Soru Kitapçığı

Soru Kitapçığı

Son dakika soru kitapçığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan soru kitapçığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan soru kitapçığı haber sayfamızda...

Soru Kitapçığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 889 soru kitapçığı haberi bulunmuştur.
ALES SORULARI & CEVAPLARI 📍 ALES/1 sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ALES/1 sonuçları ne zaman açıklanacak?
ALES SORULARI & CEVAPLARI 📍 ALES/1 sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ALES/1 sonuçları ne zaman açıklanacak? ALES/1 sınavı 21 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na katılan adaylar, sınavın akabinde soru kitapçığı ve cevap anahtarın bekleyişe geçmişti. Peki 2024 ALES/1 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
22.04.2024 Bilgi Rehberi
ÖSYM'den son dakika 2024-ALES/1 Sınavı açıklaması! Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı!
ÖSYM'den son dakika 2024-ALES/1 Sınavı açıklaması! Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı! Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na ilişkin ÖSYM'den açıklama yapıldı. ÖSYM, temel soru kitapçığı ve cevap anahtarının yayımlandığını duyurdu.
21.04.2024 Gündem
TUS SORULARI VE CEVAPLARI PDF GÖRÜNTÜLE | 2024 1. Dönem TUS sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı, ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?
TUS SORULARI VE CEVAPLARI PDF GÖRÜNTÜLE | 2024 1. Dönem TUS sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı, ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? TUS soruları ve cevapları PDF olarak indirilmek üzere araştırılıyor. ÖSYM tarafından düzenlenen Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ile Temel Tıp Bilimleri Testi ve 2024-STS Tıp Doktorluğu sınavları 17 Mart tarihinde binerce adayın katılımıyla gerçekleşti. Temel Tıp Bilimleri Testi'nden 100 soru, Klinik Tıp Bilimleri Testi'nden de 100 soru karşısında ter döken adaylar TUS sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı, ne zaman yayımlanır sorularına yanıt arıyor. İşte 2024 TUS 1. Dönem soru kitapçığı ve cevap anahtarı PDF görüntüleme ekranı…
17.03.2024 Bilgi Rehberi
ORTAK SINAV TARİHİ & ÖRNEK SORULARI 2024 💢 MEB Ortaokul ve lise 2. dönem 1. yazılı sınavlar ne zaman, saat kaçta? Ortak sınav süresi
ORTAK SINAV TARİHİ & ÖRNEK SORULARI 2024 💢 MEB Ortaokul ve lise 2. dönem 1. yazılı sınavlar ne zaman, saat kaçta? Ortak sınav süresi Ortak yazılı sınav kılavuzu yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2. dönem 1. yazılı sınavlarına ilişkin örnek soru kitapçığı erişime sunuldu. 6 ve 9. sınıf öğrencileri Türkçe, Matematik ve Türk Dili ve Edebiyatı derslerinden sorumlu olacak. MEB ortak sınavları ne zaman, kaç soru sorulacak?
14.03.2024 Bilgi Rehberi
MSÜ SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI! 💥 ÖSYM 2024 MSÜ soru kitapçığı ve cevap anahtarları erişime açıldı! TIKLA-GÖRÜNTÜLE
MSÜ SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI! 💥 ÖSYM 2024 MSÜ soru kitapçığı ve cevap anahtarları erişime açıldı! TIKLA-GÖRÜNTÜLE Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı tamamlandı. 10:15'te başlayan sınavda adaylara 120 soru için 165 dakika süre verldi. 13:00'te sona eren sınavın ardından ÖSYM tarafından MSÜ sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı. Adaylar sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının yayımlanmasının ardından TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak sınav soru ve cevaplarını görüntüleyebilecek. İşte ÖSYM sınav soru ve cevapları görüntüleme ekranı...
4.03.2024 Bilgi Rehberi
MSÜ SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI! MSÜ 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarları erişime açıldı! ÖSYM görüntüleme ekranı
MSÜ SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI! MSÜ 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarları erişime açıldı! ÖSYM görüntüleme ekranı MSÜ soruları ve cevapları sınav sonrasında adayların gündeminde yer alacak. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 3 Mart tarihinde yapıldı. Sınav 165 dakika sürerken sınav 13:00 itibariyle tamamlandı. Peki 2024 MSÜ sınav soruları ve cevap anahtarı yayımlandı mı?
3.03.2024 Bilgi Rehberi
LGS MEB 2024 ÖRNEK SORU KİTAPÇIĞI 📌 MEB LGS örnek soruları ve çözüm videoları yayınlandı! (Sözel-Sayısal örnek sorular)
LGS MEB 2024 ÖRNEK SORU KİTAPÇIĞI 📌 MEB LGS örnek soruları ve çözüm videoları yayınlandı! (Sözel-Sayısal örnek sorular) Her yıl MEB tarafından düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için her ay düzenli olarak MEB tarafından örnek soru kitapçıkları yayınlanıyor. Şubat ayı MEB LGS soruları ve çözüm videoları yayınlandı. Peki MEB LGS örnek soru kitapçığına nasıl erişim sağlanır?
15.02.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Tunç duyurdu! Hakim ve savcı yardımcılığı sınavı sonuçları açıklandı
Bakan Tunç duyurdu! Hakim ve savcı yardımcılığı sınavı sonuçları açıklandı Hakim ve savcı yardımcılığı için 23-24 Aralık’ta ÖSYM tarafından yapılan yazılı sınavın sonuçları açıklandı.
23.01.2024 Gündem
AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? AÖF Güz dönemi final sınav soru ve cevapları yayımlandı mı?
AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? AÖF Güz dönemi final sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? AÖF güz dönemi sınavları 20-21 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sınavların tamamlanmasının ardından gözler sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarlarına çevrildi. Üniversite eğitimine açıktan devam eden veya ikinci üniversiteyi okuyan adayların katılım sağladığı sınavın ardından merak edilen bir diğer soru ise sonuçların açıklanacağı tarih! Peki AÖF güz dönemi final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
22.01.2024 Bilgi Rehberi
AÖF SORU VE CEVAPLARI (2024) & AÖF SINAV SAATLERİ: AÖF sınavları saat kaçta başlıyor, kaç dakika sürüyor?
AÖF SORU VE CEVAPLARI (2024) & AÖF SINAV SAATLERİ: AÖF sınavları saat kaçta başlıyor, kaç dakika sürüyor? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim (AÖF) final sınavları uygulanıyor. iki gün peş peşe düzenlenen AÖF güz dönemi dönem sonu sınavları saat kaçta başlıyor ve kaçta bitiyor? AÖF final sınavı kaç dakika sürüyor? AÖF soru kitapçığı ve cevap anahtarı...
20.01.2024 Bilgi Rehberi
AUZEF FİNAL SINAVI SORU VE CEVAPLARI 2024: AUZEF sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF soru kitapçığı yayımlandı mı?
AUZEF FİNAL SINAVI SORU VE CEVAPLARI 2024: AUZEF sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF soru kitapçığı yayımlandı mı? AUZEF güz dönemi bitirme sınavı üç oturum halinde uygulanıyor. İstanbul Üniversitesi AUZEF final sınavlarına katılan adaylar ise soru ve cevaplara odaklandı. 2024 AUZEF final sınavı soru kirapçığı ve cevaplar ne zaman yayımlanacak? AUZEF sonuç tarihi...
6.01.2024 Bilgi Rehberi
ÖSYM Başkanı açıkladı: 1,6 milyon adaya ücretsiz hizmet
ÖSYM Başkanı açıkladı: 1,6 milyon adaya ücretsiz hizmet Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 2023 yılında sınavlara başvuran depremzede, şehit yakını, gazi ve gazi yakını 1 milyon 614 bin 280 adaya, ücretsiz başvuru, tercih ve yerleştirme hizmeti verildiğini açıkladı.
28.12.2023 Gündem
Kaymakam adaylığı giriş sınavı soruları ve cevapları açıklandı! Kaymakamlık sınav soruları ve cevaplarına nereden bakılır?
Kaymakam adaylığı giriş sınavı soruları ve cevapları açıklandı! Kaymakamlık sınav soruları ve cevaplarına nereden bakılır? Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı bugün gerçekleştirildi 165 dakika süren sınavın ardından Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı soruları ve cevaplarının yayımlanmasını bekleniyordu. ÖSYM, Kaymakamlık sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandığı açıkladı. Peki Kaymakam adaylığı giriş sınavı soruları ve cevaplarına nereden bakılacak?
3.12.2023 Bilgi Rehberi
ALES SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI 2023! ALES 3 soru ve cevap anahtarına nereden bakılır?
ALES SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI 2023! ALES 3 soru ve cevap anahtarına nereden bakılır? ALES soruları ve cevapları Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı sonrasında araştırmaya başladı. ALES 3 sınavı yapıldı. Adaylar sınav sonrasında ÖSYM'nin açıklayacağı ALES soruları ve cevap anahtarını bekliyorlardı. Beklenen açıklama ÖSYM'den geldi. ALES temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı. Peki 2023 ALES soruları ve cevaplarına nereden bakılacak?
20.11.2023 Bilgi Rehberi
LGS sınavına yönelik örnek sorular yayımlandı
LGS sınavına yönelik örnek sorular yayımlandı Milli Eğitim Bakanlığınca Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.
15.11.2023 Eğitim
YDS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI! 2023 YDS soruları kolay mı, zor muydu? YDS soru ve cevap anahtarına nereden bakılır?
YDS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI! 2023 YDS soruları kolay mı, zor muydu? YDS soru ve cevap anahtarına nereden bakılır? YDS sınavı bugün gerçekleştirildi. Yabancı dil bilgisini ölçmek isteyen adaylar, YDS sınavına girdiler. Sınav sonrasında YDS soruları ve cevapları araştırılmaya başlandı. Sınav ile ilgili yorumlar merak ediliyor. ÖSYM, YDS temel soru kitapçığı ve cevaz anahtarının yayımlandığını açıkladı. Peki 2023 YDS soruları ve cevaplarına nereden ve nasıl bakılacak, YDS kolay mıydı, zor muydu?
22.10.2023 Bilgi Rehberi
MEB yazılı sınavlara ilişkin örnek soru kitapçığı yayımlandı
MEB yazılı sınavlara ilişkin örnek soru kitapçığı yayımlandı Millî Eğitim Bakanlığınca, resmî ve özel ortaokul ile liselerde yapılacak yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları ve açıklamalar yayımlandı.
10.10.2023 Eğitim
TUS - STS TIP cevap anahtarı: TUS ve STS TIP 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
TUS - STS TIP cevap anahtarı: TUS ve STS TIP 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarafından düzenlenen 2023-TUS 2. Dönem Sınavı ile 2023-STS Tıp Doktorluğu 2. Dönem Sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı da yayımlandı. Peki, TUS sonuçları ne zaman açıklanacak?
24.09.2023 Bilgi Rehberi
ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Özel Güvenlik 104. Temel Eğitim ve 80. Yenileme Eğitimi sonuçları için tarih belli mi?
ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Özel Güvenlik 104. Temel Eğitim ve 80. Yenileme Eğitimi sonuçları için tarih belli mi? Özel Güvenlik 104. Temel Eğitim ve 80. Yenileme Eğitimi sınavı ardından adayların gözleri sınav sonuç tarihinde! 2023 ÖGG soru kitapçığı ve cevap anahtarı da yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ÖGG 104. Temel Eğitim ve 80. Yenileme Eğitimi sınav sonuç tarihi açıklandı mı? ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak?
31.08.2023 Bilgi Rehberi
Merakla beklenen KPSS sonuçları açıklandı! Cevap kağıtları erişime açıldı
Merakla beklenen KPSS sonuçları açıklandı! Cevap kağıtları erişime açıldı 23 Temmuz tarihinde düzenlenen 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı sonuçları http://osym.gov.tr internet adresinden açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...
25.08.2023 Gündem
Öğretmenin kırtasiye ödemesine % 64 zam
Öğretmenin kırtasiye ödemesine % 64 zam Kamu İşveren Heyeti ile Memur-Sen ve bağlı sendikalar arasında hizmet kollarında varılan anlaşma kapsamında, eğitim-öğretimde yer alan personel için iyileştirmeler yapılacak.
25.08.2023 Ekonomi
AÇIKLANDI! ALES soruları erişime açıldı! ALES soru ve cevap anahtarı ÖSYM üzerinden yayımlandı!
AÇIKLANDI! ALES soruları erişime açıldı! ALES soru ve cevap anahtarı ÖSYM üzerinden yayımlandı! Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) 20 Ağustos'ta tarihinde gerçekleşti. Sınavın soru kitapçığı ve cevap anahtarı, ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı.
20.08.2023 Bilgi Rehberi
2023 KPSS SORULARI VE CEVAPLARI ERİŞİME AÇILDI (ÖSYM)! İşte KPSS Alan Bilgisi sınav soruları ve cevap anahtarı...
2023 KPSS SORULARI VE CEVAPLARI ERİŞİME AÇILDI (ÖSYM)! İşte KPSS Alan Bilgisi sınav soruları ve cevap anahtarı... KPSS soruları ve cevapları sınava giren adayların gündeminde yer alıyor. KPSS alan bilgisi sınavları dün gerçekleştirilmeye başlandı. Bugün ise KPSS alan bilgisi sınavlarının 3.oturumu yapıldı. 3.Oturumun tamamlanmasından sonra gözler KPSS soruları ve cevap anahtarına çevrildi. ÖSYM saat 14.00'te KPSS alan bilgisi soruları ve cevap anahtarını paylaştı.
30.07.2023 Bilgi Rehberi
KPSS SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARLARI; KPSS soruları ve cevapları ÖSYM tarafından yayımlandı!
KPSS SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARLARI; KPSS soruları ve cevapları ÖSYM tarafından yayımlandı! ÖSYM tarafından Pazar günü gerçekleştirilen KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, ve Eğitim Bilimleri sınavının ardından sınava katılım sağlayan adaylar soru ve cevap anahtarını merak ediyordu. ÖSYM tarafından sınavın ardından dün akşam saatlerinde soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı.
24.07.2023 Bilgi Rehberi
2023 KPSS SORULARI... ÖSYM tarafından KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları AÇIKLANDI!
2023 KPSS SORULARI... ÖSYM tarafından KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları AÇIKLANDI! KPSS soruları, sınava giren adayların gündeminde! Adaylar sınavdan çıkar çıkmaz KPSS 2023 Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri sorularını incelemek istedi... ÖSYM 2023 KPSS lisans soru ve cevaplarını yayımladı! İşte, KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı...
24.07.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Soru Kitapçığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.