Son Bölüm

Son Bölüm

Son dakika son bölüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son bölüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son bölüm haber sayfamızda...

Son Bölüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.601 son bölüm haberi bulunmuştur.
Oya Okar da 'Arka Sokaklar'a geri dönüyor! 'Çok Mesut oluyoruz'
Oya Okar da 'Arka Sokaklar'a geri dönüyor! 'Çok Mesut oluyoruz' Kanal D ekranında 18 sezondur izleyicisiyle buluşan 'Arka Sokaklar'a geri dönen Şevket Çoruh, fenomen dizideki partneri Oya Okar'ın da yeniden oyuncu kadrosuna dahil olduğunu duyurdu.
26.04.2024 Cadde
'İnci Taneleri' tüm kategorilerde zirvede! Dilber hem ağladı hem de ağlattı
'İnci Taneleri' tüm kategorilerde zirvede! Dilber hem ağladı hem de ağlattı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri'nin yeni bölümüne Azem’in gün geçtikçe kızı Nehir’e daha çok yaklaşması ve Dilber’in yaşadığı ayrılık acısı damga vurdu. Cezaevinde bulunan Nusret’in tahliye olmasının ardından heyecanın ikiye katlandığı son bölüm, tüm izlenme kategorilerinde birinci oldu.
26.04.2024 Cadde
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 12. bölümü yayınlandı. Azem gün geçtikçe kızına bir adım daha yaklaşıyor. Dilber ayrılığı kaldıramadı. Nusret özgürlüğüne kavuştu. Aleyne, Reyyaz'a rest çekti. Azem'in sözleri yüreklere dokundu. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yeni bölüm ikinci fragmanında, "Efsane görü dönüyor!" mesajı verildi.
25.04.2024 Cadde
İnci Taneleri'ne bomba transfer! Azem'in kızını oynayacak isim belli oldu
İnci Taneleri'ne bomba transfer! Azem'in kızını oynayacak isim belli oldu Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri'nde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem' karakterinin kızı Nehir'i kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. O isim belli oldu.
25.04.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas'ta doktorun söyledikleri Umut'u yıktı
Taş Kağıt Makas'ta doktorun söyledikleri Umut'u yıktı Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' sekizinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında'
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında' 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyiciyle buluşacak.
24.04.2024 Cadde
TV DİZİSİ 📺 Bahar bu akşam yok mu, var mı? 🌸 Bahar 10. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? SHOW TV yayın akışı 23 Nisan 2024
TV DİZİSİ 📺 Bahar bu akşam yok mu, var mı? 🌸 Bahar 10. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? SHOW TV yayın akışı 23 Nisan 2024 Bahar dizisi ile ilgili araştırmalar başladı. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olmasından dolayı diziler ile ilgili araştırma başladı. İzleyiciler Bahar bugün var mı, yok mu sorularına cevap arıyor. Aynı zamanda Bahar yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı merak konusu. İşte SHOW TV yayın akışı 23 Nisan 2024...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
'Taş Kağıt Makas' nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı?
'Taş Kağıt Makas' nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı? Kanal D’nin çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'ndan yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Umut’un yanı sıra Harun Yakar ve Kadri Palaz’ın da başının belada olduğunun ekrana geldiği tanıtım yeni bölüme dair merakı arttırdı.
22.04.2024 Cadde
Yargı'da Ilgaz kaçırıldı! Osman kanlı planı kabul etti
Yargı'da Ilgaz kaçırıldı! Osman kanlı planı kabul etti Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Ekipler Kartal, Rıdvan ve Erbil'in cansız bedenlerine ulaştı. Ilgaz ve İclal, Eren'den şüphelenerek ifadesini aldı. Efe, Tuğçe'ye evlenme teklifi etti. Ilgaz kaçırıldı. İşte 'Yargı'nın 90. bölüm özeti...
22.04.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile 18 Nisan'da ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonrası ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği merk konusu oldu.
19.04.2024 Cadde
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
19.04.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak?
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak? Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi 'İnci Taneleri', iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' yedinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi? Kanal D’nin çarşamba günleri yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' heyecan dolu bir bölümle bu akşam seyirci karşısına çıkacak. Umut’un kendini kurtarma mücadelesinin ve Fecir’e meydan okuduğu sahnelerin ekrana geldiği tanıtım, sürükleyici bir bölümün yayınlanacağının sinyalini verdi.
17.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı!
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı! Kanal D’nin iddialı dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği 'Rüya Emirkıran' karakteri ve dizideki rol arkadaşı 'Umut'la ilgili ilk kez konuştu. Geyik, "İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Rüya bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller" dedi.
16.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'a sürpriz isim! Ece Sükan, 'Öncü' olmaya geliyor
'Taş Kağıt Makas'a sürpriz isim! Ece Sükan, 'Öncü' olmaya geliyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Cadde
'Yargı' aksiyon dolu bölümüyle nefes kesti! Eren kurduğu tuzakla kızının intikamını aldı
'Yargı' aksiyon dolu bölümüyle nefes kesti! Eren kurduğu tuzakla kızının intikamını aldı Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Eren kızına zulmeden canilerin peşine düştü. Merdan ve Osman'dan yardım aldı. Dizinin final sahnesindeki aksiyon tam anlamıyla nefes kesti. İşte 'Yargı'nın 89. bölüm özeti...
15.04.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak!
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Kanal D'nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana muhteşem bir dönüş yapacak. Yeni bölümünde, Dilber’in hem şarkısı, hem de yeni dansı çok konuşulacak.
11.04.2024 Cadde
'Yargı'dan yeni tanıtım! 'Bu işin sonu umurumda değil artık'
'Yargı'dan yeni tanıtım! 'Bu işin sonu umurumda değil artık' Her bölümüyle çok konuşulan ‘Yargı’nın yeni bölümü, 14 Nisan’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin 89'uncu bölümden yeni tanıtım yayınlandı.
8.04.2024 Cadde
'İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim!
'İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim! Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri'ne yurt dışından da yoğun ilgi var. 85 ülkeden içerik üreticileri ve dağıtımcıların katıldığı, bu yıl 8-10 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan MipTV’de Secret of Pearls (İnci Taneleri) için özel gösterim yapılacak.
5.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' altıncı bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Cadde
Eylem Tok ve oğlunu akıllara getiren sahne! 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımı gündem oldu
Eylem Tok ve oğlunu akıllara getiren sahne! 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımı gündem oldu Kanal D'nin sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımındaki sahne tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Tanıtım kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu.
2.04.2024 Cadde
'Yargı'nın Borsacı Canberk'i Çağrı Atakan: Henüz tüyo isteyen yok!
'Yargı'nın Borsacı Canberk'i Çağrı Atakan: Henüz tüyo isteyen yok! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nın başrolü paylaştığı, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'ya geçtiğimiz ay dahil olan Çağrı Atakan, Nişantaşı'nda görüntülendi. Haziran 2021'de final yapan 'Çukur'dan sonra ekranlara dönen ünlü oyuncu, Yargı'da canlandırdığı rolün aksine gerçek hayatta borsadan hiç anlamadığını söyledi.
2.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Son Bölüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.