Sınıf Geçme

Sınıf Geçme

Son dakika sınıf geçme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sınıf geçme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sınıf geçme haber sayfamızda...

Sınıf Geçme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 439 sınıf geçme haberi bulunmuştur.
Son dakika! MEB açıkladı: Ortak sınav tarihleri değişti
Son dakika! MEB açıkladı: Ortak sınav tarihleri değişti Okullarda gerçekleştirilen Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlamaları'nın daha etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem 1. sınavlarının tarihleri güncellendi.
19.10.2023 Gündem
Türkçe baraj puanı 70'e çıkarıldı! Uzmanlardan açıklama geldi
Türkçe baraj puanı 70'e çıkarıldı! Uzmanlardan açıklama geldi Eğitim Uzmanı Levent Eraslan, sınıf geçmede Türkçe baraj puanının 70’e çıkarılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
19.10.2023 Eğitim
Bakan Tekin'den Türkçe ders notunun 70'e yükseltilmesine ilişkin açıklama
Bakan Tekin'den Türkçe ders notunun 70'e yükseltilmesine ilişkin açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkçede geçme puanının 70'e yükseltilmesine ilişkin, "Çocuklarımızın önce ana dilini, ana dil becerilerini geliştirmelerini arzu ediyoruz" ifadelerine yer verdi.
17.10.2023 Gündem
Sınıf geçme notu yükseltildi mi? Sınıf geçme puanı kaç oldu?
Sınıf geçme notu yükseltildi mi? Sınıf geçme puanı kaç oldu? Sınıf geçme puanı değişti! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği yayımlandı ve buna göre okullarda geçme notu değişti. İlköğretim ve ortaöğretimde sınıf geçme notları yükseldi. Peki, 2023-2024 sınıf geçme puanı kaç oldu?
17.10.2023 Bilgi Rehberi
Sınıf geçme puanı Türkçe’de 70 oldu
Sınıf geçme puanı Türkçe’de 70 oldu Milli Eğitim Bakanlığı’nca hazırlanan yeni yönetmeliğe göre daha önce 45 olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için 70’e, diğer dersler için ise 50’ye yükseltildi.
15.10.2023 Gündem
MEB'den yeni karar: Teneffüs süresi değişti
MEB'den yeni karar: Teneffüs süresi değişti Milli Eğitim Bakanlığı, okullarda öğrencilerin beslenmelerini rahat yapabilmeleri için teneffüs sürelerinde bir düzenleme yaptı.
14.10.2023 Gündem
SINIFTA KALMA VAR MI? Lise, ortaokul, ilkokulda sınıfta kalma var mı? 2023-2024 Lise, ortaokul, ilkokul sınıf geçme şartları nedir, sınıf tekrarı var mı, nasıl olur?
SINIFTA KALMA VAR MI? Lise, ortaokul, ilkokulda sınıfta kalma var mı? 2023-2024 Lise, ortaokul, ilkokul sınıf geçme şartları nedir, sınıf tekrarı var mı, nasıl olur? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan liselere ilişkin yeni kararlar geldi. Resmi Gazete'de yayınlanan kararlara göre liselerde sınıf tekrarının detayları belli oldu. Liseli öğrenciler ise Lisede sınıfta kalma var mı? 2023-2024 Lisede sınıf geçme şartları nedir, sınıf tekrarı var mı? sorularına cevap arıyor. İşte MEB'in açıklaması...
11.09.2023 Bilgi Rehberi
Lisede sınıf tekrarı: Tüm detaylar belli oldu
Lisede sınıf tekrarı: Tüm detaylar belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı'ndan liselere ilişkin yeni kararlar geldi. Resmi Gazete'de yayınlanan kararlara göre liselerde sınıf tekrarının detayları belli oldu.
8.09.2023 Haberler
Lisede sınıf tekrarı: Tüm detaylar belli oldu
Lisede sınıf tekrarı: Tüm detaylar belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı'ndan liselere ilişkin yeni kararlar geldi. Resmi Gazete'de yayınlanan kararlara göre liselerde sınıf tekrarının detayları belli oldu.
8.09.2023 Gündem
10 ilde sınıfta kalma olmayacak!
10 ilde sınıfta kalma olmayacak! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesindeki 10 ilde sınıfta kalma olmayacağını, lise öğrencilerinin başarısız oldukları ders sayısına bakılmaksızın sorumlu olarak bir üst sınıfa geçeceklerini açıkladı. Bu öğrenciler için sorumluluk sınavları 19-25 Haziran’da yapılacak.
29.04.2023 Eğitim
Bakan Özer'den öğretmen atamaları ve telafi programıyla ilgili son dakika açıklaması
Bakan Özer'den öğretmen atamaları ve telafi programıyla ilgili son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı televizyon programında 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan öğretmen atamalarıyla ilgili detayları paylaştı. Deprem bölgesinde telefon programlarıyla ilgili tarihleri de açıklayan Özer, çarpıcı mesajlar verdi.
24.04.2023 Gündem
Bakan Özer'den deprem bölgelerindeki öğrenciler için nakil açıklaması
Bakan Özer'den deprem bölgelerindeki öğrenciler için nakil açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Depremden etkilenen 10 ilimizdeki okullarda eğitim görmekte olan öğrencilerimizin istediği illerdeki okullara nakillerini yapacağız” dedi.
8.02.2023 Gündem
AÖL SINAV SONUÇLARI ÖĞRENME EKRANI ERİŞE AÇILDI MI? Açık lise sınav sonuçları son dakika durum!
AÖL SINAV SONUÇLARI ÖĞRENME EKRANI ERİŞE AÇILDI MI? Açık lise sınav sonuçları son dakika durum! AÖL 2. Dönem online sınav sonuçları büyük merakla bekleniyor. Diğer yandan ise AÖL 3. Dönem sınavları ne zaman sorusu ilgi görüyor. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Açık Öğretim Lisesi ile ilgili son gelişmeleri haberimize ekledik. İşte AÖL sonuçlarını araştıran ve AÖL 3. dönem sınav tarihlerini araştıranlar ilgilendiren bilgiler...
21.03.2022 Gündem
İlkokullarda yüz yüze eğitim 2 Temmuz’a kadar sürecek
İlkokullarda yüz yüze eğitim 2 Temmuz’a kadar sürecek Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe milli eğitim müdürlüklerine gönderilen “2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Faaliyetleri” başlıklı yazıyla ilkokullarda 2 Temmuz’a kadar olan program netleşti.
16.06.2021 Eğitim
Son dakika! Veliler dikkat! MEB'den flaş 'karne' açıklaması
Son dakika! Veliler dikkat! MEB'den flaş 'karne' açıklaması Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. dönem için karne, teşekkür ve takdir belgeleri elektronik ortamda öğrenci ve velilerin erişimine açılacak, talep eden velilere ise okul müdürlüklerince basılı karne de verilebilecek.
4.06.2021 Gündem
Okullar ne zaman açılacak 2021, karneler hangi tarihte verilecek? Yeni eğitim yılında yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?
Okullar ne zaman açılacak 2021, karneler hangi tarihte verilecek? Yeni eğitim yılında yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Yüz yüze eğitim bazı kademlerde başladı. Okulların kapanma tarih yaklaşırken diğer taraftan yeni eğitim yılında okulların açılacağı tarih merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında açıklamalar yaptı. Bakan Selçuk'un açıklaması sonrasında okulların açılacağı tarih araştırılıyor. Peki 2021 yeni eğitim yılında okullar ne zaman açılacak?
3.06.2021 Gündem
Mol Kesri Nedir? Kısaca Mol Kesri Konu Anlatımı
Mol Kesri Nedir? Kısaca Mol Kesri Konu Anlatımı Mol kesri pek çok öğrencinin ve kimyayla ilgisi olanların yakından bildiği bir konudur. Oldukça basit bir formülle hesaplanması mümkün olan mol kesri, bazı durumlarda kafa karıştırıcı bir hal alabilir. Özellikle sınıf geçme telaşı içindeki öğrencilerin stresten karıştırdığı mol kesri, basit formülüyle kolayca bulunabilir. Mol kesri nedir ve mol kesri konu anlatımı nasıl olur detayları ile derledik.
3.06.2021 Eğitim
Son dakika haberi: Milyonlarca öğrenci bunu soruyor! Bu yıl sınıfı geçmek için şart
Son dakika haberi: Milyonlarca öğrenci bunu soruyor! Bu yıl sınıfı geçmek için şart Gelen son dakika haberine göre, Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenci ve velilerin kafa karışıklığını gidermek için sınav rehberi yayımladı. Sınıf geçme konusunda kritik bilgilerin yer aldığı rehberde 18 Haziran’a dikkat çekildi. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
22.05.2021 Gündem
Cb Ne Demek? Üniversite Sınavlarında Cb Notunun Karşılığı Nedir?
Cb Ne Demek? Üniversite Sınavlarında Cb Notunun Karşılığı Nedir? CB en çok aranılan kısaltmalardandır. Özellikle üniversiteye yeni başlayanların karşılaştıkları CB' nin ne olduğu merak edilmektedir. Üniversitelerde farklı bir değerlendirme sistemi olan harf sisteminde CB notunun karşılığı nedir? Harf puanlama sistemine yeni geçenlerin sık sık merak ettiği CB ne demek? Üniversite sınavlarında CB notunun karşılığı nedir? CB hakkındaki tüm detayları sizler için derledik.
26.03.2021 Eğitim
Seyretilmiş eğitime kademeli geçiş nasıl olacak?
Seyretilmiş eğitime kademeli geçiş nasıl olacak? Milli Eğitim Bakanlığı'nın okulların 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle açılacağını, 21 Eylül’den itibaren ise kademeli olarak yüz yüze eğitime geçileceğini açıklamasının ardından herkes süreci merak ediyor. İşte 2020-2021 eğitim öğretim yılıyla ilgili olası yol haritası...
15.08.2020 Gündem
Son dakika: MEB'den lise son sınıf öğrencileri için duyuru
Son dakika: MEB'den lise son sınıf öğrencileri için duyuru Son dakika haberi... Milli Eğitim Bakanlığı, 2019-2020 ders yılı sonunda 11. sınıftan 12. sınıfa geçen istekli öğrencilerle örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik 20 Temmuz-28 Ağustos tarihlerinde destekleme ve yetiştirme kursları açacak. Ücretsiz verilecek kurslara başvurular, 14-17 Temmuz tarihlerinde alınacak
6.07.2020 Gündem
MEB kaneleri yayımlandı! e - okul VBS ile karne notları öğren
MEB kaneleri yayımlandı! e - okul VBS ile karne notları öğren Karne notları merakla araştırılmaya devam ediyor. MEB tarafından yayımlanan karne sorgulama ekranı yoğun ilgi görüyor. e- Okul giriş sisteminden erişilen ders puanlarına haberimizin içeriğindeki link üzerinden bağlanabilirsiniz.
19.06.2020 Gündem
Sorumlu geçme nedir, sorumlu geçme puanı 2020 kaç? Bu yıl sınıfta kalma var mı?
Sorumlu geçme nedir, sorumlu geçme puanı 2020 kaç? Bu yıl sınıfta kalma var mı? Büyük gün geldi çattı...Bugün 2019-2020 Eğitim yılının ikinci dönem karneleri e - okul sistemi üzerinden erişime açıldı. Milyonlarca öğrenci karne notlarını öğrenmek için arayışa koyuldu. İkinci dönem sınavlara girmeyen öğrenciler, bu yıl sınıfta kalma var mı sorusuna cevap arıyor. MEB'den yapılan açıklamaya göre sorumlu geçme gündeme geldi. Öğrenci ve veliler ise sorumlu geçme nedir, sorumlu geçme puanı kaç araştırmasına geçti. İşte Resmi Gazete yayımlanan o bilgiler haberimizde...
19.06.2020 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan okul öncesi eğitim kurumları için açıklama: Tören yapılmayacak
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan okul öncesi eğitim kurumları için açıklama: Tören yapılmayacak Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), yeni tip corona virüs tedbirlerine aykırı olacak şekilde okul öncesi eğitim kurumlarında, eğitim öğretim dönemi bitiminde "belge töreni" adı altında organizasyonlar yapılmayacağı, sene sonu belgelerinin elektronik ortamda velilerin erişimine açılacağı bildirildi.
12.06.2020 Eğitim
Karne dağıtılacak mı? Takdir- teşekkür belgesi verilecek mi?
Karne dağıtılacak mı? Takdir- teşekkür belgesi verilecek mi? 2019-2020 eğitim-öğretim yılı sona ermek üzere... 19 Haziran'da uzaktan eğitim bitiyor. Yaz tatilini büyük bir heyecanla bekleyen öğrencilerin kafalarında tatil öncesi birtakım sorular yer alıyor.
11.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sınıf Geçme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.