Sözler

Sözler

Son dakika sözler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sözler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sözler haber sayfamızda...

Sözler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.314 sözler haberi bulunmuştur.
Süper Lig için olay tahmin! '102 puanla tarihi şampiyonluk'
Süper Lig için olay tahmin! '102 puanla tarihi şampiyonluk' Süper Lig'de son beş haftaya girilirken Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Ligin son haftaları nefes keserken olay bir tahmin gündeme geldi.
25.04.2024 Süper Lig
Komşusunu öldürmüştü! Müebbet istendi
Komşusunu öldürmüştü! Müebbet istendi Kocaeli İzmit'te komşusu ile alkol aldığı sırada tartışma çıktı ve silahlar patladı. Nişanlısına küfür ettiği gerekçesiyle komşusunu tüfekle vuran sanığa müebbet hapis cezası istendi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Fernando Muslera'dan emeklilik kararı! Resmen açıklandı
Fernando Muslera'dan emeklilik kararı! Resmen açıklandı Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera için Uruguay Milli Takımı'ndan açıklama geldi. Deneyimli kaleci Milli Takım kariyerini noktaladı.
25.04.2024 Galatasaray
EuroLeague'den, Ergin Ataman ve Panathinaikos’a disiplin soruşturması!
EuroLeague'den, Ergin Ataman ve Panathinaikos’a disiplin soruşturması! EuroLeague playoffları ilk maçında Maccabi'ye yenilen Panathinaikos‘ta başantrenör Ergin Ataman'ın açıklamaları gündem olmuştu. EuroLeague yönetimi Ergin Ataman ve Panathinaikos’a disiplin soruşturması başlattı.
Metin Öztürk Galatasaray'ın puan hedefini açıkladı
Metin Öztürk Galatasaray'ın puan hedefini açıkladı Süper Lig'de yarın akşam Adana Demirspor'a konuk olacak Galatasaray'da 2'nci Başkanı Metin Öztürk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
25.04.2024 Galatasaray
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer sözleri
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer sözleri Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, önümüzdeki günlerde transferin büyük bir kısmını bitirmeyi planladıklarını açıkladı.
25.04.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri yarın satışa sunuluyor! İşte fiyatlar
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri yarın satışa sunuluyor! İşte fiyatlar Trendyol Süper Lig'de cumartesi günü oynanacak dev karşılaşmanın biletleri yarın satışa çıkarılıyor.
25.04.2024 Fenerbahçe
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert sözler: En çok suçlanması gereken kişi! Yapamayacağını kanıtladı
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert sözler: En çok suçlanması gereken kişi! Yapamayacağını kanıtladı Panathinaikos'un şampiyonluk turunda AEK'ya deplasmanda 3-0 yenilmesi ve zirvenin 4 puanda kalmasının ardından Fatih Terim, Yunanistan'da eleştirilerin hedefindeki isim haline geldi.
25.04.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
Vakıfbank'tan Zehra Güneş kararı! Fenerbahçe istemişti
Vakıfbank'tan Zehra Güneş kararı! Fenerbahçe istemişti Kadınlar Voleybol Ligi'nde mutlu sona ulaşan sarı-lacivertli takımın Vakıfbank'ın milli yıldızını transfer etmek istediği ileri sürülmüştü. Sarı-siyahlı kulüpte Zehra Güneş'in geleceği ile ilgili karar verildi.
25.04.2024 Voleybol
Kaplanlara yedirip deney yaptılar! İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence
Kaplanlara yedirip deney yaptılar! İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence Sinaloa Karteli'ni yöneten kötü şöhretli El Chapo'nun oğullarının sadist yöntemleri itirafçı olanlar tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Tüyler ürperten sadist listede, canlı canlı vahşi kaplanların önüne atılan düşmanlar ve sapkın insan deneyleri var.
25.04.2024 Dünya
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası'
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası' Yaz transfer döneminde Barcelona'yı reddedip Real Madrid'e imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Son olarak Madrid'in antrenman tesisleri olan Valdebebas'ta Carlo Ancelotti ile yıldız futbolcu arasında geçen diyalog, gündeme oturdu.
25.04.2024 İspanya La Liga
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar...
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar... Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin davada verilen cezalar açıklandı.
25.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da adaya Berna Canbeldek veda etti
Survivor All Star'da adaya Berna Canbeldek veda etti Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e: Haddini bil!
İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e: Haddini bil! 'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine sinirlendi. Canlı yayına bağlanan ünlü türkücü, "Söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için yapıyor" dedi.
24.04.2024 Cadde
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Barcelona'da Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı! El Clasico'da Ancelotti'ye bizzat söyledi
Barcelona'da Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı! El Clasico'da Ancelotti'ye bizzat söyledi Geçtiğimiz günlerde Real Madrid'in, Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği El Clasico'da Ancelotti ile Xavi bir süre sohbet etmiş ve konuşulanlar merak konusu olmuştu. Görüşmenin detayları ortaya çıkarken Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı dikkatleri çekti.
23.04.2024 İspanya La Liga
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip!
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip! Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Semih Kılıçsoy için Premier Lig'in dev takımları yakın takipte bulunuyor. 18 yaşındaki forvet, attığı goller ve oynadığı futbolla adından sıkça söz ettirirken Avrupa kulüplerinin onun için kurguladıkları transfer planı da ortaya çıktı.
23.04.2024 Beşiktaş
Eyüpspor, Cenk Tosun'u kadrosuna katmak istiyor
Eyüpspor, Cenk Tosun'u kadrosuna katmak istiyor Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun'la RAMS Başakşehir ve Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor ilgileniyor.
23.04.2024 1.Lig
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi Süper Lig takımı Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın yeni sezon için kararını verdi.
23.04.2024 Antalyaspor
Şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyor! İşte kalan maçlar, puan durumu ve tüm ihtimaller
Şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyor! İşte kalan maçlar, puan durumu ve tüm ihtimaller Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalıncı şampiyonluk yarışında hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. İşte ligin geri kalanında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçları, puan durumu ve tüm ihtimaller...
23.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sözler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.