Siren Ertan

Siren Ertan

Son dakika Siren Ertan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Siren Ertan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Siren Ertan haber sayfamızda...

Siren Ertan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 411 siren ertan haberi bulunmuştur.
Demet Şener'den Ömer Kutluay'a: Seninle gurur duyuyorum!
Demet Şener'den Ömer Kutluay'a: Seninle gurur duyuyorum! Demet Şener'in, 2018 yılında boşandığı eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen 13 yaşındaki oğlu Ömer Kutluay, kariyerinde babasının izinden ilerliyor. U14 Küçük Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan Anadolu Efes'te forma giyen Ömer Kutluay final maçında büyük bir başarı gösterdi.
24.05.2023 Cadde
Konserin geliri gençlere
Konserin geliri gençlere Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) 55. kuruluş yıldönümü için “TEV Umut Konseri”nde en güzel şarkılar çocuklar için söylendi.
24.06.2022 Ege
Siren Ertan'ın hayali 50 yaşında gerçekleşti
Siren Ertan'ın hayali 50 yaşında gerçekleşti Sosyetik güzel Siren Ertan'ın geçenlerde doğum günüydü. İlk kutlamayı iş insanı eşi Ersin Kayalar ile Fas'ta yaptı. Bir hafta boyunca Rabat ve Marakeş'in altını üstüne getirdiler, sürprizlerle dolu tatil yaptılar.
30.11.2021 Cadde
Siren Ertan: “Daima aklıma güvenirim, güzelliğime değil”
Siren Ertan: “Daima aklıma güvenirim, güzelliğime değil” Her şeyi merak eden bir çocuktum. İlle de doğruyu kendim keşfetmeli, yargılarımı kendi değerlerime, kanaatime göre oluşturmalıydım. Bu takıntılı kişiliğim beni gazetecilik mesleğinin içine çekti. Meslek hayatım ise beni hayatın çeşitliliğine ve binbir rengine kapılarını açık tutan insanlarla bir araya getirdi. Sevgili Siren Ertan da onlardan biri. Siren dünyaya kocaman açtığı gözleriyle daima çocuksu bir merak içinde bakan bir akıl kadını. Siren’i tanıyan bilir, onun renkleri bir sayfaya sığmaz. İşte sığdığı kadarıyla Siren’in renkleri...
28.10.2021 Pazar
Renklerin gizemli dünyası
Renklerin gizemli dünyası Türkiye’nin renk temalı ilk dergisi Milliyet Renkler’i okuyucuyla buluşturmaya hazırlanan renk uzmanı yazar Pelin Gülşen’le renklerle ilişkimizi konuştuk
10.10.2021 Pazar
Milliyet Gazetesi 'Renkler Dergisi' ile hayatı renklendiriyor
Milliyet Gazetesi 'Renkler Dergisi' ile hayatı renklendiriyor Son dönemde yaşamın içinden farklı konuları yeni dergileriyle ele alan Milliyet Gazetesi yepyeni bir içeriği daha hayata geçiriyor. İlk sayısı 10 Ekim’de yayınlanacak Renkler Dergisi kasımdan itibaren her ayın ilk pazar günü okurları ile buluşuyor.
8.10.2021 Vitrin
'Yaş 17! Unutmak istediğimiz yıllar'
'Yaş 17! Unutmak istediğimiz yıllar' Modacı Siren Ertan (49), sosyal medyada yayınladığı 17 yaşındaki fotoğrafı ile takipçilerini yıllar öncesine götürdü.
15.10.2020 Cadde
Siren Ertan Hich Consept’te
Siren Ertan Hich Consept’te Siren Ertan İstanbul markasının şal koleksiyonu, Türkiye’nin önemli tasarımcılarını bir araya getiren Alsancak’taki Hich Concept mağazasında yerini aldı.
13.02.2020 Ege
‘Hiç’ten iyilik doğdu
‘Hiç’ten iyilik doğdu Mevlana’nın hiçlik felsefesinden esinlenen Ferah Sancak, Türk tasarımcıların ürünlerinin yer aldığı Hich Concept mağazasını açtı. Önceliğinin para kazanmak olmadığını belirten Sancak, “Kârın bir kısmını bağışlıyoruz. Yeter ki çocuklara fayda sağlayalım” diye konuştu
2.01.2020 Ege
HICH CONCEPT ALSANCAK’TA AÇILDI
HICH CONCEPT ALSANCAK’TA AÇILDI “Kalplerimiz Bir” yardım gecelerini düzenleyen, sosyal sorumluluk projelerinin öncü ismi Ferah Sancak, şimdi de moda dünyasında adından söz ettirecek.
19.11.2019 Ege
Takipçileri kızdı
Takipçileri kızdı Sosyetik güzel Eda Taşpınar ve Siren Ertan'ın paylaşımları dikkat çekti.
2.07.2019 Cadde
Takipçileri kızdı
Takipçileri kızdı Sosyetik güzel Eda Taşpınar ve Siren Ertan'ın paylaşımları dikkat çekti.
2.07.2019 Cadde
Şort krizi: Türk modacılar şortu 'kombin'leyemedi
Şort krizi: Türk modacılar şortu 'kombin'leyemedi Moda programları sayesinde Türk modacılara hatta bir sektör olarak modaya bakış açımız az biraz değişti. Hiçbir şey bilmiyorsak bile en azından 'kombin'in ne olduğunu ve nasıl yapıldığını filan biliyoruz. Ancak ortada nesnel bir 'doğru kombin' yok tabii ki. Türk modacılar daha bir 'şort'ta bile kendi aralarında anlaşamıyor bile! Gelin, Yıldırım Mayruk'un sokak modası üzerine söylediklerini ve modacıların nasıl da anlaşamadığına bakalım...
23.05.2019 Kaos
Modacılar arasında şort tartışması!
Modacılar arasında şort tartışması! Modacı Yıldırım Mayruk, “Sokak modasını nasıl buluyorsunuz?” sorusuna, "Sokakta şortlara tepkim var. 18 milyonluk bir şehirde yarısı meydanda popoyla gezilmesi çok ters. Bizim zamanımızdaki şıklık bitti" cevabını vermişti.
23.05.2019 Cadde
Evlilik yıl dönümünde kesenin ağzını açtı
Evlilik yıl dönümünde kesenin ağzını açtı Siren Ertan ile iş insanı Ersin Kayalar, Ocak 2016'da aşk yaşamaya başlamış, 28 Nisan 2018'de Bodrum'da evlenmişti.
30.04.2019 Cadde
Uludağ'daki müzik festivaline ünlü akını
Uludağ'daki müzik festivaline ünlü akını Uludağ'ın en büyük müzik festivallerinden biri olan Hopi Corporate Weekend'e ünlüler akın etti.
18.02.2019 Cadde
Uludağ'daki müzik festivaline ünlü akını
Uludağ'daki müzik festivaline ünlü akını Uludağ'ın en büyük müzik festivallerinden biri olan Hopi Corporate Weekend'e ünlüler akın etti.
18.02.2019 Cadde
Erken yılbaşı partisi
Erken yılbaşı partisi Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW ve Sunset Grill&Bar, iş, sanat ve cemiyet dünyasından pek çok ismi, Sunset Grill&Bar’da ger&cce
21.12.2018 Cadde
Siren Ertan'a 'hayat size güzel' dedi ama...
Siren Ertan'a 'hayat size güzel' dedi ama... Hayalini kurduğu bebeğine kavuşamayan Siren Ertan Kayalar, önceki gün takipçisinin ‘Hayat size güzel’ yorumu karşısında acısını yine gözler önüne serdi.
1.12.2018 Cadde
Siren Ertan'dan eşine mesaj: Çok çalışman lazım
Siren Ertan'dan eşine mesaj: Çok çalışman lazım Siren Ertan eşi Ersin Kayalar’ın gönderdiği Mercedes Maybach 6 Cabriolet’in tanıtım videosuna bayıldı.
4.09.2018 Cadde
Siren Ertan'dan eşine mesaj: Çok çalışman lazım
Siren Ertan'dan eşine mesaj: Çok çalışman lazım Siren Ertan eşi Ersin Kayalar’ın gönderdiği Mercedes Maybach 6 Cabriolet’in tanıtım videosuna bayıldı.
4.09.2018 Cadde
Siren Ertan'ın bebeği hayatını kaybetti!
Siren Ertan'ın bebeği hayatını kaybetti! Sosyetik güzel Siren Ertan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 6 haftalık bebeğini kaybettiğini açıkladı.
28.06.2018 Cadde
'Bebeğimin kalbi için dua edin'
'Bebeğimin kalbi için dua edin' Dün kontrol için eşi ile birlikte doktora giden Siren Ertan, can sıkıcı bir durumla karşılaştı. Ertan, duygularını Instagram’da bebeğine yazdığı mektupla dile getirdi.
27.06.2018 Cadde
Siren Ertan 47 yaşında hamile kaldı
Siren Ertan 47 yaşında hamile kaldı 47 yaşındaki sosyetik güzel Siren Ertan 6 haftalık hamile! Tüp bebek tedavisiyle hamile kalan Siren Ertan, 28 Nisan'da iş adamı Ersin Kayalar ile evlenmişti.
26.06.2018 Cadde
Siren Ertan'dan 'Yasak Elma' ve 'Tanganika' açıklaması
Siren Ertan'dan 'Yasak Elma' ve 'Tanganika' açıklaması 'Yasak Elma' dizisindeki sahne 2000 yılında yaşanan 'Tangalika' olayını yeniden gündeme taşıdı. Siren Ertan'dan açıklama gecikmedi...
24.05.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Siren Ertan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.