Şok Sözler

Şok Sözler

Son dakika şok sözler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şok sözler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şok sözler haber sayfamızda...

Şok Sözler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.495 şok sözler haberi bulunmuştur.
Kadıköy'de lüks plazada yangın!
Kadıköy'de lüks plazada yangın! Kadıköy'de lüks bir plazada çıkan yangın sonrası tüm çalışanlar tahliye edildi.
2.04.2024 Gündem
Kadın kimliğiyle yakalanan katilden şok sözler: Sonradan erkek oldum!
Kadın kimliğiyle yakalanan katilden şok sözler: Sonradan erkek oldum! İzmir'de kuyumcuyu öldüren ve cesedini otomobilin bagajında gezdiren, firari olarak günlerdir aranan cinayet zanlısı bekçiler tarafından bir takside yakalandı. Üzerinden kadın kimliği çıkan şüphelinin sözleri ise şoke etti.
2.04.2024 Gündem
Bağcılar'daki sapık sucuyla ilgili şok detay! Videolarda baldız çocukları da var
Bağcılar'daki sapık sucuyla ilgili şok detay! Videolarda baldız çocukları da var Bağcılar’da sucu olan Metin Şenay, iş yerinde çocukları yıllarca istismar etti, kayıt altına aldı. Tutuklu Şenay’ın, baldızının 2 çocuğunun da videosunu çektiği ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem
Erdoğan'ın 'Çemberi tamamlamak üzereyiz' sözlerinin şifreleri... Türkiye'nin Irak planı ne?
Erdoğan'ın 'Çemberi tamamlamak üzereyiz' sözlerinin şifreleri... Türkiye'nin Irak planı ne? Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaz aylarını işaret ederek 'Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız.' dedi. Peki Türkiye'nin bölgedeki planı ne? Bu kez hedef Irak'ta güvenli bölge mi? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
6.03.2024 Gündem
Son dakika… Erdoğan'dan İsrail'e Harem-i Şerif uyarısı: Sonuçları ağır olur
Son dakika… Erdoğan'dan İsrail'e Harem-i Şerif uyarısı: Sonuçları ağır olur Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Ortak Basın toplantısında açıklamada "Radikal İsrailli siyasetçilerin Müslümanların Harem-i Şerif'e girişinin kısıtlanması yönündeki talepleri tam anlamıyla bir hezeyandır. Böyle bir adım atılmasının sonuçları şüphesiz çok ağır olacaktır." dedi.
5.03.2024 Gündem
ABD'li eski yarbaya Kiev komplosu! 'Ukraynalı kız' taklidi yaparak kandırdılar
ABD'li eski yarbaya Kiev komplosu! 'Ukraynalı kız' taklidi yaparak kandırdılar CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy ABD'den yaşanan casusluk davasına ilişkin çarpıcı detaylar aktardı.
5.03.2024 Dünya
Türkiye'ye kritik ziyaret! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mahmud Abbas görüştü
Türkiye'ye kritik ziyaret! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mahmud Abbas görüştü Filistin Devlet Başkanı Abbas Ankara'da. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mahmud Abbas Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.
5.03.2024 Gündem
Hayatındaki en büyük sırrın peşine düştü! ‘Bir elim yağda bir elimde balda büyüdüm’
Hayatındaki en büyük sırrın peşine düştü! ‘Bir elim yağda bir elimde balda büyüdüm’ İzmir’de yaşayan Güler Güven (48)'in hayatını altüst eden sır ortaya çıktı. 47 yıl önce 1 yaşındayken, Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yalnız başına dolaşırken bulundu. Ailesine ulaşılamayan yetkililer Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim etti. Ancak sonra tüm hayatı değişti.
20.02.2024 Gündem
Evinin kapısına kadar takip etti, şok sözler! 'Eşime neden selektör yaptın'
Evinin kapısına kadar takip etti, şok sözler! 'Eşime neden selektör yaptın' Kağıthane’de bir sürücü, sokaklara dönüş yaparken sinyal vermeyen kadın sürücüyü selektör yaparak uyardı. Bu durumdan rahatsız olan kadının eşi ise selektör yapan sürücüyü takip ederek evinin önünde tehdit etti.
20.02.2024 Gündem
Eşini bornoz kuşağıyla boğmaya çalıştığı iddiası! İş adamı için karar verildi
Eşini bornoz kuşağıyla boğmaya çalıştığı iddiası! İş adamı için karar verildi Eşi Polen Atay’ı bornoz kuşağı ile öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla yargılanan iş adamı Adil Can Atay’ın davasında karar çıktı.
15.02.2024 Gündem
9 kişiye mezar olan binanın müteahhidinden şok sözler! 'Bu apartmanı hatırlayamadım'
9 kişiye mezar olan binanın müteahhidinden şok sözler! 'Bu apartmanı hatırlayamadım' Hatay’da 6 Şubat depremlerinde 9 kişinin hayatını kaybettiği yıkılan Rende Esenpark Evleri'ne ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede ifadesine yer verilen, binanın müteahhidi tutuksuz sanık A.S.R. (85), "Bu apartmanı hatırlayamadım. Söz konusu apartmanı yapıp yapmadığıma dair şu an herhangi bir bilgim yok" dedi.
30.01.2024 Gündem
Şişli ve Beşiktaş'ta değnekçilere suçüstü! 3 kişi yakalandı
Şişli ve Beşiktaş'ta değnekçilere suçüstü! 3 kişi yakalandı Şişli ve Beşiktaş'ta, değnekçilik yapan 3 kişi, sivil trafik ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.
18.01.2024 Gündem
Eski eşini öldüren caniden şok sözler! 'Namus ne zamandan beri kadın cinayeti olmuş'
Eski eşini öldüren caniden şok sözler! 'Namus ne zamandan beri kadın cinayeti olmuş' Ankara’da eski eşi Pelin Ceylan'ı (47) sokak ortasında öldüren Mehmet Eroğlu’nun(56) cezası belli oldu. Katilin savunması ise çileden çılardı.
18.01.2024 Gündem
İş insanına silahlı saldırı anı kamerada! 'Sen Sözbir misin?' deyip vurdu
İş insanına silahlı saldırı anı kamerada! 'Sen Sözbir misin?' deyip vurdu Ataşehir’de iş insanı Serdar Sözbir'e silahlı saldırıya ait yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı.
15.01.2024 Gündem
15 yaşındaki eski nişanlısını düğünde öldürdü... Şok sözler: Müstehcen fotoğrafları internete attım
15 yaşındaki eski nişanlısını düğünde öldürdü... Şok sözler: Müstehcen fotoğrafları internete attım Aksaray'da eski nişanlısı Melike Arıbaş'ı (15) öldürüp, babası Doğanay Arıbaş'ı (42) yaralayan Muhammet Kılıç'ın (22), ilk duruşmadaki sözleri şoke etti.
14.01.2024 Haberler
İlişki için kadına verdiği parayı geri aldı! Hırsızlıktan 11 yıla kadar hapsi istendi
İlişki için kadına verdiği parayı geri aldı! Hırsızlıktan 11 yıla kadar hapsi istendi Ankara'da para karşılığında cinsel ilişkide bulunduğu Ş.B.'ye (53) 2 bin 600 lira verip daha sonra parayı kadının çantasından alıp, darbettiği öne sürülen Emre A. (34) hakkında 'nitelikli hırsızlık' ve 'kasten yaralama' suçlarından 11 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.
14.01.2024 Gündem
Kuaförün önünden kaçırılan genç kız: Gece boyunca depoda tuttular
Kuaförün önünden kaçırılan genç kız: Gece boyunca depoda tuttular Aydın'da Didim ilçesinde ailesine çalıştığı kuaförün önünden kaçırıldığını ve bir depoda tutulduğunu telefonla arayarak haber veren G.N.S. (17), bir sokakta bulundu.
14.01.2024 Gündem
15 yaşındaki eski nişanlısını düğünde öldürdü... Şok sözler: Müstehcen fotoğrafları internete attım
15 yaşındaki eski nişanlısını düğünde öldürdü... Şok sözler: Müstehcen fotoğrafları internete attım Aksaray'da eski nişanlısı Melike Arıbaş'ı (15) öldürüp, babası Doğanay Arıbaş'ı (42) yaralayan Muhammet Kılıç'ın (22), ilk duruşmadaki sözleri şoke etti.
14.01.2024 Gündem
Müthiş düelloda Başakşehir, Alanyaspor'u yendi: 3-2
Müthiş düelloda Başakşehir, Alanyaspor'u yendi: 3-2 Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 20'nci haftasında gol düellosuna sahne olan maçta Alanyaspor'u 3-2 mağlup etti.
13.01.2024 Basaksehir
Emre Belözoğlu'ndan maç sonrası Emre Mor ve Miha Zajc açıklaması
Emre Belözoğlu'ndan maç sonrası Emre Mor ve Miha Zajc açıklaması Kasımpaşa'yı 3-1 yenerek galibiyet hasretini noktalayan Başkent temsilcisinde teknik direktör Emre Belözoğlu, transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
13.01.2024 Ankaragücü
Süper Lig'de ilk defa 'Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi' kullanıldı
Süper Lig'de ilk defa 'Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi' kullanıldı Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Başakşehir-Corendon Alanyaspor maçında 'Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi' ilk kez kullanıldı.
13.01.2024 Süper Lig
SON DAKİKA | 90+4'te gol yiyen Erce Kardeşler'den şok sözler: Kendime zarar vereceğim!
SON DAKİKA | 90+4'te gol yiyen Erce Kardeşler'den şok sözler: Kendime zarar vereceğim! Galibiyet hasreti 8 maça çıkan Atakaş Hatayspor'da moraller bozuk. Güney ekibinin kalecisi Erce Kardeşler 90+4'te yedikleri gol sonrası öz eleştiri yaparken, şok açıklamalarda bulundu.
13.01.2024 Hatayspor
Beyzbol sopalı komşu kabusu! ‘Bana ne çocuğun otizmliyse'
Beyzbol sopalı komşu kabusu! ‘Bana ne çocuğun otizmliyse' Otizmli çocuklarının eğitimi için Almanya'dan Kocaeli'ne gelen aile, komşularının kapılarına beyzbol sopası ile dayanmasıyla hayatlarının şokunu yaşadı.
10.01.2024 Haberler
Beyzbol sopalı komşu kabusu! ‘Bana ne çocuğun otizmliyse'
Beyzbol sopalı komşu kabusu! ‘Bana ne çocuğun otizmliyse' Otizmli çocuklarının eğitimi için Almanya'dan Kocaeli'ne gelen aile, komşularının kapılarına beyzbol sopası ile dayanmasıyla hayatlarının şokunu yaşadı.
10.01.2024 Gündem
BM'den Gazze kararı! 153 oyla kabul edildi
BM'den Gazze kararı! 153 oyla kabul edildi BM Genel Kurulu, Gazze’de acil insani ateşkes talebinde bulunulan karar tasarısını 23 “çekimser” ve 10 “hayır” oyuna karşı 153 oyla kabul etti.
12.12.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şok Sözler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.