Son

Son

Son dakika son haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son haber sayfamızda...

Son

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 898.094 son haberi bulunmuştur.
SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? Survivor'da Acil Durum Konseyi toplandı! Survivor All Star 2024 kim elendi, adaya kim veda etti?
SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? Survivor'da Acil Durum Konseyi toplandı! Survivor All Star 2024 kim elendi, adaya kim veda etti? Survivor All Star'da haftanın eleme adayı belli oldu. Survivor son bölümünde ise Acil Durum Konseyi toplandı. Yarışmada tüm dengeler değişirken iki takım ödül oyunu için parkurdaki yerini aldı. Acil durum konseyinde Kırmızı takımdan bir yarışmacı ise Mavi takıma geçti. Böylelikle takımlar arası denge sağlanmış oldu. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti
Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti Survivor All Star'da adaya veda eden son isim Berna Canbeldek olmuştu. Acun Ilıcalı takımlardaki kadın sayılarının dezavantaj olduğunu söyleyerek Kırmızı takımdan bir yarışmacının Mavi takıma geçmesini istedi. Ödül oyunu diş diş bir mücadeleye sahne oldu. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 12. bölümü yayınlandı. Azem gün geçtikçe kızına bir adım daha yaklaşıyor. Dilber ayrılığı kaldıramadı. Nusret özgürlüğüne kavuştu. Aleyne, Reyyaz'a rest çekti. Azem'in sözleri yüreklere dokundu. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
26 Nisan 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları
26 Nisan 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları 26 Nisan 2024 Cuma burç yorumu ! Daha olumlu düşünebiliriz
25.04.2024 Astroloji
Yunanistan ile 'Pozitif Gündem' toplantısının 6'ncısı İstanbul’da yapılacak
Yunanistan ile 'Pozitif Gündem' toplantısının 6'ncısı İstanbul’da yapılacak Türkiye ile Yunanistan arasında 2021 yılında başlayan ‘Pozitif Gündem’ girişiminin 6'ncı toplantısı, 26 Nisan 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.
25.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Hollanda ile ticaret hacmi son 20 yılda 5.5 kat arttı
Bakan Şimşek: Hollanda ile ticaret hacmi son 20 yılda 5.5 kat arttı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hollanda ve Türkiye arasındaki ticaret hacminin son 20 yılda 5.5 kat arttığını ve uluslararası doğrudan yatırımlarda Hollanda'nın Türkiye'deki 1 numaralı ülke olduğunu söyledi.
25.04.2024 Gündem
Survivor'da takımlar değişiyor mu, Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Survivor Acil Durum Konseyi!
Survivor'da takımlar değişiyor mu, Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Survivor Acil Durum Konseyi! Survivor All Star'da haftanın elemesi gerçekleşti. Mavi takımdan Berna adaya veda eden son isim oldu. Survivor'un yeni bölüm başında Acil Durum Konseyi'nin toplandı. Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurmasının üzerine "Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?" sorusu gündeme geldi.
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Sivassporlu futbolcunun menajeri açıkladı! Fenerbahçe'den transfer teklifi
Sivassporlu futbolcunun menajeri açıkladı! Fenerbahçe'den transfer teklifi 2016 yılından beri Sivasspor'da forma giyen 33 yaşındaki kaleci Ali Şaşal Vural'a gelen tekliflerden birinin de Fenerbahçe'den olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.04.2024 Sivasspor
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı. Toz taşınımı geliyor. Sağanak yağmur ile birlikte çamur yağacağı belirtildi. Peki çöl tozu ne kadar sürecek? İşte merak edilen detaylar...
25.04.2024 Gündem
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı
25.04.2024 Alanyaspor
Şenes Erzik: TFF’nin FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam
Şenes Erzik: TFF’nin FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, gündeme dair açıklamalarda bulundu
25.04.2024 Süper Lig
Süper Lig için olay tahmin! '102 puanla tarihi şampiyonluk'
Süper Lig için olay tahmin! '102 puanla tarihi şampiyonluk' Süper Lig'de son beş haftaya girilirken Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Ligin son haftaları nefes keserken olay bir tahmin gündeme geldi.
25.04.2024 Süper Lig
Bakan Fidan Suudi mevkidaşı ile görüştü! İşte ele alınan konular
Bakan Fidan Suudi mevkidaşı ile görüştü! İşte ele alınan konular Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile telefonda görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Gazze’deki son durum ve bölgesel gelişmeler ele alındı.
25.04.2024 Gündem
Bakan Kacır: Sağlık sektöründe 62 milyar liradan fazla yatırımı harekete geçirdik
Bakan Kacır: Sağlık sektöründe 62 milyar liradan fazla yatırımı harekete geçirdik Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 'YAŞAM Bilimleri KOBİ'leri İçin Küresel Rekabetçiliğe Doğru Ar-Ge Destek Laboratuvarlarına Destek Projesi' lansmanına katıldı. Kacır, “Tüm geliştirme faaliyetleri Türkiye’de yapılan, fikri hakları tamamen Türkiye’ye ait, klinik araştırmalar için Sağlık Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’ndan onay alan ülkemizin ilk ilaç adayını geliştirdi. Bu muazzam başarı hikayesini önemli yapan sadece global ölçekte hastalara ümit olan bir ilacın keşfedilmiş olması değil. Kendi kaynaklarımızla bir molekülün, laboratuvardan hastalara ilk defa ulaştırılmasının başarılması ve bunun yapılabilirliğinin gösterilmiş olması" dedi.
25.04.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş: Afrika ülkeleriyle ilişkilerimizi kazan kazan çerçevesine oturtuyoruz
Numan Kurtulmuş: Afrika ülkeleriyle ilişkilerimizi kazan kazan çerçevesine oturtuyoruz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Biz Afrika ülkeleriyle ve halklarıyla ilişkimizi kazan kazan üzerine oturtuyoruz. Her alanda müşterek projeler geliştirerek ülkelerin karşılıklı menfaatlerini sağlayacak şekilde geliştirmek istiyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Fernando Muslera'dan emeklilik kararı! Resmen açıklandı
Fernando Muslera'dan emeklilik kararı! Resmen açıklandı Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera için Uruguay Milli Takımı'ndan açıklama geldi. Deneyimli kaleci Milli Takım kariyerini noktaladı.
25.04.2024 Galatasaray
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer, açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Rizespor
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı devam ediyor. 177.9 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabını DSM-Firmenich takımından Tobias Andresen, 4 saat 18 dakika 11 saniye ile kazandı
25.04.2024 Diğer
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan Başbakanı ile görüştü! İşte masadaki konular
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan Başbakanı ile görüştü! İşte masadaki konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Oljas Bektenov'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Görüşmede Türkiye ile Kazakistan ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ile İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve bölgedeki son durum ele alındı.
25.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan Başbakanı ile görüştü! İşte masadaki konular
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan Başbakanı ile görüştü! İşte masadaki konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Oljas Bektenov'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Görüşmede Türkiye ile Kazakistan ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ile İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve bölgedeki son durum ele alındı.
25.04.2024 Gündem
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Barış Pınarı Harekatı bölgesinden geldi.
25.04.2024 Haberler
Beynine pıhtı attı, felç geçirdi! Faik Öztürk'ün son durumu
Beynine pıhtı attı, felç geçirdi! Faik Öztürk'ün son durumu Usta oyuncular Kadir İnanır, Settar Tanrıöğen ve Nuri Alço gibi Faik Öztürk'ün de beynine pıhtı attığı ortaya çıktı. Ünlü ismin vücudunun sol tarafında felç meydana geldi. Şarkıcı Safiye Soyman, 25 yıllık hayat arkadaşının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
25.04.2024 Cadde
Meteoroloji yayımladı! Çöl Tozu haritası 🌍 İller için Toz Taşınımı Uyarı Sistemi: Çöl Tozu hangi illerde etkili, kaç gün sürecek, ne zaman bitecek?
Meteoroloji yayımladı! Çöl Tozu haritası 🌍 İller için Toz Taşınımı Uyarı Sistemi: Çöl Tozu hangi illerde etkili, kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? Çöl tozu ile ilgili haberler araştırılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geldiği belirtildi. Peki Çöl tozu ne kadar sürecek, hangi iller etkilenecek? 2024 Çöl tozu geldi mi, ne zaman gelecek? İşte son güncel durum
25.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Son ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.