Sosyete Pazarı

Sosyete Pazarı

Son dakika sosyete pazarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sosyete pazarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sosyete pazarı haber sayfamızda...

Sosyete Pazarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 162 sosyete pazarı haberi bulunmuştur.
Bakırköy'de sosyete pazarında bomba paniği! Gerçek çok başka çıktı
Bakırköy'de sosyete pazarında bomba paniği! Gerçek çok başka çıktı Bakırköy'de Cumartesi günleri kurulan sosyete pazarında iddiaya göre, hırsızlık yaparken yakalanan şüpheli "bomba var" diye bağırınca panik oluştu. Bayram alışverişi için pazarda bulunanlar, şahsın bağırmasıyla oradan kaçmaya çalıştı. İstanbul Valiliği'nden konuya ilişkin de açıklama yapıldı.
6.04.2024 Gündem
Bakırköy'de sosyete pazarında bomba paniği! Gerçek çok başka çıktı
Bakırköy'de sosyete pazarında bomba paniği! Gerçek çok başka çıktı Bakırköy'de Cumartesi günleri kurulan sosyete pazarında iddiaya göre, hırsızlık yaparken yakalanan şüpheli "bomba var" diye bağırınca panik oluştu. Bayram alışverişi için pazarda bulunanlar, şahsın bağırmasıyla oradan kaçmaya çalıştı.
6.04.2024 Haberler
Çağlar Söyüncü, Süper Lig devine! Serdar Sarıdağ canlı yayında transfer gelişmesini duyurdu
Çağlar Söyüncü, Süper Lig devine! Serdar Sarıdağ canlı yayında transfer gelişmesini duyurdu Beşiktaş Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü karşısında 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Chamberlain'in golüyle hanesine 1 puan yazdırdı. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Skorer'in Instagram canlı yayınında Beşiktaş'taki gelişmeleri masaya yatırdı.
4.12.2023 Beşiktaş
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Bakırköy'de yeni Sosyete Pazarı Otoparkı'nı su bastı
Bakırköy'de yeni Sosyete Pazarı Otoparkı'nı su bastı İstanbul’da gün boyu aralıklarla devam eden yağmur yağışının ardından Bakırköy Sosyete Pazarı otoparkını su bastı.
27.04.2023 Gündem
24 saat kimliği belirlenemeyen defnedilecek
24 saat kimliği belirlenemeyen defnedilecek Kimliği belirlenemeyen naaşların 24 saatlik bekleme süresinden sonra DNA, parmak izi örneği, fotoğrafı alınarak adli ve idari izinle dini vecibelere uygun olarak defnedilmesi kararı alındı.
9.02.2023 Gündem
Pazarda bulunan para dolu cüzdan, İranlı sahibine ulaştırıldı
Pazarda bulunan para dolu cüzdan, İranlı sahibine ulaştırıldı Manisa'da zabıta ekiplerinin 'Sosyete Pazarı'nda bulduğu, içinde İran riyali dahil 10 bin lira olan cüzdan, Tanya Jemeli'ye (32) ait olduğu belirlenip, teslim edildi.
25.06.2022 Gündem
Mülk sahibiyle belediyenin anlaşmazlığı sokağı ortadan ikiye böldü
Mülk sahibiyle belediyenin anlaşmazlığı sokağı ortadan ikiye böldü Eskişehir kent merkezinde bir mülk sahibi, kamulaştırılmadan yıllardır kullanılan 2 sokağın geçtiği arazisini çit ile çevirirken, yıllardır sokağı kullanan mahalle sakinleri yolun ortadan ikiye bölündüğünü görünce büyük şaşkınlık yaşadı.
30.04.2022 Haberler
Mülk sahibiyle belediyenin anlaşmazlığı sokağı ortadan ikiye böldü
Mülk sahibiyle belediyenin anlaşmazlığı sokağı ortadan ikiye böldü Eskişehir kent merkezinde bir mülk sahibi, kamulaştırılmadan yıllardır kullanılan 2 sokağın geçtiği arazisini çit ile çevirirken, yıllardır sokağı kullanan mahalle sakinleri yolun ortadan ikiye bölündüğünü görünce büyük şaşkınlık yaşadı.
30.04.2022 Gündem
Pazar esnafı Bulgarca yazılarla müşteri çekiyor
Pazar esnafı Bulgarca yazılarla müşteri çekiyor Bulgar ve Yunan turistler için cazibe merkezi haline gelen Ulus Pazarı esnafı, hazırladığı Bulgarca yazılarla tezgâhlarına müşteri çekiyor.
11.12.2021 Ekonomi
Kadınlar üretecek Bornova’da satacak
Kadınlar üretecek Bornova’da satacak Bornova ve Susurluk belediyeleri ile Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sitesi, kadın üreticiler için el ele verdi. Susurluk Kadın Kooperatifi’ne malzeme desteği sağlandı, ürünler sosyete pazarında satılacak
7.07.2021 Ege
Yasak kalktı! Yunanistan'dan Türkiye'ye 6 ay sonra ilk adım
Yasak kalktı! Yunanistan'dan Türkiye'ye 6 ay sonra ilk adım Edirne'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yaklaşık 6 ay önce kapatılan Trakya'nın en büyük pazarlarından "Ulus Pazarı" açıldı.
4.06.2021 Haberler
Son dakika... İçişleri'nden 81 ile yeni korona genelgesi!
Son dakika... İçişleri'nden 81 ile yeni korona genelgesi! İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine "Dinamik Denetim Modeli Faaliyetleri" konulu genelge gönderdi. Genelgede salgınla mücadelede alınan tedbirler ile salgının iller ve ülke genelindeki seyri 15 Mart 2021 tarihinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kabine toplantısında değerlendirildiği ifade edildi.
16.03.2021 Gündem
Berber ve kuaförlere kontrollü normalleşme denetlemesi
Berber ve kuaförlere kontrollü normalleşme denetlemesi Koronavirüsle mücadele kapsamında tematik denetimlere devam ediliyor. Gelen son dakika haberine göre; 6 bin 46’sı vali, vali yardımcısı, kaymakam, il/ilçe müdürü olmak üzere toplam 77 bin 895 personelin katıldığı denetimlerde, ülke genelindeki 68 bin 143 berber, kuaför, güzellik merkezi, sauna ve masaj salonu kontrol edildi. Denetimlerde; 1.260 iş yeri/işletme ile 2 bin 425 kişinin tedbirlere aykırı davrandığı tespit edildi
11.03.2021 Gündem
Son dakika... İçişleri Bakanlığı'ndan 'Dinamik Denetim Modeli' açıklaması
Son dakika... İçişleri Bakanlığı'ndan 'Dinamik Denetim Modeli' açıklaması Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığının tematik denetimleri kapsamında 55 bin 989 personelin katılımıyla 18 bin 547 otel, konaklama tesisi ve kayak oteli kontrol edildi
9.03.2021 Gündem
Son dakika... İçişleri Bakanlığı'ndan kontrollü normalleşme açıklaması! Kafe ve lokantalar
Son dakika... İçişleri Bakanlığı'ndan kontrollü normalleşme açıklaması! Kafe ve lokantalar İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde 119 bin 610 personelle 6 Mart'ta yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine ilişkin denetimde, 3 bin 82 iş yeri/işletmeye uyarı cezası verildiğini, 3 bin 351 işletme/iş yeri ve kişi hakkında idari işlem uygulandığını bildirdi. İşte haberin ayrıntıları...
8.03.2021 Gündem
Yarın hangi illerde yasak var? Pazar sokağa çıkma yasağı var mı, kalktı mı?
Yarın hangi illerde yasak var? Pazar sokağa çıkma yasağı var mı, kalktı mı? Hafta sonu günlerinde sokağa çıkma yasağı var mı, kalktı mı soruları peş peşe araştırılıyor. Yarın hangi illerde yasak var, sokağa çıkma yasağı pazar var mı, kalktı mı soruları yoğun ilgi görüyor. İşte sokağa çıkma yasağının uygulanacağı günler ve iller...
6.03.2021 Gündem
81 ile yeni genelge! 'Dinamik Denetim Modeli' hayata geçti
81 ile yeni genelge! 'Dinamik Denetim Modeli' hayata geçti İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında oluşturulan "Dinamik Denetim Modeli" sürecinde "Haftalık Tematik Denetim Planı" hazırlanacak.
5.03.2021 Haberler
Son dakika! 81 ile yeni genelge! 'Dinamik Denetim Modeli' hayata geçti
Son dakika! 81 ile yeni genelge! 'Dinamik Denetim Modeli' hayata geçti Son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığının genelgesiyle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında oluşturulan "Dinamik Denetim Modeli" sürecinde "Haftalık Tematik Denetim Planı" hazırlanacak.
5.03.2021 Gündem
Son dakika... 81 ilde eş zamanlı uygulama! 2 bin 402 şüpheli yakalandı...
Son dakika... 81 ilde eş zamanlı uygulama! 2 bin 402 şüpheli yakalandı... Gelen son dakika haberine göre, 81 ilde, 6 bin 378 noktada 59 bin 337 personelin katılımıyla Türkiye Güven Huzur Uygulaması gerçekleştirildi.
23.01.2021 Gündem
Sosyete Pazarı her  salı Millet Çarşısı’nda
Sosyete Pazarı her salı Millet Çarşısı’nda Türkiye’nin en modern iki katlı kapalı pazaryerini bünyesinde barındıran Yunusemre Millet Çarşısı’nda, meşhur Bostanlı Sosyete Pazarı ve Özkanlar Yeni Bornova Pazarı her salı kurulmaya başladı.
31.12.2020 Ege
Akın akın geliyorlar, cadde doldu taştı
Akın akın geliyorlar, cadde doldu taştı Bulgaristan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini esnetmesinin ardından Bulgar vatandaşların alışveriş turizmi için ilk tercihleri Edirne oldu. Sosyete pazarında adım atılacak yer kalmazken, şehrin hemen hemen noktasında Bulgar plakalı araçlar adeta şehri istila etti.
23.10.2020 Gündem
Bulgaristan’ın yeni başkenti ‘Edirne’
Bulgaristan’ın yeni başkenti ‘Edirne’ Bulgaristan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini esnetmesinin ardından Bulgar vatandaşların alışveriş turizmi için ilk tercihleri Edirne oldu. Sosyete pazarında adım atılacak yer kalmazken, şehrin hemen hemen noktasında Bulgar plakalı araçlar adeta şehri istila etti.
23.10.2020 Gündem
Bursa'da 95 milyonluk koronavirüs cezası
Bursa'da 95 milyonluk koronavirüs cezası Bursa’da son 4 ayda polis ekiplerince yapılan koronavirüs denetimlerinde, kurallara uymayan 103 bin 141 kişiye, toplam 95 milyon 222 bin 27 lira ceza uygulandı.
30.09.2020 Gündem
Sosyete pazarında maske kuralına uymayan turistler zabıta tarafından uyarıldı
Sosyete pazarında maske kuralına uymayan turistler zabıta tarafından uyarıldı Antalya’nın turistik Şirinyalı Sosyete Pazarı’nda, tüm uyarı ve denetimlere rağmen sosyal mesafeye dikkat edilmezken, turistlerin ise maske takmadığı yada hatalı taktığı görüldü. Zabıtanın uyarısına, “Tamam, özür dilerim’ diye karşılık veren turistler daha sonra maskelerini taktı.
26.09.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sosyete Pazarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.