araştırmacı yazar Gökhan Akçura’nın son kitabı “Yıldızların Altında/ Cumhuriyet Döneminde Türkiye’de Eğlence Yaşamı” bunun adeta bir kanıtı.
22.01.2023 Pazar
Zobi'li Galaktik Tayfa vizyona giriyor
Zobi'li Galaktik Tayfa vizyona giriyor TRT Çocuk’ta 9 yıldır yayınlanan Türk animasyon filmi Rafadan Tayfa, yeni bir maceraya atılıyor. Çocukların, aileleriyle birlikte ilgiyle izlediği yapımın 3’üncü sinema filmi Galaktik Tayfa, 6 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşuyor. Gizemli bir uzaylı olan Zobi’nin dahil olduğu yeni filmin ön gösterimi, 5 Ocak’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın katkılarıyla beyaz perdeye yansıyacak Galaktik Tayfa, 81 ilde yüzlerce salonda aynı anda gösterime girecek.
5.01.2023 Kültür Sanat
Sinema salonlarında ‘yeni dönem’ rüzgârı
Sinema salonlarında ‘yeni dönem’ rüzgârı Sinema salonları, eski günlerine dönmeye çalışıyor. 2022’de yeni yapımlarla seyirciler sinemalara geri döndü. Bu aya kadar 42 milyon kişinin sinemaya gittiği belirtiliyor. 2023 yılında yeni yapımlar seyirciyi salonlara çekmeyi hedefliyor.
30.12.2022 Ekonomi
Ne güzel nostaljimizdin sen yazlık sinemalar
Ne güzel nostaljimizdin sen yazlık sinemalar Deneyimli sinema yazarı Burçak Evren’in kaleme aldığı “Düş Bahçeleri: İstanbul’un Yazlık Sinemaları Tarihi” geçmişin yazlık sinemalarını sadece tarihi değil, sosyo-ekonomik açıdan da ele alarak toplumsal bir özet çıkarıyor.
18.12.2022 Kültür Sanat
AK Parti’li Turan: Tüm Türkiye’ye hatta dünyaya örnek bir festivali açmaya hazırlanıyoruz
AK Parti’li Turan: Tüm Türkiye’ye hatta dünyaya örnek bir festivali açmaya hazırlanıyoruz Çanakkale’de 16-25 Eylül tarihleri arasında 40’dan fazla mekanda, 100’den fazla etkinliğin gerçekleşeceği Çanakkale Troya Kültür Yolu Festivali’ne sayılı günler kaldı. Tüm Türkiye’ye örnek olacak bir festival olacağını belirten AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Tüm Türkiye’ye hatta dünyaya örnek bir festivali açmaya hazırlanıyoruz” dedi.
13.09.2022 Siyaset
Bilim Kurulu Üyesi Özlü: Zorunlu kapanma gündemde değil
Bilim Kurulu Üyesi Özlü: Zorunlu kapanma gündemde değil Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, 2020- 2021’deki gibi tekrar kaotik bir ortama geri dönülmesine ihtiyaç olacağını düşünmediğini belirterek, "Yani zorunlu bir kapatma ya da o öyle bir ihtiyaç olacağını düşünmüyorum. Öyle bir şey gündemde değil" dedi.
21.07.2022 Gündem
Yıldızların altında sinema keyfi
Yıldızların altında sinema keyfi Bayram tatili ve yaz döneminde film izleme alışkanlığınızı açık havaya taşımaya ne dersiniz?
10.07.2022 Kültür Sanat
Edebiyat, nostalji ve bayram sofraları
Edebiyat, nostalji ve bayram sofraları  Bayramın ve sofralarının her hâlini edebiyattan okuyabilmek mümkün. Söz konusu bayramlar olduğunda edebiyatçıların kalemi, geçmişi anmadan duramıyor...
10.07.2022 Kültür Sanat
Takım elbiseyle film izleme yasağı!
Takım elbiseyle film izleme yasağı! Animasyon filmi “Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi”nin 1 Temmuz’da vizyona girmesinin ardından büyük bir trendi de beraberinde getirmesi sinema salonlarında kaosa neden oldu.
6.07.2022 Dünya
Şanghay'da iki aylık karantina bitti
Şanghay'da iki aylık karantina bitti Çin'in nüfusu en yüksek olan şehri Şanghay'da artan koronavirüs vakaları nedeniyle 2 aydır uygulanan karantina, düşük risk grubundaki bölgelerde kaldırıldı.
1.06.2022 Dünya
Acıların kadını gişenin kraliçesi
Acıların kadını gişenin kraliçesi Seyirci sayısı 2 milyon 600 bini geçen “Bergen”, “Dilberay”ın hedeflediği ama gerisinde kaldığı, yerli yapımların pandemiden önceki yüksek gişe rakamlarına ulaşacak gibi görünüyor.
16.03.2022 Kültür Sanat
Lucescu, Ukrayna'da yaşadıklarını anlattı! Kiev'de savaşın ortasında kalmıştı...
Lucescu, Ukrayna'da yaşadıklarını anlattı! Kiev'de savaşın ortasında kalmıştı... Rusya'nın işgalinin ardından ülkeyi terk etmeyeceğini söyleyen ancak Dinamo Kiev yönetiminin ısrarıyla Ukrayna'dan ayrılan Mircea Lucescu, yaşadıklarını anlattı. İşte Lucescu'nun sözlerinden satır başları...
2.03.2022 Dünyadan Futbol
Hollanda 25 Şubat'a kilitlendi! Yeni koronavirüs kararı başlıyor
Hollanda 25 Şubat'a kilitlendi! Yeni koronavirüs kararı başlıyor Hollanda Sağlık Bakanı Kuipers, ülkede uygulanan Covid-19 kısıtlamalarının 25 Şubat’tan itibaren tamamen kaldırılacağını duyurdu. Maske ve sosyal mesafe kuralı sadece toplu taşıma ve havaalanlarında uygulanacak.
15.02.2022 Dünya
Avrupa ülkeleri kısıtlamaları gevşetiyor
Avrupa ülkeleri kısıtlamaları gevşetiyor İtalya gece kulüplerini açıyor, İspanya’da maske zorunluluğu açık alanlarda kalkıyor… Hollanda'da kısıtlamalar büyük oranda devre dışı kalacak. Avrupa‘da kısıtlamalar adım adım devre dışı bırakılıyor.
12.02.2022 Dünya
Binali Yıldırım: 'Cumhurbaşkanımızın ve eşinin sağlık durumları gayet iyi'
Binali Yıldırım: 'Cumhurbaşkanımızın ve eşinin sağlık durumları gayet iyi' İstanbul Sultangazi’de Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla açıldı. Programda konuşan Yıldırım, “Cumhurbaşkanımızla görüştüm, birkaç gün daha konuttan ayrılmadan memleket işlerini takip etmeye devam edecek” dedi.
6.02.2022 Siyaset
Kendisine bilerek koronavirüs bulaştıran şarkıcı hayatını kaybetti
Kendisine bilerek koronavirüs bulaştıran şarkıcı hayatını kaybetti Çekya’da 57 yaşındaki halk müziği şarkıcısı Hana Horka, bazı kısıtlamalardan muaf olmak amacıyla bilerek korona virüse yakalandıktan sonra sosyal medya hesabından iyileştiğini duyurdu, ancak 2 gün sonra hayatını kaybetti.
19.01.2022 Dünya
'Kesişme; İyi ki Varsın Eren'in Hatay özel gösterimi yapıldı
'Kesişme; İyi ki Varsın Eren'in Hatay özel gösterimi yapıldı Trabzon Maçka’da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan, TRT ortak yapımı 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filminin özel gösterimi, Ferhat Gedik'in memleketi Hatay'da gerçekleştirildi.
8.01.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sinemalar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.