Sonar

Sonar

Son dakika Sonar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sonar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sonar haber sayfamızda...

Sonar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 787 sonar haberi bulunmuştur.
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış İntörn Doktor Nida Nur Nergiz'i pompalı tüfekle 6 el ateş ederek bir bacağının ampute olmasına neden olan eski erkek arkadaşı sanık Ersin Karakuş'un yargılanmasına devam edildi.
2.04.2024 Gündem
AK Parti'den Van kararıyla ilgili ilk açıklama
AK Parti'den Van kararıyla ilgili ilk açıklama Van Büyükşehir Belediyesi'nin İl Seçim Kurulu'nun kararıyla DEM Parti'den AK Parti'ye geçmesiyle ilgili konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu konu il seçim kurulunun takdirinde. Yasal mevzuatla ilgili bir konu." ifadelerini kullandı. Çelik, seçim sonuçlarına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.
2.04.2024 Gündem
Son dakika: Van'da başkanlık AK Parti'ye geçti
Son dakika: Van'da başkanlık AK Parti'ye geçti Van İl Seçim Kurulu, DEM Parti Abdullah Zeydan’ın seçilme yeterliliğine sahip olmadığına hükmedip, mazbatayı en yüksek ikinci oyu alan AK Parti adayı Abdullah Arvas'a verdi. Kararın ardından Van'da olaylar çıktı.
2.04.2024 Gündem
Villa yangınında şok detay! Cesetle aynı evde 7 gün
Villa yangınında şok detay! Cesetle aynı evde 7 gün Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında, bir kişinin cesedinin bulunmasıyla ilgili dehşete düşüren ayrıntılar ortaya çıktı.
2.04.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet anları: Saniye saniye çatışma anı
İstanbul'da dehşet anları: Saniye saniye çatışma anı İstanbul Sultangazi'de husumetli iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi ağır yaralandı. Dehşete düşüren anlar da saniye saniye kameralara yansıdı.
2.04.2024 Gündem
FAST işlem tutarları değişti
FAST işlem tutarları değişti TCMB'den yapılan açıklamaya göre, FAST işlem tutar limitleri 4 Nisan 2024 itibarıyla para transferlerinde 100.000 TL'ye, FAST-TR Karekod kullanılarak gerçekleştirilecek işyeri ödemelerinde ise 250.000 TL'ye yükseltilecektir.
2.04.2024 Ekonomi
Sandıktan ne mesaj çıktı? SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: Her şey son 10 günde oldu
Sandıktan ne mesaj çıktı? SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: Her şey son 10 günde oldu SONAR Araştırma'nın Başkanı Hakan Bayrakçı, yerel seçim sonuçlarına ilişkin dikkat çeken değerledirmelerde bulundu.
2.04.2024 Haberler
AK Parti 'nin adayı 129 oy farkı ile kazandı! Aşkale'de seçim sonuçlarına itiraz
AK Parti 'nin adayı 129 oy farkı ile kazandı! Aşkale'de seçim sonuçlarına itiraz Erzurum’un Aşkale ilçesinde Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti’li Şenol Polat, en yakın rakibi Yeniden Refah Partisi (YRF) adayı Enver Başaran'a 129 oy fark atarak belediye başkanı oldu. Sonuçlara itiraz eden YRP, oyların yeniden sayılmasını talep etti.
2.04.2024 Gündem
Metina ve Gara'da terör örgütüne darbe!
Metina ve Gara'da terör örgütüne darbe! Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki iki bölgede tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatının düzenlendiğini duyurdu.
2.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonuçları: İstanbul'da CHP ve AK Parti'nin en sağlam kaleleri
Yerel seçim sonuçları: İstanbul'da CHP ve AK Parti'nin en sağlam kaleleri Türkiye genelinde seçim sonuçları netleşirken, AK Parti ve CHP'nin en sağlam kalelerindeki oy oranları da dikkat çekti.
2.04.2024 Gündem
Sandıktan ne mesaj çıktı? SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: Her şey son 10 günde oldu
Sandıktan ne mesaj çıktı? SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: Her şey son 10 günde oldu SONAR Araştırma'nın Başkanı Hakan Bayrakçı, yerel seçim sonuçlarına ilişkin dikkat çeken değerledirmelerde bulundu.
2.04.2024 Gündem
Dikkat çeken seçim anketi! İstanbul, Aydın, Kocaeli, Erzurum başta olmak üzere illerde son durum
Dikkat çeken seçim anketi! İstanbul, Aydın, Kocaeli, Erzurum başta olmak üzere illerde son durum Yerel seçimlere 18 gün kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı, 31 Mart anket sonuçlarını açıkladı. Kapsamlı bir çalışma yapan SONAR, İstanbul, Aydın, Kocaeli, Erzurum başta olmak üzere büyükşehirlerdeki durumu tek tek yayınladı. İşte Bayrakçı'nın 31 Mart anketi...
26.03.2024 Gündem
Son dakika... Gün ağardı korkunç tablo ortaya çıktı! ABD'de facianın ötesi, sonarlar tespit etti
Son dakika... Gün ağardı korkunç tablo ortaya çıktı! ABD'de facianın ötesi, sonarlar tespit etti ABD'nin Baltimore şehrinde bir kargo gemisi 1977 yılında inşa edilen köprüyü yerle bir etti. Kaza anında köprünün üzerinde bulunan 20 kişi ve çok sayıda araç ise suya düştü, yetkililer kayıpların olduğunu bildirdi.
26.03.2024 Dünya
Mardin'de şok görüntü: Yol çöktü, araçlar avluya düştü
Mardin'de şok görüntü: Yol çöktü, araçlar avluya düştü Mardin’in Artuklu ilçesinde etkili olan sağanak sonrası yol çöktü, park halindeki 2 araç tarihi evin avlusuna düştü.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Aksaray mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak?
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak? Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Gündem
SONAR'ın son seçim anket sonucu! Hangi ilde, hangi parti önde?
SONAR'ın son seçim anket sonucu! Hangi ilde, hangi parti önde? SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, 31 Mart seçimleri için yapılan son anketleri yayınladı. Erzurum, Balıkesir, Muğla, Kocaeli, Bolu, Samsun, Aydın ve Manisa'daki anket sonuçlarında hangi parti önde?
26.03.2024 Gündem
İYİ Partili Çömez'den, CHP lideri Özel'e: Bu siyasi kalpazanlık
İYİ Partili Çömez'den, CHP lideri Özel'e: Bu siyasi kalpazanlık Seçimlere 4 gün kala tartışmalar sürüyor. İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Turhan Çömez, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e çok sert tepki gösterdi.
26.03.2024 Gündem
İstanbul seçimlerinde son durum! Murat Gezici'den dikkat çeken kararsız seçmen yorumu
İstanbul seçimlerinde son durum! Murat Gezici'den dikkat çeken kararsız seçmen yorumu 31 Mart seçimlerine bir hafta kaldı. En merak edilen şehirlerden biri İstanbul. Seçimlerdeki son durumu Murat Gezici CNN TÜRK'te açıkladı.
24.03.2024 Gündem
Sürpriz faiz kararına dolar ve altından ilk tepki
Sürpriz faiz kararına dolar ve altından ilk tepki Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50 seviyesine yükseltti. Peki altın ve dolarda son durum ne?
21.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjdeli haberi paylaştı.
21.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntülerinde iki kişinin ifadesi ortaya çıktı: Görüntülerde gözükse de hatırlamıyorum
CHP'de para sayma görüntülerinde iki kişinin ifadesi ortaya çıktı: Görüntülerde gözükse de hatırlamıyorum CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın eski basın danışmanı Can Poyraz ve CHP eski İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas’ın ifadeleri ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
Son dakika... Pençe Kilit'te son durum! MSB kaynakları: Bunlar son çırpınışları
Son dakika... Pençe Kilit'te son durum! MSB kaynakları: Bunlar son çırpınışları Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Bağdat’ta gerçekleşen görüşmelerde Irak tarafının terörle mücadeleye yaklaşımının nasıl olduğuna soruya yanıt verdi. MSB kaynakları Pençe Kilit Hareketleri'ne ilişkin son bilgileri de aktardı.
21.03.2024 Gündem
Katliam gibi kaza! Tekirdağ'da TIR yolcu minübüsüne çarptı: 5 ölü
Katliam gibi kaza! Tekirdağ'da TIR yolcu minübüsüne çarptı: 5 ölü Tekirdağ'ın Saray ilçesi Çukuryurt kavşağında, kırmızı ışık ihlali sebebiyle, bir TIR'ın yolcu minibüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.
21.03.2024 Gündem
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolması nedeniyle yeni başkan seçildi. AYM'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu.
21.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sonar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.