Stephane Peterhansel

Stephane Peterhansel

Son dakika Stephane Peterhansel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Stephane Peterhansel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Stephane Peterhansel haber sayfamızda...

Stephane Peterhansel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 77 stephane peterhansel haberi bulunmuştur.
Dakar Rallisi’nde son iki güne Carlos Sainz zirvede giriyor
Dakar Rallisi’nde son iki güne Carlos Sainz zirvede giriyor Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde onuncu etap tamamlandı. Etap sırasında mekanik bir sorun nedeniyle durmak zorunda kalan Red Bull sporcusu Carlos Sainz bitime iki gün kala genel klasman liderliğini sürdürüyor.
17.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nde Mattias Ekström toz yutturdu
Dakar Rallisi’nde Mattias Ekström toz yutturdu Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde sekizinci etap tamamlandı. Sekizinci etapta otomobil kategorisinin galibi Red Bull sporcusu Mattias Ekström oldu. Tecrübeli Fransız sürücü Stéphane Peterhansel ikinci sırada yer aldı.
15.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi için geri sayım başladı
Dakar Rallisi için geri sayım başladı Motor sporları alanında dünyanın en önemli yarışlarından olan Dakar Rallisi’nde 2024 yılı heyecanı başlıyor. 5 Ocak Cuma günü açılış etabıyla El-Ula’dan başlayacak olan bu zorlu macera tarihiyle de heyecan uyandırıyor.
29.12.2023 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nin 4. gününde rallinin efsaneleri zirvede
Dakar Rallisi’nin 4. gününde rallinin efsaneleri zirvede Dünyanın en zorlu motor sporları organizasyonu olarak kabul edilen Dakar Rallisi’nde dördüncü gün geride kaldı. Sebastien Loeb birinci sıraya yerleşirken, “Mr Dakar” Stephane Peterhansel ikinci sırada “El Matador” Carlos Sainz üçüncü sırada bitirdi.
4.01.2023 Motor Sporları
Dakar Rallisi efsanesi Red Bull sporcusu Stephane Peterhansel’den tarihi etap galibiyeti
Dakar Rallisi efsanesi Red Bull sporcusu Stephane Peterhansel’den tarihi etap galibiyeti Dakar Rallisi’nde 11’inci gün sona erdi. Suudi Arabistan’daki dünyanın en zorlu yarışının 759 kilometrelik Wadi Ad Dawasir ile Bisha arasındaki etabında otomobil kategorisinde Red Bull sporcusu Stephane Peterhansel toplamda 49’uncu birinciliğini elde etti ve Dakar tarihinin en çok etap kazanan ismi olma yolunda bir adım daha attı. Bir başka efsane Red Bull sporcusu Carlos Sainz ise yine otomobilde ikinci oldu. Motosiklet kategorisinde Red Bull KTM Factory Racing pilotu Toby Price birinci olurken, kamyon kategorisinde Kamaz Master pilotu Dmitry Sotnikov, dördüncü etap galibiyetini aldı. Hafif araçlar kategorisinde ise Red Bull Off-Road Junior Team USA pilotu Seth Quintero 10’uncu etap galibiyetine ulaşırken, 1994 yılındaki Dakar Rallisi’nde Pierre Lartigue’nin 10 etap galibiyeti rekorunu yakaladı.
12.01.2022 Motor Sporları
Çöldeki serap! Dakar Rallisi
Çöldeki serap! Dakar Rallisi Dakar Rallisi, bugün 44. kez start alıyor. Formula 1’in asfaltta ‘hız’ ile yaptığı şovun yerini, toprak üstündeki ‘metanet’ gösterisine bıraktığı amansız mücadele, uçsuz bucaksız çöllerde direksiyon sallayan maceracı pilotlara sahne oluyor.
1.01.2022 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nde şampiyon Stephane Peterhansel
Dakar Rallisi’nde şampiyon Stephane Peterhansel Kazanmak kadar tamamlamanın da çok zor olduğu Dakar Rallisi’nde şampiyonlar belli oldu. Üst üste ikinci kez Suudi Arabistan’da gerçekleştirilen yarışın otomobil kategorisinde rekortmen Red Bull sporcusu Stephane Peterhansel mutlu sona ulaştı. Fransız pilot bu sonuçla kariyerinin 14. Dakar Rallisi şampiyonluğuna erişti.
15.01.2021 Motor Sporları
2021 Dakar Rallisi'nin şampiyonları belli oldu
2021 Dakar Rallisi'nin şampiyonları belli oldu 2021 Dakar Rallisi'ni, otomobil kategorisinde Fransız Stephane Peterhansel, motosiklet sınıfında Arjantinli Kevin Benavides kazandı.
15.01.2021 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nde Red Bull sporcuları zirvede
Dakar Rallisi’nde Red Bull sporcuları zirvede Kazanmak kadar tamamlamanın da çok zor olduğu Dakar Rallisi’nde 10. etap sonunda Red Bull sporcuları otomobil kategorisindeki ilk 3 sırayı korudu. Üst üste ikinci kez Suudi Arabistan’da gerçekleştirilen yarışta ikinci haftaya lider başlayan Red Bull sporcusu Stephane Peterhansel birinciliğini korurken diğer Red Bull sporcuları Carlos Sainz ve Nasser Al-Attiyah da Peterhansel’i takip etti. Kamyon kategorisinde ise Kamaz Master’ın zirvedeki yeri değişmedi.
13.01.2021 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nde Red Bull sporcuları zirvede
Dakar Rallisi’nde Red Bull sporcuları zirvede Dakar Rallisi’nde yedinci etap sonunda Red Bull sporcuları otomobil kategorisindeki ilk 3 sırayı korudu. Üst üste ikinci kez Suudi Arabistan’da gerçekleştirilen yarışta ikinci haftaya lider başlayan Red Bull sporcusu Stephane Peterhansel birinciliğini korurken, diğer Red Bull sporcuları Carlos Sainz ve Nasser Al-Attiyah da Peterhansel’i takip etti. Kamyon kategorisinde ise Kamaz Master’ın zirvedeki yeri değişmedi.
10.01.2021 Diğer Sporlar
Dakar Rallisi'nde Stephane Peterhansel liderliğini sürdürdü!
Dakar Rallisi'nde Stephane Peterhansel liderliğini sürdürdü! Kazanmak kadar tamamlamanın da çok zor olduğu Dakar Rallisi'nde altıncı gün heyecanı geride kaldı. ed Bull sporcusu Stephane Peterhansel ise ilk hafta sonunda genel klasmandaki liderliğini korudu.
8.01.2021 Diğer
Dakar Rallisi’nde ilk haftayı Peterhansel zirvede tamamladı
Dakar Rallisi’nde ilk haftayı Peterhansel zirvede tamamladı Kazanmak kadar tamamlamanın da çok zor olduğu Dakar Rallisi’nde altıncı gün heyecanı geride kaldı. Üst üste ikinci kez Suudi Arabistan’da gerçekleştirilen yarışta ilk haftanın son etabında bitiş çizgisine en iyi derece ile gelen isim Red Bull sporcusu Carlos Sainz oldu. Güne genel klasman lideri olarak başlayan Red Bull sporcusu Stephane Peterhansel ise ilk hafta sonunda genel klasmandaki liderliğini korudu. 
8.01.2021 Motor Sporları
Dakar'da  ikinci etabı Nasser Al-Attiyah kazandı
Dakar'da ikinci etabı Nasser Al-Attiyah kazandı 2021 Dakar Rallisi'nin ikinci etabını, otomobil kategorisinde Katarlı Nasser Al-Attiyah, motosiklet sınıfında İspanyol Joan Barreda Bort kazandı.
4.01.2021 Motor Sporları
Dakar Rallisi heyecanı
Dakar Rallisi heyecanı Dünyanın en zorlu yarışlarından biri olarak tanımlanan Dakar Rallisi'ne sayılı günler kaldı.
24.12.2020 Diğer
Yaşlanmayan şampiyon Carlos Sainz! Dakar Rallisi’nde...
Yaşlanmayan şampiyon Carlos Sainz! Dakar Rallisi’nde... Dakar Rallisi’nde üç Red Bull sporcusu Carlos Sainz, Stephane Peterhansel ve Nasser Al-Attiyah’ın mücadelesi nefesleri kesti. Akranları emeklilik günleri yaşarken 57 yaşındaki Sainz üçüncü kez zirveye çıkarak büyük alkış aldı
1.07.2020 Motor Sporları
Dakar'da 7. etabı Peterhansel kazandı!
Dakar'da 7. etabı Peterhansel kazandı! 2019 Dakar Rallisi'nin yedinci etabını, otomobil kategorisinde Fransız Stephane Peterhansel, motosiklet kategorisinde Büyük Britanyalı Sam Sunderland kazandı.
1.07.2020 Motor Sporları
Dakar'da 3. etabı Peterhansel kazandı
Dakar'da 3. etabı Peterhansel kazandı 2019 Dakar Rallisi'nin üçüncü etabını, otomobil kategorisinde Fransız Stephane Peterhansel, motosiklet kategorisinde vatandaşı Xavier de Soultrait kazandı.
1.07.2020 Motor Sporları
Dakar'da ilk etap El-Attiyah'ın!
Dakar'da ilk etap El-Attiyah'ın! 2019 Dakar Rallisi'nin açılış etabını, otomobil kategorisinde Katarlı Naser el-Attiyah, motosiklet kategorisinde İspanyol Joan Barreda kazandı.
1.07.2020 Motor Sporları
Dakar'da şampiyon Carlos Sainz!
Dakar'da şampiyon Carlos Sainz! 2018 Dakar Rallisi'nde otomobil kategorisinde Carlos Sainz, motosiklette ise Matthias Walkner şampiyonluğa ulaştı.
1.07.2020 Motor Sporları
Dakar'da 4. etabı Loeb kazandı!
Dakar'da 4. etabı Loeb kazandı! 2018 Dakar Rallisi'nin dördüncü etabını, otomobil kategorisinde Fransız Sebastien Loeb, motosiklet sınıfında vatandaşı Adrien Van Beveren kazandı.
1.07.2020 Motor Sporları
Dünyanın en zorlu yarışı Dakar Rallisi başlıyor
Dünyanın en zorlu yarışı Dakar Rallisi başlıyor Dünyanın en zorlu ve tehlikeli yarışı olarak kabul edilen Dakar Rallisi bu sene 40. kez düzenleniyor. Sporcular Dakar’da yaklaşık 9 bin kilometrelik yol kat edecek.
1.07.2020 Motor Sporları
2017 Dakar Rallisi’nde Peugeot Sport ve BFGoodrich zafere ulaştı!
2017 Dakar Rallisi’nde Peugeot Sport ve BFGoodrich zafere ulaştı! 2017 Dakar Rallisi’nde, podyum Peugeot Sport ve BFGoodrich®’in oldu. Dünyanın en önemli cross-country rallisi olan Dakar Rallisioldukça kötü hava şartlarında yorucu ve zorlayıcı bir parkurla geçti.
27.01.2017 Otomobil
Dakar'da şampiyon Stephane Peterhansel
Dakar'da şampiyon Stephane Peterhansel 38. Dakar Rallisi'nde otomobil kategorisinde Fransız Stephane Peterhansel, motosiklet sınıfında Büyük Britanyalı Sam Sunderland şampiyon oldu.
1.07.2020 Diğer
Dakar Rallisi'nde 11. etabı Sebastien Loeb kazandı
Dakar Rallisi'nde 11. etabı Sebastien Loeb kazandı 38. Dakar Rallisi'nin 11. etabını, otomobil kategorisinde Fransız Sebastien Loeb, motosiklet sınıfında ise İspanyol Joan Barreda kazandı.
1.07.2020 Diğer
10. etabı Peterhansel kazandı!
10. etabı Peterhansel kazandı! 38. Dakar Rallisi'nin 10. etabını, otomobil kategorisinde Fransız Stephane Peterhansel, motosiklet sınıfında ise İspanyol Joan Barreda Bort kazandı.
1.07.2020 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Stephane Peterhansel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.