'S&P 500 şirketlerinin karları kötüleşebilir'
'S&P 500 şirketlerinin karları kötüleşebilir' Bank of America (BofA) stratejistlerine göre ABD'de S&P 500 şirketleri için bugün başlayacak 2023 ilk çeyrek mali sonuç açıklama dönemi kötüleşen karların ve zayıflayan beklentilerin sezonu olacak.
14.04.2023 Uzmanpara
Stratejist Cüneyt Paksoy müjdeyi değerlendirdi!
Stratejist Cüneyt Paksoy müjdeyi değerlendirdi! Stratejist Cüneyt Paksoy Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Müjde' açıklaması sonrası piyasalara etkisini CNNTÜRK ekranlarında değerlendirdi. Paksoy; 'Projeksiyon değişecek, Türkiye'ye bakış değişecek" dedi.
21.08.2020 Haberler
Cüneyt Paksoy: Dolar/TL tarafında fiyatlamalar normale dönecek
Cüneyt Paksoy: Dolar/TL tarafında fiyatlamalar normale dönecek Türkiye ekonomisi ve piyasaların seyri hakkında açıklamalarda bulunan stratejist Cüneyt Paksoy, piyasada yapılmak istenen manipülasyona dikkat çekti. Paksoy, "TL, yıl başından bu yana 5 önemli gelişen para birimi içerisinde çok önemli bir sapma göstermediği gibi performans olarak 3. sırada" diye konuştu. Paksoy, "Bir dönem TL likiditesi üzerinden adımlar atılacak. Bunlar proaktif yönetim içerisinde olması gereken adımlar. O adımların da etkisini görüyoruz. Global ölçekte gelişmeler virüs etkisinden arındıkça kademeli bir biçimde Dolar/TL tarafında fiyatlamalar normale dönecek" dedi.
8.08.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri